Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

merhaba canım hoşgeldin ne güzel yazmışsın kış planlarını.. altın payetli etege rastlarsam haber veririm trasnparan için bir kaç öneride bulunmuştum sana özelden..ayrıntı veya foto istersen paylaşabilirim mat rujlarda da nars kalem rujlara bayılıyorum

Dione kitaplarimi hep kitap yurdundan alirim eger onu sormussan:)
Bu arada tess in bir kitabina ve metabolizma ile ilgili kitaplara basladim...meger bizim jillian ablanin kitaplarida varmis.bende yillardir 63 kiloyum ama basen var cok rahatsizim...
kitaplarla ilgili bilgi verir misin canım? jilianın kitaplarını görüp merak etmiştim..

merhaba kızlar
cumadan beri eşimle yazlıktayım.. ilk defa yanıma hiç makyaj malzemesi almadan tatile çıktım.. geldigimden beri de biraz bakımsızdım itiraf ediyorum VE ŞİMDİ BAKIM ZAMANIIIIdün gezmeye çeşmeye gidince gratis indiriminden ben de faydalandım..bugün de hepsini deneyip memnun kaldım..

işte aldıklarım:
vaseline:bu ürünün bir çok yerde methini duymuştum.kullanması hem pratik hem etkili..kokusunu da begendim..

Balm allık fratboy:bu allık ne zamandır aklımdaydı.ya buldugumda indirimde olmuyordu ya da indirimde bulamıyordum.bu sefer indirimde bulunca hemen ekibime kattım

dermokil: her gördügümde "ya bir denesem" deyip denemedigim maske bu sefer indirimden aldım , denedim..siyah noktalarımı temizledi ve yüzümü canlandırdı..yani her maske gibi

hawaiian tropic:kokusuna bayıldıgım hep almak isteyip almadıgım bir ürünü daha sepete eklemiş bulunuyorum.her ne kadar şuan hava pek denizlik olmasada yarın öbür gün kullanmayı planlıyorum umarım

gelelim bugün yaptıklarıma :)
bugün sabahtan epilasyonumu yaptım
sonra evi süpürdüm sildim..
banyo sonrası kil maskesi yaptım
ayaklarıma note no:30 crystal red (harika bir kırmızı tavsiye ederim :)
ellerime note no:10 dark nude (benin gibi elde dogal renklerden hoşlanıyorsanız denemelisiniz ojeleri sürdüm
tüm vücuduma vaselin sprey
ayaklarıma sally hansen ayak kremi
vücuduma da victoria's secret coconut passion vücut spreyi sıktım
saçlarımı düzleştirdim ve kulaklarıma parlak çiçekli küpelerimi taktım
kot şort ve gri tshirtle hazırlıgımı tamamladım

Canim son aldigim kitaplar bunlar. Jillianin henuz bitirmedim birlikte birkac kitap okudugum icin.okuduktan sonra mutlaka yazarim simcim...

Ben de bugün Estee Lauder'a bir uğradım, concealer ve maskara aldım, ilk defa drugstore olmadan alışveriş yapmış oldum böylelikle.

Kizlar neyi sordunuz anlamadimki. Alintida ptt kargo var.
Cilitbang sorduysaniz rossmanda bulabiliyorum.
ay mor bı kabı var kullandım ben onu tatlım hala kullanıyorumm dolaba baknca gordum rosmandan almadım ama ben

Dione kitaplarimi hep kitap yurdundan alirim eger onu sormussan:)
Bu arada tess in bir kitabina ve metabolizma ile ilgili kitaplara basladim...meger bizim jillian ablanin kitaplarida varmis.bende yillardir 63 kiloyum ama basen var cok rahatsizim...
tskler tatlıs

Merhabalar, sizlere bir sorum olacak.
O kadar cok acilmis parfümüm var ki, ne zaman tarihleri gecer hic bilmiyorum. Ayni sey rujlarim icin de gecerli.
Bu parfümleri kac sene kullanabilirim?

güle güle kullan canım concealer double wear mı? ben ondan almak istiyorum en kısa zamanda..

Evet, Double Wear ve renk seçimi için görevli kadın birazcık göz altlarıma sürünce bu kadar küçük bir oranın benim bol bol sürdüğüm drugstore concealer'ımdan daha iyi bir iş çıkardığını görünce direk aldım. :)

güzel seçim

okudugum kadariyla makjay malzemelerimin %98 ini atmam gerekiyor.. =(
ben de makyaj malzemesi temizligi yaptım ama itiraf etmeliyim 4 yıllık çok begendim farımı atamadım.. rujlarda da 3 yıllık olanlar var ama dudak parlatıcı ve rimellerde süre çok önemli.. rimeli 6 aydan fazla kullanmamaya çalışıyorum..

Merhaba bakımlı hatunlarr... Bir şey sormak istiyorum; Her gün duş almak, saçlara ve ve vücuda zarar verir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…