Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

canım benim sen nasıl güzel bir insansınnn,nasıl güzel anlatıyorsun herşeyii.. seni tanıdıgıma çok mutlu oldum.. bana tercüman olmuşsun

Tabi ki aslolan tum dogayi sevmek, hayvanlari da insanlari da bir agaci da. Zaten kalbinde sevgi olmayinca insan kendisini de sevemez ve kendisine de bakmaz...
çok dogru canım benimm.. insanların bakımdan anladıklarıyla bizim anladıklarımız çooook farklı.. kendi içsel bakımını yapamamış insan, istedigi kadar dışına bakım yapsın.. bunu kavrayamamış ve kavrayamayacak insanlar var maalesef.. benden de sana sevgiler

dün neler yaptım:
işten eve gelince evi süpürdüm,sildim,
yemek yaptım,
yemekten sonra banyoları temizledim,sildim
kuruyan çamaşırları topladım
çamaşır makinesini çalıştırdım
bulaşık makinesini çalıştırıp,sonra topladım
mutfagı temizledim

kendim için:
alışverş yaptım;misafirlik davet vs için 2 güzel elbise aldım

dün neler yaptım:
bulaşık makinesini çalıştırdım topladım
çamaşır makinesini çalıştırdım astım
kuruyan çamaşırları topladım katladım.
odalar toplandı.
bugün yapıcağım yemeği ıslattım nohut yapcam
bugün yapmayı düşündüğüm şeyler. biraz gaz verinde yapıyım ya
ütü yapılcak.
mutfak toplancak
odalar toplancak
balkon yıkanacak.
ev süpürüp silincek.
lavabo ve banyo temizlencek.
yemek yapılcak.
sonrasında güzel bi duş finishhh

ben kristal 1 kez kullandım,kedimin patileri yara oldu.veterinerimiz kansere kadar varan rahatsızlıklara sebep olabildigi için kristal kumu önermedi.. internetten araştırabilirsiniz..
Ooo şok :S gerçi biz 10 yıldır kullanıyoruz, yara falan olmadı ama araştıracağım bu kanser konusunu, teşekkürler bilgilendirme için.

Sanırım hayvan alıp bakmayanlara olan bütün kızgınlığımı bilip bilmeden senden çıkarmışım, üzgünüm arkadaşım.Umarım kediciğe ömürlük, sevgi dolu bir yuva bulabilirsiniz.tüm emekleriniz için yüreğinize sağlık.elimdeki tüm veri kedi istemeyen bir anne ve alerjik kızının alıp geri götürdüğü kör bir kedicik olunca böyle düşünmüş olmamı umarım mazur görürsünüz.

Daha önce bahsini ettiğim rutin bakımlarımı zaten düzenli yaptığım için gün gün onu yaptım-bunu yaptım yazmıyorum.Farklı birşey yaptım, onu paylaşayım.Elimde muhtemelen bir zamanlar indirimden aldığım The Body Shop- rainforest moisture hair butter lar vardı.çok sevdiğim diğer maskelerim bitince yenisini almadan buna bir şans vereyim dedim.Şaçlarımın uçları eskiden sık röfle görmüş bölümler oldukça kurumaya meyilli ve ben gerçekten çok iyi nemlendiren maskelerden memnun kalabiliyorum sadece.Bu da gerçekten çok iyi nemlendiren bir maskeymiş.maskeyi sürerken oluşan o kaygan his bunda olmadığından sanırım fazla sürdüm ve saçım çabuk yağlandı.bir dahaki sefere daha az ve sadece uçlara süreceğim.Ama maskenin nemlendirmesine kefilim.özellikle rengi açılmış ve kurumuş saçları olanlar memnun kalacaktır.

beden size saç için akad markanın saç yağını tavsiye ederim ben bayıldım.saçlarım boyadan falan yıpranmış haldeydi onunla toparladım desem yeri var. fixation adı

Sevindim geri dönüşünüz için ..

canım benim sen nasıl güzel bir insansınnn,nasıl güzel anlatıyorsun herşeyii.. seni tanıdıgıma çok mutlu oldum.. bana tercüman olmuşsun

teşekkür ederim sims
ben de seni tanıdığıma çok mutlu oldum
ben bakıyordum arada yazılarına ama bıraz cıddı ve sert gelıyordun ama yınede merak edıyordum e hayranlık da var tabi
şimdi daha da sevdim senii
her eve en az 3 kedi

evet kızlar hangilerini yapabildim
balkonu yıkayamadım
ütü acil olanları yaptım
yemek yapamadım annem gönderdi çünkü eve geldiğimde ev berbattı temizlemekten çok yoruldum sırtım fln ağrıdı
işten geldim saat 6 bi saat sonra dayımlar gelcekti valla zar zor yetiştirdim eşimde yardım etti. şükür dünü atlattım sonrasında güzel bi duş direk yattım ve saat 1 di

yarın bize akşam yemegine kayınvalidemler ve eşimin abileri geliyor ve bende misafir stresi bir gün önceden başlıyor.. hala tam olarak yemekte neler olacagına karar veremedim.kavınvalidem soguk mezeler getiriyor,abileri pasta,biz de yarın yemek için neler yapacagımıza karar verip sabahtan alışverişe çıkıcaz.. sonra temizlik sonra yemekler ve ben her zamanki gibi eşime "yetişemicez,yetişemicez" diye stres yapıp sonrasında herşeyi yetiştirip güzel bir akşam geçiricezz… işte yarın ki planlarım bunlar.. ve yarın için olumlamam ; "herşey yetişiyor,rahat ol"

Tembel işi bir fikir vereyim canım sana o zaman :) somon dilimleri, elma dilim doğranmış patates ve bütün mantarları fırın tepsisine doluştur.üstüne yağ tuz baharat gezdir yallah fırına.patatesler kızarınca çıkarırsın.koca bir kase de yeşil salata.Meze ve tatlı hazır geliyormuş zaten, oldu da bitti maşallah :) yetmez dersen bir de tembel işi çorba: brokolileri haşla, bulyon ve tuz-baharat ekle, blenderdan geçir, en son 1 bardak süt veya 1 paket krema ekle bir taşım daha kaynat.minik brushettalar da hazırlayabilirsin.

akşam ki menü de bizim yapacaklarımız kırmızı et ,pilav,börek,2 çeşit salata olucak, ben vejeteryan oldugum için balık yiyecektim.kendime için somon tarifini yapabilirim akşama çorbayı da en kısa zamanda denicem iki güzel tarif için de teşekkürler canımm

cumartesi günü 1 e kadar çalışcam ardından lazer randevum var görümcemle beraber gidicez. oda bakım sayılır.
sonra akşam görümcemdeyiz. bişey yapmıcam yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…