Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

cumartesi yaptıklarım:
ev toplandı mutfak toplandı.
evi sildim süpürdüm balkonu yıkadım.
tozlarını aldım. lavaboları ovdum güzelce.
cumartesi bu kadar.
pazar günü kalktım kahvaltımı yaptım.
mutfağımı toparladım.bi baktım mutfağın perdesinin renginde değişme var attım ne var ne yok mutfaktaki
herşeyi indirdim mutfakta camları dolapları yerleri beyaz eşyaları her şeyi tek tek sildim.
makinadan çıkan şeyleri hepsini ütüleyip miss gibi yerlerine yerleştirdim tabi bu arada ben bittim.
çamaşırları attım makineye astım ütü yaptım. sonrasında güzel bi duş ve ben bitap düşmüş durumdayım. :)

bugün evi toparlamak dışında bi şey yapmadım.akşam yemegini de evde yemek olmayınca dışarda yedik :) yılbaşı günü büyük temizlik var.o zaman'a kadar tatil :KK66:
not:sevgilim dün evi süpürüp silmek yerine benimle gezmeyi tercih etti ve böylece işler gene bana kaldı..

geçen hafta yaptıgım sephora alışverişinin sonuncusu:
sephora express oje çıkarıcı.. asetonsuz olması ve koyu ojeleri bile kolayca çıkarması en önemli özellikleri..(ben henüz koyu ojelerde denemedim)
Image-282.jpg

Son düzenleme:
bu arada kendime haksızlık etmişim..ev işi yapmadım ama kendi bakımıma devam ediyorum tabiki…bu sabah erken kalkıp kendime bakım yaptım onu yazmayı unutmuşum.önce ayak peelingi sonra ayak kremi sonra yüzüme peeling sonra ellerime dogal tonlarda oje sürüp,süslü küpelerle süslü bir şekilde evden çıktım :)

Dün evi topladım, ufak detayları hallettim. Lavaboları, tuvaleti vs temizledim. Evi süpürdüm. Bulaşık mak. yıkandı, topladığım çamaşırlar vardı onları ütüledim, gömlek ve pantolonları yıkadım (bugünde inşallah onları ütüleyeceğim ve renklileri yıkayacağım) Sonra ders çalışırım. Ev temiz zaten :KK66: Akşam üstüde duş alıp saç baş makyaj falan yaparım. Şuanda öcülere benziyorum :63:

Dün evi topladım, ufak detayları hallettim. Lavaboları, tuvaleti vs temizledim. Evi süpürdüm. Bulaşık mak. yıkandı, topladığım çamaşırlar vardı onları ütüledim, gömlek ve pantolonları yıkadım (bugünde inşallah onları ütüleyeceğim ve renklileri yıkayacağım) Sonra ders çalışırım. Ev temiz zaten :KK66: Akşam üstüde duş alıp saç baş makyaj falan yaparım. Şuanda öcülere benziyorum :63:
sen sabah beni görmeliydin gözlerim şişmişti ve dün yaptıgım saç bugün karman çormandı.sanırsın gece hiç uyumadım da savaştım :-) gözlerime şiş insin diye buz maskesi koydum.banyo yapıp saçlarımı tekrardan yaptım ve tabi makyajla herşey normale döndü :KK66:

sen sabah beni görmeliydin gözlerim şişmişti ve dün yaptıgım saç bugün karman çormandı.sanırsın gece hiç uyumadım da savaştım :-) gözlerime şiş insin diye buz maskesi koydum.banyo yapıp saçlarımı tekrardan yaptım ve tabi makyajla herşey normale döndü :KK66:

Aslında ben dün duş alıcaktım ama biraz üşendim. Akşamda yemekten sonra ağırlık çöktü, çay çekirdek falan derken amannn boşver yarın duşa girerim dedim :) Saçlarım çok fena şuanda :)

Aslında ben dün duş alıcaktım ama biraz üşendim. Akşamda yemekten sonra ağırlık çöktü, çay çekirdek falan derken amannn boşver yarın duşa girerim dedim :) Saçlarım çok fena şuanda :)
ben de akşam duş yapmaya üsendim,bu soguklarda sabah duş alıp çıkmak riskli ama riski göze aldım :KK66: öncesi ve sonrası yapsak ya bir gün hehe nasıl degişiyoruz bakımla.. :KK45:

ben de akşam duş yapmaya üsendim,bu soguklarda sabah duş alıp çıkmak riskli ama riski göze aldım :KK66: öncesi ve sonrası yapsak ya bir gün hehe nasıl degişiyoruz bakımla.. :KK45:

Aynen yaa.... Aslına bakarsan şuanda belkide bir çok kadına göre bakımlıyım ama kendime yetemiyorum :KK49: Sıkıca giyinip sarıp sarmaladıktan sonra hiç birşeycik olmaz :)

Birde ben şunu farkettim. Kılık kıyafet konusunda. Kumaş ve kumaşvari (nasıl bir tanımsa), casual pantolonlar bana daha çok yakışıyor ve daha şık gösteriyor. Ben spor şıklığı çok zor yakalıyorum çünkü. Bel bölgemde biraz yağlanma var birazcıkta göbek var (bu göbek oldum olası vardı). Kot falan daha kilolu gibi duruyorum. Birde minyon tipliyim, mesela kot ve kazak giyince 25 olan yaşım oluyor iyice 15 :p Artık kıyafet tercihimi bu doğrultuda yapıyorum :KK66: Bunu da ekleyesim geldi :KK66:

Aynen yaa.... Aslına bakarsan şuanda belkide bir çok kadına göre bakımlıyım ama kendime yetemiyorum :KK49: Sıkıca giyinip sarıp sarmaladıktan sonra hiç birşeycik olmaz :)

Birde ben şunu farkettim. Kılık kıyafet konusunda. Kumaş ve kumaşvari (nasıl bir tanımsa), casual pantolonlar bana daha çok yakışıyor ve daha şık gösteriyor. Ben spor şıklığı çok zor yakalıyorum çünkü. Bel bölgemde biraz yağlanma var birazcıkta göbek var (bu göbek oldum olası vardı). Kot falan daha kilolu gibi duruyorum. Birde minyon tipliyim, mesela kot ve kazak giyince 25 olan yaşım oluyor iyice 15 :p Artık kıyafet tercihimi bu doğrultuda yapıyorum :KK66: Bunu da ekleyesim geldi :KK66:
"bodur tavuk her zaman piliçtir misali" ben de minyonum ve küçük gösteriyorum.ne şanslıyız.yıllarca boyum için boşuna üzülmüşüm :KK61::-) kumaş pantalon daha şık gösteriyor bence de.ama sanki kot daha iyi toparlıyor vücudu ve kiloları daha iyi saklıyor,en azından bende öyle oldugunu düşünüyorum :) tabii elbise ve etek her zaman daha şık ve zarif gösteriyor o ayrı..benim de daha çok göbek bölgemde kilolarım.sert kumaşlı, koyu renk boru paça,normal bel kotları seviyorum o yüzden :))

Son düzenleme:
bu arada kızlar hadi gelin yılbaşı günü ne giydik,nasıl olduk paylaşalım..ister yüzümüzü saklayalım,ister yüzümüzü açalım.. kimse paylaşmasa da ben yılbaşı gecesi nasılım burda paylaşıcam :)) haydi kızlar " bakımlı kadın nasıl oluyormuş " gösterelim :))

çok dogru canım benimm.. insanların bakımdan anladıklarıyla bizim anladıklarımız çooook farklı.. kendi içsel bakımını yapamamış insan, istedigi kadar dışına bakım yapsın.. bunu kavrayamamış ve kavrayamayacak insanlar var maalesef.. benden de sana sevgiler :KK36:
süpersiiinnn aynen öyle cnm :)

bu arada bende tek fazlalık göbeğim ve ben de göbek yüzünden elbise etek giyemiyodum baktım olmuyo neden giymeyeyim ki dedim sonra ne varsa eski usulde var dedim hemen bi korse aldım bi siyah bi beyaz nbb marka hem uygun fiyatlı hem süper toparlıyo artık doya doya elbise etek giyiyorum hatta tayt üstüne uzunca kazaklarda bile kullanıyorum korsemi süper oluyo artık gelsin belden oturan kıyafetler :KK49: yaşasın korseler :KK59:

bu arada bende tek fazlalık göbeğim ve ben de göbek yüzünden elbise etek giyemiyodum baktım olmuyo neden giymeyeyim ki dedim sonra ne varsa eski usulde var dedim hemen bi korse aldım bi siyah bi beyaz nbb marka hem uygun fiyatlı hem süper toparlıyo artık doya doya elbise etek giyiyorum hatta tayt üstüne uzunca kazaklarda bile kullanıyorum korsemi süper oluyo artık gelsin belden oturan kıyafetler :KK49: yaşasın korseler :KK59:
sadece göbek korsesi mi?peki sıkınca göbek üstünden katlar çıkmıyor mu?kaymadan sabit duruyor mu?

"bodur tavuk her zaman piliçtir misali" ben de minyonum ve küçük gösteriyorum.ne şanslıyız.yıllarca boyum için boşuna üzülmüşüm :KK61::-) kumaş pantalon daha şık gösteriyor bence de.ama sanki kot daha iyi toparlıyor vücudu ve kiloları daha iyi saklıyor,en azından bende öyle oldugunu düşünüyorum :) tabii elbise ve etek her zaman daha şık ve zarif gösteriyor o ayrı..benim de daha çok göbek bölgemde kilolarım.sert kumaşlı, koyu renk boru paça,normal bel kotları seviyorum o yüzden :))

Yok canım ne üzüleceğiz avantajları bile var :KK66: Aynen aynen, elbise etekte çok hoş gösteriyor. Bende severim mini etekler mini elbiseler ama kışın :KK66:

Ben korseyle duramıyorum ya. İç organlarım yer değiştiriyormuş gibi hissediyorum :) Basen ve göbek için bütün bir korsem var ama onu giyeceğime zayıflarım daha iyi o dereceyim :KK53: Ne güzel giyebiliyormuşsun sen :KK66:

bugün tatilim ve şuan uyandım..evde bir sürü iş beni bekler ama nasıl tembelimmm.. yeni yıla böyle giremem HAYIR!! saat 9:51 saat 11 de başlıyorum.. önce temizlik,akşam için pasta yapıcam,sonra kendime bakımmmmmm ve sonunda hazırlanıp evden çıkmadan fotomu burda paylaşıam :KK8:

X