Mesajını görmemişim canım sims diyince bugun açıp baktım dediklerin de Haklısın emin ol bende burda böyle zihniyetli insanlardan çok uğraşıyor Um inen biyologum insanlara doğayı hayvanları anlatmaktan hiç yorulmadım onları korumanın bizim Görevimiz OLDUĞUNU onların bizden önce bu Dünya'nın sahibi olduklarını evrendeki en bencil canlının insan OLDUĞUNU Doğada yaşayan büyük. Canlılıkların bir faydası OLDUĞUNU her gördüğüm insana anlatıyorm . Sözlerim yanlış anlaşıldı ben sadece saka yaparak kedilerden fırsat yok biraz da Bakımdan bahsedeyim derken bunu kastetmiştim ama her zman ki gibi ya kus anlaşıldım ben hayvanların Doğada serbest Olmasını savunanlardanım hayvanlar doğal ortamlarında özgürce yasamalı onları korumaya gerek uok onlara zararı veren gene bizleriz biz onlara hiç karışmasak onlar çok mutlu yazarlar zaten .umarım doğru anlaşılmısımdır sims burası senin sayfan En iyisi ben fazla konuşmayayım dimibenım hayvanlarla aramda farklı bir bag var onlarlayken acayıp huzurluyum ama hayvanlara merhamet duyan tum ınsanlar emın olun insanların ne kadar kötü oldugunu bılseler de zor durumdakı ınsana merhamet eden yıne onlar olur.. bızler sankı ınsanlara dusman da hayvanları savunan koruyan kısılermısız gıbı görunuyoruz evet hayvanları koruyup kollamaya calısıyoruz fakat yuregımızın buyuk kısmı merhametle kaplı olmasa bunu yapamazdık bence ve bu meehamet ınsanlarada hıssedılıyor halıyle..
merak etmeyın mültecilerle, yetıstırme yurtlarıyla köy okullarıylada elımden geldıgınce ılgılenıyorum.. onlarca proje lıderlıgı yaptım bunlar ıcın de..
fakat 1 yıldır ben ben degılım hayattan koptum bu kadar durdgun bırı hıc degıldım nette bu kadar gezecek zamanım hıc olmamıstı.. boslukta gıbıyım ... eksıklıkler var kayıplarım var.. sehır degısıklıgı ortam degısıklıgı vs... suan proje yapamıyorum köy okularını boyamayı badanalamayı bıle ozledım ma cevrem bıraktıgım sehırde kaldı tek basına surdurulecek seyler degıldı ama çok buyuk hazlar yasatırdı bu yardım ıslerı helekı ekıple gıdınce tadından yenmez..
ortada yaktıgın atesle ısınıp ısınıp ısın basına döner tulumlarla calısırsınız.. öglen köyden evlerden yemek getırırler tadından yenmez.. az çok olur bir bin olurdu o sofrlarda.. yatlı gıttıgımız taılatlarda yardım kampanyalarında gece yorgunlukla yapılan muhabbet..
Bu tur ıslere hıc kalkısmamıs olan kısıler neler kaybettıklerını bır bılseler 1 dk durmazlar ama o bı kere nereye gıttıgını bılmeden gıdıp o hazzı alsalar !
Ve bu konuda benı cıldırtan sey yardım yapacak yüreği olmayan ınsanların bız destek beklerken yardım yapmamak ıcın ürettikleri muhalıflık!
-doğuda köylere gıttık yardım toplama asamasında gıdecek yermı kalmadı kurtlere gıdıyorsunuz dendı
-yetıstırme yurduna gıttık devlet gerekenı yapar oraya dendı
-okul yardımlarında mılllı egıtımın ısı sızemı kaldı dendı
-surıyelı multecılerle ılgılendık turkıye bıttı surıyeye mı geldı sıra dendı
-hayvanlar ıcın yardım ıstedık insanlar bıttı o mu kaldı a ınsanlar var dendi
-köy okuluu yardımına gıttıgım bır koyün camısı mukemmeldı köylunun katkısıyla duzelmıs okul neden boyle dedım o köyde yasayan köylünün cevabı :
"okul devletin cami bizim" müslüman dedik çocuklar montla tirtir titriyor içeride günah degılmı.
madem var olduğunu bılıyorsunuz benım yardımımda dırek hayır dıyecek yurek olmadıgından, benım yardımımı elestırıp "bu da varken bunamı sıra geldı" dıyecegınıze o bıldıgınız eksıklıgı gıdermek ıcın ne yaptınız dıyorum HİÇBİRŞEY... yardımın yerını begenmıyorsun hadı o dedıgını de sen yap ben destek olayım dıyorum işim gücüm var benım diyor..
benim işim yok..
ben o hergun gezenler gıbı gezecek yer bulamıyorum
yapacak ıs bulamadıgımdan yapıyorum sankı !
eksık gördün bir tas da sen uzat diyince kacıverıyorlar ! kızıyorum o zamn onlara
hıc bır katkı yok bırde heveslı ınsanların hevesını kırıyorlar dıye...
ha bu arada sakın yanlıs anlamayın size yazmadım bunları sızınkı belkı bı hatırlatmaydı ama ben bu soylemlerle yıllardır savastıgımdan bı an oyle dökülüverdı klavyeden..
herkese iyi gecelerrrr
Mesajını görmemişim canım sims diyince bugun açıp baktım dediklerin de Haklısın emin ol bende burda böyle zihniyetli insanlardan çok uğraşıyor Um inen biyologum insanlara doğayı hayvanları anlatmaktan hiç yorulmadım onları korumanın bizim Görevimiz OLDUĞUNU onların bizden önce bu Dünya'nın sahibi olduklarını evrendeki en bencil canlının insan OLDUĞUNU Doğada yaşayan büyük. Canlılıkların bir faydası OLDUĞUNU her gördüğüm insana anlatıyorm . Sözlerim yanlış anlaşıldı ben sadece saka yaparak kedilerden fırsat yok biraz da Bakımdan bahsedeyim derken bunu kastetmiştim ama her zman ki gibi ya kus anlaşıldım ben hayvanların Doğada serbest Olmasını savunanlardanım hayvanlar doğal ortamlarında özgürce yasamalı onları korumaya gerek uok onlara zararı veren gene bizleriz biz onlara hiç karışmasak onlar çok mutlu yazarlar zaten .umarım doğru anlaşılmısımdır sims burası senin sayfan En iyisi ben fazla konuşmayayım dimi
vallla hayretler içerisinde bakıyorum simsims her seferinde 3 makine ne çıkıoki hala düşünmekteyim :)yılbaşı günü eşim evi süpürdü sildi,bana da ufak tefek işler(mesela yılbaşına özel nevresim sermek gibi :)) ve hazırlanma faslı kaldı.bugün ise yılın ilk temizligini yapmış bulunuyorum
bugün evim için yaptıklarım:
mutfak toparlandı,tezgah silindi
ev süpürüldü,silindi
3 kez çamaşır makinesi çalıştırıldı
1 kez bulaşık makinesi çalıştırıldı toplandı
toz alındı
kendim için yaptıklarımbunlar az sonra olucaklar :))
temizlik sonrası güzel bir banyo
ayak peelingi,ayak kremi
vücut kremi
eşimle patlamış mısır eşliginde hobbit 2 filmi
bugün de böyle geçti..
vallla hayretler içerisinde bakıyorum simsims her seferinde 3 makine ne çıkıoki hala düşünmekteyim :)
aynen cnm ya vallahi 1 makineyi yıkıorum kurutamıorum bileeeeeO değil o çamaşırlar nerede kuruyor ben onu merak ediyorum asıl
aynen cnm ya vallahi 1 makineyi yıkıorum kurutamıorum bileeeee
evet bana da çok gelıyordu da az parçada olsa renklerıne gore iyice ayırıyor herhalde dedım :)vallla hayretler içerisinde bakıyorum simsims her seferinde 3 makine ne çıkıoki hala düşünmekteyim :)
Ben yanlış anlaşılmısım canım Hayvanlar konusunda ondan yazdıklarım yanlış anlaşılmısımSimsin ne dediğini anlamadım canım ..
ben evcıl bı hayvanın ev huzrunu saglamada etken oldugunu dusunuyorum ama dedıgın gıbı daha cok bakıma muhtac hasta yaslı engellı hayvanlarla ılgılenıyorum gönüllü bi klınıkte evdede bunlara yer verılmesını ıstıyorum cunku tek baslarına hayatlarını sürsüremıyorlar.
yazıdada soylemıstım ya onları sana söylememiştim. hanı sana cvp olarak yazmadıgımı doldugumu anlatma geregı hıssettıgımı konu acılınca yazıverdıgımı belırtmısım yanlıs anlama lütfen olur mu
kırdıysam özür dilerim canım yanlıs anlamadım aslında diğer bunu yapan insanlardan söz ettım ama kırdıysam affet..Ben yanlış anlaşılmısım canım Hayvanlar konusunda ondan yazdıklarım yanlış anlaşılmısım
yok canım önemli değil asıl benim hatam yanlış kelimeler kullandım biz bir aileyizkırdıysam özür dilerim canım yanlıs anlamadım aslında diğer bunu yapan insanlardan söz ettım ama kırdıysam affet..
Bende de öyle salona seriyorum çamaşırlık var Yetiyor bide iki kişiler çamaşır çok çıkmaz kiO değil o çamaşırlar nerede kuruyor ben onu merak ediyorum asıl