tavsiye ederim canım hem ayak peelingini al hem ayak kreminiCanım mrb sen hani Body shoptan ayak kremi almıştın kullanıyormusun memnunmusun bende yarın almaya gidicem vazalin vıcık vıcık ben sürünecek nemlensin bikaçgün kurumasın istiyorum bi kere Pedikür yaptırmıştım kadın ne kremi sürdüyse ayaklarım yumuşacık oldu kaç gün ponzasını korudu.arganın kremini bile aldım işe yaramadı oda vıcık vıcık neyapsam bilemedim
eczanelerde bulabilirsin canım.. ben yıllar önce dil temizliyeciler yokken yoga hocamın tavsiyesi üzerine tatlı kaşıgı ile temizliyordum.. temin edene kadar böyle de kullanabilirsin..
Ablam Maxill diye bir markanın temizleyicisini kullanıyor. İnternetten bir araştır istersen. Hiç kullanmadığım için bilemiyorum nerede satıldığını.
Peeling kışın öneriyoruz dedi ama tamam ilk önce kremi alırım çok teşekkürlert
tavsiye ederim canım hem ayak peelingini al hem ayak kremini
Dün benimde başım çok ağrıdı rüzgarlınolmasından dolayı migrenim tuttu sanırım bendede var arveres çok iyi geliyor hele majazig içinde 10 dam geriye doğru sayıyorum herzaman içmediğim için sanırım etkili geliyor arveres dolabında bulundur canm az bi başlayınca hemen iç şuanda çok ağrıyo neden bilmemGünaydın hanımlar. Yine bir iş günü. Kahvemi aldım geçtim bilgisayarımın başına. Dün akşam güzel başladı ama kötü bitti. Eşimle güzel bir yemek yiyip sinemaya gittik. Film çok güzeldi. Çıkışta da oturduk biraz açık havada gök gürültüleri eşliğinde:) Eve geçtiğimde biraz ev işleriyle uğraştım. Sonra ojelerimi temizledim, duşumu aldım, yeni aldığım toprak rengi ojelerimi sürdüm. Gecelik bakımımı yaptım. Herşey çok güzelken sevgili migrenimin beni ziyaret edesi tuttu. Sanırım kuafördeki fön makinası etkiledi. Sonrası acil servis. Ama bu sabah gayet iyiyim. Uyanır uyanmaz havuza indim yarım saat yüzdüm. Sonra duş. Moral olsun, kendimi iyi hissedeyim diye yavru ağzı elbisemi giydim çok hafif ama güzel de bir makyaj yaptım.
ayak peelingi özellikle yazın açık ayakkabıdan dolayı daha çok nasır vs oldugu için yazın daha fazla kullanılır.(ponza taşı yerine)kim söylediyese yanlış bilgilendirmiş canım..hem rahatlatıyor hem yumuşatıyor.. yumuşak ayaklar ilk önce nasırsız olmalı.eger nasır vs yoksa tabiki kremi al şimdilik.rica ederimPeeling kışın öneriyoruz dedi ama tamam ilk önce kremi alırım çok teşekkürler
rica ederimpeki canım teşekkürlerr :)
AA canım peelingi yapınca ponzadan gerek kalmıyormu yani anlatırmısın nasıl yaptığını canımayak peelingi özellikle yazın açık ayakkabıdan dolayı daha çok nasır vs oldugu için yazın daha fazla kullanılır.(ponza taşı yerine)kim söylediyese yanlış bilgilendirmiş canım..hem rahatlatıyor hem yumuşatıyor.. yumuşak ayaklar ilk önce nasırsız olmalı.eger nasır vs yoksa tabiki kremi al şimdilik.rica ederim
Ay valla eşime bile yaparım canımrica ederim
eczanelerde bulabilirsin canım.. ben yıllar önce dil temizliyeciler yokken yoga hocamın tavsiyesi üzerine tatlı kaşıgı ile temizliyordum.. temin edene kadar böyle de kullanabilirsin..
Slowcat kime önerdiysem memnun kaldı : )
Dün benimde başım çok ağrıdı rüzgarlınolmasından dolayı migrenim tuttu sanırım bendede var arveres çok iyi geliyor hele majazig içinde 10 dam geriye doğru sayıyorum herzaman içmediğim için sanırım etkili geliyor arveres dolabında bulundur canm az bi başlayınca hemen iç şuanda çok ağrıyo neden bilmem
Çok yıpranmıyor mu saçların bu kadar işleme. Önce kuaförüne danış tabi ama bence daha koyu bir renge boyat geçici olarak, kendi saç rengin ne bilmiyorum ama ona boyatman dipleri açısından iyi olur. Sonra saçların kendini toplayana kadar bununla idare et. Biraz kendilerine gelince yine istiyorsan dönersin sarıya. Yoksa şu dediğin işlemler üst üste çok yıpratacak. Bir de her gün fön çektiriyormuşsun zaten ısı da iyice yıpratır hele açık renk saç naylona döner Allah korusun.Arkadaşlar size sorum olucak ya kararsız kaldım saçlarım Hülya avşarın renginde yani karamele yakın uçlarda az sarılar var.saçlarım uzun sayılır omuzda yani.demiştim keratin bakım yaptırıyorum 1 sene önce kaynanamın kuaförüne yaptırdığım balyajın acısını çekiyorum.sarıya dönmek istiyorum.ben hep sarışındım bu saçla çok bakımsız basit hissediyorum.kuaförüm güvenilir saçımı toparlamaya çalışıyor.daha 1 defa yaptırdım keratin kuaförüm 15 günde bir yapalım 4 yapmadan sonra sarıya dönebilirsin dedi saçlarımda toparlamış olucak.şuan hafif esneklik var.ben haftada 1 fön çektiririm diğer günler hep topuz yada örgü.şimdi diyorumki öne doğru kısa kestirip 2.keratinden sonra hemen sarıyamı dönsem malum kısa saç kolay taranıyor yıkanıyor ve toplanıyor.yoksa 4. Keratini bekleyip uzun saçımamı röfleli yaptırsam bilemedim.uzun sarı saçında havası başka gerçi ama haftada 1 fönlü boyumda 1.68 uzun boya uzun saç yakışıyor ama zormuş uzun saça bakmak ya eve bile bakım aldım o salak kuaför yüzünden gitti paralarım ya evet cevaplar lütfen kısamı uzunmu olsun eşimde hiç bana fikir vermiyor ne bileyim kestir öne doğru uzun değişiklik olur diyo ama öylesine diyo farkındayım başından salmak için.uzatmak içinde 1 sene bekledim şimdide kararsız kaldım
evet canım aynen öyle ;gerek kalmıyor.. ben hayatımda 1 veya 2 kez ponza taşı kullanmışımdır.yıllardır bunu kullanıyorum. üzerinde zaten "nane ferahlatıcı ponza taşlı ayak peelingi" yazıyor.banyoda elime azıcık alıyorum,şampuan ölçüsü gibi diyeyim.ilk önce birine sürüp bir kaç dakika bekliyor sonra durulayıp ötekine sürüyorum.ayaklarıma sürer sürmez zaten inanılmaz bir rahatlama oluyor..ne yorulmuş ayaklarım diyorum.sonra mis gibi kokuyor ve banyo sonrası ise muhakkak ayak kremimi sürüyorum.. ikisinden de çok memnun kalıcaksınAA canım peelingi yapınca ponzadan gerek kalmıyormu yani anlatırmısın nasıl yaptığını canım
body shop ayak peeling ve kremi..ilk sayfada var..Merhaba ,tatlı kaşığı ile nasıl oluyor ?
merhaba : ) tatlı kaşıgının bombe kısmı yukarıda kalıcak şekilde(yani kaşıgın ters tarafıyla) agız içinden dilin ucuna kadar kaşıgı çekiyorsunuz..zaten kaşıkta sıvı toplanıyor .sonra bir kaç kere daha tekrar edip kaşıgı yıkıyorsunuz.o kadar..
Neyi önerdiniz ?
merhaba canım hoşgeldim : ) ben kullanmadım bilemiyorummerhaba hanımlar bu başlığı yeni gördüm çok hoşuma gittiben de çok düşkünüm bakım işlerine... geçen yıl akne tedavisine başlamıştım aknetrent kullandım sonra krem tedavisine geçtim 1 kaç haftaya bitiriyorum ve dermokozmetik ürünlerle rutinime başlicam... bu arada göz çevrem çok kötü oldu eee yaşımda artık ilerliyo göz çevresi kremi alacam aranızda kiehls göz kremi kullanan var mı
Ayy sen doktora git emar çekin nasıl bi ağrı bu yaa hastanelik ediyo Allah yardımcın olsun şifasını versin ay ne zor kimbilir ya valla üzüldüm hele eşin nasıl üzülüyodur sana ya çocuk olunca dahada zor of geçmiş olsunOfff of Arveles, Majezik bana bebe asprini gibi geliyor artık. İki tane birlikte Avmigran alıyorum yanına da sakinleştirici. Sakinleştiriciyi almazsam olmuyor çünkü migren sinir krizi geçirmeme de neden oluyor. Ama çoğu zaman bunlar da kesmiyor ve hastaneye gidip kokteyl yaptırıyorum (Ağrı kesici, kas gevşetici, bulantı kesici ve sakinleştiriciyi bir arada serumla veriyorlar:) Ama dünkü fazla ağır geçmedi Allahtan. Başlar başlamaz hemen gidip iğne yaptırdım geceyi rahat geçirmek için. Bir de soğan kürü öğrendim ama bu sefer yapacak zamanım yoktu. Gelecek migren krizimde yapmayı düşünüyorum. Migren ağrının başlayacağını hissettiğin zaman çiğ soğanı rendeleyip başına sarıyorsun. Başın yine ağrıyor normal seyrinde. Sonraki migren krizinde yine aynısını yapıyorsun. İki migren krizinde bunu yaptığın zaman migrenin tamamen geçiyor. Kuzenim yaptı ve işe yaradı. Ama bu kürü yaparken kesinlikle ilaç almamak gerekiyor.
Evet canım ama evde bakımlarım var bide keratinle toparlıcam sonra yapıcak zaten kasıma kadar sürer bu bakım teşekkürederim önerin içinÇok yıpranmıyor mu saçların bu kadar işleme. Önce kuaförüne danış tabi ama bence daha koyu bir renge boyat geçici olarak, kendi saç rengin ne bilmiyorum ama ona boyatman dipleri açısından iyi olur. Sonra saçların kendini toplayana kadar bununla idare et. Biraz kendilerine gelince yine istiyorsan dönersin sarıya. Yoksa şu dediğin işlemler üst üste çok yıpratacak. Bir de her gün fön çektiriyormuşsun zaten ısı da iyice yıpratır hele açık renk saç naylona döner Allah korusun.
Waay neler varmış neler haberim yok yarın hemen ikisi alınır bidahada pedikür yapmam ponzadan nefret ediyorum ya çok teşekkürler gerçekten işime yarıcakevet canım aynen öyle ;gerek kalmıyor.. ben hayatımda 1 veya 2 kez ponza taşı kullanmışımdır.yıllardır bunu kullanıyorum. üzerinde zaten "nane ferahlatıcı ponza taşlı ayak peelingi" yazıyor.banyoda elime azıcık alıyorum,şampuan ölçüsü gibi diyeyim.ilk önce birine sürüp bir kaç dakika bekliyor sonra durulayıp ötekine sürüyorum.ayaklarıma sürer sürmez zaten inanılmaz bir rahatlama oluyor..ne yorulmuş ayaklarım diyorum.sonra mis gibi kokuyor ve banyo sonrası ise muhakkak ayak kremimi sürüyorum.. ikisinden de çok memnun kalıcaksın
body shop ayak peeling ve kremi..ilk sayfada var..
benim de sana bir sorum var.. hayvanlar üzerinde test yapan markalar kullanmıyor musun?hemen hemen hepsi yapıyor çünkü : (
merhaba canım hoşgeldim : ) ben kullanmadım bilemiyorum
P princessofdarkness canım çok geçmiş olsun… inşallah sogan kürü çok iyi gelir ve migrenden kurtulursun
aynen ben de nefret ediyorum ponzadan!.. rica ederim canımWaay neler varmış neler haberim yok yarın hemen ikisi alınır bidahada pedikür yapmam ponzadan nefret ediyorum ya çok teşekkürler gerçekten işime yarıcak