- 5 Temmuz 2011
- 11.804
- 8.937
nem maskesi yapıldı
Merhba ben bu sabah 8 te kalktm.öncelikle cildme peeling yaptm.daha sonra avakado ve limon suyu ile maske yapıp 1 saat beklettm
yüzünüzü hergün sabun kullanır gibimi şçteyze kabal lifini kullanıyorsunuz. bunun için bilgi verirmisiniz.Şehriban teyze kabak lifi canım.hem yüz hem vücut var.rica ederim herzaman
Bugün uzun zamandır başlayamadığım ısıganlı saç bakım kürüme nihayet başladım.
Son yıllarda yarı yarıya azalan saçlarıma iyi gelir umarım.
Sabahtan evimin temizliğini de yaptım eşimle, duşumu alıp sivilce kremlerimi de sürdüm. Benden mutlusu yok
e vitaminli kil maskesi yaptım,
ardından burnuma ,alnıma ve burun çevreme gözenek temizleyici bantlardan yapıştırdım.
yemek derdim yoktu, ev işiyle de yormadım pek kendimi, üzerinden geçtim.
iki gün önce tatilden döndüm yorgunluğumu atmaya çalışıyorum.
akşam olduğunda da temiz cildime çok az pudra ve allık sürüp, ruj + rimel desteğiyle dışarı çıktım.
yeni geldim, yine yüzümü temizleyip nemlendirdim.
yatmaya hazırım.
oje sürmek istemiştim ama yapamadım. o da yarına( çok nadir oje kullanırım)
benden bugünlük bu kadar.
merhaba tekrar : ) biraz geç cevap veriyorum,ben petanın sayfasından dont animal test do animal test listesine bakıyordum.bir kaç aydır o kadar dikkat etmiyorum ama açıkcası.o kadar çok ürün var ki hayvanlar üzerinde deney yapan.mac'ten vazgeçemiyorum mesela.benefitin test yapmayan grupta oldugunu bilip çogu ürünümü ordan almaya çalışıyorum ama bu ara daha özensizim açıkcası : ( sayfayı inceledim faydalı bir sayfa,teşekkür ederim..Merhaba cevap için teşekkürler ,
Mümkün olduğunca deney yapmayan markaları tercih ediyorum , ilaçlar hariç çoğu ürünün deney yapmayan marka alternatifi var aslında ama biraz araştırmak gerekiyor sadece . Forumda konusu var , benimde takibimde konu . Eğer aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin , bilgisi olan arkadaşlar yanıtlar muhakkak .
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nı-kendin-seç-tÜm-kk-kadinlari-burada.546218/
güle güle kullan canım..Bende dün çilt bakımı yaptırdım.Dermekoluğun önerisiyle yeni ürünler aldım cildim çok hasa çıktı güneş kremsiz kışın bile dolaşmama gerektiğini öğrendim.
İşte ürünlerim yıkama jelim,gece serumum,ve güneş kremim ayrıca kapatma özeliğini taşıyor
Eki Görüntüle 1232930
Ayrıca bu ürün bir maskesi varki dün cilt bakımı yapılırken uğulandı harika birdahaki aya almayı düşünüyorum
merhaba hoşgeldin : ) dermalogicanın nem maskesini kullanıyorum canım.nem maskesi nasıl yapılıyor. ben pek yapmadım böyle şeyler bilgim yok.
merhaba tekrar : ) biraz geç cevap veriyorum,ben petanın sayfasından dont animal test do animal test listesine bakıyordum.bir kaç aydır o kadar dikkat etmiyorum ama açıkcası.o kadar çok ürün var ki hayvanlar üzerinde deney yapan.mac'ten vazgeçemiyorum mesela.benefitin test yapmayan grupta oldugunu bilip çogu ürünümü ordan almaya çalışıyorum ama bu ara daha özensizim açıkcası : ( sayfayı inceledim faydalı bir sayfa,teşekkür ederim..
güle güle kullan canım..
merhaba hoşgeldin : ) dermalogicanın nem maskesini kullanıyorum canım.
buav ı ilk defa senden duyuyorum.tamam ona da bakayım.. biliyorsun body shop hayvanlar üzerinde deney yapmıyor ama maalesef zaten loreal'in.yani para gene onlara gidiyor.ben şöyle yapıyorum.alternatifini bulamadıgım ürünleri deney yapan markalardan maalesef alıyorum : ( ama almamaya alternatif bulmaya da dikkat ediyorum.. tabi sen de gel katıl,bulursan paylaş..hem ben de bilgilenmiş olurum : ) bu arada vegan veya vejeteryan mısın?Merhaba , peta dan ziyade buav ın onay verdiği ürünlere daha çok güveniyorum , tercih etmeye çalışıyorum .
Konu çok güzel bu arada bende kullanabileceğin marka ayak peelingi arayışına girdim . Umarım bulur ve memnun kalırım .
Bir de makyaj temizleyici ve yüz temizleyicisini aynı anda mı kullanıyor sunuz yoksa makyaj temizleyici yeterli mi ?
Evet body shop yapmasa da maalesef ana firması yapıyor . Alternatif marka bulursam almayı düşünüyorum , Umarım bulur , senin kadar da memnun kalırım .buav ı ilk defa senden duyuyorum.tamam ona da bakayım.. biliyorsun body shop hayvanlar üzerinde deney yapmıyor ama maalesef zaten loreal'in.yani para gene onlara gidiyor.ben şöyle yapıyorum.alternatifini bulamadıgım ürünleri deney yapan markalardan maalesef alıyorum : ( ama almamaya alternatif bulmaya da dikkat ediyorum.. tabi sen de gel katıl,bulursan paylaş..hem ben de bilgilenmiş olurum : ) bu arada vegan veya vejeteryan mısın?
selam kızlar :) baştan ihtibaren okudum. 24. sayfaya kadar geldim. yarında devamını okuyacam.
bende bekarım. kışın cildim güzel oluyor. ama yazın güneş lekeleri falan mahvediyor. güneş kremi kullanıodum. 1 aydır onuda bıraktım. hiç memnun kalmadım çünkü
sorularıma cevap verirmisiniz
çok soru sordum ama :)
nem maskesi nasıl yapılıyor. ben pek yapmadım böyle şeyler bilgim yok.
bu maskeleri nasıl yapıyosunuz. ben peelingime gül suyuyla yapıyorumyüzünüzdemi bir saat beklettiniz nasıl yaptınız acaba. bnm cilt tipim kuru
yüzünüzü hergün sabun kullanır gibimi şçteyze kabal lifini kullanıyorsunuz. bunun için bilgi verirmisiniz.
ısırganı kaynatıp suyunu süzüp duştan sonra saçına sürdüğünü okudum. sonra bir daha duruluyormusun. benm saçım çok dökülüyda
yüz temizleminzi neyle yapıyorsunuz. ben gül suyu kullanıyorum.
bide e vitaminli kil maskesini yüzünüz içinmi yaptınız.
merhaba, ben yüzümü bioderma yüz temizleme jeliyle yıkıyorum, ardından cyrene aloe veralı tonik kullanıyorum.
klasik hazırlanan kil maskesinin içine de 1-2 damla e vitamini ekliyorum nemlendirmesi için.
Evigen ben de almistim daha evvel, kaldirilmisdemek.canım hangi e vitaminini kullanıyorsun? ben daha önce yüz kreminin içine evigen ampul katıyordum. şimdi kaldırılmış dediler eczanelerde bulamadım.