Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Ayy sen doktora git emar çekin nasıl bi ağrı bu yaa hastanelik ediyo Allah yardımcın olsun şifasını versin ay ne zor kimbilir ya valla üzüldüm hele eşin nasıl üzülüyodur sana ya çocuk olunca dahada zor of geçmiş olsun
Canım gitmediğim doktor kalmadı. Neyse ki yılda bir ya da iki defa ancak oluyor. Eşim deli oluyor tabii ki. Elinden birşey gelmeyince ne yapsın. Ağlamıştı bir defa :KK43: Kırk yaşından sonra azalır dedi doktor. Bakalım bekliyorum kırkı bulmayı:)

Günaydın hatunlar. Sabah altıda kalktım. Bugün geliyor kayınvalideler. Eşim havaalanına gitti tontişlerimi almak için. Ben de kahvaltıyı hazırlayıp gelip bir merhaba diyeyim dedim. Herkese bakımlı günler :)

Kızlar slm bakın ben bi saç rengi buldum nasıl güzel üstünede sarı yaptırırım diyorum
image.jpg

Canım gitmediğim doktor kalmadı. Neyse ki yılda bir ya da iki defa ancak oluyor. Eşim deli oluyor tabii ki. Elinden birşey gelmeyince ne yapsın. Ağlamıştı bir defa :KK43: Kırk yaşından sonra azalır dedi doktor. Bakalım bekliyorum kırkı bulmayı:)
Ayy canım ya Allah şifa versin çok ağırmış migren illet bişey zaten

Son zaman buraya yazmak isteyeceğim kadar bir şeyler yapmadım ama bir kaçından başlayayım yeniden günlük bildirimlere :)
önceki gece ayaklarımı tuz+karbonat+limon tuzu eklediğim ılık suda beklettim ve ponza taşıyla hafif masaj yaptım ayaklarım ısınsın dolaşımı artsın diye de çorap giyip uyudum..
dün akşam dışarı çıkarken epeyce süslendim :) şöyle ki:
bir kaç aydır giymediğim uzun gömleğimle tayt giydim pazartesi günü özene bezene aldıklarımdan bir bileklikle tokayı taktım :) özellikle tokayı çok sevdim fırsatım olursa fotosunu yollarım

kızlar bir iki gün buraya yazamıcam ama sizi takip edicem..cevapları sonra teker teker yazarım.. biraz zor zamanlar geçiriyorum ve pek keyfim yok sonra görüşmek üzere..

anlamadım tam olarak nasıl yaptrıcan ve şu an hangi renk o_O
Şu an sarışın resmin yanındaki karamele yakın olan renk varya şuanki saç rengim o.sarışın olmak istiyorum yine ama kasıma kadarda bakım yaptırmam lazımmış kuaför sarı yaparsak saçın yanar dedi.kasıma kadar keratin bakım yapılması lazım dedi.kasıma kadar ilk paylaştığım küllü kumral varya öylemi yaptırsam dedim

Şu an sarışın resmin yanındaki karamele yakın olan renk varya şuanki saç rengim o.sarışın olmak istiyorum yine ama kasıma kadarda bakım yaptırmam lazımmış kuaför sarı yaparsak saçın yanar dedi.kasıma kadar keratin bakım yapılması lazım dedi.kasıma kadar ilk paylaştığım küllü kumral varya öylemi yaptırsam dedim
hımmm tam onu dicektim küllü kumralı ben sarı saçlardan hep daha çok beğenmişimdir ben de saçımı kestirdm uzasın küllü kumral yaptırcam sarıdan daha hoş bence hangi markayla keratin bakımı yapıyo kuaförün

hımmm tam onu dicektim küllü kumralı ben sarı saçlardan hep daha çok beğenmişimdir ben de saçımı kestirdm uzasın küllü kumral yaptırcam sarıdan daha hoş bence hangi markayla keratin bakımı yapıyo kuaförün
Bilmiyorumki tatlım maskeliyor Pera makinesi varya ona sokuyor markasına bakmadım ama keratini saçımda korumak içinde kuaförden şampuan maske şok bakım aldım

body shop ayak peeling ve kremi..ilk sayfada var..
benim de sana bir sorum var.. hayvanlar üzerinde test yapan markalar kullanmıyor musun?hemen hemen hepsi yapıyor çünkü : (

Merhaba cevap için teşekkürler ,

Mümkün olduğunca deney yapmayan markaları tercih ediyorum , ilaçlar hariç çoğu ürünün deney yapmayan marka alternatifi var aslında ama biraz araştırmak gerekiyor sadece . Forumda konusu var , benimde takibimde konu . Eğer aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin , bilgisi olan arkadaşlar yanıtlar muhakkak .

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nı-kendin-seç-tÜm-kk-kadinlari-burada.546218/

Merhabalar hanımlar
Yarın bizim işler başlıyor, yeni eğitim-öğretim yılımız hayırlı olur inşallah.
Ben de şöyle güzel bir bakım yapayım saçlarıma diyorum. Cildime de maske falan. Cici ojelerimi süreyim.

Bu arada örgü işlerime geri döndüm. 2 yıldır hiç yapmıyordum bir şeyler, anneme gidince şişleri kaptım geldim. Arkadaşımın bebişine hırka-patik başladım. Bu yıl deneme yanılmayla geliştireceğim örgüde kendimi.

Bana bildirim gelmiyor topikten baya bi gecmis okudum acip bakmasam yok.vallahi :-)
Hala tatildeyim miskinlik var ustumde nasil.
Bakim acisindan da oyle gibi
Dun cildimi temizledim sebamed visio nun sutu ve tonigiyle cok.begendim eve donunce alicam kendime :-)
Onun disinda gunluk zaten dusumu aliyorum sac bakimimi yapiyorum ojelerimi surekli kontrol edip degistiriyorum.
Hergun nemlendiricimi suruyorum. Boyle simdilik

Merhaba cevap için teşekkürler ,

Mümkün olduğunca deney yapmayan markaları tercih ediyorum , ilaçlar hariç çoğu ürünün deney yapmayan marka alternatifi var aslında ama biraz araştırmak gerekiyor sadece . Forumda konusu var , benimde takibimde konu . Eğer aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin , bilgisi olan arkadaşlar yanıtlar muhakkak .

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nı-kendin-seç-tÜm-kk-kadinlari-burada.546218/

ya bu aya peelingiyle olan mesajlarınızı tam okumadım ama yves rocherda da ayak peelingi var aklınızda bulunsun hanımlar

Günaydın kızlar... Herkese mutlu haftalar. Kayınvalidemlerin geleceğini yazmıştım en son ve geldiler. Pazar günü tontişimle erkenden uyanıp hamama gittik. Kese, masaj, sauna süperdi. Nasıl rahatladım anlatamam. Bu arada o da ağdasını yaptırdı orada. Sonra süper bi öğlen yemeği ve gezme tozma. Doğum günümde buraya gelemedikleri için hediye olarak bana bir de çok güzel abiye elbise aldı. On gün sonra kuzenimin düğünü var orada giyerim artık. Akşam da annemlere gittik birlikte. Herşey çok güzeldi. En güzeli de akşam eve gittiğimde hazır yemek olacak :KK70: :KK70:

Günaydın kızlar... Herkese mutlu haftalar. Kayınvalidemlerin geleceğini yazmıştım en son ve geldiler. Pazar günü tontişimle erkenden uyanıp hamama gittik. Kese, masaj, sauna süperdi. Nasıl rahatladım anlatamam. Bu arada o da ağdasını yaptırdı orada. Sonra süper bi öğlen yemeği ve gezme tozma. Doğum günümde buraya gelemedikleri için hediye olarak bana bir de çok güzel abiye elbise aldı. On gün sonra kuzenimin düğünü var orada giyerim artık. Akşam da annemlere gittik birlikte. Herşey çok güzeldi. En güzeli de akşam eve gittiğimde hazır yemek olacak :KK70: :KK70:

ayy ne güzel anlasiyorsunuz masAllah :) Rabbim muhabetinizi artirsin. Bende annemi Türkiye´ye gezmeye getirecegim. Ana kiz takilacagiz :). Hamamada gitsek ben hic gitmedim de.

ayy ne güzel anlasiyorsunuz masAllah :) Rabbim muhabetinizi artirsin. Bende annemi Türkiye´ye gezmeye getirecegim. Ana kiz takilacagiz :). Hamamada gitsek ben hic gitmedim de.
Allah nazarlardan saklasın harika bir kadındır kayınvalidem. Bugüne kadar bir kez kalbimi kırmışlığı yoktur. Hep kızı gibi davrandı sağolsun. Çok da iyi anlaşırız. Yani tipik Türk kaynanası özelliklerinin hiçbirini taşımaz :) :) Hamama ben de ikinci defa gidiyorum. İlkinde de yine o götürmüştü düğünden önce adettendir diye :) Tavsiye ederim. Temiz bir hamam bulursan mutlaka dene canım.

X