Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Canm ben ve sim okuduk. Mutlaka eve bir detoks yapiyosun.kitaba Verdigim paraya degdi diyebilirim...
ne kadar guzel ben de bu kıtabı alıcamm o kadar cokk atılacak ama kıyamadıgım sey var kı veyaa ayy su da ındırımde ımıs alayım deyıp hala sıra gelmeyen esyalarım var kı .. artık ıncık boncuk ve kozmetıklerımee yer bulamıyorumm

Dionee Dionee canım bu sayfada kitapla ilgili bilgi bulabilirsin :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-kadin-olmanin-puf-noktalari.739106/page-310

bunlarda elden çıkardıgım kıyafetler :))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-kadin-olmanin-puf-noktalari.739106/page-307

Bu videolarda kitaptaki katlamaları anlatıyor..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-kadin-olmanin-puf-noktalari.739106/page-323

benzeri birçok video bulabilirsin youtubeda konmari yazarak.. gerçekten çekmecelerine bayılacaksın..bir arkadaşım açıp açıp çekmecelerime bakıyorum diyordu..gerçekten çok mutlu ediyor düzen insanı :)

Dionee Dionee canım bu sayfada kitapla ilgili bilgi bulabilirsin :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-kadin-olmanin-puf-noktalari.739106/page-310

bunlarda elden çıkardıgım kıyafetler :))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-kadin-olmanin-puf-noktalari.739106/page-307

Bu videolarda kitaptaki katlamaları anlatıyor..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-kadin-olmanin-puf-noktalari.739106/page-323

benzeri birçok video bulabilirsin youtubeda konmari yazarak.. gerçekten çekmecelerine bayılacaksın..bir arkadaşım açıp açıp çekmecelerime bakıyorum diyordu..gerçekten çok mutlu ediyor düzen insanı :)
cok tsk ederım ınsan ılıskılerı de yoluna gırmıs dmı sadece evını temızleme olarak degılmıs bu kıtap edınmek gereken kıtaplardan .. ama ıste ben de su var ya lazım olursa .. attıktan sonraa ıhtıyacım olabılıyo .. ornegın attıgım bı modası gecmıs bır esyanın bır sene sonra yıne moda olması ve ona ıhtıyacımın olması dusuncesı kı nıtekım basıma gelmedı d degıl :)

cok tsk ederım ınsan ılıskılerı de yoluna gırmıs dmı sadece evını temızleme olarak degılmıs bu kıtap edınmek gereken kıtaplardan .. ama ıste ben de su var ya lazım olursa .. attıktan sonraa ıhtıyacım olabılıyo .. ornegın attıgım bı modası gecmıs bır esyanın bır sene sonra yıne moda olması ve ona ıhtıyacımın olması dusuncesı kı nıtekım basıma gelmedı d degıl :)
inan benim de aradıklarım oluyor arada :-) kitabı okuyunca daha kolay vedalaşmak.. okuyunca anlarsın.. aradıklarımın yerine daha güzellerini aldım.. atıysam sevmedigim için attım :)

Canim cilitbang bataryaya sık en fazla 5 dk bekle ,normal bulasik sungerinin sert yeriyle sil durula... dusakabini direk duruladim ovalamadim ama duruladiktan sonra cekcekle suyunu aldim.bu kadar:)

o kurulurs su damlası lekeleri gidiyor değil mi? ay inanamadım bir an :)))

inan benim de aradıklarım oluyor arada :-) kitabı okuyunca daha kolay vedalaşmak.. okuyunca anlarsın.. aradıklarımın yerine daha güzellerini aldım.. atıysam sevmedigim için attım :)
hepsı benım bebeklerımm
cagla sıkel meselaa bıten psrfum sıselerıne bıle kıyamazmıs bılıyo musun :KK70:

Demek oda çopcuymus... esyalarin coklugu kendimize eziyet...ozellikle gereksiz isimize yaramayan esyalar...
evvt ama ben bıtenı atarım da benım sıkıntım farklı ben ornegınn bı kazak begendımm sarısı kırmızısı yesılıı doldurururm ..
bı oje begendımm o tonlardaa gıder yıne alırımm ..
bı cantadann uc aynı model var :KK70:
ee halıylee bunları atsan atamazsınn o kadar cok alırsan bıtmezdee evde yayıntı oluyo ıste :KK70: simsims simsims o kıtabı yazann bana care bulamaz emınım :KK70:

bu arada kendım ıcın yedıde kalkıpp sporumu yaptımm
dusuma gırdımm
kremlendımm
..
oglen yıne sporumu yapıcam :KK49:

tatil devam ediyor ama ben ilk gün ki gibi bakımlı olamıyorum.bir de çekilen resimlerde kendimi begenemiyorum.. sanırım dönünce saçımda degiişiklikler yapıcam.. bazı kızlar vardır şirin bazısı sempatik bazısı ise kokoştur ya sanırım ben şirin ve sempatik arasındayım şuan. halbuki ne kadar kokoştum.sadece ojeyle makyajla degil,duruşun, tarzın da olmalı.kendine güvenli olamlı..sanırım ben bu kilolarla biraz kendime güvenimi kaybettim.resimlerde kendimi gördügümde ben bunları gördüm..biraz da dişi biraz daha dişli olmaya karar verdim.. yarın ilk deneme.sonuçlar yarına :)
Bu senin bakışın kilolarınlada özgüvenli olunabilir her zaman kendini sevmeli begenmelisin simsims

Merhaba, tamamen okuyamadım her şeyi ama kilo konusunda benim de sıkıntılarım başladı, hiç böyle olacağını düşünmemiştim.. :KK43:

selamlar...
uzun zamandır yoktum. son zamanlarda malum bayram temizliği falan... eskiler ve giyilmeyenler toplandı. verilecekler ve atılacaklar olarak 2'ye ayrıldı.
makyaj malzemelerimde de kullanım süresi dolanlar, kullanmak istemediklerim, eskimişler, bitmiş, biteyazmış ojeler, modası geçenler atıldı.
bir yandan da elimde kalem kağıt ne istiyorum, ne lazım liste yaptım.
kıyafetten başlarsak;
son bir kaç senedir olduğu gibi over-sized kazaklar çok moda. annelerinizin 70'lerden itibaren aldığı kazaklar duruyorsa bi göz atın derim, olmadı, babanızın kocanızın dolabına dalabilirsiniz :)
geçen sene indirimleri ıskaladım ama bu sene kesin bir sahte deri tayt-pantolon alacağım. Koton da ve Bershka'da uygun fiyatlılar var.
son bir kaç senedir pul-payet modası var, bir tane payetli (mümkünse gold) bir etek almak istiyorum ama istediğim gibi bulamadım, gözü takılan olursa haber etsin, pilizzzzz :KK53:
kış dolabımın olmazsa olmazı ayakkabı, her gün alsam doyamam sanırım ayakkabıya, bu kış da bir stiletto tarzı bir ayakkabı istiyorum, siyah. tabii beğendiğim başkaları da olursa onlar da benim bebeklerim.
bir de şu parka tipi yakası sahte kürklü olan montlardan alacağım yürüyüşler için iyi olacak.
blazerlarımı geçen sezon sonu indirimde topladım :) boyfriend jean de öyle ama bu sezon bir tane daha almak istiyorum. boyfriend seviyorum, ben topukluyla hem spor ayakkabıyla hem conversle hem babetle inanılmaz güzel oluyor.

Kozmetikte;
ilk sırada şu shimmer yani ışıltılı farlardan var. ben Max Factor'e göz koydum :)sonra da mat siyah oje ve mat ruj var. geçen sonbahar olduğu gibi bu sonbaharda da koyu bordolar, kırmızılar moda gözüm gözüme Rimmel Wet Wild takıldı aslında benim favorim Mac Sin'dir tabii ama ben günlük de kullanmak istiyorum derseniz Mac Diva'ya bi göz atın derim.
Avon'u size tavsiye edeceklerdir ama kişisel fikrim Avon'un mat rujları yeterince mat değil.
ikinci sıra rimelde.
Rimel konusunda tutucu olanlarındanım. yıllardır maybelline ve Loreal kullanırım. ikisi bir arada. biri kıvırmak biri uzatmak için.
bir de pudra istiyorum ama markaya karar verebilmiş değilim.
transparan bir pudra istiyorum. cildim kusurlu olmadığından asıl işlevi matlaştırma/parlamayı önleme olan bir pudra gerek.
şöyle bir gezerken NYC takıldı gözüme ama hiç kullanmışlığım yok bu markayı dolayısıyla kalitesi nasıldır bilmiyorum, önerilere açığım.
bir de bu sene artık eye liner sürmeyi öğrenmek istiyorum :KK43: evet ben eye liner hiç kullanmadım, beceremezmişim gibi geliyor ki saçma göz kaleminde ustayımdır aslında ama bana eye liner hep pro bir ürün gibi gelmiştir nedense.

Dione kitaplarimi hep kitap yurdundan alirim eger onu sormussan:)
Bu arada tess in bir kitabina ve metabolizma ile ilgili kitaplara basladim...meger bizim jillian ablanin kitaplarida varmis.bende yillardir 63 kiloyum ama basen var cok rahatsizim...:KK43:

Dione kitaplarimi hep kitap yurdundan alirim eger onu sormussan:)
Bu arada tess in bir kitabina ve metabolizma ile ilgili kitaplara basladim...meger bizim jillian ablanin kitaplarida varmis.bende yillardir 63 kiloyum ama basen var cok rahatsizim...:KK43:
Tess gerritsen mi okuyorsun canin hastasiyim o kadinin hangi kitabina basladin

X