Evet kedilerden fırsat yok herhalde ben gene de bügün yaptıgım sac Bakımdan bahsedeyim Hint Yağı ve raylı badem yapı sürüyorum haftada 2 kez saçlarıma uyğuluyorum saçlarım parlak duruyorVe uzatıyor saçalım normalde sağlıklıdır bende hayvanları çok severim sizi yaptığınız davranıştan dolayı kutluyorum ama Muhtaç insanları da unutmamak kaydıyla Tabi
benım hayvanlarla aramda farklı bir bag var onlarlayken acayıp huzurluyum ama hayvanlara merhamet duyan tum ınsanlar emın olun insanların ne kadar kötü oldugunu bılseler de zor durumdakı ınsana merhamet eden yıne onlar olur.. bızler sankı ınsanlara dusman da hayvanları savunan koruyan kısılermısız gıbı görunuyoruz evet hayvanları koruyup kollamaya calısıyoruz fakat yuregımızın buyuk kısmı merhametle kaplı olmasa bunu yapamazdık bence ve bu meehamet ınsanlarada hıssedılıyor halıyle..
merak etmeyın mültecilerle, yetıstırme yurtlarıyla köy okullarıylada elımden geldıgınce ılgılenıyorum.. onlarca proje lıderlıgı yaptım bunlar ıcın de..
fakat 1 yıldır ben ben degılım hayattan koptum bu kadar durdgun bırı hıc degıldım nette bu kadar gezecek zamanım hıc olmamıstı.. boslukta gıbıyım ... eksıklıkler var kayıplarım var.. sehır degısıklıgı ortam degısıklıgı vs... suan proje yapamıyorum köy okularını boyamayı badanalamayı bıle ozledım ma cevrem bıraktıgım sehırde kaldı tek basına surdurulecek seyler degıldı ama çok buyuk hazlar yasatırdı bu yardım ıslerı helekı ekıple gıdınce tadından yenmez..
ortada yaktıgın atesle ısınıp ısınıp ısın basına döner tulumlarla calısırsınız.. öglen köyden evlerden yemek getırırler tadından yenmez.. az çok olur bir bin olurdu o sofrlarda.. yatlı gıttıgımız taılatlarda yardım kampanyalarında gece yorgunlukla yapılan muhabbet..
Bu tur ıslere hıc kalkısmamıs olan kısıler neler kaybettıklerını bır bılseler 1 dk durmazlar ama o bı kere nereye gıttıgını bılmeden gıdıp o hazzı alsalar !
Ve bu konuda benı cıldırtan sey yardım yapacak yüreği olmayan ınsanların bız destek beklerken yardım yapmamak ıcın ürettikleri muhalıflık!
-doğuda köylere gıttık yardım toplama asamasında gıdecek yermı kalmadı kurtlere gıdıyorsunuz dendı
-yetıstırme yurduna gıttık devlet gerekenı yapar oraya dendı
-okul yardımlarında mılllı egıtımın ısı sızemı kaldı dendı
-surıyelı multecılerle ılgılendık turkıye bıttı surıyeye mı geldı sıra dendı
-hayvanlar ıcın yardım ıstedık insanlar bıttı o mu kaldı a ınsanlar var dendi
-köy okuluu yardımına gıttıgım bır koyün camısı mukemmeldı köylunun katkısıyla duzelmıs okul neden boyle dedım o köyde yasayan köylünün cevabı :
"okul devletin cami bizim" müslüman dedik çocuklar montla tirtir titriyor içeride günah degılmı.
madem var olduğunu bılıyorsunuz benım yardımımda dırek hayır dıyecek yurek olmadıgından, benım yardımımı elestırıp "bu da varken bunamı sıra geldı" dıyecegınıze o bıldıgınız eksıklıgı gıdermek ıcın ne yaptınız dıyorum HİÇBİRŞEY... yardımın yerını begenmıyorsun hadı o dedıgını de sen yap ben destek olayım dıyorum işim gücüm var benım diyor..
benim işim yok..
ben o hergun gezenler gıbı gezecek yer bulamıyorum
yapacak ıs bulamadıgımdan yapıyorum sankı !
eksık gördün bir tas da sen uzat diyince kacıverıyorlar ! kızıyorum o zamn onlara
hıc bır katkı yok bırde heveslı ınsanların hevesını kırıyorlar dıye...
ha bu arada sakın yanlıs anlamayın size yazmadım bunları sızınkı belkı bı hatırlatmaydı ama ben bu soylemlerle yıllardır savastıgımdan bı an oyle dökülüverdı klavyeden..
herkese iyi gecelerrrr