- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.743
İyi akşamlar.Teşekkür ederim, sakin ve keyifli bir akşam geçiriyorum.Sanıyorum siz buranın 300 küsür sayfasını okuyan arkadaştınız. :)
Kızıl saç deyince yazmak istedim.Benimde saçlarımda bir gram boya yok. Koyu kızıl tonları bende çok istiyorum. Ama en azından birkaç renk denedikten sonra kızıl tonlara geçmek mantıklı geliyor bana. Kızıl ve siyah tonlar geri dönüşü çok çok zor renkler.Saçlarımda görmek istediğim renkler sıralamasında sondalar. Boya konusunda saçlarımın sağlıklı olması ve bakımlı gözükmesi renginden çok daha önemli. Bunu aklımdan çıkarmamaya çalışıyorum ki boyaya bulaşmayayım. :)
Sizde baya bi radikal karar almışsınız.Doğal renginizden kızıl tonlarına geçiş inanılmaz sert bir geçiş olur.Yapısı ince telli demişsiniz yıpranmaya daha müsait olur.Peki gür mü saçlarınız yoksa seyrek mi ?
Kızıl saçların bakımı normal bakımından iki üç kat daha zor diye duyuyorum hep.Zaten önemli olan boyattıktan sonra saçlarınızın bakımlı gözükmesi.Saçlarınız bu durumu kaldırır mı bilemiyorum. Önerilerime gelince; HC Complex Bitkisel Saç Bakım Yağı kullanın derim çok memnunum. Ve HC Brezilya Fönü şampuanı (boyalı saçlar içinde kullananlar varmış, ben kullanmadım ama şampuanların içeriği temizdir güvenilirdir bir araştırın derim.) Zaman zaman şu başlığı okuyorum. 11 sayfada baya şey söylendi. Belki faydası olur; http://www.suslusozluk.net/b/kızıl-saç/page:1 Koyu şarap kızılı deyince bu çıktı.Tam olarak bu mu?
Eki Görüntüle 1550261
Bu da kor kızılı imiş.
Eki Görüntüle 1550262
Çok güzeller ama doğal saç renginden direkt olarak bu tonlara geçmek risk almak demek bence.
evet o bendim :)
zor seviyorum ben anlaşılan, denemek istediğim iki renk var. biri kızıl biri siyah desem...
saçlarım gür ile seyrek arası diyebilirim bu arada, biliyorum ki kalın telli olsa daha dolgun gözükebilirler. evet bakımı oldukça zor. birçok yerden ve kişiden boyamadan sonra boya oturana dek olan yıkamalarda akma yaptığını duymuştum ki 2-3 haftada bir boya istiyormuş. bunlar cesaretimi kıran sebepler aslında. HC yi birçok yerde görüyorum, sanırım şans verme zamanı geldi. teşekkür ederim :)
şimdi tarayınca buldum, benim istediğim ton deniz çakır kızılıymış. sanki iki fotoğrafın arasında bir renk gibi ama çekim hilesi de olabilir.
Son düzenleme: