Merhaba kızlar sabahtan beri tüm sayfaları okudum bir ara uyuyakaldım :) motive olmak için harika bir konu olmuş simsims :)
dün burayi görmeden önce size uymuşum meğer. Duşumu alıp makyajımı yapıp pazara gitmistim. Süslenip pazara gelenleri hiç anlamazdim ama insan uzun süre dışarı çıkmayınca ve iş arayınca kendine bakmak için fırsat kolluyormuş :)
Bu arada ben de hayvanlar üzerinde deney yapan ürünler kullanmamaya çalışıyorum. Bu da bildiğimiz ve her yerde gördüğümüz ürünleri almadığım anlamına geliyor. İyi ki Gratis ve Watson's var da ithal ve test yapmayan ürünlere ulaşabiliyoruz.
Ben işsizim, eşim de yeni çalışmaya başladığı için (3 aylık evliyiz) şimdilik yeni ürün denemelerim tek tük oluyor. Gratiste bulduğum Amie markasının göz makyajı temizleme suyunu ve Giovanni şampuanın seyahat boyundan aldım denemek için. İkisinin arkasında da BUAV tavşan logosu var. Makyaj temizleme suyundan çok memnun kaldım kokusu hafif ve gerçekten yağsız hiç kalıntı bırakmıyor. Şampuan da kabarmaya meraklı saçlarımı yatıştırdı dalgaları belirginleştirdi üstelik etkisini daha kolay görebilmek için krem ve maske kullanmamıştım.
Üzerimdeki tembelliği atabilmek için ben de buraya yazacağım artık yazdıkça yapasım gelir
bu arada Mutluluk Projesi kitabını okuyordum ara verdim ona devam edeceğim tavsiye ederim okumamış olanlara. Daha ilk bölümlerinde olmama rağmen ufkumu açtı :)