Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Vallahi sizi tebrik ederim! :KK9: Açık yüreklilikle anlattığınız içinde çok teşekkür ederim.
Öncesi-Sonrası gibi olmuş :) Ne mutlu size. Kendinize büyük bir iyilik yapmışsınız.Dikkat çekmek istediğim bir nokta; bu yaptıklarınızın işte bakım-dış görünüş durumlarının medeni durumla hiçbir ilgisi yok bence. Her ne yapmışsanız kendiniz için yapmışsınız. Ve sonuçta ortada :) Eminim bu yenilenmiş halinizin eşinize/sevgilinize, arkadaşlarınıza,dostlarınıza pozitif manada yansımaları olmuştur.
Ayrıca KK'daki konular silinmiyor biliyorsunuz ilerde yine aynı durumlardan müzdarip olursanız bu konularınızı okuyup güç alabilirsiniz. 'Vay be ben ne yapmışım zamanında' diyebilirsiniz. :) Bu forumda bakımdan veya ev işlerinden dert yananların konularına rastlamıştım.Sizin bu yöntemi onlara önermek lazım aslında
:KK66:
aynen canımm.. bence de medeni durumla alakası yok.. ilk sayfadaki ilk mesajda dedigim gibi "her kadının bahanesi vardır bakımsız olmak için.. kimin eşi kiminin işi kiminin çocugu vs vs" :KK66: ben kendimi seversem kendime bakarım.. işin sırrı bu ve hep aklımda olucak olanda bu :KK36:teşekkür ederim mesajına :KK36:

Son düzenleme:
evett ben de artık burayı takip ediyorum ben de aranıza katıldım hatta hergün 10ar sayfa okuycam tüm konuyu 110 sayfayı bitiricem :)
benim hep dönem dönem olmuştur bakımlarım bazen çok salıyorum bazen de inanılmaz bakımlıyım :) artık rafa kalkıyor bu. bakım artık hayat tarzım olucak. hele ki yeni yıl geliyor ve yeni yeni kararlar alıyoruz, bu da benim yeni bir kararım buraya da yazıcam hep :)
tabi ki beslenme, sağlıklı yaşam ve genel kültür-kişisel yaşam adına da kararlarım var. zaten oldum olası kitap kurduyum buna tam gaz devam ediyorum. ama tiyatroya sinemaya daha sık gitmek istiyorum. bu konularda sosyal medyadan takip edebileceğim sayfalara üye oldum bugün :KK71:

Ben 170 boyunda sacları beline kadar uzanan 63 kiloda Sülün bir bir kızdım yürüdümü herkesi kendine baktırabilen bir kız Elleri ojesiz gezmeyin bu KonuDa mütavazi olamayacam ama doğumdan sonra 86 kiloda Saclarını küt olan tırnakları kısa bir kadın oldum bu değişim 9 ayda oldu canım ne yazık ki şimdi biraz toparladım gene
Gratis te Lee Stafford-Hair Growth diye bir şampuan-krem serisi var.Saçlarını hızlı uzatmana yardım edebilir.Kilo kontrolünde de Dukan ın üstüne tanımam ama sen emziriyorsundur, sanırım emzirenler (yoksa hamileler miydi?) dukan ın 'güçlendirme' safhasını yapabiliyor, bir araştır istersen.

evett ben de artık burayı takip ediyorum ben de aranıza katıldım hatta hergün 10ar sayfa okuycam tüm konuyu 110 sayfayı bitiricem :)
benim hep dönem dönem olmuştur bakımlarım bazen çok salıyorum bazen de inanılmaz bakımlıyım :) artık rafa kalkıyor bu. bakım artık hayat tarzım olucak. hele ki yeni yıl geliyor ve yeni yeni kararlar alıyoruz, bu da benim yeni bir kararım buraya da yazıcam hep :)
tabi ki beslenme, sağlıklı yaşam ve genel kültür-kişisel yaşam adına da kararlarım var. zaten oldum olası kitap kurduyum buna tam gaz devam ediyorum. ama tiyatroya sinemaya daha sık gitmek istiyorum. bu konularda sosyal medyadan takip edebileceğim sayfalara üye oldum bugün :KK71:
harikasın canım.. hoşgeldin :KK24: bakım adına neler yapacagını ve yaptıgını yaz,yeni yıl demek yenilenmek demek :KK70: ve bizimle de paylaş tiyatro sinema haberlerini :KK66:

aynen canımm.. bence de medeni durumla alakası yok.. ilk sayfadaki ilk mesajda dedigim gibi "her kadının bahanesi vardır bakımsız olmak için.. kimin eşi kiminin işi kiminin çocugu vs vs" :KK66: ben kendimi seversem kendime bakarım.. işin sırrı bu ve hep aklımda olucak olanda bu :KK36:teşekkür ederim mesajına :KK36:
Doğru söylüyorsunuz bahane bulmak isteyen insan her şekilde bulur. Katılıyorum temeli o zaten, aynı şey evlerimiz içinde geçerli evini seviyorsa bir insan temiz ve düzenli olmasınada önem verir.Rica ederim :KK39:Konuyu takipteyim bende sessiz takipçi olayım. :KK56:
Bir yerden duyduğum sözle vedamı edeyim.:KK54: 'Güzelleşmek üzere' :KK70:
:KK70::KK70:

Biraz once gecelik cilt bakimlarimi yaptim tam dedim ki of saat 2bucuk olmus bosver ama sonra hayir dedim usenme kalk cok sukur yaptim sonra da evimi toparladim mutfagi soyle bi topladim koltukta uyuyakalmis kocisimi uyandirdim yattim :)) en cok da evimin sessiz sakin halini seviyorum ben....

Doğru söylüyorsunuz bahane bulmak isteyen insan her şekilde bulur. Katılıyorum temeli o zaten, aynı şey evlerimiz içinde geçerli evini seviyorsa bir insan temiz ve düzenli olmasınada önem verir.Rica ederim :KK39:Konuyu takipteyim bende sessiz takipçi olayım. :KK56:
Bir yerden duyduğum sözle vedamı edeyim.:KK54: 'Güzelleşmek üzere' :KK70:
:KK70::KK70:
sadece sessiz degil,katılımlı takibini de bekliyoruz canım :KK66: çok güzelmiş bu cümle "güzelleşmek üzere" :KK15: güzel güzel görüşmek üzere :KK70:

Biraz once gecelik cilt bakimlarimi yaptim tam dedim ki of saat 2bucuk olmus bosver ama sonra hayir dedim usenme kalk cok sukur yaptim sonra da evimi toparladim mutfagi soyle bi topladim koltukta uyuyakalmis kocisimi uyandirdim yattim :)) en cok da evimin sessiz sakin halini seviyorum ben....
merhaba canım,hoşgeldin :KK54: ne iyi yapmışsın üşenmeyerek,tebrikler :KK5:

Gratis te Lee Stafford-Hair Growth diye bir şampuan-krem serisi var.Saçlarını hızlı uzatmana yardım edebilir.Kilo kontrolünde de Dukan ın üstüne tanımam ama sen emziriyorsundur, sanırım emzirenler (yoksa hamileler miydi?) dukan ın 'güçlendirme' safhasını yapabiliyor, bir araştır istersen.
Tsklercanım sîmdi saclarım omuzlarımda ve kilomda 77 16 ay oldu doğum yapalı emzirmiyırym ama tam diyet yapsana gitmiyor spor yapmam lazım

bende kendime çeki düzen vermeye karar verdim.zayıflamaya başladım spora başladım.ama şu sabah erken kalkıp kendimi toparlamak çok zor ya.makyaj yapmadan çıkıyorum saçımıda öyle bir toplayıp çıkıyorum.

bayılıyorum sabahın köründe full makyaj saç baş yapılı en azından fönlü hatunları görünce.nereden başlasam bilemiyorum bazen.ben her gün duş alıyorum her banyodan sonra saçımı düzleştirmem mi gerekiyor çok zor geliyor işte bu bana.

bana da bir el atın kızlar offf.

Merhaba kızlar Benim günlük ve haftalık rutinlerim

Sabah -akşam yüzümü temizleyici ile yıkarım ve tonikle tamamlarım.
Ellerimden ve yüzümden nemlendiriciyi eksik etmem.
soyulmuş ojelerle ve kırık tırnaklarla asla gezmem
Hergün duş alırım
Çok makyaj yerine sağlıklı ve fresh görünümlü makyajı tercih edrim
Parfüm yada kokulu nemlendirici kullanırım nereye gidersem gideyim
Kıyafetlerim cildim sacım başım temiz olmasın giyindiğim ve yaptıgım makyaj asla beni güzel hissettiremez :KK43:

merhaba :) çok rahat bir şekilde söyleyebilirim ki hayatımda çok şey değişti.. geçen marttan beri diyet günlüklerinde blog gibi hem düşüncelerimi hem yediklerimi paylaşamaya başladım ve belli bir düzen oturttum.. sonrasında kişisel bakım ve ev işleriyle ilgili de kendimi motive etmek için aynı sayfada devam etmek yerine bu sayfayı açtım.. resimlerle saglıklı beslenmedeki istikrarı kişisel bakımım ve ev bakımımda da saglamak ve burda benim gibi hissedenlerle buluşmak istedim.. mart ayında kk da topik açtıgımda tamamen bitmiş, tükenmiş, mutsuz, depresyonda biriydim.kadın kimligini unutmuş, unuttugu için de kimligini kaybetmiş bir kadındım..işimde mutsuz,özel hayatımda mutsuz, evimde mutsuz ve bakımsızken bir gün bunu degiştirmeye karar verdim ve yazmaya başladım.. yazdıkça mutlu oldum,kendimi tanıdım.. tanıdıkça yazdım, mutlu oldum, kilo verdim..işte böyle muhteşem bir kısır döngüdeyken, bu kısır döngüye hem kişisel hem ev bakımını katmak için bu topigi açtım..çünkü eksik kalmıştı bir yanım.. ev işlerini düzenli yapmaya,planlamaya başladım.ev kıyafetlerimi değiştirdim.eşofman ve pijamayla evde dolaşmak yerine kendime güzel güzel taytlar tünikler aldım.kişsel bakım,kişisel gelişim, saç, makyaj hepsine dikkat ettim.. ve geldigim nokta gerçekten beni mutlu eden bir nokta.. klasik bir laf ama "çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır" derler yaa.. aynen öyle.. kendimi sevmeyi, deger vermeyi, önemsemeyi ögrendim.. ben güzel ve bakımlı bir kadın oldum,ilk önce ruhumu besledim sonra kendimi yeniledim.. :KK36:

simsims in yazılar cok guzel nizama sokucu oluyor hep :)
süper bişi canlanıyor simsi düşününce evi işi ilişkileri kilosu vücudu bakımı herseyını dört dörtluk halleden cazibeli bırı gelıyor aklıma :)
kendınden emın ınsanları sevıyorum güven verıyorlar.
herşeyin düzeni var ve duzenıne sadıksın
daim olsun :KK68:

bende kendime çeki düzen vermeye karar verdim.zayıflamaya başladım spora başladım.ama şu sabah erken kalkıp kendimi toparlamak çok zor ya.makyaj yapmadan çıkıyorum saçımıda öyle bir toplayıp çıkıyorum.

bayılıyorum sabahın köründe full makyaj saç baş yapılı en azından fönlü hatunları görünce.nereden başlasam bilemiyorum bazen.ben her gün duş alıyorum her banyodan sonra saçımı düzleştirmem mi gerekiyor çok zor geliyor işte bu bana.

sen de saçlarını bir gün düzleştirip ertesi gün topuz,örgü,at kuyrugu vs yapabilirsin..şık tokalar ve taçlarla saçlarını güzelleştirebilirsin.. sabah çok erkek kalkıp işe gidiyor ve makyaj yapmaya vakit bulamıyorsan yanında götürüp işte yapabilirsin makyajını..

Merhaba kızlar Benim günlük ve haftalık rutinlerim

Sabah -akşam yüzümü temizleyici ile yıkarım ve tonikle tamamlarım.
Ellerimden ve yüzümden nemlendiriciyi eksik etmem.
soyulmuş ojelerle ve kırık tırnaklarla asla gezmem
Hergün duş alırım
Çok makyaj yerine sağlıklı ve fresh görünümlü makyajı tercih edrim
Parfüm yada kokulu nemlendirici kullanırım nereye gidersem gideyim
Kıyafetlerim cildim sacım başım temiz olmasın giyindiğim ve yaptıgım makyaj asla beni güzel hissettiremez :KK43:
merhaba canım ben de senin gibiyim.. olması gereken de bu zaten,temiz ve bakımlı olmalıyız..:)

simsims in yazılar cok guzel nizama sokucu oluyor hep :)
süper bişi canlanıyor simsi düşününce evi işi ilişkileri kilosu vücudu bakımı herseyını dört dörtluk halleden cazibeli bırı gelıyor aklıma :)
kendınden emın ınsanları sevıyorum güven verıyorlar.
herşeyin düzeni var ve duzenıne sadıksın
daim olsun :KK68:
çok tatlısın canım yaaaa,teşekkür ederimm :KK19: bilmem böylemiyim? :)kim dört dörtlük ki ben olayım :KK66: ama bunlara yakın biriyim…:cool: elimdekilerin kıymetini bilip iyi yanlarımı besliyor,kötü yanlarımı iyileştiriyorum diyebilirim :KK15:

çok tatlısın canım yaaaa,teşekkür ederimm :KK19: bilmem böylemiyim? :)kim dört dörtlük ki ben olayım :KK66: ama bunlara yakın biriyim…:cool: elimdekilerin kıymetini bilip iyi yanlarımı besliyor,kötü yanlarımı iyileştiriyorum diyebilirim :KK15:
çok hoş işte bu enerjı ıyı yanlarını beslemekle beslenıyor belkıde :)
kılo verdıgını yazmıssında kılo sorunun olabılecegını hıc dusunmemeıstım mesela. kılo sorunu olanların modunda degılsın cunku
bir deeee her eve 3 kedi yazmıssın yaa 3 kedın mı var evdeee ? :KK48:

çok hoş işte bu enerjı ıyı yanlarını beslemekle beslenıyor belkıde :)
kılo verdıgını yazmıssında kılo sorunun olabılecegını hıc dusunmemeıstım mesela. kılo sorunu olanların modunda degılsın cunku
bir deeee her eve 3 kedi yazmıssın yaa 3 kedın mı var evdeee ? :KK48:
inan bana o moddan daha kötü bir moddaydım.. çok agır bir depresyon geçirdiğimi şimdi geriye dönüp baktıgımda anlıyorum.. ilaçsız o dönemi atlatmam burası sayesinde.. gerçekten öyleee.. yaşadıgım şeyler bana unuttugum beni hatırlattı.. ve ben bu yaşadıklarımdan dersler çıkardım.. o yüzden bu topik var o yüzden öteki topik var.. benim yaşamdan çıkardıgım dersleri hatırlatıyorlar bana :KK68: 1 kedim var ama neden 3 olmasın :KK45:

inan bana o moddan daha kötü bir moddaydım.. çok agır bir depresyon geçirdiğimi şimdi geriye dönüp baktıgımda anlıyorum.. ilaçsız o dönemi atlatmam burası sayesinde.. gerçekten öyleee.. yaşadıgım şeyler bana unuttugum beni hatırlattı.. ve ben bu yaşadıklarımdan dersler çıkardım.. o yüzden bu topik var o yüzden öteki topik var.. benim yaşamdan çıkardıgım dersleri hatırlatıyorlar bana :KK68: 1 kedim var ama neden 3 olmasın :KK45:
bak bı kez daha hayran oldum :) bencede her eve 3 kedı gırsın şu alerjıler de ölsün :KK43: kör bir kedia ladım evım ene yazıkkı alerjiden ölecegım sandım nefes alamıyorum.. :KK43: ama hayvanları da asırı sevıyorum.. annem zaten ıstemıoyor evde evlenınce kocan alırsa eve alırsın dıo bende ben onu ıkna edebılırım gızlı sılahlarımla da senı ıkna edmıyorum dıyorum :KK70:

kaç kılo verdın bu arada :KK19:

bak bı kez daha hayran oldum :) bencede her eve 3 kedı gırsın şu alerjıler de ölsün :KK43: kör bir kedia ladım evım ene yazıkkı alerjiden ölecegım sandım nefes alamıyorum.. :KK43: ama hayvanları da asırı sevıyorum.. annem zaten ıstemıoyor evde evlenınce kocan alırsa eve alırsın dıo bende ben onu ıkna edebılırım gızlı sılahlarımla da senı ıkna edmıyorum dıyorum :KK70:

kaç kılo verdın bu arada :KK19:
peki ne oldu o kedi? evet canım allerji feci bir şey.. bende de deterjan allerjisi çıktı :KK43: ama bir arkadaşımın da kedi allerjisi var.. igne oluyor,ilaç kullanıyor gene de kedisi var.. tabiki saglık önemli önce saglık sonra kedi :) canım ben 10 kilo verdim.. daha vermem gereken 10 daha var.. bu sürede duygusal açlıgımı doyurmayı ögrendim ve ögreniyorum… :)

Tsklercanım sîmdi saclarım omuzlarımda ve kilomda 77 16 ay oldu doğum yapalı emzirmiyırym ama tam diyet yapsana gitmiyor spor yapmam lazım
Cnm normal Dukan yapabilirsin emzirmiyorsan.Dukan zaten diyet esnasında (en azından ilk 2 evrede) ağır spor önermiyor.Günde 20dk yürüyüş yapın diyor sadece, onu bile yapmazsan yine de kilo verirsin Dukan'la emin ol.Dukan diyetiyle ilgili o kadar çok bilgi var ki nette, iyi araştırırsan bence kitabını almana bile gerek yok.

Her Allah ın gününe banyoyla başlama takıntısı bende de mevcut.bazen düşünüyorum da banyoda ve saç kurutmakla geçiyor ömrüm :) Arkadaşlarım da öğrendi artık, bana ulaşamıyorlarsa ya banyodayımdır, ya saç kurutuyorumdur :)
Saç konusunda yazmıştım bi mesajımda sana tekrar yazayım: Lee Stafford poker staight serisini kullanıyorum.şampuan+krem, düzleştirici bir seri bu.Bir de fön makinem çok güçlü, bendeki Phillips salon dry-2200w gücünde.Saçımı bu şampuanla ve kremle yıkadıktan sonra fırçalayarak kurutsam bile fönlü gibi oluyor.Hergün düzleştirme ztn, mahvolur saçın.Bir de bu şampuanla kremin saçı ısıdan koruma özelliği de var.Kurutucu da iyonlu miyonlu, saçı mahvetmiyor.Şiddetle öneririm.Ayrıca topuz yapmaya yarayan çeşit çeşit sihirli toka mevcut piyasada, bunlardan edinerek saçına şekil veremediğin zamanlarda şık bir topuz yapabilirsin.

Makyaj konusunda da, makyaj masasının üzerine şeffaf kalemlikler var ya bölmeli, hemen her gün kullandığım ürünleri öyle bişeyin içine koydum, her an elimin altındalar böylelikle.saçımı kuruttuktan sonra hemen makyaja otururum.Günlük makyajım 5 dk sürer.Daha önce yazmıştım, markalarını merak edersen o yazımı bulup okuyabilirsin, özetle bb krem-pudra-allık-lip balm- rimel ve kalemden ibaret makyajım.birkaç gün yapsan gözün alışır, bir daha hep yapmak istersin zaten.Göz alışınca insan makyajsızken hasta görünümlü geliyor kendine.Yine makyaj rutinine alıştıkça, makyaj da daha az zamanını alacaktır.

X