- 24 Temmuz 2013
- 4.349
- 4.548
aynen canımm.. bence de medeni durumla alakası yok.. ilk sayfadaki ilk mesajda dedigim gibi "her kadının bahanesi vardır bakımsız olmak için.. kimin eşi kiminin işi kiminin çocugu vs vs" ben kendimi seversem kendime bakarım.. işin sırrı bu ve hep aklımda olucak olanda bu teşekkür ederim mesajınaVallahi sizi tebrik ederim! Açık yüreklilikle anlattığınız içinde çok teşekkür ederim.
Öncesi-Sonrası gibi olmuş :) Ne mutlu size. Kendinize büyük bir iyilik yapmışsınız.Dikkat çekmek istediğim bir nokta; bu yaptıklarınızın işte bakım-dış görünüş durumlarının medeni durumla hiçbir ilgisi yok bence. Her ne yapmışsanız kendiniz için yapmışsınız. Ve sonuçta ortada :) Eminim bu yenilenmiş halinizin eşinize/sevgilinize, arkadaşlarınıza,dostlarınıza pozitif manada yansımaları olmuştur.
Ayrıca KK'daki konular silinmiyor biliyorsunuz ilerde yine aynı durumlardan müzdarip olursanız bu konularınızı okuyup güç alabilirsiniz. 'Vay be ben ne yapmışım zamanında' diyebilirsiniz. :) Bu forumda bakımdan veya ev işlerinden dert yananların konularına rastlamıştım.Sizin bu yöntemi onlara önermek lazım aslında
Son düzenleme: