Teşekkür ederim. Hemen bakıyorum.ayeser, tam size uygun bir önerim var.
Telefonlarda -Water Your Body- adında bir aplikasyon var.Onu kullanın derim.
Suyu seven ve çok içen biri olmama rağmen bildirim sesi hoşuma gittiği için kullanıyorum. :)
Su içmenin vücudumuza o kadar çok faydası var ki. Öte yandan topic başlığına ithafen içten bakım içinde son derece önemli. Malum yaz geliyor, 3 litre su içmek ideal olacaktır.
&
Uyku içinse; yatmadan evvel duş iyi geliyor, rahatlatıyor.Uykuya geçişi kolaylaştırıyor.
Alışkanlık haline getirdiğinizde üşenmiyorsunuz bile.
Birde eczacıdan doğadan relax içmenin uyku için faydalı olduğunu duymuştum.
Bende henüz almadım. Şu olsa gerek;
Eki Görüntüle 1515442
Güzel bir üçlüden bahsetmişsiniz biri eksik olunca olmuyor. Sporun önemi ve faydaları yadsınamaz..
Kendinizle ilgilenmeye başlayıp birazda kendinizi şımartmaya çalışırsınız çabuk toparlanırsınız.
Aslında bu kişiden kişiye göre değişir.Saçlarınızın durumuna bağlı.Çok yıpranmışsa haftada 1 (misal pazar bakım rutinine eklenebilir) Saçlarınızın durumu gayet iyiyse 15 günde 1 ideal bence.Bir de bu Hindistan cevizi bakımını hangi sıklıkla yapmak gerekiyor?
Yeşil çay güzel seçim! Bende günde 1 kupa içerim.Bitki çaylarını seviyorum. Doğadan Relax'ı aldım.Bakalım gece uykum gelmezse deneyeceğim tadı nasıl ve etkisi ne durumda merak ediyorum. Bu arada evet bir rutine oturtursanız tıkır tıkır işler hiç zor gelmez.Teşekkür ederim. Hemen bakıyorum.
Günde bir bardak da Yeşil Çay içeyim diyorum. Öğretmenim ve ögle tenefusunde bir düzene oturtursam bu işi guzel bir detoks olur. Kısa tenefuslerde de bol bol su.
Değil mi kimin aklına geldiyse böyle birşey tebrik etmek lazım. :)Water Your Body uygulamasına bayıldım. Şu ana kadar 1 litreden fazla su içtim sayesinde. Çok teşekkür ederim
Ne iyi etmişsiniz.Şimdi kuafördeyim. Buradan çıkıp kendime bitki cayi demlemek için bardak alacağım.
öyle yazmakla olmaz, foto da isteriz :)Şimdi kuafördeyim. Buradan çıkıp kendime bitki cayi demlemek için bardak alacağım.
Ah ne güzel bir yaş! Bu yaşlarını doya doya keyfini çıkara çıkara yaşamanı dilerim.Bakıma ilgili olman hoşuma gitti, yardımcı olmaya çalışayım.16 yaşında bakımlı olmak isteyen kardeşinize önerileriniz neler bayanlarrr
İlgilenip uzunca yazdığınız için çoook teşekkür ederimAh ne güzel bir yaş! Bu yaşlarını doya doya keyfini çıkara çıkara yaşamanı dilerim.Bakıma ilgili olman hoşuma gitti, yardımcı olmaya çalışayım.
16 yaş ve bakım denilince benim aklıma ilk gelen; cilt oldu. Bu yaşlarda cildine iyi bakarsan ilerde bunun meyvesini alırsın.Eğer problemli bir cildin varsa kesinlikle iyi bir dermatologa gözükmeni tavsiye ederim.Cildin ne durumda olursa olsun dermatolog'un önerdiği ürünleri kullanman en güzeli. Yine bir diğer önemli konu; makyaja hevesin ilgin var mı bilmiyorum ama makyajı olabildiğince minimal tutmaya çalışman hatta hiç makyaj yapmaman çok daha iyi olur. Senin yaşında olsam kesinlikle ne kadar cildim problemli olursa olsun ten makyajı ürünlerinden hiçbirini kullanmazdım. Bu yaşlarda bir rimel, bir göz kalemi, renkli bir lipbalm makyaj için ideal.
Bir başka aklıma gelen nokta; Saç bakımı. Saçlarına ne kadar iyi bakarsan o kadar karşılığını alırsın.Bu yaşlarda saçlarına boya değdirmemeni özellikle tavsiye ederim.Kendine bir cilt bakımı rutini, bir saç bakımı rutini oluşturup alışkanlık haline getirirsen süper olur.Gayet uygun bütçelerle bakım ürünleri alabilirsin.Bu yaşlardan bakımlı olmaya özen gösterirsen ilerde hiç zorlanmazsın. Diğer önemli noktalar; sağlıklı ve doğal beslenmek.Hertürlü işlenmiş gıdadan, abur cuburdan, fast food.dan, sigaradan, alkolden uzak durmak.Yine uykuya dikkat etmek, aynı saatte yatıp aynı saatte kalkmaya çalışmak.Unutmadan spor çok önemli.Kendine sevdiğin bir spor dalı bulabilirsin.Bu yaşta spor yapman ve bunu yaşam tarzı haline getirmen kendine yapacağın en büyük iyiliklerden biri olur.Bu saydıklarım hem içten bakımı hemde dıştan bakımı kapsıyor.Benden bu kadar genç arkadaşım.
Rica ederimm.İlgilenip uzunca yazdığınız için çoook teşekkür ederimÖncelikle cilt konusunda bir kaç sorunum var aslında. Mesela burnum aşırı yağlı ama kışınsa aşırı kuruydu hatta pul pul oluyordu. Şimdiyse dediğim gibi resmen yağ akıyor Ama vücümda çok kuru. Pul pul hep.Ve yüzümde ton farklılıkları var ama buna rağmen hiç bir makyaj kullanmıyorum. Ama seneye başlamayı düşünüyordum açıkcası. Şu an gözlük kullanıyorum ama seneye lens kullanıcam inşaAllah ve o zaman göz altı morluklarım için kapatıcı, rimel, kalem biraz da allık la başlamayı düşünyorumGözlerimi ortaya çıkarıcı makyaj yapmayı istiyorum. Saçlara gelirsek eskiden saçlarımı uzun kullanıyordum ama kötüydü yani bakımsız ve kesitrmeye karar verdim yaklaşık 1 yıldr kısa baya küt kullanıyorum. Ve en az 6 kere kestirmişimdir yıl içinde.Hızlı uzuyor çok şükür. Şimdiyse tekrar uzatmaya karar verdim. Gözlüklerimi falan çıkartacağım ya hani işte taamemn değişiklik olmasını istiyorum. Ve saçlarım için sadece avonun argan serumunu kullanıyorum ama hindistan cevizi yağınıda temin etmeye çalışıcağım. Bunlar dışında her gün yıkanmayı alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum. Ama zararlı olduğunuda duymuştum bu doğru mu sizce?Spor olarak paten sürmeyi öğreniyorum. Ve voleybola gidicem seneye inşaAllah. Dediğiniz gibi yaşımın değerinin farkındayım bu yüzden dil öğrenmeye çalışıyorum paten gibi
kick boks gibi sporlara ilgim var bunlar için olanak arıyorum. Mesela pateni alabildim kendim. Bu yıllara ileride bakınca dolu dolu yaşamışım demek istiyorum. Bakım konusuna geincede ya hani bazı kadınlar vardır resmen bakım kokarlar her yerleri bakımlıdır. Çok güzel olmasına gerekmez ama hoş gelir insana. O insanlar gibi bakımlı olmak istiyorum. Ve kendimle uğraşmak çok hoşuma gidiyor. En ufak bir yüz temizleme jeliyle temizlemek bile iyi hissettiyor. Evde durup durup makyaj yaparaım kendime ablamda kızar dışarda yapmıyosun boşuna bitiriyorsun diye ama çok seviyorum kendimle uğraşmayııTekrardan teşekkür ederimmm
canım mesajını yeni görüyorum ve saat 06.26 okul için hazırlanmam lazım ama eve geilince sana uzun bir cevap vericemRica ederimm.Çok tatlısın.Seninle karşılaştığıma sevindim.Yardımım olduysa ne mutlu.Bu arada bende 26 yaşındayım.Bir önceki mesajımda sana ithafen yazarken biryandan aslında kendime de söylüyorum gibi hissettim. :) Mesela hala çok düzenli bir uykum yok.Aynı saatlerde yatmaya çabalıyorum. Vücudun dengesi bir yana cilt sağlığı içinde uyku çok önemli.(gözaltı morluklarının sebebi uyku düzensizliği de olabilir)
Bluğ çağındasın cilt sorunlarının olması normal.Bunu dert etme lütfen.Benim bak bu yaşımda hala cilt problemlerim var. Hastalığım cildimi olumsuz etkiliyor maalesef. Birde senin yaşlarında cildime iyi bakmıyordum düzenli bir cilt bakım rutini oluşturamamıştım. Cilt problemlerini bir dermatolog'a muayene olup önerdiği ürünleri düzenli kullanarak kontrollerini aksatmazsan çözersin. Streste çok etkiliyor cildi.Senin yaşında cildi sorunsuza yakın olan çok az kişi vardır.Birde sakın çevrendeki insanların tavsiyesiyle ürün kullanma derim. Başkasına iyi gelen ürün sana hiç iyi gelmeyebilir.Nasıl ilaçları doktor kişiye özel veriliyorsa cilt bakım ürünleri de öyledir.
Vücudun için kuruluğu gidermek adına her duş sonrasında vücut kremi kullanabilirsin.Yüzündeki ton farklılıkları için cilt problemlerin çözüldüğünde BB kreme başlayabilirsin.Fondöten kullanmaya ne kadar geç başlarsan o kadar iyi.
Çok su içiyor musun bilmiyorum ama az su içmek teninin kuru olmasına neden olur.Günde en az 2,5 litre su içmek içten bakım için son derece önemli.
Gözaltı morlukları hakkında hiçbir fikrim yok.Dermatologa danışabilirsin. Morluk giderici ürün tavsiye edebilir.Kapatıcıdan ziyade morlukları azaltmaya yönelik dermokozmetik bir ürün işe yarayabilir. Bende morluklar yok ama yaş itibari ile ilk kırışıklıklar başladı.Dermatolog'un önerdiği ürünü aldım, kullanmaya başlayacağım.
Saçlarını uzatma kararını destekliyorum. :) Uzunken beğendiğin saç modellerini kendinde deneyebilirsin.Kısa saçta bu mümkün olmuyor. Genç kızların çok azına (bebek yüzlü diye tabir edilen) kısa saç yakıştırıyorum şahsen.
Günlük olarak duş almak iyi bir alışkanlıktır. (tabi saçları hergün yıkamamak kaydıyla) Zararlı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Hele spor yapıyorsan duş kaçınılmaz zaten.Yaz geliyor artık sabah+akşam bile duş alınır. Yeter ki duştan çıkınca vücudunu kremlemeyi unutma. Böylece o kuruluk zamanla kaybolacaktır.
Ne hoş uğraşların varmışşş.Patene ve kickboksa bende başlamayı düşünüyorum.Patenin çok eğlenceli olduğunu tahmin ediyorum. Bilinçli, meraklı olman hoşuma gitti. :) Bende kendimle uğraşmayı çok severim.Bu arada ablana katılmıyorum. Boşuna değil ki.Sen evde ufak ufak makyaj yaparak pratiklik kazanırsın.Makyaj demek pratiklik demek zaten.
Baya güzel değişimler yaşayacaksın desene.Anladığım kadarıyla baştan aşağı yenilenmeye çalışıyorsun. Bana öyle geliyor ki o bahsettiğin kadınlar gibi olacaksın.
merhaba bakımlı güzel genç kız. hoş geldin aramıza.İlgilenip uzunca yazdığınız için çoook teşekkür ederimÖncelikle cilt konusunda bir kaç sorunum var aslında. Mesela burnum aşırı yağlı ama kışınsa aşırı kuruydu hatta pul pul oluyordu. Şimdiyse dediğim gibi resmen yağ akıyor Ama vücümda çok kuru. Pul pul hep.Ve yüzümde ton farklılıkları var ama buna rağmen hiç bir makyaj kullanmıyorum. Ama seneye başlamayı düşünüyordum açıkcası. Şu an gözlük kullanıyorum ama seneye lens kullanıcam inşaAllah ve o zaman göz altı morluklarım için kapatıcı, rimel, kalem biraz da allık la başlamayı düşünyorumGözlerimi ortaya çıkarıcı makyaj yapmayı istiyorum. Saçlara gelirsek eskiden saçlarımı uzun kullanıyordum ama kötüydü yani bakımsız ve kesitrmeye karar verdim yaklaşık 1 yıldr kısa baya küt kullanıyorum. Ve en az 6 kere kestirmişimdir yıl içinde.Hızlı uzuyor çok şükür. Şimdiyse tekrar uzatmaya karar verdim. Gözlüklerimi falan çıkartacağım ya hani işte taamemn değişiklik olmasını istiyorum. Ve saçlarım için sadece avonun argan serumunu kullanıyorum ama hindistan cevizi yağınıda temin etmeye çalışıcağım. Bunlar dışında her gün yıkanmayı alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum. Ama zararlı olduğunuda duymuştum bu doğru mu sizce?Spor olarak paten sürmeyi öğreniyorum. Ve voleybola gidicem seneye inşaAllah. Dediğiniz gibi yaşımın değerinin farkındayım bu yüzden dil öğrenmeye çalışıyorum paten gibi
kick boks gibi sporlara ilgim var bunlar için olanak arıyorum. Mesela pateni alabildim kendim. Bu yıllara ileride bakınca dolu dolu yaşamışım demek istiyorum. Bakım konusuna geincede ya hani bazı kadınlar vardır resmen bakım kokarlar her yerleri bakımlıdır. Çok güzel olmasına gerekmez ama hoş gelir insana. O insanlar gibi bakımlı olmak istiyorum. Ve kendimle uğraşmak çok hoşuma gidiyor. En ufak bir yüz temizleme jeliyle temizlemek bile iyi hissettiyor. Evde durup durup makyaj yaparaım kendime ablamda kızar dışarda yapmıyosun boşuna bitiriyorsun diye ama çok seviyorum kendimle uğraşmayııTekrardan teşekkür ederimmm
güzel bir cilt için spor+sağlıklı beslenme+bakım hepsi bu kadar burun yağlanması ve kuruması bendede vardı kese ve nemlendirici çok iyi geliyor16 yaşında bakımlı olmak isteyen kardeşinize önerileriniz neler bayanlarrr
Öncelikle övgü dolu cümleleriniz için çoook teşekkür ederimRica ederimm.Çok tatlısın.Seninle karşılaştığıma sevindim.Yardımım olduysa ne mutlu.Bu arada bende 26 yaşındayım.Bir önceki mesajımda sana ithafen yazarken biryandan aslında kendime de söylüyorum gibi hissettim. :) Mesela hala çok düzenli bir uykum yok.Aynı saatlerde yatmaya çabalıyorum. Vücudun dengesi bir yana cilt sağlığı içinde uyku çok önemli.(gözaltı morluklarının sebebi uyku düzensizliği de olabilir)
Bluğ çağındasın cilt sorunlarının olması normal.Bunu dert etme lütfen.Benim bak bu yaşımda hala cilt problemlerim var. Hastalığım cildimi olumsuz etkiliyor maalesef. Birde senin yaşlarında cildime iyi bakmıyordum düzenli bir cilt bakım rutini oluşturamamıştım. Cilt problemlerini bir dermatolog'a muayene olup önerdiği ürünleri düzenli kullanarak kontrollerini aksatmazsan çözersin. Streste çok etkiliyor cildi.Senin yaşında cildi sorunsuza yakın olan çok az kişi vardır.Birde sakın çevrendeki insanların tavsiyesiyle ürün kullanma derim. Başkasına iyi gelen ürün sana hiç iyi gelmeyebilir.Nasıl ilaçları doktor kişiye özel veriliyorsa cilt bakım ürünleri de öyledir.
Vücudun için kuruluğu gidermek adına her duş sonrasında vücut kremi kullanabilirsin.Yüzündeki ton farklılıkları için cilt problemlerin çözüldüğünde BB kreme başlayabilirsin.Fondöten kullanmaya ne kadar geç başlarsan o kadar iyi.
Çok su içiyor musun bilmiyorum ama az su içmek teninin kuru olmasına neden olur.Günde en az 2,5 litre su içmek içten bakım için son derece önemli.
Gözaltı morlukları hakkında hiçbir fikrim yok.Dermatologa danışabilirsin. Morluk giderici ürün tavsiye edebilir.Kapatıcıdan ziyade morlukları azaltmaya yönelik dermokozmetik bir ürün işe yarayabilir. Bende morluklar yok ama yaş itibari ile ilk kırışıklıklar başladı.Dermatolog'un önerdiği ürünü aldım, kullanmaya başlayacağım.
Saçlarını uzatma kararını destekliyorum. :) Uzunken beğendiğin saç modellerini kendinde deneyebilirsin.Kısa saçta bu mümkün olmuyor. Genç kızların çok azına (bebek yüzlü diye tabir edilen) kısa saç yakıştırıyorum şahsen.
Günlük olarak duş almak iyi bir alışkanlıktır. (tabi saçları hergün yıkamamak kaydıyla) Zararlı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Hele spor yapıyorsan duş kaçınılmaz zaten.Yaz geliyor artık sabah+akşam bile duş alınır. Yeter ki duştan çıkınca vücudunu kremlemeyi unutma. Böylece o kuruluk zamanla kaybolacaktır.
Ne hoş uğraşların varmışşş.Patene ve kickboksa bende başlamayı düşünüyorum.Patenin çok eğlenceli olduğunu tahmin ediyorum. Bilinçli, meraklı olman hoşuma gitti. :) Bende kendimle uğraşmayı çok severim.Bu arada ablana katılmıyorum. Boşuna değil ki.Sen evde ufak ufak makyaj yaparak pratiklik kazanırsın.Makyaj demek pratiklik demek zaten.
Baya güzel değişimler yaşayacaksın desene.Anladığım kadarıyla baştan aşağı yenilenmeye çalışıyorsun. Bana öyle geliyor ki o bahsettiğin kadınlar gibi olacaksın.
çook teşekkür ederim, burdaki ilgi ve alaka beni bu bakım işinde daha da hırslandıyorselamlar, bir ara verdikten sonra geri geldim :)
bu ara yeni bir uğraşa verdim kendimi, kendin yap projeleri. evde uzun zamandır dikiş makinesi var, annem çok iyi dikiş diker, ben de heves ettim. ilk hedefim eski bir sutyenimi büstiyere dönüştürmek. biliyorsunuz kimonoların ince yazlık hırkaların, gömleklerin içinde çok moda bu sene bakalım becerebilecek miyim?
merhaba bakımlı güzel genç kız. hoş geldin aramıza.
29 yaşında ve yaşından küçük gösteren bir ablan olarak sana bazı tavsiyeler vermek istedim. öncelikle yaşın küçük o kapatıcı fikrini boşver. kozmetikleri bu yaşta cildine yaklaştırma, dermo ürünleri kullan, bir hekimden hem yaşına hem cilt tipine uygun bir tavsiye alabilirsin. bu yaşta yüzüne sürdüğün her kozmetik ileride sana sivilce ve yağ olarak dönecek.
hafif bir rimel, uygun tonlarda bir ruj, düzgün çekilmiş bir kalem ya da eyeliner senin yaşın için uygun ve yeterli bir makyajdır. eğer cildin çok sönükse piyasada bir sürü renkli nemlendirici var, cildini sonrasında çok iyi temizlemek şartıyla istersen kullanabilirsin.
Aysar_ demiş gerçi ama su gerçekten cildin için önemli bir besindir. cildini besler ben günde 3 litreden fazla içiyorum ve cildim henüz 21-22 yaşında ben 29 olmama rağmen. cildini genç, temiz ve parlak tutar.
çünkü çok su içmek, toksinleri daha rahat atmana yarar, toksinlerini idrar yoluyla atarsın, böylece toksinler, cildinden çıkmaz. bol bol su iç. cildini temiz tut.
kendine yatırım yap. bana çok cici ve çok akıllı bir genç kız olarak göründün. senin yaşına dönüp de kendimi fastfooddan uzak tutmayı isterdim açıkçası, o yaşlarda pek kilo almazdım ve yerdim ama şimdi metobolizma yavaşlıyor, aklında olsun 20den sonra aynı hızla çalışmayacak.
yaşına uygun bir parfüm bulabilirsin ben senin yaşındakilere floral kokuları çok yakıştırıyorum, çiçek gibi kokuyolar ya bayılıyorum.
bir de bakımın en temel ayağı temizliktir, sık duş al, hatta bence her gün al, cildini temiz tut, kıl tüy mevzularına dikkat et zaten bakımın en temek ayağı bitti gitti, sonrası kendi zevkin. saçına güzel bir şekil, kaşına güzel bir şekil...vs.
ama bu yaşta bu kadar güzel düşündüğün için seni taktir ettim ve çok mutlu oldum.
Öncelikle övgü dolu cümleleriniz için çoook teşekkür ederimUyku problemi bende de baya mevcut. Ne belli bir saatte uyuyorum ne de belli bir saatte uyanıyorum Dermotoloğa gitmemi önermişsın dermotoloğa gidip ne diyebilrim ki? Yani ben dermotoloğa sadece cilt hasttalıkları için gidilir sanıyordum Bu arada hastalığını belirtmemişsin ama, geçmiş olsun. Cilt kuruluğu bir kaç gündür vücüdu iyice nemlendiriyorum baya bir etkili oldu.Pul pul olan görüntü yok oldu Eveet gözaltı morluğu için bir doktora gidebilrim aslında..Çok su içmem aslında, en fazla 1 litre falan. Kendimi zorlayacağım. Su içmeye çalışacağım süreklii BB kremini araştırdım da cc krem de iyiymiş ve daha hafifmiş onu kullanabilrimişim Evett paten gerçekten çok eğlenceli ama kesinlikle güvenlik önlemleri alınmalı. Almadan sadece bir kere sürdüm ve bu işin kolluksuz dizliksiz olamayacağına kesin karar verdim Kick boks için daha araştırmalarım devam ediyor ama...Ve evet doğru analiz etmişsin canım, baştan aşağı bir değişim istiyorum...Yardımların için tekrardan çook teşekkür ederimm ( Dermotolog cildiye oluyor değil mi?)
selamlar, bir ara verdikten sonra geri geldim :)
Selam marliyn.bu ara yeni bir uğraşa verdim kendimi, kendin yap projeleri. evde uzun zamandır dikiş makinesi var, annem çok iyi dikiş diker, ben de heves ettim. ilk hedefim eski bir sutyenimi büstiyere dönüştürmek. biliyorsunuz kimonoların ince yazlık hırkaların, gömleklerin içinde çok moda bu sene bakalım becerebilecek miyim?
merhaba bakımlı güzel genç kız. hoş geldin aramıza.
29 yaşında ve yaşından küçük gösteren bir ablan olarak sana bazı tavsiyeler vermek istedim. öncelikle yaşın küçük o kapatıcı fikrini boşver. kozmetikleri bu yaşta cildine yaklaştırma, dermo ürünleri kullan, bir hekimden hem yaşına hem cilt tipine uygun bir tavsiye alabilirsin. bu yaşta yüzüne sürdüğün her kozmetik ileride sana sivilce ve yağ olarak dönecek.
hafif bir rimel, uygun tonlarda bir ruj, düzgün çekilmiş bir kalem ya da eyeliner senin yaşın için uygun ve yeterli bir makyajdır. eğer cildin çok sönükse piyasada bir sürü renkli nemlendirici var, cildini sonrasında çok iyi temizlemek şartıyla istersen kullanabilirsin.
Aysar_ demiş gerçi ama su gerçekten cildin için önemli bir besindir. cildini besler ben günde 3 litreden fazla içiyorum ve cildim henüz 21-22 yaşında ben 29 olmama rağmen. cildini genç, temiz ve parlak tutar.
çünkü çok su içmek, toksinleri daha rahat atmana yarar, toksinlerini idrar yoluyla atarsın, böylece toksinler, cildinden çıkmaz. bol bol su iç. cildini temiz tut.
kendine yatırım yap. bana çok cici ve çok akıllı bir genç kız olarak göründün. senin yaşına dönüp de kendimi fastfooddan uzak tutmayı isterdim açıkçası, o yaşlarda pek kilo almazdım ve yerdim ama şimdi metobolizma yavaşlıyor, aklında olsun 20den sonra aynı hızla çalışmayacak.
yaşına uygun bir parfüm bulabilirsin ben senin yaşındakilere floral kokuları çok yakıştırıyorum, çiçek gibi kokuyolar ya bayılıyorum.
bir de bakımın en temel ayağı temizliktir, sık duş al, hatta bence her gün al, cildini temiz tut, kıl tüy mevzularına dikkat et zaten bakımın en temek ayağı bitti gitti, sonrası kendi zevkin. saçına güzel bir şekil, kaşına güzel bir şekil...vs.
ama bu yaşta bu kadar güzel düşündüğün için seni taktir ettim ve çok mutlu oldum.
ben de öğreniyorum ama iyi gidiyorum şu anda annem öğretiyor. ama kesinlikle becerirsem fotosunu koyacağım. hatta size bir DİY (Do İt Yourself/kendin yap) videosu bile koyarım ileride.Selam marliyn.Hoşgeldin. :) Yeni uğraşına sadece ne hoş demekle yetineceğim. :) Zira hiç bu alanlarda yeteneğim yoktur. Büstiyeri nasıl kullanacağını bile düşünmüşsün.Hadi bakalım kolay gelsin. Bitirdiğinde paylaşmak istersen bekleriz :)
Cildinin o kadar genç olması çok güzel.30'lu yaşlarda rahat olacaksın desene. Yaşındanda küçük gösteriyormuşsun.Maaşallah diyorum. Neler yaptıklarını, önerilerini daha dikkatli okumaya çalışacağım.
dermotolojiye gidersen gözaltların için bir yöntem önerebilir, sana. çünkü eğer bir cilt sorunun varsa kapatıcılar daha kötü yapacaktır.çook teşekkür ederim, burdaki ilgi ve alaka beni bu bakım işinde daha da hırslandıyorKapatıcıyı boşver demişssiniz ama göz altlarım gerçekten aşırı derece de mor, gözlükle belli olmuyr nedense ama len kullanınca baya göze çarpacak Evet makyaj anlayışım aşağı yukarı dediğiniz ölçüde zaten. Aşırı kaçmayı istemem çünkü benim yaşlarımda çok makyaj yapmak insanı olduğundan çok daha büyük gösteriyor. Böyle bir görüntüye sahip olmayı asla istemem. Yaşını göstermek demişken gerçekten çok imrendim 29 yaşında olup 21 göstermek mükemmel bişi olmalı yaa. Peki sadece su içmeye mi bağlı yoksa genetik etkisi de var mı?? Su içme alışkanlığım pek yok aslında ama mesajınızı okuduktan sonra kesinlikle su içmeyi alışkanlık haline getirmeye çalışacağım...Fasfooda gelinceee burada sınıfta kalacağım sanırım Çikilota cips çok sevdiğim şeylerrrr. Ve şimdiden fazla kilorum var zaten 168. boyum 62 kiloyum. Bırakmaya çalışıcağım söz. Evet parmüfüm konusunda bende çiçekli hafif kokuları çok hoş buluyorum. Sürekli duş almayı da yazdım bir kenara sınav haftasındayım şimdilik 2 güne bir duşa girebiliyorum ama adam akıllı yıkanıyorum. En az 1 1.50 ssatte bitiyor işim. Kıl tüy mevsu yemek içmek gibi mecburu zaten Ferçekten çok teşşekür ederim, ilginiz alakanız v güzel özgüleriniz içinn