- 23 Haziran 2014
- 694
- 535
Canım gitmediğim doktor kalmadı. Neyse ki yılda bir ya da iki defa ancak oluyor. Eşim deli oluyor tabii ki. Elinden birşey gelmeyince ne yapsın. Ağlamıştı bir defaAyy sen doktora git emar çekin nasıl bi ağrı bu yaa hastanelik ediyo Allah yardımcın olsun şifasını versin ay ne zor kimbilir ya valla üzüldüm hele eşin nasıl üzülüyodur sana ya çocuk olunca dahada zor of geçmiş olsun
Ayy canım ya Allah şifa versin çok ağırmış migren illet bişey zatenCanım gitmediğim doktor kalmadı. Neyse ki yılda bir ya da iki defa ancak oluyor. Eşim deli oluyor tabii ki. Elinden birşey gelmeyince ne yapsın. Ağlamıştı bir defaKırk yaşından sonra azalır dedi doktor. Bakalım bekliyorum kırkı bulmayı:)
anlamadım tam olarak nasıl yaptrıcan ve şu an hangi renkBakın benim sarışın halim
Eki Görüntüle 1230238
Şu an sarışın resmin yanındaki karamele yakın olan renk varya şuanki saç rengim o.sarışın olmak istiyorum yine ama kasıma kadarda bakım yaptırmam lazımmış kuaför sarı yaparsak saçın yanar dedi.kasıma kadar keratin bakım yapılması lazım dedi.kasıma kadar ilk paylaştığım küllü kumral varya öylemi yaptırsam dedimanlamadım tam olarak nasıl yaptrıcan ve şu an hangi renk
hımmm tam onu dicektim küllü kumralı ben sarı saçlardan hep daha çok beğenmişimdir ben de saçımı kestirdm uzasın küllü kumral yaptırcam sarıdan daha hoş bence hangi markayla keratin bakımı yapıyo kuaförünŞu an sarışın resmin yanındaki karamele yakın olan renk varya şuanki saç rengim o.sarışın olmak istiyorum yine ama kasıma kadarda bakım yaptırmam lazımmış kuaför sarı yaparsak saçın yanar dedi.kasıma kadar keratin bakım yapılması lazım dedi.kasıma kadar ilk paylaştığım küllü kumral varya öylemi yaptırsam dedim
Bilmiyorumki tatlım maskeliyor Pera makinesi varya ona sokuyor markasına bakmadım ama keratini saçımda korumak içinde kuaförden şampuan maske şok bakım aldımhımmm tam onu dicektim küllü kumralı ben sarı saçlardan hep daha çok beğenmişimdir ben de saçımı kestirdm uzasın küllü kumral yaptırcam sarıdan daha hoş bence hangi markayla keratin bakımı yapıyo kuaförün
body shop ayak peeling ve kremi..ilk sayfada var..
benim de sana bir sorum var.. hayvanlar üzerinde test yapan markalar kullanmıyor musun?hemen hemen hepsi yapıyor çünkü : (
Merhaba cevap için teşekkürler ,
Mümkün olduğunca deney yapmayan markaları tercih ediyorum , ilaçlar hariç çoğu ürünün deney yapmayan marka alternatifi var aslında ama biraz araştırmak gerekiyor sadece . Forumda konusu var , benimde takibimde konu . Eğer aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin , bilgisi olan arkadaşlar yanıtlar muhakkak .
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nı-kendin-seç-tÜm-kk-kadinlari-burada.546218/
Günaydın kızlar... Herkese mutlu haftalar. Kayınvalidemlerin geleceğini yazmıştım en son ve geldiler. Pazar günü tontişimle erkenden uyanıp hamama gittik. Kese, masaj, sauna süperdi. Nasıl rahatladım anlatamam. Bu arada o da ağdasını yaptırdı orada. Sonra süper bi öğlen yemeği ve gezme tozma. Doğum günümde buraya gelemedikleri için hediye olarak bana bir de çok güzel abiye elbise aldı. On gün sonra kuzenimin düğünü var orada giyerim artık. Akşam da annemlere gittik birlikte. Herşey çok güzeldi. En güzeli de akşam eve gittiğimde hazır yemek olacak
Allah nazarlardan saklasın harika bir kadındır kayınvalidem. Bugüne kadar bir kez kalbimi kırmışlığı yoktur. Hep kızı gibi davrandı sağolsun. Çok da iyi anlaşırız. Yani tipik Türk kaynanası özelliklerinin hiçbirini taşımaz :) :) Hamama ben de ikinci defa gidiyorum. İlkinde de yine o götürmüştü düğünden önce adettendir diye :) Tavsiye ederim. Temiz bir hamam bulursan mutlaka dene canım.ayy ne güzel anlasiyorsunuz masAllah :) Rabbim muhabetinizi artirsin. Bende annemi Türkiye´ye gezmeye getirecegim. Ana kiz takilacagiz :). Hamamada gitsek ben hic gitmedim de.