Merhaba bayanlar,
Ben de sizinle bakım rutinimi paylaşmak istiyorum.sizlerin paylaşımlarını okudum,çok şey öğrendim.
en önce belirtmek istediğim şey su su su. .
günde 2.5 litre su içiyorum ve kendimi çok dinç hissediyorum. Düzenli su içmek için telefonuma su programı kurdum.içmem gereken miktarı zamana yayıyor ve hatırlatıyor. Günde iki tane sade maden suyu içiyorum.bir fincan Türk kahvesi vazgecilmezim. Ayrıca mutlaka her gün aktardan aldığım adaçayı ,yeşil çay ya da ıhlamurı demleyip içiyorum.
çalışıyorum ve her sabah işe gitmeden önce mutlaka kahvaltı yapıyorum ve Kahvaltı sonrası bir meyve yiyorum. Öğlen akşamdan hazırladığım yemekten küçük kaplara ayiriyorum ve onu yiyorum. Abur cubur fast food çok nadir tüketiyorum.
her gün makyaj yapıyorum. Güneş Kremi sürmeden çıkmam dışarı.ve lekelerimle savaş halindeyim onları kapatmak için sadece pudra kullanıyorum ve pudramdan çok memnunum. Markası clarins skin illusion...numarasi 110 honey...onunla aramız iyi..her akşam mutlaka makyajı temizliyorum. Önce makyaj sütü ile silip yıkama jeli ile yıkıyorum. Ve sonra elma sirkesi ile siliyorum yüzümü .on beş dk sonra yıkayıp gül suyu ile tonikliyorum.
Gelelim maskelere, doğal maskeleri uyguluyorum avakado-limon-zeytinyağı. ..
yogurt-limon-karbonat. ..Bu maskeleri düzenli olarak yapıyorum.
Saçıma ayda bir zeytinyağı -sarımsak ikilisini uyguluyorum.iki saat bekletip yıkıyorum. Saçımı iki güne bir yıkarım yıpranmaması için.urban keratin sivi sac kremini saçın nemini aldıktan sonra sürüyorum. Saçımı doğal yolla kurutuyorum .vücudumu her gün yıkıyorum.bebeyagi ile nemlendiriyorum. Ayaklarimi sıcak su ve kaya tuzu ile yıkıyorum haftada bir. Ponza taşı ile ölü deriyi temizleyip kremliyorum. Ellerime limon sürüyorum ve haftada bir oje sürüyorum. Çıkmaya başlayınca siliyorum ve dinlendiriyorum tirnaklarimi. ..
Egzersiz yapmaya çalışıyorum günlük. Ama her hareketi 20 defa yapıyorum.az ama kendimi iyi hissediyorum...
Ve Buz ile yüzüme masaj yapıyorum. Unutmak istemedim. Ağız Diş Bakımı olmazsa olmaz zaten.
benim bakım rutinim bunlar...
Hepinize bakımlı günler diliyorum. .
ve kendinize değer vermeyi unutmayın..sevgiler....