kızlar bu ay hem bitmiş ürünleri yenleriyle degiştirip hem de hiç kullanmadıgım markaların ürünlerini aldım
işte aldıklarım;
la rouche sivilceli cilt için yüz temizleme jelini bitirince hemen kürkçü dükkanına koşarak geri döndüm.
yine sivilceli ciltler için dermalogicanın yüz temizleme jeli ve yagsız nemlendiricisini aldım
Eki Görüntüle 1538187 bobbi brown long wear gel eyeliner siyah ve ince uçlu eyeliner fırçası(aylardır hayalini kuruyordum,en sonunda kavuştum:)
Eki Görüntüle 1538203 urban decay nisan ayından beri artık Türkiyede sephoralarda satılmaya başladı..geçen sene bir iki başarısız waterproof rimel denemem olmuştu.bu ürünü daha dün aldım ama yorumları çok başaralı,umarım memnun kalırım
Eki Görüntüle 1538204 mac pro long wear concealar..gerçekten süper bir kapatıcı..diger kapatıcılar gibi çizgilere dolmuyor,pürüzsüz ve güzel bir görüntü veriyor.en kötü yanı camdan oluşu..daha 2 ay önce almıştım ama makyaj çantamda kırılmış.bu ikinci ürünüm..yanında toz pudra süngeri..
Eki Görüntüle 1538206 dior kirpik bazı.hem volüm vermek hem sabitlemek için..
Eki Görüntüle 1538208 smashbox ürünlerini ilk kez aldım ve çooook memnun aldım.özellikle göz kapagı bazı..benim maalesef göz kapagımda hangi ürünü veya bazı kullansamda bir türlü göz makyajım akşama kadar kalmıyordu.bu ürünü 1 haftadır kullanıyorum ve degil akşam, geceye kadar tutsam da neredeyse sabah ki gibi..inanılmaz memnunum bu üründen.. diger ürün de sivilceli ciltler için sivilce oluşumunu engelleyen makyaj bazı..
Eki Görüntüle 1538210 uzun zamandır floridsiz diş macunu arıyordum.bilenler bilir floridin zararlarını,bilmeyenler de netten bulabilir..maalesef Türkiyede hemen hemen hepsi floridli..bu diş macununu douglas magazasından aldım, yasemin ve nane aromalı.. eşim de ben de bayıldık tadına.tabiki de floridsiz :)
Eki Görüntüle 1538215 Revlon da Türkiye de birkaç aydır olan meşhur bir kozmetik markası ve bu fondotenin birçok youtuberda görmüştüm.bu fontotenin hem kuru-karma, hem de karma-yaglı ciltler için iki farklı ürünü var.ben karma yaglı cilt için olanı aldım ve çook sıcak bunaltıcı günlerde test ettim.gerçekten de hayatımda kullandıgım en iyi fondoten diyebilirim..orta kapatıcılık saglıyor.. rimel ise yanında hediyesiydi..
Eki Görüntüle 1538218 son olarak h&m den aldıgım karpuz şeklinde cüdan ve kırmızı beyaz çicgili pasaport kılıfı
Eki Görüntüle 1538220