Markası neymiş ki bunun saç uzatıyormu yani uzamaya yardımcı oluyomu?
peki ne oldu o kedi? evet canım allerji feci bir şey.. bende de deterjan allerjisi çıktıama bir arkadaşımın da kedi allerjisi var.. igne oluyor,ilaç kullanıyor gene de kedisi var.. tabiki saglık önemli önce saglık sonra kedi :) canım ben 10 kilo verdim.. daha vermem gereken 10 daha var.. bu sürede duygusal açlıgımı doyurmayı ögrendim ve ögreniyorum… :)
o bile birşey canımm.. Allah razı olsun senden.. belki bir gün sahiplenirler diye umalım..Bir klinikte bakılıyordu zaten de kafesteydı gözler hiç görmüyor . o yuzden aldım zaten ama devamlı annemde kabul etmıyor saglık el verse ısrar edecektım ama saglık da sorun olunca.. ayda yada 3 haftada bir eve getırrıyorum gezsın sevılsın ıyıce dolasıp ayakları acılsın dıye
kuzum benimmmmm… ilanlar verildi mi? vermişsinizdir de hiç mi isteyen olmadıEki Görüntüle 1338965
çok da yakışıklı :) garfield gibi
kuzum benimmmmm… ilanlar verildi mi? vermişsinizdir de hiç mi isteyen olmadıkk'da da sahiplendiriliyor sanırım..
evde alaturka tuvaleti kapattık kedi tuvaletini koyduk.bizde orda duruyor..toz oluyor canım.topaklanan kullanıyoruz biz.. sen bu kediyi nasıl buldun?ne kadar kaldı sende?veterinerde kalması pahalıya gelmiyor mu?acaba @Meg e söylesek bi yardımı dokunur belki? meg merhabaa, bu kör kediye yuva arıyoruz.şansımız var mı?buyuk bır sehırdeyız klınık de heryere ılan verdı derneklerde. ama evını acan olmadı herkes tek bırakmayacagını dusunuyor onu evdeama hıc oyle sorunlu degıl bılmedıgı alana kendıde cıkmıyor zaten gubensız yuksege cok bılmeden cıkmıyor adım atarken bıle tedbırlı bıyıkları cok uzu onlar bı yere çarparsa duruyor hemen.
Birde ben odamda baktım hep kumuda odaya koydum ama kum toz kokuyor tozada ayrıca alerjım var senın kedı kumju da toz kokuyormu yada nereye koyuyorsun kumunu
merhaba canım,hoşgeldin :) neler yapmaya karar verdin peki?merhabalaaaar :) Kendime vakit ayırmaya kesin kararlıyım artık bende :)
Allahımmmmm kıyamam ben buna ne kadar tatlı gercektende :) Canım umarım kısa zamanda bulursun gercekten bakabilcek brilerini..Eki Görüntüle 1338965
çok da yakışıklı :) garfield gibi
Öncelikle spordan başlıcam inşallah sıkılaşmak için..merhaba canım,hoşgeldin :) neler yapmaya karar verdin peki?
Öncelikle spordan başlıcam inşallah sıkılaşmak için..
Makyaj yapmaya üşeniyorum ama artık hafifte olsa yapıcam zaten cok agır makyajlar yapamam rimel allık o kadar eyeliner benim harcım değil seviyorum ama beceremiyorum malesef..
Cildime hiç bakmıyorum kremler alıp alıp koyuyorum sadece onları kullanmaya karar verdım.
Ve en önemlisi güneş lekesinden cok korkuyorm ve yanagmda belli belirsiz bi leke mevcut garnıer kullanıyodm gunes koruyucu ama faydasını gormedım acıkcası o hafıf lekeyı yok edıp ıyı bı gunes koruyucu bulmak istiyorum..
50 faktor kullanıyodum bende ama dermokozmtık degıldı.. kozmetıklere guvenmıyorum bu yuzden.. iyi bi krem istiyorum... Lekenın rengı koyu degıl henuz yanı kmse goremıyo hatta ama ben gorebılıyormGüneş lekeleri asla tamamen geçmiyor ne yazık ki.Görünmez olsa bile ilk güneş gördüğünde hortlamaya hazır bir halde bekliyorlar.Rengini mümkün mertebe açıp, sonra da çok iyi koruman gerekir.kremin 50 faktörden aşağı olmasın, yaz-kış sür, güneşlenirken yüzünü gölge yap, yazın takabiliyorsan geniş kenarlı bir şapka da seni güneşten korur.
Ben de küçük tuvaleti kediye ayırdım.Kristal kum kullanıyorum, tozu filan olmuyor.Bir de kapalı kum kapları var, hep aklımda ama ben de henüz becerip alamadım.evde alaturka tuvaleti kapattık kedi tuvaletini koyduk.bizde orda duruyor..toz oluyor canım.topaklanan kullanıyoruz biz.. sen bu kediyi nasıl buldun?ne kadar kaldı sende?veterinerde kalması pahalıya gelmiyor mu?acaba @Meg e söylesek bi yardımı dokunur belki? meg merhabaa, bu kör kediye yuva arıyoruz.şansımız var mı?
Resimdeki yani bende olan düzleştirici seri.Saç uzatmaya yardımcı olan serinin adı hair growth olarak geçiyor.hacim serisi ve kırık saç serisi de mevcut.Gratis te bulunuyor Lee Stafford markası.Markası neymiş ki bunun saç uzatıyormu yani uzamaya yardımcı oluyomu?
Saçlarımının uzamasına ihtiyacım var teşekkür ederim canım kısa değiller ama daha gür ve uzun olsun istiyorum bakıcam bu ürüne :)Resimdeki yani bende olan düzleştirici seri.Saç uzatmaya yardımcı olan serinin adı hair growth olarak geçiyor.hacim serisi ve kırık saç serisi de mevcut.Gratis te bulunuyor Lee Stafford markası.