Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Bahsettiğim kalemlik bu.Sık kullandığım şeyler böylece hep elimin altında oluyor.Bunu almadan önce de dekoratif bir tabağın içinde duruyorlardı makyaj masamın üzerinde.yanlışlıkla 2 kez eklemişim aynı resmi, idare ediverin beni, becerebilecek miyim resim eklemeyi derken ikilemişim :)

Eklentiler

• image.jpg
    141,8 KB · Görüntüleme: 99
  • image.jpg
    141,8 KB · Görüntüleme: 104
Resim eklemeyi çözmüşken, şampuan ve kremi de ekleyeyim, bir kez kullanan bir daha ömür boyu vazgeçemez, net.

Bir klinikte bakılıyordu zaten de kafesteydı gözler hiç görmüyor . o yuzden aldım zaten ama devamlı annemde kabul etmıyor saglık el verse ısrar edecektım ama saglık da sorun olunca.. ayda yada 3 haftada bir eve getırrıyorum gezsın sevılsın ıyıce dolasıp ayakları acılsın dıye

o bile birşey canımm.. Allah razı olsun senden.. belki bir gün sahiplenirler diye umalım..

kuzum benimmmmm… ilanlar verildi mi? vermişsinizdir de hiç mi isteyen olmadı kk'da da sahiplendiriliyor sanırım..

buyuk bır sehırdeyız klınık de heryere ılan verdı derneklerde. ama evını acan olmadı herkes tek bırakmayacagını dusunuyor onu evde ama hıc oyle sorunlu degıl bılmedıgı alana kendıde cıkmıyor zaten gubensız yuksege cok bılmeden cıkmıyor adım atarken bıle tedbırlı bıyıkları cok uzu onlar bı yere çarparsa duruyor hemen.
Birde ben odamda baktım hep kumuda odaya koydum ama kum toz kokuyor tozada ayrıca alerjım var senın kedı kumju da toz kokuyormu yada nereye koyuyorsun kumunu

evde alaturka tuvaleti kapattık kedi tuvaletini koyduk.bizde orda duruyor..toz oluyor canım.topaklanan kullanıyoruz biz.. sen bu kediyi nasıl buldun?ne kadar kaldı sende?veterinerde kalması pahalıya gelmiyor mu?acaba @Meg e söylesek bi yardımı dokunur belki? meg merhabaa, bu kör kediye yuva arıyoruz.şansımız var mı?

merhaba canım,hoşgeldin :) neler yapmaya karar verdin peki?
Öncelikle spordan başlıcam inşallah sıkılaşmak için..
Makyaj yapmaya üşeniyorum ama artık hafifte olsa yapıcam zaten cok agır makyajlar yapamam rimel allık o kadar eyeliner benim harcım değil seviyorum ama beceremiyorum malesef..
Cildime hiç bakmıyorum kremler alıp alıp koyuyorum sadece onları kullanmaya karar verdım.
Ve en önemlisi güneş lekesinden cok korkuyorm ve yanagmda belli belirsiz bi leke mevcut garnıer kullanıyodm gunes koruyucu ama faydasını gormedım acıkcası o hafıf lekeyı yok edıp ıyı bı gunes koruyucu bulmak istiyorum..

Güneş lekeleri asla tamamen geçmiyor ne yazık ki.Görünmez olsa bile ilk güneş gördüğünde hortlamaya hazır bir halde bekliyorlar.Mümkünse cilt dr una git, hazır kış ayıyken lekenin rengini mümkün mertebe açmaya bak.Sonrasında da yüzünü güneşten çok iyi koruman gerek, dr sana yüksek koruma faktörlü bir güneş kremi önerecektir zaten.tek bir gün bile uygulamayı unutmamalısın, birkaç saate 1 tazelemelisin, yaz-kış kullanmalısın.güneşlenirken yüzünü gölge yapmalı, mümkünse geniş kenarlı şapka takmalısın.Antalya da yaşıyorum ben, neredeyse tanıdığım herkeste var güneş lekesi, %100 çözümü yok malesef.Dr la falan uğraşamam diyorsan da en az 50 koruma faktörlü koruyucu öneririm, dermokozmetik olsa daha iyi olur, eczacıya danışırsan cildine uygun birşey önerecektir.Önerdiği ürünü netten daha uyguna da bulabilirsin.

Son düzenleme:
50 faktor kullanıyodum bende ama dermokozmtık degıldı.. kozmetıklere guvenmıyorum bu yuzden.. iyi bi krem istiyorum... Lekenın rengı koyu degıl henuz yanı kmse goremıyo hatta ama ben gorebılıyorm

Ben de küçük tuvaleti kediye ayırdım.Kristal kum kullanıyorum, tozu filan olmuyor.Bir de kapalı kum kapları var, hep aklımda ama ben de henüz becerip alamadım.

Markası neymiş ki bunun saç uzatıyormu yani uzamaya yardımcı oluyomu?
Resimdeki yani bende olan düzleştirici seri.Saç uzatmaya yardımcı olan serinin adı hair growth olarak geçiyor.hacim serisi ve kırık saç serisi de mevcut.Gratis te bulunuyor Lee Stafford markası.

Resimdeki yani bende olan düzleştirici seri.Saç uzatmaya yardımcı olan serinin adı hair growth olarak geçiyor.hacim serisi ve kırık saç serisi de mevcut.Gratis te bulunuyor Lee Stafford markası.
Saçlarımının uzamasına ihtiyacım var teşekkür ederim canım kısa değiller ama daha gür ve uzun olsun istiyorum bakıcam bu ürüne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…