canım ya bırakma kendiniii.. işini düşün,evini düşün,evdeki kedilerini düşünnn.. hayallerini düşün de düşün… bir kaç ay sık dişini ve bitsin bunlar...hım bende bakayım barı melıse..
2 gun çalısıp 4 gün sacmalıyorum..
moral sıfır yıne 1 aydır evde.. cinnet gecırıp tum evı tarayanları bıle anlayabıldım artık sen düşün
bazen eve yuruyerek gelmeye basladım 15 km felan bazen otobus yolundan yuruyprum yorulunca otobuse atlıyorum ve acaip dıkkat dagınıklıgı var bende ya cok ust duzeyde... o yuzden sınavı da zamanında yapamıyorum denemelerde sureyı aayrlayamıyorum bılmıyorum bu sınav ne olacak 15 gun sonrada unıversıte akademık personel olma ıcın sınavv var onada gırcem .. bakalım bı baltaya sap olabılecekmısıyım..
sende ne var ne yok..
evet evet çok tatlıdır kendisi ve köpegi dük :)) sanırım köpegini barınaktan almıştı yanlış hatırlamıyorsam :))melıs lımes... cok begendımmm hayran oldummm... kopegıde var... hatun guzeldaha ne olsuunn :))
Kafa dengi olduğumuzu tahmin ediyorum ondandır.gerçekten şaşırıyorum seninle konuştukça..kimbilir daha ne çok ortak noktamız çıkıcak ben de çok begeniyorum Savaş Cebeciyi..konuşmalarını ve tabi kendisini sıkı takipçisiyim,ben de hastası olurum kendisinin :))) teşekkür ederimm canım paylaşımın için çok faydalı olmuş bu videoları yaşam boyu sporda da paylaşalım..bizim kızlar da faydalansın..hatta ben bugün paylaşırım
aynen canım ben de çok memnun oldum seni tanıdıgımaKafa dengi olduğumuzu tahmin ediyorum ondandır.
Bencede konuştukça ortak noktalar çıkar illa ki.
Senle tanıştığıma çok memnun oldum.
-
Aslında şöyle bir fikrim vardı;Buradaki birkaç arkadaş bu konu için arşiv yaptılar/yapacaklarmış ya.
Bende bir klasörde Savaş Cebeci'nin tüm paylaşımlarını (fotoğraf,yazı,video) orda toplamak istedim. Başladım birazcık baktım çok vaktimi alıyor bir tatil gününe erteledim artık. Düşünki nasıl takip ediyorsam artık bir cümlelik yorumuna bile dikkat etmek kaçırmamak istiyorum. Sözüne güveniyorum bu adamın.Söyledikleri altın değerinde bence.
-
Rica ederim tabi paylaş daha fazla hemcinsimize ulaşsın. Fit kadınlar çoğalsın böylelikle.
Forumda gördüğüm kadarıyla spor yapan kadınlar acayip derecede kardiyoya yüklenmiş durumdalar.
Savaş Hoca kadınlara yönelik şunu söylemişti; ''Ağırlık çalışmak sizler için bir seçenek değil bir zorunluluktur.''
Kaçışımız yokmuş yani.
Canım ben de dalan in kalıp sabununu kullanıyorum.Çok geçmiş olsun. Benimki sizinkinin yanında devede kulak kalır utandım şimdi.
Bende tam şu sabunu almayı düşünüyordum;
Eki Görüntüle 1505537
Ama teninize sabun değdirmeyin diyenlerde var.Tüyleri besleme konusunda bir bilgim yok maalesef. Şu an kullandığım duş jelim bu;
Eki Görüntüle 1505538 Dalan markasının Zeytinyağlı aynı zamanda Manolya kokulusu ben sevdim. Daha önce sade zeytinyağlı kullanıyordum.Paraben gibi zararlı maddeler içermiyor hemde çok uygun fiyatlı. Dalan sevdiğim Türk markalarından.Yine de sabunu denemek istiyorum bi.O zaman unutmazsam size yazarım.
Bu eldivenleri görüyordum ama almakta kararsız kalıyordum.Madem öyle diyorsunuz bir deneyeyim.
MissMoon benim fikrim şu yönde;
Bana kilo vermekten ziyade sıkılaşmaya ihtiyacınız var gibi geldi.Yani tartıdaki rakamların azalması sizi yanıltmasın üzgünüm gerçekçi olmak gerekirse sevindirmesinde belki sadece su kaybetmişsinizdir. (Rahatsızlık geçirdiğinizi söylemişsiniz.) Önemli olan kilo verirken kas yoğunluğunu koruyarak yağ oranını düşürmektir. Sıkılaşmak içinse yağ oranınız normal aralıklardaysa kas yoğunluğunuzu arttırmanız yeterli olacaktır. Tartıdan çok aynadaki görüntünüzü baz alın derim.Tartı insanı takıntılı hale getirebiliyor. Sıkılaşma derkende kas yoğunluğunuzu arttırmanız lazım. Kas yoğunluğunu arttırmak için ağırlık çalışmak elzem. Böylece kilonuz aynı kalır ama eskisinden daha fit gözükürsünüz.Herkes aaa kilo mu verdin der halbuki aynı kilodasınızdır. Aynada daha iyi gözükürsünüz vs.. Yani sadece kardiyoya yüklenirseniz kas kaybı yaşayabilirsiniz. Kilo verirsiniz ama sıkı bir vücudunuz olmaz.Bence tartının mutlu etmesinden ziyade önemli olan çıplak halde aynadaki görüntünün ne söylediği. Bu söylediklerimi bir araştırın derim ben tabi ki uzman değilim.Yardım talep ettiğiniz için bildiklerimi paylaşmak istedim.
Evet canım kese eldiven ama çok sert değil. Suda yumusamis deride güzel sonuç veriyor.kızlar geçen gün Tchibo'dan simli geçici dövme aldım..yazın gelmesini ve bu cicleri kullanmayı iple çekiyorum..bakar mısınız şunların güzelligine?
Eki Görüntüle 1505697
Eki Görüntüle 1505698 Eki Görüntüle 1505699 Eki Görüntüle 1505700 Eki Görüntüle 1505701 Eki Görüntüle 1505702 Eki Görüntüle 1505703 Eki Görüntüle 1505704
tamam canım teşekkürler,memnunsun madem ben de alayımEvet canım kese eldiven ama çok sert değil. Suda yumusamis deride güzel sonuç veriyor.
umarım sen de memnun kalırsın. Zaten çok pahalı birsey değil.tamam canım teşekkürler,memnunsun madem ben de alayım
Sanırım yaza kaldı. Tabi ki seve seve paylaşırım senle.Videolarını indirmeyi düşünüyorum onları yollayamam sanırım.Boyutları epey yüksek olur. Diğerlerini yollarım.Tabi unutmazsam :) Lütfen hatırlat olur mu?aynen canım ben de çok memnun oldum seni tanıdıgımaaaa harikaaa ben de faydalanmak isterim bu bilgilerden..gerçekten bitince özelden paylaşırsan,veya spor topiginden süper olur bir de sen paylaş istersen yaşam boyu sporda.. hem kısa bi bilgi de verirsin hazır araştırmalarını ve sözlerini topluyorken hem de ilk mesajın olur :))tabi istersen ne de güzel söylemiş di mi?dogru söze ne denir bu arada yeni video paylaşmış,izlemelisin cenk hocayı düşünüyor gibi geldi bakalım sen de öyle hissedicek misin?
Dalan sabundan memnun musun peki? Cildini kurutuyor mu mesela.Canım ben de dalan in kalıp sabununu kullanıyorum.
Eldivenler de çok nazikçe ölü deriyi atıyor.
Ben de rastgele bir deneyimimi aktarayim. Bir iki gün önce Ütü yaptım ve yüzüm yüzüme çarpan buhardan iyice yumuşadı. Ve sonrasında dusa girdim, girmisken peeling de yapayım dedim. Çok daha etkili ve daha az tahriş ile peeling oldu. Buhar iyi geliyor sanırım.
Bugün de alışveriş yapıp üst baş ve coluk çocuğa hediye aldım. Bir de Hindistan cevizi yağı aldım. En kisa zamanda deneyeceğim.
ay çok teşekkür ederim, duygular karşılıklı.Çok güzel düşünüyorsunuz çok doğru yoldasınız.Bakın ben sizinle ilk defa konuştum.Birkaç mesajınızdan yola çıkarak size söylediklerinizden ötürü sempati duydum mesela. Yapabileceklerinizi zaten yapıyormuşsunuz. Ne güzel kendiyle barışık, özgüveni yerinde, kendini seven bir Kadın. İşte sizin tam tersiniz olan düşünceleri ya da davranışları o yönde olan hemcinslerim üzgünüm ama bana itici geliyorlar. Hem erkeklerde çekici bulmuyor böyle kadınları.Ki bence haklılar.
ya ben konuyu kaçırdım sanırım tatlım, kime ne öneriyorum? giremedim 2 gündür tamamen kopmuş durumdayım konuşmadan.hedeflerini belirlemek ve yazmak çok faydalı oluyor canımm..yazmaya devam et canım.. ve istikrarlı bir şekilde spor yapıp,beslenmene dikkat edip kilolarını veridigin için de tebriklerseni http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yasam-boyu-spor.797263/page-96#post-40645157
"Yaşam Boyu Spor" topigimize bekliyoruz o zaman..marilyn monroe ne önerirsin?
kışın bulk dönemine girmek ne demek? :) bulk tozlarıyla mı besleniyor.. yaa ben başları kaçırmışım..benim de youtube da takip ettigim biri var ve hem zayıflamak hem saglıklı olmak için fitnes yürüyüş vakit kaybı,agırlık çalışmalısınız diyor.ben spor salonuna giderken kas ve yagımı ölçtürmüştüm.kas kütlem çok azdıkaslı olmak hem daha çok enerji yaktırıyor,hem de gelecege güzel bir yatırım diye düşünüyorum
gerçekten dehşet hatunun poposu haylimdeki popo diyebilirim.Sanırım yaza kaldı. Tabi ki seve seve paylaşırım senle.Videolarını indirmeyi düşünüyorum onları yollayamam sanırım.Boyutları epey yüksek olur. Diğerlerini yollarım.Tabi unutmazsam :) Lütfen hatırlat olur mu?
Yaşam boyu spor topiğine ise şu anlık uğramasam daha iyi.Düzenli şöyle oturmuş bir spor rutinim yok henüz.
Bu kışı hastalıklarla geçirdim durdum.Söylediklerini beğendim ama güzel olurŞimdilik burada takılayım yavaş yavaş tüm topiclerine sızarım.
-
Haha videoyu çoktan izledim.:)) Haklısın cenk hoca ve türevlerine olabilir. :)))) Artık sadece Savaş hocayı izliyorum diğerlerinden hep takipten çıktım. Ben yüz ifadelerinden çok nasıl vuruyor vs tekniğe dikkat etmeye çalıştım.Bende boksa başlamak istiyorumda.Neydi onun ismi hatırlayamadım. O daha çok antreman için sanırım.
-
Evet çok doğru bir söz. Ağırlık çalışmak çok ama çok önemli.Gerekli ekipmanlarımı aldım onlar hazır.Başlayacağım en kısa sürede.Ha bugün ha yarın derken vakit kaybediyoruz aslında. Birde geçen marilyn jean'den bahsedince aşağıdaki video aklıma geldi. İkinizinde izlemenizi rica ediyorum. Bakın ağırlık çalıştığı nasıl belli jean cuk diye oturmuş özellikle popoya dikkat.İşte sadece kardiyo ile kilo verenlerin poposu dümdüz tahta gibi oluyormuş. İkisi arasında çok fark var. Nasıl fit bakar mısınız. Valla helal olsun.Ne azimmiş resmen evrim geçirmiş.!!
Rica ederim marilyn. :) Sizinle karşılaştığıma memnun oldum. Bu kararlılıkla devam ederseniz hedefinize ulaşırsınız bence.Ki ulaşılamayacak bir hedef değil.Sophia Thiel'in vücudu gibi bir vücuda sahip olmak hayal değil bence.Sadece çok ama çok emek vermek gerekiyor. Bu arada bir söz hatırlattınız bana;ay çok teşekkür ederim, duygular karşılıklı.
bir süredir bu şekilde yaşamaya çalışıyorum. değiştiremediklerime odaklanmak yerine değiştirebildiklerimin üzerinde çalışmaya gayret ediyorum. evet boyumu uzatamam ama zayıflayıp fit görünebilirim, bu yüzden yürüyorum, spor yapıyorum ve ağırlık çalışıyorum. bir yıl içinde de kısa boylu ama fit bir kadın olmaya kararlıyım. sadece zayıf değil, aynı zamanda da fit.-gerçekten dehşet hatunun poposu haylimdeki popo diyebilirim.
Savaş Cebeciyle sayende dün akşam tanıştım ve şimdiden müdavimi oldum. dedikleri inanılmaz mantıklı geldi. işi bilen bir pro gibi konuşuyor, belli yani.Rica ederim marilyn. :) Sizinle karşılaştığıma memnun oldum. Bu kararlılıkla devam ederseniz hedefinize ulaşırsınız bence.Ki ulaşılamayacak bir hedef değil.Sophia Thiel'in vücudu gibi bir vücuda sahip olmak hayal değil bence.Sadece çok ama çok emek vermek gerekiyor. Bu arada bir söz hatırlattınız bana;
Tanrım,
Bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için Cesaret
Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmek için Sabır
İkisi arasındaki farkı bilebilmek için Akıl ver.
Yaşam Boyu Spor topiğininde müdavimiymişsiniz. Beslenmeyle başlayıp Vücut geliştirmeden bahsettiğiniz uzun bir yazınıza rastladım.Son paylaştığım videolara aşinasınızdır o zaman tam size göreymiş.Savaş Cebeci'yi mutlaka takip etmenizi öneririm. Peki siz ağırlık çalışmalarınıza ne kadar süredir devam ediyorsunuz? kaç kilolarla çalışıyorsunuz? Gym'de mi çalışıyorsunuz? Rica etsem biraz bahseder misiniz?O zaman şu videoyu paylaşmak şart oldu. 1.23'den sonrası;
Benim takip ettiğim profesyonel bir kadın sporcu var onunda kalçası harika. Ağır kilolarla çalışıyormuş. 80 kg ile squat yapıyormuş mesela. İşin sırrı ağır ve sağlam çalışmakta demek ki.
Dalandan memnunum. İlk başladığım zamanlar o kadar sevmemistim. Şimdi vücudum alıştı. Çok kuru pul pul dökülen cildim artık dökülmuyor.Dalan sabundan memnun musun peki? Cildini kurutuyor mu mesela.
Bende yarın alayım deneyeyim en iyisi.Duş jelinden sıkıldım.
Unutmayayım ütü yaparken bende deneyeyim.İyi fikirmiş.
Benim aklıma ütü yaparken hiç gelmez bu.
Her an bakım yapmaya hazırsın desene :))
Bu markayı hiç duymadım.Soğuk pres olması iyiymiş.
açıkçası benim asıl sorunum ayakkabı, ben topuklu giymeyi çok seviyorum, ama çalıştığım yerde fazla frapan da görünmek istemem. bildiğim kadarıyla kolsuz falan yasakmış, bir de sandalet tipi ayakkabı. daha önce çalıştığım için bir sürü kıyafet var evde ama önceki işim hep yüksek topuklu ayakkabı mini etek vs gerektiren bir işti, ayakkabılar bildiğiniz platformlu yüksek falan sanırım fazla yüksek kalır devlet dairesine, bir de sırıtmaktan korkuyorum açıkçası diğer memurelerin arasında çünkü bendeki kıyafetler hep ben buradayım der, örneğin siyah etek takım- leopar topuklu ayakkabı gibi, ondan dolapta biraz değiştirmek gerekiyor mu derdim o esasen. örneğin bu kombinin devlet kurumu için biraz frapan kalabileceğini düşünüyorum, hiç böyle giyinen bir memure görmedim çünkü.kılık kıyafet yönetmelıgı memurlarda aynıdır dıye tahmın edıyorum ogretmenlerde ekstra bır kısıtlama yoktur tahmınımce... kumas gorunumunde keten pantolonlar rahat ve uygun oluyor.. etek cok mını olmadıkca gıyılebılıyor.. ayakkabıda terlık ya da spor dısında hepsı gıyılebılıyor dıye bılıyorum..
Çok da ınsanı kısıtlayan kıyafetler degıl yanı.. ozellıkle bıranda sırf bunun ıcın alısverıs yapıp dolabını doldurma zamanla aklına cesıtler fıkırler gelır kıyafet ıcın de :)
Anlattığın için çok teşekkürler marilyn.Benimle benzer bakış açısında kimse yok mu derken sizlere rastlamak güzel. İyi ki Savaş hoca'dan bahsetmişim, faydalı olacak olmasına sevindim. Sende lütfen çevrene bahset olur mu daha fazla hemcinsimiz haberdar olsun ki onlarda bu yanlıştan dönsünler.Kas inşa etmek o kadar zor ki. Bir kaybettin mi tekrar geri kazanmak birkaç yılını alırmış. Hedeflerimiz benziyor benimde hedefim %19 maximum % 18 yağ oranı. Bu arada şu pilatesi bırakmakla çok iyi etmişsin. :)Savaş Cebeciyle sayende dün akşam tanıştım ve şimdiden müdavimi oldum. dedikleri inanılmaz mantıklı geldi. işi bilen bir pro gibi konuşuyor, belli yani.
gymde çalışmıyorum, aslında çok yeni sayılırım ağırlık çalışmada ben birer kiloyla başladım şu an dörderden 8 kilodayım bu ayın sonunda beşerden 10 kiloya çıkacağım. şu an için kollarımda çok toparlanma yok çünkü Savaş Hocanın dediği gibi çalışmıyordum. dediklerinin bizzat canlı tanıyığım. onun verdiği bir program var dün akşam buldum, toplam 10 kiloyla ona başlayacağım ve yıl sonuna kadar toplam 20 kiloya çıkmış olmayı hedefliyorum.
benim amacım aslında süper kaslı bir vücuttan çok yağ oranı %20lerde fit bir fizik. pilatesi bırakma nedenim de bu. pilates hocamın açıkçası çok da bilinçli olduğunu düşünmüyorum işi konusunda. kendisi "kadınlara kasın yakışmadığı" fikrinde ama oturduğunda taytından göbeği fışkırıyor, bu benim pro bir sporcuda asla kabul edemeyeceğim bir görüntü benim ablam da 2-3 yıldır spor yapıyor, oturduğunda gram yağ taşmaz, hafif baklavaları var, son derece fit ve sıkı. kesinlikle idealim o.
açıkçası ben oturduğumda kaslarımın belli olmasını yağ fışkırmasına tercih ederim. şu anda da yağ fışkırıyor zaten, o zaman neden kendimi helak edeyim ki bu sabah benim popomdan ter aktı yürürken. toplam 5 kilometre yürüdüm ve biraz da kalın giyinmişim resmen kıçımdan ter aktı. e ben işim gücüm yokken sabah saat 8 de kalkıp 5 kilometre yol yapıyorsam bir zahmet göbeğimden de yağ fışkırmasın.
hem şu kaslı vücut da fazla abartılıyor, gerçi Savaş Hoca da açıklamış ama özellikle Türk kızları sanıyor ki 2 kilo ağırlık çalışınca hemen vücut yarışmalarına girecekler. ben yaklaşık 10 gündür toplamda 8 kiloyla çalışıyorum, daha tricepslerimin ortaya çıkmasını bırak, o sarkıklar toparlanmadı, öyle kolay değil yani. adamlar 100-150 kilonun altına giriyor yıllarca.
bir de tabii kas yapmak için fazla ağırlık kullanıp az tekrar çok set yapacaksın. mesela 12-15 tekrar 5-7 set falan. ben sevdim bu spor işini ya, sen de kop gel Yaşam Boyu Spor topiğine çok faydalı bilgilerin var.