Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Ne güzel konu ya, daha önce yazdım mı bilmiyorum ama insan okuyunca gaza geliyor. Kalkıp evimi toplayıp mis gibi yapıcam şimdi :KK9:
merhaba canım,hoşgeldin :KK54: gerçekten beni de çok gaza getiriyor buraya yazmak.. kolay gelsin,bugün ben de büyük bir temizlik yapıcam,istersen yazarsın hem kişisel bakımını hem ev bakımını ,alışverişini,begendigin ürünleri vs kısaca kendini iyi ve güzel hissetmek için neler yaptıgını :)) (kedi,köpek,kuş bakımını da yazabilirsin :KK66: varsa tabii :)))))

merhaba canım,hoşgeldin :KK54: gerçekten beni de çok gaza getiriyor buraya yazmak.. kolay gelsin,bugün ben de büyük bir temizlik yapıcam,istersen yazarsın hem kişisel bakımını hem ev bakımını ,alışverişini,begendigin ürünleri vs kısaca kendini iyi ve güzel hissetmek için neler yaptıgını :)) (kedi,köpek,kuş bakımını da yazabilirsin :KK66: varsa tabii :)))))

Süper süper...
Elbette yazarım... Hoşbuldum bu arada :KK66:

Şuanda evi topluyorum, kuruyan çamaşırları falan kaldırdım, iki kişiyiz eşim ve ben, o yüzden çok fazla iş çıkmıyor :KK66:

Topladıktan sonra süpürüp tozları alacağım, yerleri yarın silerim artık. Hepsini aynı anda yapınca çok yoruluyorum :KK48:
Sonra yemeğimi yaparım, çiçeklerimi sularım. Evcil hayvanım yok ama çiçeklerim var :KK66:
Sonra kendime bakım yaparım. Saçımı yıkayıp güzelce giyinip az biraz makyaj yaptım mı tamamdır zaten :KK66:

En çokta, yeni bir ev kokusu aldım, temizlikten sonra onu denemeyi merak ediyorum. Bilirsiniz belki febreze sprey şeklinde olandan. Şimdilik bu kadar, tekrar temizliğe döneyim ben :KK25:

Süper süper...

Şuanda evi topluyorum, kuruyan çamaşırları falan kaldırdım, iki kişiyiz eşim ve ben, o yüzden çok fazla iş çıkmıyor :KK66:

Topladıktan sonra süpürüp tozları alacağım, yerleri yarın silerim artık. Hepsini aynı anda yapınca çok yoruluyorum :KK48:
Sonra yemeğimi yaparım, çiçeklerimi sularım. Evcil hayvanım yok ama çiçeklerim var :KK66:
Sonra kendime bakım yaparım. Saçımı yıkayıp güzelce giyinip az biraz makyaj yaptım mı tamamdır zaten :KK66:

En çokta, yeni bir ev kokusu aldım, temizlikten sonra onu denemeyi merak ediyorum. Bilirsiniz belki febreze sprey şeklinde olandan. Şimdilik bu kadar, tekrar temizliğe döneyim ben :KK25:
harikasın canım,kolay gelsin.. :KK36:

Sselynne rumuzlu arkadaşımız ısısız bir saç şekillendirme yöntemi paylaşmış, dün akşam gördüm ve bugün hemen uyguladım. Anlatımı aynen kopyalıyorum:

"saci yikayip tarayip kurutuyorum ve saclarimi pelik yapacakmis gibi iki omzumun ustunde ikiye ayiriyorum. Bu iki tutami elimde duzelterek cok cok az olacak sekilde joleliyorum ve elimle disa dogru cevire cevire simsiki dolamaya basliyorum. Doladigim bu saclari kulagimin ustunde iki siki topuz yapip uclarini tel tokalri caprazlama citerek sabitliyorum. Bu sacla sabaha kadar yatarsam en guzel sonucu aliyorum"

Ben jöle kullanmadım, tel toka yerine lastik tokayla sabitledim, o arada sporumu yaptım, kahvaltımı ettim, makyajımı yapıp giyindim ve sonuç tatammmm :) Muhteşem kırık fönlü saçlar!!!

Arkadaş resim de paylaşmış, onun saçı daha uzun ve jöle kullanıp tüm gece beklettiğinden sonuç lüle şeklinde.Benim saçım omuz hizasında jöle kullanmadan ve 1,5 saat bekletme sonucu da kırık fön gibi.Çok beğendiğim ve pratik bulduğum bu yöntemi sizinle de paylaşmak istedim.

akşam ki menü de bizim yapacaklarımız kırmızı et ,pilav,börek,2 çeşit salata olucak, ben vejeteryan oldugum için balık yiyecektim.kendime için somon tarifini yapabilirim akşama :KK66: çorbayı da en kısa zamanda denicem :KK66: iki güzel tarif için de teşekkürler canımm :KK68::KK15:
Allah ım ben çok tembelim galiba :) menüye göz atınca hemen aklıma böreği superfresh den almak geldi :KK70:

Süper süper...

FEBREZE mavı olanın kokusuna baktım dun cok hosuma gıttı harıka bı kokuuu :)

hoşgeldın bu arada :KK66:

Dün çooook yorucu bir gün geçirdim.. gerçi temizlik işlerinin çogunu eşim yaptı sayılır :-) ama yine de çok yoruldum.. misafir agırlamanın öncesi işkence,misafirler gelince keyif ve sonrası gene işkence :KK51: mutfak savaş alanı şuan.. misafirler dedigimiz saatten yarım saat önce gelince istedigim gibi süslenemedim.. saçım yapılıydı zaten ama makyaj yapamadım.kıyafette ne bulduysam giydim.. aslında her misafir öncesi "temizligi bir gün önce yapalım,hazırlıkları önceden yapalım" deyip hepsinde de kılı kılına yetişiyoruz.. neyseki yetişiyoruz hep,şimdiye kadar hiç hazırlıksız olmadık Allahtan.. gün içinde "ya keşke bizde toplanmasaydık" vs vs söylenen ben gün sonunda eşime "yaa iyi ki geldiler,ne keyifli,ne güzel bir yemek ve sohbet oldu" diyordum (her seferinde aynı replik :)))) dün bi ara market için evden çıkınca "english home" a da ugradım.kızlar aklınızda olsun mutfak ürünlerinde %50 indirim var pazartesiye kadar.ihtiyacınız varsa kaçırmayın derim.benim gözüme kestirdigim şeyler vardı,onları havada kaptım resmen :))

işte aldıklarım:tam yılbaşılık ciciler :)
hem kare masa için olanını hem dikdörtgen masa için olanını aldım aynı desenden 2 tane oldu :)
1 runner
2 amerikan servis
Image-267.jpg

Son düzenleme:
X x_girl_y0 , ra_punzel ra_punzel kızlar bu oda kokusu nerde satılıyor merak ettim :KK66:

migroslarda var canım.
yenı cıktı hatta tv reklamları bıle var :) oda parfumu de bılmıyorum cok mutluşluk verdı bana :) bende bı kadın markette denemek ıcın sıkmıs ayy bı koku gelıo ne guzel bısı bu ne kokuo acaba dedım anneme kadında gülerek gerı o reyona geldı soyledıgımı duymus ben sıktım ama mavısı son kalmıstı onu sıkmıstım onuda aldım basa yok dedı güldü bana :))
gecen hafta galıba a 101 e de glmıs

GALIBA BUYDU BAYANIN ELINDEKI CANIM
http://www.izlesene.com/video/febreze-buyuk-balik-saldirisi/7440339

Dün sselynne arkadaşımızın paylaştığı ısısız saç şekillendirme yönteminden çok memnun kalınca ısısız saç şekillendirme yöntemleri araştırıp farklı teknikler buldum.Özellikle çalışan bayanlara çok yardımcı olacağını düşünüyorum bu yöntemlerin.gece bu şekillerden birini yapıp yatıp, sabah muhteşem saçlarla uyanabilirsiniz :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 234
  • image.jpg
    image.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 467
  • image.jpg
    image.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 842
  • image.jpg
    image.jpg
    108,4 KB · Görüntüleme: 173
  • image.jpg
    image.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 168
  • image.jpg
    image.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 167
Sizinle çoook kolay 2 topuz yöntemi de paylaşacağım, plajda, işte, ev işi yaparken, hatta düğüne giderken bile kullanabilirsiniz

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    196,7 KB · Görüntüleme: 168
  • image.jpg
    image.jpg
    132,4 KB · Görüntüleme: 141
  • image.jpg
    image.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 175
Bunun bir de saç bandıyla yapılan versiyonu var.günlük veya abiye bir bant seçerek kullanabilirsiniz.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    124,1 KB · Görüntüleme: 204
Bir de fiyonk saç yapma tekniği paylaşacağım.Fiyongu yapmayı öğrendikten sonra yaratıcılığınızı kullanıp çok farklı modeller yapabilirsiniz :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    109,3 KB · Görüntüleme: 156
  • image.jpg
    image.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 159
  • image.jpg
    image.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 159
  • image.jpg
    image.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 163
FEBREZE mavı olanın kokusuna baktım dun cok hosuma gıttı harıka bı kokuuu :)

hoşgeldın bu arada :KK66:

Hoşbuldum :) Mor olanı aldık, siyah lale kokusumuymuş ne, ortamı hemen değiştiriyor :KK70:

Bu arada dün kendim için yaptıklarıma gelirsek:

Dün eşimle gezdik, yemek yedik. Sonra,
Kuaföre gittim, dip boyamı yaptırdım, açık kumrala yakındı saçlarım, şimdi biraz koyulttuk. Fındık kabuğuna yakın oldu :KK66:
Birde perçem kestirdim.

Evim temiz, dün sabahtan temizliğimi yapmıştım. Bugün sadece viledalarım.
En son kişisel bakım olarak manikürüm kaldı. Onu da yaptım mı tamamdır :KK68:

X