Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

kızlar merhaba;
gece gece makyaj fırçalarımın hepsini bir güzel temizledim..bunu o kadar zamandır erteliyorum ki.. makyaj sıklıgına göre haftada bir veya iki haftada bir yapmak lazım aslında..sizinle makyaj fırçalarımı nasıl temizledigimi paylaşıyorum.. oh be temizlik gibisi var mı?bu işi de halletim :) şuan makyaj fırçalarım ve ben balkonda oturuyoruz :))
Image-530.jpg

kızlar merhaba;
gece gece makyaj fırçalarımın hepsini bir güzel temizledim..bunu o kadar zamandır erteliyorum ki.. makyaj sıklıgına göre haftada bir veya iki haftada bir yapmak lazım aslında..sizinle makyaj fırçalarımı nasıl temizledigimi paylaşıyorum.. oh be temizlik gibisi var mı?bu işi de halletim :) şuan makyaj fırçalarım ve ben balkonda oturuyoruz :))
Eki Görüntüle 1599287

Güle güle kullan :)) makyaj ürünlerini nerede saklıyorsun?daha dogrusu organizerleri nerden edindin?bir arkadaşım ikeadan aldığını söylemişti. Benim bakmaya daha firsatım olmadı.

Güle güle kullan :)) makyaj ürünlerini nerede saklıyorsun?daha dogrusu organizerleri nerden edindin?bir arkadaşım ikeadan aldığını söylemişti. Benim bakmaya daha firsatım olmadı.
teşekkür ederim canım.. :KK66: fırçalarımı bu şekilde kullanıyorum ama makyaj malzemeleri için benim de bir organizere ihtiyacım var.. göz ürünlerim,cilt ürünlerim ve dudak ürünlerim diye üçe ayırıp üç ayrı makyaj çantasında tutuyorum şimdilik..
Image-531.jpg

teşekkür ederim canım.. :KK66: fırçalarımı bu şekilde kullanıyorum ama makyaj malzemeleri için benim de bir organizere ihtiyacım var.. göz ürünlerim,cilt ürünlerim ve dudak ürünlerim diye üçe ayırıp üç ayrı makyaj çantasında tutuyorum şimdilik..
Eki Görüntüle 1600150
Gormustum bu saksiları bir videoda.hatta ikeaya gidince ben de alıcam.:KK48: Bugün instagramda bir yerde firca temizleme makinesi gördüm. Sanırım 10 tane fırca baş aşağı duruyor.alttan su geliyor.makine de tanbur gibi saga sola dönüyor.
Makyaj organizerlerini çoğu kişi ebaydan,alibabadan falan alıyor.ben cesaret edemiyorum ama.

Gormustum bu saksiları bir videoda.hatta ikeaya gidince ben de alıcam.:KK48: Bugün instagramda bir yerde firca temizleme makinesi gördüm. Sanırım 10 tane fırca baş aşağı duruyor.alttan su geliyor.makine de tanbur gibi saga sola dönüyor.
Makyaj organizerlerini çoğu kişi ebaydan,alibabadan falan alıyor.ben cesaret edemiyorum ama.
aynen ben de cesaret edemiyorum.. başka çözümler bulmalı veya türkiyede de satılmalı,araştırmaya devam :)
makyaj temizleme makinesi çok ilginçmiş.eger videonun linkini bulabilirsen paylaş lütfen..
ben de ikeadan alıcaktım ama baktım çagdaş markette var,hemen aldım :) artık heryerde bu tip saksılar bulunuyor..

aynen ben de cesaret edemiyorum.. başka çözümler bulmalı veya türkiyede de satılmalı,araştırmaya devam :)
makyaj temizleme makinesi çok ilginçmiş.eger videonun linkini bulabilirsen paylaş lütfen..
ben de ikeadan alıcaktım ama baktım çagdaş markette var,hemen aldım :) artık heryerde bu tip saksılar bulunuyor..
Bulursam paylaşırım ama zor canım.çunkü ondan ona ondan ona gezerken buldum.yine de bir tur atayım.belki çıkarırım :))

Merhaba uzun zaman oldu girmeyeli nasılsınız bakalım?:KK54:
Ben bugün 3-4 günde bir yaptığım bakımlarımı yaptım sizlerle de paylaşmak istedim
1.yüzüm için kahve peelengi(yanlış yazmış olabilirim :)
2.Saçlarımın seyrekliği için yağların karışımı olan saç bakım fısfısı
3.Vücudundaki çatlak bölgelere kahve peelengi
4.Ayak topuklarımın sertliği için vazelin ve aspirin karışımını sürdüm gazlı bezle sardım(sabah açıcam)

Merhaba uzun zaman oldu girmeyeli nasılsınız bakalım?:KK54:
Ben bugün 3-4 günde bir yaptığım bakımlarımı yaptım sizlerle de paylaşmak istedim
1.yüzüm için kahve peelengi(yanlış yazmış olabilirim :)
2.Saçlarımın seyrekliği için yağların karışımı olan saç bakım fısfısı
3.Vücudundaki çatlak bölgelere kahve peelengi
4.Ayak topuklarımın sertliği için vazelin ve aspirin karışımını sürdüm gazlı bezle sardım(sabah açıcam)
merhaba canım hoş geldin :) oh miss bakımlar yapılmış.. 4 numarayı merak ettim:KK53: sabah açınca nasıl oldu ayakların?

normalde çatlaklı mı ayakların?yoksa az çatoluyor havale mıydı?bir de tam tarif alalım o zaman..pamuk ggazlı yaklar bakımlı hatun oldugunun ispatıdır :KK66:
Çatlak yok ama yumşss degil hafif sert
Tarif
2 tane aspirini toz haline gelene kadar eziyoruz
Ve 2-3 tatlı kaşığı vazelinle iyice karıştırıyoruz
Sonra karışımı topuklarımıza sürüyoruz
Gazlı bezle sarıp pamukluçorabımızı giyozzz yaz sıcak çok zor oliyor

Çatlak yok ama yumşss degil hafif sert
Tarif
2 tane aspirini toz haline gelene kadar eziyoruz
Ve 2-3 tatlı kaşığı vazelinle iyice karıştırıyoruz
Sonra karışımı topuklarımıza sürüyoruz
Gazlı bezle sarıp pamukluçorabımızı giyozzz yaz sıcak çok zor oliyor
harikasın.. çok güzel bir tarif canım..teşekkür ederimm tarif için :KK60:

55 kilodan 52ye geldim kizlar. Spora da gitmedim. Kosturmacayla kilolar gitti. 50 yi gorunce benden iyisi yok :)
Bakimli olmak adina baska bir sey yok ama nadasa aldim kendimi :KK70: okul acilinca bakimli olmaya mecbur kalacagim icin simdi biraz salma vakti

Son düzenleme:
55 kilodan 52ye geldim kizlar. Spora da gitmedim. Kosturmacayla kilolar gitti. 50 yi gorunce benden iyisi yok :)
Bakimli olmak adina baska bir sey yok ama nadasa aldim kendimi :KK70: okul acilinca bakimli olmaya mecbur kalacagim icin simdi biraz salma vakti
süpersin canım,ne kalmış ki 50ye :KK9:

Ben de kullanacağım bu tarifi :)

+ Uzun zaman oldu nasılsınız?
ben iyiyim tatil modumdayım :cool: sen nasılsın?bi buluşmalar bi şeyler vardı yanlış hatırlamıyorsam..ne var ne yok? :KK66:

yazın ayaklar her zamankinden daha da önemli oluyor..hem ayaklarımız açık ayakkabılardan dolayı daha çabuk çatlıyor ve kuruyor hem de daha çok göz önünde oldugu için daha çok dikkat çekiyor..ben hiç ayakkalarıma pedikür yaptırmadım.ihtiyaç hiç duymadım.hiç ponza taşı vs yapmadım ama hep kremledim hep body shop ayak peelingi kullandım.bu video benim ayak rutinimle benzer oldugu için sizinle paylaşıyorum :KK66: güzel ayakların sırrı onlara iyi bakmak.evde terlik giymek,açık ayakkabı giydigimiz günler özellikle yıkamak ve peeling yapmak ve bol bol kremlemek :KK19:

bugünü kendime ayırıyorum :)
bugün yapacaklarım:
1)epilasyon
2)siyah nokta maskesi*
3)saçlarıma kerastase elixir
4)body shop ayak peeling
5)kırmızı oje
6)1000 kulaç yüzme
7)deniz kenarında kitap okuma :KK37:

*evde kolay malzemelerle nasıl maske yapabilirim diye araştırırken bu tarifi buldum..
Siyah Nokta Maskesi: Bu maske için sadece limon suyu ve yoğurt yeterli. Önce bir kase yoğurda bir limonun suyunu karıştırıyorsunuz. Karışımı gözlerinize değmeyecek şekilde yüzünüze sürüyorsunuz ve 15 dakika bekliyorsunuz. Limon suyu cildi dezenfekte eder, sivilceleri kurutur ve siyah noktaların kaybolmasına yardımcı olur. Yoğurt ise cildi besler, nemlendirir ve yağ miktarını dengeler. Bu maskeyi haftada bir kere uygulayabilirsiniz.

bugünü kendime ayırıyogünümüzde :KK45::)
bugün yapacaklarım:
1)epilasyon
2)siyah nokta maskesi*
3)saçlarıma kerastase elixir
4)body shop ayak peeling
5)kırmızı oje
6)1000 kulaç yüzme
7)deniz kenarında kitap okuma :KK37:

*evde kolay malzemelerle nasıl maske yapabilirim diye araştırırken bu tarifi buldum..
Siyah Nokta Maskesi: Bu maske için sadece limon suyu ve yoğurt yeterli. Önce bir kase yoğurda bir limonun suyunu karıştırıyorsunuz. Karışımı gözlerinize değmeyecek şekilde yüzünüze sürüyorsunuz ve 15 dakika bekliyorsunuz. Limon suyu cildi dezenfekte eder, sivilceleri kurutur ve siyah noktaların kaybolmasına yardımcı olur. Yoğurt ise cildi besler, nemlendirir ve yağ miktarını dengeler. Bu maskeyi haftada bir kere uygulayabilirsiniz.
Bu maskeyi bende yapmıştım gercekten çok iyi bugünde benim haftalık bakım günüm

X