yemedigim şeyi yüzüme sürmemi ilk defa duyuyorum,olabilir tabii bu da bir fikir : ) maske tarifi alalım o zaman?ne kadar yogurt ve un?Ayy yarın eve akşam 9 bucağa doğru geliyorum yemek yer yatarım sabahın 6 sindan akşamın 9 una kadar 2 gün çok mümkün görünmüyor. Şimdi ders sunumu yapıcam ona çalışmam lazım. Ama pazartesiye kendime ayrıcam söz. Hem saç hem ayak bakımı cilt bakımı da yaparım. Ben öyle sizin gibi krem kullanmıyorum yüze krem surme taraftarı da değilim açıkçası. Yemedigim şeyi yüzüme sürmem. O yüzden yogurt ve unla bi maske yapıyorum. Cildim bebek poposu gibi oluyo. Tavsiye ederim
vay bee harikasınn.. bunu iş zamanı degilde tatil zamanı yapabilirm..10 gün sonunda yorumlarını merak ediyorum canım.. birde maske tarifi verir misin?yani neler yapıyorsun bu dönmede cildine?sanırım ankarada yaşayan biri olarak kızılırmak suyuyla detoks pek yapamam zaten.. banyomu yapıyorum yoksa pisleniyor muyum bilmiyorumGünaydın hanımlar... Bugün kozmetiksiz beşinci günüm ve gayet rahatım şu an. Cildimin rahatladığını hissediyorum açıkcası. Bu beş gün içinde bol bol bitkisel maskeler kullandım ve cildimin temizliğini de yine bitkisel yollarla sağladım. Saçıma saç kremi zaten uzun zamandır kullanmıyordum beş gündür şampuan da kullanmadım. Her sabah saçını şampuanlayan biri olarak zorluk çektiğimi itiraf edeyim. Görünüşte saçım kirli durmasa bile psikolojik olarak kirliymiş gibi hissettim. Bir de saç diplerimde ağrı oluştu (saçımı sürekli tepeden topladım bununla alakası olduğunu düşünüyorum). Ama bu sabah kalktığımda duştan sonra saçlarım farklı geldi. Yani o kirlilik duygusunu hissetmedim. Saçlarımı kuruttuğumda da aynı şampuan ve bakım kremi kullanmış gibi kolay tarandı ve şekil aldı. Herhangi bir ağırlık duygusu da hissetmedim. Lavanta kokusunu çok sevdiğim için uçlarına az miktarda doğal lavanta yağı sürdüm, herhalde o kozmetikten sayılmaz. Bir beş gün daha bu kozmetik detoksuna devam...Onuncu gün sonunda eski usül devam etmeyi düşünüyorum ama eğer saçlarımdan memnun kalırsam şampuana bir daha asla geri dönmem.
geçmiş olsun canım.. hadi bir yerden başla sende… ben yazarak motive oluyorum..Hem okul hem de hastalık derken bakım işlerini saldım bir haftadır.
Kaş-bıyık da çıktı ama kuaföre gidecek enerjim de yok.
Sinameki-bemiks ile saç uzatmaya başlayacaktım, o da yalan oldu.
geçmiş olsun canım.. hadi bir yerden başla sende… ben yazarak motive oluyorum..
vay bee harikasınn.. bunu iş zamanı degilde tatil zamanı yapabilirm..10 gün sonunda yorumlarını merak ediyorum canım.. birde maske tarifi verir misin?yani neler yapıyorsun bu dönmede cildine?sanırım ankarada yaşayan biri olarak kızılırmak suyuyla detoks pek yapamam zaten.. banyomu yapıyorum yoksa pisleniyor muyum bilmiyorum
saçlarımı düzleştiremedim fırsat bulamadım ama bu hafta sonuna kadar boyamayı düşünüyorumP princessofdarkness canım teşekkürler tarifler için..bence kendine yaptıgın en güzel hediye bu detoks olmuş.kimse kolay kolay yapamaz.. karbonatı ben de denicem :)ballikayfe canım hoşgeldin, harika bir gün geçirmişsin.. hiç yurt tecrübem olmadı ama sonunda yazdıgın bahçede kahve keyfine özendim : ) ben hep burdayım canım bu ara başka problemlerden gelemedim sadece kitapseverim merhaba hoşşgeldin, ne güzel şeyler yapmışsın,planlarda harikaa sen de benim gibi ev toplu olunca mutlu olanlardansın,saçlarını düzleştirdin mi? : )