Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Teşekkürler canım

merhaba canım hoşgeldin..bi süre kızıl kullanmış biri ve 15 yıldır saçını boyatmamış biri olarak kızılın kullanımının zor oldugunu söylemeliyim.. Aysar_ bahsetmiş, gerçekten zor bir saç.. saçlarımı sanırım sarı hariç (röfleyi sayarsak sarı da oldu:) her renge boyattım..bir gün kuaförüm "senin ne kadar güzel saç rengin var boya mı?" dedi,ben de benim kendi saç rengim oldugunu söyledim."nasıl olsa beyazlar çıkınca bol bol her renkten boyatıcaksın şimdi bu güzel rengin kıymetini bil" dediginden beri saçıma boya sürmedim.çevremde herkesin saçı beyazlarla doluyken ben boyatmadıgım için tek tük beyazım var.. ve her kuaförden saçlarımla iligili iltifat alıyorum inan..diyecegim o ki saçlarını nasıl olsa boyatıcaksın degişiklik istiyorsan kesiminde yap derim

o kremi 35 yaş üstü birine hediye etmeni tavsiye ederim..

merhaba hoşgeldin :) süper hamarat bi hatun olmuşsun tebrik ederim :)

kızlar merhaba sizlerle 2 video paylaşmak istiyorum.. ikisi de "essence" markasının ürünleriyle yapılan makyajlar.. essence zaten uzun zamandır sevdigim bir marka ve çok uygun fiyatlı.. ben bu videoları izler izlemez burdaki ürünlerden aldımm ve memnun kaldım..
birinci video eyeliner çekme konusunda güzel bir video.ben eyelinerı videodaki kadar uzatmasamda boşlukları doldurma fikri hoşuma gitti ve başarılı buldum..
ikincisi ise gözleri büyük ve parlak göstermek için nasıl makyaj yapılması gerektigini gösteriyor.. ikinci video artık günlük makyajım oldu diyebilirim.hatta şuan makyajım videodaki gibi :) hem ucuz hem de kaliteli ürünler isterseniz "essence" e bir bakın derim.53 numaralı "all about cupcake" ruju ise favorim
not:aynı zamanda hayvanlar üzerinde deney yapmadıgını da söylemeliyim.. @nurlum

Harikasın canım...

Çok geç de olsa cevap vermek isterim görmemişim. Saçlarıma perçem yaptırdım biraz da kat tabii...
Bu maalesef genetik bir durum, saçlarım sülaleden gelen bir gür ve kalbi telli özelliğe sahip.
Bence bu kişinin de Saçları iyi, ona yakışıyor. Uzun saç illa çok olacak diye düşünülmemeli.

Tesekkür ederim hos buldum ☺

Anlıyorum, son cümlenizdeki gibi düşünmemiştim hiç.
İlginiz ve cevabınız için teşekkür ederim.

merhabalar herkese. öncelikle kendimden bahsedeyim. 24 yaşında 9 aylık evli bir bayanım. üniversite yıllarında çok bakımllıydım ojesiz makyajsız şıkır şıkır giyinmeden bakkala çıkmazdım. hergün kısmi bakım hafta sonuda detaylı bir vücut bakımım hep olurdu. ama şuan kendimi o kadar salmış bir durumdayım ki anlatamam. ev işleri, koca telaşı, misafirler derken kendime hiç vakit ayıramıyorum ve hiçbir işe yetişemez oldum tüm gün evde olmama rağmen.. bugün yine aylak aylak kk da dolanırken bu topiği buldum ve kendime bi şans vermeye karar verdim. tabiki sizinde desteklerinizle ve motive edici mesajlarınızla..

bugün ilk olarak dün geceden kalan misafir bulaşıklarını toplamakla işe başlıycam.
öğlen içinde yemek yapmam lazım.
eve üstten bi süpürge açmak gerek.
sonrasında biraz ütüm var onunla ilgilenmeliyim.
ardından güzel bir duş, cilt bakımı, yeni ojeler, hafif makyaj, cici bir elbise veeeeeeee tatatataaaaaaaaaaaa yepyeni capcanlı ben
bunların hepsini becerebilmem için şans dileyin bana

ee nasıl geçti günün?ne kadarını yapabildin?

Bugün neler yaptım ?
*Kuaföre gittim.
-Saçlarımdaki kırıkları aldırdım.
-Kaşlarımı aldırdım.
*Az önce saç bakım yağını tüm saçıma sürdüm.Tüm gece beklemiş olacak.Sabah uyanır uyanmaz yıkayacağım.

----------------------------------------------
**Her ne kadar uzun süredir gittiğim ve beğendiğim kuaför olsa da kullandıkları şampuanlara güvenmiyorum. Saçlarımı yıkatacağım zaman kendi şampuanımı götürüyorum. Ve soğuk suyla yıkanmasını rica ediyorum her seferinde Bugünde içimden artık kendi saç havlularımdan birini getireyim bari dedim. Sonra dedim bunun sonra kendi tarağını götürmekte var.Birazcık titizimdir.Böyle ufak şeylere takılıyorum.

Kızlar
Bugün, yarın ve ayın 14 ünde Watsons'ta bazı ürünler için geçerli olan 1 alana 1 bedava kampanyası başlamış
İhtiyaca binaen Max Factor eyeliner, Dermokilin yüz maskesi ve Kotex ped dikkatimi çekenler arasında

hehehe iyi yapmışsın kendini durdurmakla boyayla ilgili bir bilgim yok canım..

Son düzenleme:
evli misin

anlayamıyorum bunların hepsini nasıl yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…