harikasın tatlım yaa marifetli hatunben de çok istiyorum sin city e gitmeyi geçen hafta sinemada fragmanını izlemiştim.süper gözüküyordu… kadrosu zaten aşmışş
kızlar bu sabah güneşin doguşunu denizde yüzerek izledim desem : ) saat 7den 9 a kadar yüzdüm.1000 kulaç artı normal yüzüş.. şimdi biraz kestiricem.. bakım adına yazlıkta bi arkadaşımdan ögrendigim bir kaç tarif var.iki gündür onları yapıyoruz beraber.. bir tanesi; bahçemizdeki zeytin agaçından olmamış zeytinlerden bir iki tane koparıp onları yuvarlaya yuvarlaya elimizle ezilmesin saglıyoruz.sonra açıp sütünü yüzümüze sürüyoruz.zeytin sütü hiç bilmezdim.çok faydalıymış.internette de satılıyor.dönünce internetten alıcam.. cildim 2 günde fark etti.. sizde internetten bir araştırın derim.her derde deva zeytin tabiiiki..
not:bu arada bu işlem akşam yapıyıyor.gündüz güneş lekesi olabiliyormuş..
ben de öyle toplarız diye düşünmüştüm ama olmuyormuş..arkadaşım denemiş.zeytinler hemen bozuluyormuş.blender metal oldugu için zaten olmuyor..kayınvalideler getirsin bozulana kadar yaparsınHımm bu zeytin olayını bir araştırayım. Hazır ordayken toplasana olmamış zeytinleri. Tatil dönüşünde bir çözüm bulursun sütünü kolay çıkarmak için. Blendırdan falan geçmez herhalde çekirdekleri yüzünden ama mesela ceviz ezeceğiyle çıkarılabilir. Hazır kayınvalideler geliyorken ben de onlardan isteyeyim bari biraz toplayıp getirsinler:)
ben de öyle toplarız diye düşünmüştüm ama olmuyormuş..arkadaşım denemiş.zeytinler hemen bozuluyormuş.blender metal oldugu için zaten olmuyor..kayınvalideler getirsin bozulana kadar yaparsınhüseyin meral diye bir adam bu işe gönül vermiş.arkadaşım ondan alıyormuş.internet satışı da var.ben de ordan alıcam..yapımı çok zahmetli..
bende pek sikinti olmadi gerci suda da oyle saatlerce durmuyorum da. ondandir belkiDeniz suyuna yine iki gün iyi dayanıyormuş ojelerin. Oje koruyucu kullanmama rağmen benimkiler yine de dayanmaz. Akşamına uçlarından ufak ufak soyulmaya başlar
bende diyorum seng nerde : ) olsun ufak tefekleri yaz bak nasıl gerisi geliyorselam kızlar ben kendimi nadasa aldım gibi oldu biraz.. araştırıyorum ama uygulama yok ufak tefek şeyler anca..
Sağol canım evet yaptım :)Kolay gelsin. Yapabildin mi sporunu?
Ablam Maxill diye bir markanın temizleyicisini kullanıyor. İnternetten bir araştır istersen. Hiç kullanmadığım için bilemiyorum nerede satıldığını.Hanımlar iyi bir dil temizleyicisi arıyorum. Nerede satılıyor bunlar bilen var mı ?
eczanelerde bulabilirsin canım.. ben yıllar önce dil temizliyeciler yokken yoga hocamın tavsiyesi üzerine tatlı kaşıgı ile temizliyordum.. temin edene kadar böyle de kullanabilirsin..Hanımlar iyi bir dil temizleyicisi arıyorum. Nerede satılıyor bunlar bilen var mı ?
selam tatlım iyiyim ya sen nasılsın? bende de durum pek farklı degil.. ufak tefek bakımlar yapıyorum..Selam kizlar nasilsiniz? Beyadir ugrayamiyordum. Ben bakim adina rutinimin disina cikamadim.
ben önce araştırıp sonra eczaneden alıcagım markayı seçip cildime uygun olanını eczacıya sorup alıyorum canım..Kızlar günlük kremleriniz bir dermokolok mu önerdi yoksa kediniz deneme yanılma yöntemleriylemi alıyorsunuz ?
Canım mrb sen hani Body shoptan ayak kremi almıştın kullanıyormusun memnunmusun bende yarın almaya gidicem vazalin vıcık vıcık ben sürünecek nemlensin bikaçgün kurumasın istiyorum bi kere Pedikür yaptırmıştım kadın ne kremi sürdüyse ayaklarım yumuşacık oldu kaç gün ponzasını korudu.arganın kremini bile aldım işe yaramadı oda vıcık vıcık neyapsam bilemedimbende diyorum seng nerde : ) olsun ufak tefekleri yaz bak nasıl gerisi geliyor