Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Olabilir aslında bakarım sağol

Merhabalar herkese.
Topiğin yaklaşık bir aydır sessiz takipçilerindenim. Baştan sona tüm sayfaları bitirmeyi bekledim yazmak için.
Her bir satırı tek tek okudum, bir sürü not aldığım öneriler ve ürünler oldu. Öncelikle konu sahibi simsims ' e daha sonra da adlarını hatırlayamadığım ama paylaşımlarını not aldığım arkadaşlara teşekkür ederim, çok güzel bir konu olmuş.
Eğer bir sakıncası yoksa ben de katılmak isterim aranıza. Bakım konusunda hep tutarsız bir insan oldum ama istikrarı yakalamak istiyorum artık. Bunu her şeyden önce kendim için, kendi mutluluğum için, zedelenmiş olan özgüvenim için istiyorum. Bakımlı olunca yürüyüşümün bile nasıl değiştiğini biliyorum çünkü...

Hoşgeldin ne sakıncası olacak Kesinliklekatılıyorum bakımlı olunca özgüveninde geliyor

Hoşgeldin ne sakıncası olacak Kesinliklekatılıyorum bakımlı olunca özgüveninde geliyor

Teşekkür ederim, hoşbuldum
Kesinlikle öyle, diyorum ya yürüyüşü bile değişiyor insanın. Ki ben dik yürüyen, kendinden emin kadınlara hep hayranlık duydum. Bundan 2-3 sene öncesine kadar ben de öyleydim fakat ne olduysa birden bire oldu. Kötü şeylerin aksine son 2 senedir hayatım daha güzel daha düzenli ama adını koyamadığım birşeyler oldu ve ben buna artık DUR! demek istiyorum

gel yer açtık sana, hoşgeldin. kesinlikle insan kendini daha mutlu ve daha özgüvenli hissediyor.
ufak tefek değişimler bir de bakmışsın bir gün kocaman bir dağ olmuş ve sen yepyeni ve daha öz güvenli bir insansın. ufak ama etkili adımlarla gitmek lazım bazen.

Teşekkür ederim, hoşbuldum.
Kesinlikle yavaş yavaş ve sindirerek yapıp yaşam tarzım haline getirmem lazım bunları. Çünkü mesela mutsuz olunca kendimi salıyorum rutinim halini almadığı için.

Teşekkür ederim, hoşbuldum.
Kesinlikle yavaş yavaş ve sindirerek yapıp yaşam tarzım haline getirmem lazım bunları. Çünkü mesela mutsuz olunca kendimi salıyorum rutinim halini almadığı için.
evet, aynen.
onlar yaşam rutinin olduğu sürece daha iyi hissediyorsun. bakım yapmak, saçınla uğraşmak, temiz ve düzenli olmak. hayatın da bir düzene giriyor bu şekilde.

Herkese iyi geceler
:)) Aynen bende keyifle izliyorum.Hayat tarzı olarak kendime yakın buluyorum.Bir süredir video yüklemiyordu iki kanalınada yeni video (-vlog) yüklemiş.Merakla izledim, güzeldi.
Bu konuda benziyormuşuz bende kaçabildiğim kadar kaçıyorum. Herkeste olunca bir farklılığı, bir cazibesi kalmıyor bence.
Audrey Hepburn!!! çok severim.Katılıyorum tam bir stil ikonu.Zarif kelimesi en çok ona yakışıyor. -

Selam marilyn Güle güle giy. Blazer ceket ve 50 lira hiçbirşey gerçekten.Bugün şanslı günündesin desene.
Kızlaaar saçlarım Hiç olmadığı kadar yumuşak ve canlı,tüy gibi uzun tamamdır saç kurutma makinesi kullanmıyorum ama bence.çoğunlukla elidorun payı var çok mutluyum
Ne mutlu size. :) Saç böyle birşey işte mutluluk sebebi bile olabiliyor.
Bende uzun süredir saç kurutma makinesi kullanmıyorum, kesinlikle çok farkediyor.
Sağlıklı saçlar istiyorsak ısıdan mümkün olduğunca kaçmak en doğrusu.

Merhaba.Bende sessiz takipçilerdendim.
Bir anda kendimi cevaplar yazarken buldum.
Size maaşallah demek istiyorum.288 sayfayı nasıl okudunuz.
Kalın bir defter bitirmiş olmalısınız. :)

Herkese iyi geceler

Selam marilyn Güle güle giy. Blazer ceket ve 50 lira hiçbirşey gerçekten.Bugün şanslı günündesin desene
selam canım evet çok mutlu oldum. şimdi de gözüm şu boyfriend jeanslerde bir süredir cesaret edemiyordum kısa boylu ve kilolu olduğum için ama giderek kilo verdiğim için denemek istiyorum şimdi. o yüzden bu aralar güzel ve uygun fiyatlı bir boyfriend jeans gören olursa bana haber etsin

Boyfriend jeansleri bende hiç denemedim.Bir ara çok popülerdi galiba.Ondan uzak durmuşumdur. :) Tabi denk gelirsem iletirim.
Kısa boyluyum derken boyun kaç acaba? Şundan soruyorum.Herkesin kısa boy algısı farklı sanırım.Bir arkadaşım 1.65'i kısa diye nitelendirmişti. Boy takıntısı olanları anlayamıyorum açıkçası boy değiştiremeyeceğimiz birşey.O yüzden takıntı yapmak çok yersiz.Kilo öyle değil iyi ki..değiştirebilir hatta bir kadını güzelleştirebilen birşey. :)

benim de 1.63 aslında Türk kadın standartlarına göre gayet normal de işte o kıyafetleri hep uzun boylu kadınlarda görünce bu boyda biraz garipsiyor insan yoksa ben boyumdan memnunum yani hiç keşke daha uzun olsaydım diye hayıflanmadım, ince uzun olmak güzel tabii de eldeki malzeme 1.63 sonuçta :) napayım yani :)
ben de biraz kilolu olduğum için çok yaklaşmadım boyfriend jeanse daha kilolu gösterir diye ama şimdi belim falan inceldi ondan istiyorum bir tane.

Evet gayet normal.Bence 1.60'ın altı kısa boy kategorisine giriyor.Yani 1.75'lik boydaki kadında daha iyi durabilir belki ama düşünsene o kadınında afedersin poposu tahta gibiyse ordan kaybeder o da. Bu arada kendinle barışık olman kendini sevmen çok güzel :) Benimde boyum 1.68 bende memnunum.Güzel tarafı topuklu ayakkabı sorunum yok.Mesela 1.75 olsan topuklu ayakkabı sorun olabilirdi. Boyfriend jean için Mavi'ye bakıyordum.Serenay Sarıkaya çıktı karşıma dediğin gibi onda durduğu gibi bizde durmuyor işte. :) Gerçi beğendiğim ünlü kadınlardan değil vücudunu incelemedim :) Diyeceğim; katılıyorum sana eldeki malzeme neyse en iyisini yapmaya çalışıp fazla takılmayacaksın.

Herkese iyi geceler
Merhaba.Bende sessiz takipçilerdendim.
Bir anda kendimi cevaplar yazarken buldum.
Size maaşallah demek istiyorum.288 sayfayı nasıl okudunuz.
Kalın bir defter bitirmiş olmalısınız. :)

Merhaba
Teşekkür ederim, azmettim okudum.
Bir aydır sıkıntılı bir dönemdeydim, kafamı oyalamam gerekiyordu, ben de okumaya bir türlü başlayamadığım kitaplarım yerine her gece burayı okudum. Keyifliydi aslında baya not aldım çünkü

güle güle kullan canımmm..istedigin şeyi bulmak gibisi yok

Kızlaaar saçlarım Hiç olmadığı kadar yumuşak ve canlı,tüy gibi uzun tamamdır saç kurutma makinesi kullanmıyorum ama bence.çoğunlukla elidorun payı var çok mutluyum
harika çok sevindimmm

merhaba canım hoşgeldin teşekkür ederim güzel yorumuna..şu 15-20 gün ben de bakımımı biraz ihmal ettim,hadi gel beraber bakımlı hatunlar olalım

Çok guzelsiniz siz
sen de çoook güzelsinnnnnnnn
birincisi ne iyi yaptın da yazdınnn.. seni tanıdıgıma çok mutluyummm ikincisi evet yaaa melisin son vlog harika olmuş,bayıldım..hele sporda ki o agırlıklar neydi hayran kaldım

canım ben gap'ten almıştım.. bedenimden 2 beden küçük alınca boyfriend degil bildigin dar kot oldu

Teşekkür ederim arkadaşlar.
Bluesgirl senin mesajını alıntılayamadim. Benimki de orta kulak enfeksiyonu ve cok zor. Üstüne bir de kulak zarım delinmis. Sudan çok iyi korumam gerek kulağımi. Havuzda yüzmeye başlayacaktım. Planlar sıra düştü.
Neyseki artık ağrı akıntı bitti. Ben de biraz olsun kendimle ilgilenebiliyorum artık.
Saç kurutma makinesi kullanmadan edemem çünkü az ıslak kalsa başım hemen hasta oluyorum, sinüzit var. Derhal kurulamam gerek.
Yüzümün sabah akşam 3 lu bakımını bir düzene oturttum. Aksamadan gidiyor şimdilik. 3 lu bakımda jel ile temizleme tonikleme ve nemlendirme var. Şimdi gözenekleri sikilastirici aydınlık verici yenileyici bir ürün kestirdim gözüme alıp deneyeceğim.
Bu arada ben banyoda vücut temizliği için Zeytinyağlı sabun kullanıyorum. Duş jelleri yerine. Bu sabun zamanla tüyleri besler mi? Bilginiz var mı? Duş Jeli dışında ne kullanılır?

Banyoda da bu eldivenleri kullanıyorum çok memnunum.

Eklentiler

• CIMG0309.jpeg
    163,6 KB · Görüntüleme: 96
çok geçmiş olsun canımmm.. evet artık bakım zamanı.. benim içinde öyle sanmıyorum zeytinyaglı sabunun tüyleri besleyecegini..çünkü piyasada kuru ciltler için bir sürü zeytinyaglı duşjeli de var.. umarım öyle degildir..bu arada ben de senin gibi uzun zamandır sabun kullanıyorum.benim ki defne sabunu..

merhaba canım hoşgeldin teşekkür ederim güzel yorumuna..şu 15-20 gün ben de bakımımı biraz ihmal ettim,hadi gel beraber bakımlı hatunlar olalım

Teşekkür ediyorum, hoşbuldum
Geldim artık

Biraz kendimden bahsetmek istiyorum, planlarımdan daha doğrusu.
Çoğu bayanda olduğu gibi bende de " Kilo verme" çabası var son bir aydır. Kilom aşırı değil, hatta duyanlar için sakın verme denilebilecek düzeyde fakat ben memnun değilim. Çünkü vücut yapımdan mıdır nedir, olduğumdan daha kilolu göründüğümü düşünüyorum. Bazı ufak tefek çıkıntılarım da oluyor ayrıca dar kesim birşeyler giydiğimde. Yaklaşık bir aydır diyetteyim fakat son bir haftası midemin rahatsızlığı sebebiyle rölantide geçti. Spor olayını hala daha tam anlamıyla oturtamadım ama buna rağmen tartıda 2 kilo kaybettiğimi görmek beni mutlu etti. Midem de düzeldiğine göre yarın kaldığım yerden diyetime devam edebilirim, vermem gereken 4 kilo daha var.
Bu süre zarfında, tartıda düşüş sağlayacak sporlara yöneleceğim, incelmekten/sıkılaşmaktan çok, öncelikli hedefim istediğim kiloya düşmek sonra da beden olarak incelmek. İşte tam da bu noktada yardımınıza ihtiyacım var. Yürüyüş, koşu, pilates, leslie, zumba... Ortalıkta birçok spor dolaşıyor ve açıkçası ben hangisinden başlamalıyım tam olarak bilmiyorum. Güzel fikirlerinizi esirgemeyin lütfen.

Bu gecelik bu kadar olsun, ara ara böyle hedeflerimden bahsetmek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…