Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

kızlar bu sabah güneşin doguşunu denizde yüzerek izledim desem : ) saat 7den 9 a kadar yüzdüm.1000 kulaç artı normal yüzüş.. şimdi biraz kestiricem.. bakım adına yazlıkta bi arkadaşımdan ögrendigim bir kaç tarif var.iki gündür onları yapıyoruz beraber.. bir tanesi; bahçemizdeki zeytin agaçından olmamış zeytinlerden bir iki tane koparıp onları yuvarlaya yuvarlaya elimizle ezilmesin saglıyoruz.sonra açıp sütünü yüzümüze sürüyoruz.zeytin sütü hiç bilmezdim.çok faydalıymış.internette de satılıyor.dönünce internetten alıcam.. cildim 2 günde fark etti.. sizde internetten bir araştırın derim.her derde deva zeytin tabiiiki..
not:bu arada bu işlem akşam yapıyıyor.gündüz güneş lekesi olabiliyormuş..

harikasın tatlım yaa marifetli hatun :KK70: ben de çok istiyorum sin city e gitmeyi geçen hafta sinemada fragmanını izlemiştim.süper gözüküyordu… kadrosu zaten aşmışş:KK37:

Kaç yıldır bekliyorum bu filmi bir bilsen:) Daha ilki çıktığı zaman ikincisi de çekilecek diye haber çıkmıştı... Dokuz yılda anca çekebildiler:) Marifete gelince, severek yapınca oluyor. Bir de sağolsun eşim oturup benimle sarma bile sardı yetiştireyim diye. Şimdi onun hakkını da inkar etmeyeyim:))))

kızlar bu sabah güneşin doguşunu denizde yüzerek izledim desem : ) saat 7den 9 a kadar yüzdüm.1000 kulaç artı normal yüzüş.. şimdi biraz kestiricem.. bakım adına yazlıkta bi arkadaşımdan ögrendigim bir kaç tarif var.iki gündür onları yapıyoruz beraber.. bir tanesi; bahçemizdeki zeytin agaçından olmamış zeytinlerden bir iki tane koparıp onları yuvarlaya yuvarlaya elimizle ezilmesin saglıyoruz.sonra açıp sütünü yüzümüze sürüyoruz.zeytin sütü hiç bilmezdim.çok faydalıymış.internette de satılıyor.dönünce internetten alıcam.. cildim 2 günde fark etti.. sizde internetten bir araştırın derim.her derde deva zeytin tabiiiki..
not:bu arada bu işlem akşam yapıyıyor.gündüz güneş lekesi olabiliyormuş..

Hımm bu zeytin olayını bir araştırayım. Hazır ordayken toplasana olmamış zeytinleri. Tatil dönüşünde bir çözüm bulursun sütünü kolay çıkarmak için. Blendırdan falan geçmez herhalde çekirdekleri yüzünden ama mesela ceviz ezeceğiyle çıkarılabilir. Hazır kayınvalideler geliyorken ben de onlardan isteyeyim bari biraz toplayıp getirsinler:)

Hımm bu zeytin olayını bir araştırayım. Hazır ordayken toplasana olmamış zeytinleri. Tatil dönüşünde bir çözüm bulursun sütünü kolay çıkarmak için. Blendırdan falan geçmez herhalde çekirdekleri yüzünden ama mesela ceviz ezeceğiyle çıkarılabilir. Hazır kayınvalideler geliyorken ben de onlardan isteyeyim bari biraz toplayıp getirsinler:)
ben de öyle toplarız diye düşünmüştüm ama olmuyormuş..arkadaşım denemiş.zeytinler hemen bozuluyormuş.blender metal oldugu için zaten olmuyor..kayınvalideler getirsin bozulana kadar yaparsın :KK66: hüseyin meral diye bir adam bu işe gönül vermiş.arkadaşım ondan alıyormuş.internet satışı da var.ben de ordan alıcam..yapımı çok zahmetli..

ben de öyle toplarız diye düşünmüştüm ama olmuyormuş..arkadaşım denemiş.zeytinler hemen bozuluyormuş.blender metal oldugu için zaten olmuyor..kayınvalideler getirsin bozulana kadar yaparsın :KK66: hüseyin meral diye bir adam bu işe gönül vermiş.arkadaşım ondan alıyormuş.internet satışı da var.ben de ordan alıcam..yapımı çok zahmetli..

Buldum internetten sitesini:) Deneyelim bakalım. Teşekkürler :)

selam kızlar ben kendimi nadasa aldım gibi oldu biraz.. araştırıyorum ama uygulama yok ufak tefek şeyler anca..

Günaydın hanımlar. Yine bir iş günü. Kahvemi aldım geçtim bilgisayarımın başına. Dün akşam güzel başladı ama kötü bitti. Eşimle güzel bir yemek yiyip sinemaya gittik. Film çok güzeldi. Çıkışta da oturduk biraz açık havada gök gürültüleri eşliğinde:) Eve geçtiğimde biraz ev işleriyle uğraştım. Sonra ojelerimi temizledim, duşumu aldım, yeni aldığım toprak rengi ojelerimi sürdüm. Gecelik bakımımı yaptım. Herşey çok güzelken sevgili migrenimin beni ziyaret edesi tuttu. Sanırım kuafördeki fön makinası etkiledi. Sonrası acil servis. Ama bu sabah gayet iyiyim. Uyanır uyanmaz havuza indim yarım saat yüzdüm. Sonra duş. Moral olsun, kendimi iyi hissedeyim diye yavru ağzı elbisemi giydim çok hafif ama güzel de bir makyaj yaptım.

Hanımlar iyi bir dil temizleyicisi arıyorum. Nerede satılıyor bunlar bilen var mı ?
eczanelerde bulabilirsin canım.. ben yıllar önce dil temizliyeciler yokken yoga hocamın tavsiyesi üzerine tatlı kaşıgı ile temizliyordum.. temin edene kadar böyle de kullanabilirsin..

Selam kizlar nasilsiniz? Beyadir ugrayamiyordum. Ben bakim adina rutinimin disina cikamadim.

Kızlar günlük kremleriniz bir dermokolok mu önerdi yoksa kediniz deneme yanılma yöntemleriylemi alıyorsunuz ?

bende diyorum seng nerde : ) olsun ufak tefekleri yaz bak nasıl gerisi geliyor :KK66:
Canım mrb sen hani Body shoptan ayak kremi almıştın kullanıyormusun memnunmusun bende yarın almaya gidicem vazalin vıcık vıcık ben sürünecek nemlensin bikaçgün kurumasın istiyorum bi kere Pedikür yaptırmıştım kadın ne kremi sürdüyse ayaklarım yumuşacık oldu kaç gün ponzasını korudu.arganın kremini bile aldım işe yaramadı oda vıcık vıcık neyapsam bilemedim

X