merhaba canım hoşgeldinselamlar...
uzun zamandır yoktum. son zamanlarda malum bayram temizliği falan... eskiler ve giyilmeyenler toplandı. verilecekler ve atılacaklar olarak 2'ye ayrıldı.
makyaj malzemelerimde de kullanım süresi dolanlar, kullanmak istemediklerim, eskimişler, bitmiş, biteyazmış ojeler, modası geçenler atıldı.
bir yandan da elimde kalem kağıt ne istiyorum, ne lazım liste yaptım.
kıyafetten başlarsak;
son bir kaç senedir olduğu gibi over-sized kazaklar çok moda. annelerinizin 70'lerden itibaren aldığı kazaklar duruyorsa bi göz atın derim, olmadı, babanızın kocanızın dolabına dalabilirsiniz :)
geçen sene indirimleri ıskaladım ama bu sene kesin bir sahte deri tayt-pantolon alacağım. Koton da ve Bershka'da uygun fiyatlılar var.
son bir kaç senedir pul-payet modası var, bir tane payetli (mümkünse gold) bir etek almak istiyorum ama istediğim gibi bulamadım, gözü takılan olursa haber etsin, pilizzzzz
kış dolabımın olmazsa olmazı ayakkabı, her gün alsam doyamam sanırım ayakkabıya, bu kış da bir stiletto tarzı bir ayakkabı istiyorum, siyah. tabii beğendiğim başkaları da olursa onlar da benim bebeklerim.
bir de şu parka tipi yakası sahte kürklü olan montlardan alacağım yürüyüşler için iyi olacak.
blazerlarımı geçen sezon sonu indirimde topladım :) boyfriend jean de öyle ama bu sezon bir tane daha almak istiyorum. boyfriend seviyorum, ben topukluyla hem spor ayakkabıyla hem conversle hem babetle inanılmaz güzel oluyor.
Kozmetikte;
ilk sırada şu shimmer yani ışıltılı farlardan var. ben Max Factor'e göz koydum :)sonra da mat siyah oje ve mat ruj var. geçen sonbahar olduğu gibi bu sonbaharda da koyu bordolar, kırmızılar moda gözüm gözüme Rimmel Wet Wild takıldı aslında benim favorim Mac Sin'dir tabii ama ben günlük de kullanmak istiyorum derseniz Mac Diva'ya bi göz atın derim.
Avon'u size tavsiye edeceklerdir ama kişisel fikrim Avon'un mat rujları yeterince mat değil.
ikinci sıra rimelde.
Rimel konusunda tutucu olanlarındanım. yıllardır maybelline ve Loreal kullanırım. ikisi bir arada. biri kıvırmak biri uzatmak için.
bir de pudra istiyorum ama markaya karar verebilmiş değilim.
transparan bir pudra istiyorum. cildim kusurlu olmadığından asıl işlevi matlaştırma/parlamayı önleme olan bir pudra gerek.
şöyle bir gezerken NYC takıldı gözüme ama hiç kullanmışlığım yok bu markayı dolayısıyla kalitesi nasıldır bilmiyorum, önerilere açığım.
bir de bu sene artık eye liner sürmeyi öğrenmek istiyorumevet ben eye liner hiç kullanmadım, beceremezmişim gibi geliyor ki saçma göz kaleminde ustayımdır aslında ama bana eye liner hep pro bir ürün gibi gelmiştir nedense.
kitaplarla ilgili bilgi verir misin canım? jilianın kitaplarını görüp merak etmiştim..Dione kitaplarimi hep kitap yurdundan alirim eger onu sormussan:)
Bu arada tess in bir kitabina ve metabolizma ile ilgili kitaplara basladim...meger bizim jillian ablanin kitaplarida varmis.bende yillardir 63 kiloyum ama basen var cok rahatsizim...
merakla bekliyorum canımEki Görüntüle 1639045 Canim son aldigim kitaplar bunlar. Jillianin henuz bitirmedim birlikte birkac kitap okudugum icin.okuduktan sonra mutlaka yazarim simcim...
güle güle kullan canım concealer double wear mı? ben ondan almak istiyorum en kısa zamanda..Ben de bugün Estee Lauder'a bir uğradım, concealer ve maskara aldım, ilk defa drugstore olmadan alışveriş yapmış oldum böylelikle.
ay mor bı kabı var kullandım ben onu tatlım hala kullanıyorumm dolaba baknca gordumKizlar neyi sordunuz anlamadimki. Alintida ptt kargo var.
Cilitbang sorduysaniz rossmanda bulabiliyorum.
tskler tatlısDione kitaplarimi hep kitap yurdundan alirim eger onu sormussan:)
Bu arada tess in bir kitabina ve metabolizma ile ilgili kitaplara basladim...meger bizim jillian ablanin kitaplarida varmis.bende yillardir 63 kiloyum ama basen var cok rahatsizim...
Mor olan yagi kiri soker mutfak icin olabilir. O degil.Turbo köpuk yaziyorsa o.ay mor bı kabı var kullandım ben onu tatlım hala kullanıyorumm dolaba baknca gordumrosmandan almadım ama ben
merhaba canımMerhabalar, sizlere bir sorum olacak.
O kadar cok acilmis parfümüm var ki, ne zaman tarihleri gecer hic bilmiyorum. Ayni sey rujlarim icin de gecerli.
Bu parfümleri kac sene kullanabilirim?
merhaba canımaşagıdaki linkten faydalanabilirsin
http://merveozkaynak.com/kozmetik-urunleri-son-kullanma-tarihleri/
güle güle kullan canım concealer double wear mı? ben ondan almak istiyorum en kısa zamanda..
güzel seçimEvet, Double Wear ve renk seçimi için görevli kadın birazcık göz altlarıma sürünce bu kadar küçük bir oranın benim bol bol sürdüğüm drugstore concealer'ımdan daha iyi bir iş çıkardığını görünce direk aldım. :)
ben de makyaj malzemesi temizligi yaptım ama itiraf etmeliyim 4 yıllık çok begendim farımı atamadım.. rujlarda da 3 yıllık olanlar var ama dudak parlatıcı ve rimellerde süre çok önemli.. rimeli 6 aydan fazla kullanmamaya çalışıyorum..okudugum kadariyla makjay malzemelerimin %98 ini atmam gerekiyor.. =(
kesinlikle veriyor. Saçlarda ciltte doğal nemini kaybediyor.Merhaba bakımlı hatunlarr... Bir şey sormak istiyorum; Her gün duş almak, saçlara ve ve vücuda zarar verir mi?
Yani kuruluk oluyor.. Peki duş sonrası yoğun nem uygulasak yine de sorun olur mu sizce?kesinlikle veriyor. Saçlarda ciltte doğal nemini kaybediyor.
Olmaz sanırım. Yanıltmak istemem. Cildim çok kuru benim. Hergün nemlendirici krem sürmeme rağmen istediğim yumuşaklığı elde edemiyorum.Yani kuruluk oluyor.. Peki duş sonrası yoğun nem uygulasak yine de sorun olur mu sizce?