Merhaba kızlar
bu aralar vakit buldukça evimle ilgilenmeye ve evimi düzenlemeye çalışıyorum.. ve fark ediyorum ki o kadar çok kıyafet vs eşyam var ki onlardan kurtulmadan evimi toparlmam imkansız.bunu fark etmemde şuan okudugum kitabında faydası var tabi.d&r da dolaşırken bir anda gözüme çarpıp aldım bu kitabı..%25 indirimle aldım hala indirimi devam ediyor, d&R da bulabilirsiniz
Eki Görüntüle 1540981 şimdi yazlık ve kışlıklardan verilecekleri ayırmakla meşgulüm..ne kadar zor vedalaşmak giymesekte kıyafetlerimizden ayrılmak.. bilmiyorum kaç poşet çıkıcak ama sonuç hem ben hafiflemiş olucam hem de başka birleri bu kıyafetlerden faydalanabilicek..
bir de geçen gün bir internet sitesinden ev düzenleme ve bazı ihtiyaçlarım için alışveriş yaptım.belki siz de ilgilenirsiniz diye sizlerle de paylaşmak istedim bunları..
Eki Görüntüle 1540988 bu ürün bir zamanlar tvde çok çıkardı.düzgün tshirt katlamayı saglıyor..umarım memnun kalırım
Eki Görüntüle 1540996 tam 16 çantayı kapı arkasına asmaya yarayan çanta askılıgı..
Eki Görüntüle 1540999 çamaşırları ayırırken en nefret ettigim şey çorap eşlerini bulmak ve onları eşlemek.işte bu aparat buna son veriyor.çorapları çiftleyip öyle yıkayabiliryorunuz.hem kaybolmuyor hem de yıkandıktan sonra katlaması kolay oluyor..
Eki Görüntüle 1541005 bu ne mi?börek yapma aparatı :)
Eki Görüntüle 1541008 çanta içi düzenleyci:daha önce buna benzer bir düzenleyiciyi watsonsdan almıştım ama bunun bir çok gözü var içinde ve fermuarlı.."çantayı boşalt sonra diger çantada kredi kartını vs unut" bu benim başıma çok geliyordu.artık çanta boşaltmak kolay :)
Eki Görüntüle 1541010 esas herşey bu ürünü aramamla başladı.zamanında tchibodan almıştım ayakkabı düzenleyicisini..yıllardır bekliyorum ama bir daha gelmedi bu ürün.ben de internetten araştırırken alışveriş yaptıgım sitede buldum ve diger ürünleri de böylece almış oldum :)