Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

buralar durulmuş hayırdır kızlar :) hadi gelin toplanın :)
bende ayağıma her ne kadar dikkat etmeye çalışsamda biraz üşengeçlik biraz imkansızlık bugün canımı sıkacak bir durumda kalmayı başardım.. ayakkabı denemesi yaparken nereye sokacağımı bilemedim ayaklarımı acayip utandım. ve hemen gidip vazelin aldım, sonra sir ağda bantlarından aldım istiyordum denemek ne zamandır.. ilk fırsatta kullandım vazelini hemencecik iyi geldi artık her gece süreceğim.. bir de bebe yağı almayı düşünüyorum :) bakalım tez zamanda inşallah..
başkada birşey yok ama yakında tüm üşengeçliğimi kenara bırakıp aşırı aktif hale gelmem gerek okul açılacak.. bakım ayrı dinlenme ayrı kitap ayrı dersler ayrı diyet ayrı herşey ayrı ayrı dikkat isteyecek :)

Günaydınlar bakımlı kızlar
Geçen hafta eşimin halasının 'kilo almışsın sanki sen' yorumu beni bitirdi. Halbuki kilo almadım ama kadın ikidir dile getiriyor sıkıldım bu durumda. Ayın 15 inde zaten spora başlayacağım, diyetime de şimdiden dikkat etmeye çalışıyorum. Bayrama kadar 2-3 kilo vermem lazım. Fazla kilom yok şükür ama yorumlardan sıkıldım.
Bayramın 4. günü eşimin kuzeninin nişanı. Biz de sağdıçız, iki numaralı kadınıyım yani gecenin Biraz toparlanayım dedim.

Bu arada bizim iş başladı tabii, ama henüz hafif tempoyuz, hızlı tempo okul açılınca inşallah. Bakımlar da o zamanlar yoğunlaşacak.

Hepiniz öpüldünüz:)

kızlaaar bugün sir ağda bantlarımı denedim ve memnun kaldım :) bakalım ne kadar sürede yinelemem gerekecek.. onun haricinde bir şey yapmadım daha.. ayaklarıma ve ellerime vazelin kullandım bir de :) parmaklarım güzel görünmeye başladı sanki bana :)

Bende dün çilt bakımı yaptırdım.Dermekoluğun önerisiyle yeni ürünler aldım cildim çok hasa çıktı güneş kremsiz kışın bile dolaşmama gerektiğini öğrendim.
İşte ürünlerim yıkama jelim,gece serumum,ve güneş kremim ayrıca kapatma özeliğini taşıyor

Ayrıca bu ürün bir maskesi varki dün cilt bakımı yapılırken uğulandı harika birdahaki aya almayı düşünüyorum

şu an farkettim de bu bakım işi bende bağımlılık gibi bişey yapıyor.. başlayınca o gün sürekli bişeyler yapmak istiyorum bi kere erteleyince de totoyu kaldıramıyorum

Merhaba kizlar.
tatilde ara bi kil tuy isi hallettim
onun disinda gunluk.rutin bakim isleri extra bisey yok yani

Benim ayaklar çok fena bir fırsat bulsam penüküre gitsem iyi olacak evede olacak gibi değil

selam kızlar :) baştan ihtibaren okudum. 24. sayfaya kadar geldim. yarında devamını okuyacam.
bende bekarım. kışın cildim güzel oluyor. ama yazın güneş lekeleri falan mahvediyor. güneş kremi kullanıodum. 1 aydır onuda bıraktım. hiç memnun kalmadım çünkü

sorularıma cevap verirmisiniz
çok soru sordum ama :)

nem maskesi yapıldı

nem maskesi nasıl yapılıyor. ben pek yapmadım böyle şeyler bilgim yok.

Merhba ben bu sabah 8 te kalktm.öncelikle cildme peeling yaptm.daha sonra avakado ve limon suyu ile maske yapıp 1 saat beklettm

bu maskeleri nasıl yapıyosunuz. ben peelingime gül suyuyla yapıyorum yüzünüzdemi bir saat beklettiniz nasıl yaptınız acaba. bnm cilt tipim kuru

Şehriban teyze kabak lifi canım.hem yüz hem vücut var.rica ederim herzaman
yüzünüzü hergün sabun kullanır gibimi şçteyze kabal lifini kullanıyorsunuz. bunun için bilgi verirmisiniz.

ısırganı kaynatıp suyunu süzüp duştan sonra saçına sürdüğünü okudum. sonra bir daha duruluyormusun. benm saçım çok dökülüyda

yüz temizleminzi neyle yapıyorsunuz. ben gül suyu kullanıyorum.
bide e vitaminli kil maskesini yüzünüz içinmi yaptınız.

merhaba tekrar : ) biraz geç cevap veriyorum,ben petanın sayfasından dont animal test do animal test listesine bakıyordum.bir kaç aydır o kadar dikkat etmiyorum ama açıkcası.o kadar çok ürün var ki hayvanlar üzerinde deney yapan.mac'ten vazgeçemiyorum mesela.benefitin test yapmayan grupta oldugunu bilip çogu ürünümü ordan almaya çalışıyorum ama bu ara daha özensizim açıkcası : ( sayfayı inceledim faydalı bir sayfa,teşekkür ederim..

güle güle kullan canım..

nem maskesi nasıl yapılıyor. ben pek yapmadım böyle şeyler bilgim yok.
merhaba hoşgeldin : ) dermalogicanın nem maskesini kullanıyorum canım.

Merhaba , peta dan ziyade buav ın onay verdiği ürünlere daha çok güveniyorum , tercih etmeye çalışıyorum .
Konu çok güzel bu arada bende kullanabileceğin marka ayak peelingi arayışına girdim . Umarım bulur ve memnun kalırım .

Bir de makyaj temizleyici ve yüz temizleyicisini aynı anda mı kullanıyor sunuz yoksa makyaj temizleyici yeterli mi ?

buav ı ilk defa senden duyuyorum.tamam ona da bakayım.. biliyorsun body shop hayvanlar üzerinde deney yapmıyor ama maalesef zaten loreal'in.yani para gene onlara gidiyor.ben şöyle yapıyorum.alternatifini bulamadıgım ürünleri deney yapan markalardan maalesef alıyorum : ( ama almamaya alternatif bulmaya da dikkat ediyorum.. tabi sen de gel katıl,bulursan paylaş..hem ben de bilgilenmiş olurum : ) bu arada vegan veya vejeteryan mısın?

Evet body shop yapmasa da maalesef ana firması yapıyor . Alternatif marka bulursam almayı düşünüyorum , Umarım bulur , senin kadar da memnun kalırım .

Deney konusunu biliyordum ama yöntemlerini bilmiyordum . Öğrenince şok yaşadım , resimlere bakmak zaten çok zor yürek yakıcı .
Arkasından ev temizliği ve kişisel bakım ürünlerimde dikkat etmeye başladım . Ilk zamanlar çok zordu ama artık alıştım. Bir şekilde bulmaya çalışıyorum alternatifleri .
Vegan yada vejeteryan değilim ama hayvanlara yapılan zulümlere kendi çapımda tepki gösteriyorum . Mesela yaklaşık 4 senedir çiftlik tavuğu ve yumurtası yemiyorum . Tamamen yaşam koşullarının insanlık dışı olmasından dolayı . Kaldı ki günümüzde çok sağlıksız , sonuçta antibiyotiği dayayıp , suni yemlerle 20 günde tavuk satışa hazır hale geliyor .

Çok yazıp kafanı şişirmeyeyim . Burdan paylaşırım bende ürünlerimi , güzel fikirlere benim de çok ihtiyacım var . Bakıma girmem gerek zaten saç , cilt vs .

Merhaba : ) bugün yapacaklarımı yazayım da bana motive olsun buraya yazmak.çünkü hepsi gözümde büyüyor şu an..
çamaşırlar yıkanacak,asılacak
salon,mutfak,odalar banyolar hem toplanıcak,hem süpürülecek,hem silinecek,balkon yıkanacak

temizlik sonrası banyo ve ardından saçlar düzleştirilip, kaşlar alınıp,parfüm sürülüp, güzel bir ev kıyafeti giyilecek ve bunlar saat 5 e kadar biticek.. nasıl?? işe başlama saati 13:00, o zamana kadar tembelige devam : )

merhaba, ben yüzümü bioderma yüz temizleme jeliyle yıkıyorum, ardından cyrene aloe veralı tonik kullanıyorum.
klasik hazırlanan kil maskesinin içine de 1-2 damla e vitamini ekliyorum nemlendirmesi için.

yapacakalarımın yalnızca bir kısmını yapabildim..
mutfagı topladım köşe bucak temizledim
elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım
bulaşık makinesi ayrı
banyoları temizledim
makyaj malzemelerimi düzenledim
ortalıgı topladım
çamaşırları yıkadım
banyo sonrası kaş aldım
saçlarımı düzleştirdim
ayaklarımı kremledim
şirin bir caprili ev kıyafeti giydim eşimi bekliyorum
akşam yemekten sonra kıyafetlerimi düzenleyip,nevresimleri degiştiricem..gündüz "romaya sevgilerle" filmini izledim, yatmadan da kitabıma devam edicem..

yarına süpürme ve silme kaldı…

merhaba, ben yüzümü bioderma yüz temizleme jeliyle yıkıyorum, ardından cyrene aloe veralı tonik kullanıyorum.
klasik hazırlanan kil maskesinin içine de 1-2 damla e vitamini ekliyorum nemlendirmesi için.

canım hangi e vitaminini kullanıyorsun? ben daha önce yüz kreminin içine evigen ampul katıyordum. şimdi kaldırılmış dediler eczanelerde bulamadım.

canım hangi e vitaminini kullanıyorsun? ben daha önce yüz kreminin içine evigen ampul katıyordum. şimdi kaldırılmış dediler eczanelerde bulamadım.
Evigen ben de almistim daha evvel, kaldirilmisdemek.
Site adi vermek yasak mi bilmiyorum ama benDoa Kozmetik internet sitesinden aldim. Oyle bitivermiyor zaten. Ayda birkac kere ve birer damla kullaniliyor sonucta.
Ama yakin zamanda almadim. Ben de bu yöntemi kullanmaya baslayali alti ay falan olmustur. Bu surede de yenisine ihtiyacim olmadi.

Merhaba kızlar sabahtan beri tüm sayfaları okudum bir ara uyuyakaldım :) motive olmak için harika bir konu olmuş simsims :)
dün burayi görmeden önce size uymuşum meğer. Duşumu alıp makyajımı yapıp pazara gitmistim. Süslenip pazara gelenleri hiç anlamazdim ama insan uzun süre dışarı çıkmayınca ve iş arayınca kendine bakmak için fırsat kolluyormuş :)
Bu arada ben de hayvanlar üzerinde deney yapan ürünler kullanmamaya çalışıyorum. Bu da bildiğimiz ve her yerde gördüğümüz ürünleri almadığım anlamına geliyor. İyi ki Gratis ve Watson's var da ithal ve test yapmayan ürünlere ulaşabiliyoruz.
Ben işsizim, eşim de yeni çalışmaya başladığı için (3 aylık evliyiz) şimdilik yeni ürün denemelerim tek tük oluyor. Gratiste bulduğum Amie markasının göz makyajı temizleme suyunu ve Giovanni şampuanın seyahat boyundan aldım denemek için. İkisinin arkasında da BUAV tavşan logosu var. Makyaj temizleme suyundan çok memnun kaldım kokusu hafif ve gerçekten yağsız hiç kalıntı bırakmıyor. Şampuan da kabarmaya meraklı saçlarımı yatıştırdı dalgaları belirginleştirdi üstelik etkisini daha kolay görebilmek için krem ve maske kullanmamıştım.
Üzerimdeki tembelliği atabilmek için ben de buraya yazacağım artık yazdıkça yapasım gelir
bu arada Mutluluk Projesi kitabını okuyordum ara verdim ona devam edeceğim tavsiye ederim okumamış olanlara. Daha ilk bölümlerinde olmama rağmen ufkumu açtı :)

selam kizlar..
bugun tatil bitiyor yarin sabah donus yolculugu baslar.
eve gidince is.cok once ev temizligi sonra bakim.
bu gece de yine tuy isleri var gitmeden kendime ceki duzen vereyim.
buralar pek sakinmis nazar degdi topigimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…