Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

birincisi ne iyi yaptın da yazdınnn.. seni tanıdıgıma çok mutluyummm ikincisi evet yaaa melisin son vlog harika olmuş,bayıldım..hele sporda ki o agırlıklar neydi hayran kaldım
Ah teşekkür ederimm
Bende memnun oldum. İyi ki profil fotoğrafını sormuşum değil mi ah şu benim merakım.
Melis içinse ağırlıklar normal çünkü başladığından beri yol katetti. Kışın bulk dönemine girmiş hatta. :)
Crossfit yapıyor.Şu an için benim ilgimi çekmiyor.Belki ilerde bakalım.

simsims'cim bakar mısın nasıl bir ciddiyetle nasıl kritik bir soru sormuşum.
Aşağıdaki cevabın çok hoşuma gitmişti.Yani söylenip durup hiçbirşey yapmamak yerine eyleme geçmişsin.Bu önemli birşeydir.Bu mesajınla sana sempati duymuştum zaten ondan sonra takibe başladım.Anlattıklarını tekrar okuyordumda hadi sende bir hatırla neler söylemişsin. (konuşma aralık ortasına ait)

kesinlikle eldeki malzeme bu, ahlanıp vahlanmak yerine mesela fazla kilomu vermeye çalışıyorum, sağlıklı beslenip spor yapıyorum, daha zayıf gösterecek kıyafet hilelerine başvuruyorum. örneğin bol pantolonla topuklu giymek ve üstü siyah lacivert gibi renklerden seçmek daha zayıf gösterir. eldekini iyileştirmeye çalışıyorum elbet ama mutsuz olup ah vah etmiyorum. çok saçma bence boyumu ne kadar istesem bile 1.64 yapamayacağıma göre ağlamanın bir manası yok.

güle güle kullan canımmm..istedigin şeyi bulmak gibisi yok
canım ben gap'ten almıştım.. bedenimden 2 beden küçük alınca boyfriend degil bildigin dar kot oldu
evet 2 gündür manasız bir mutluluk var, bugün giyecektim ama hava buz gibi giyemiyorum, hemen giymek istiyorum yeni cicimi, çocuk gibi.
yok ben bildiğin azıcık bol bir boyfriend jeans istiyorum. paça kıvırıp stilettoyla giyeceğim.

Çok geçmiş olsun. Benimki sizinkinin yanında devede kulak kalır utandım şimdi.
Bende tam şu sabunu almayı düşünüyordum;

Ama teninize sabun değdirmeyin diyenlerde var. Tüyleri besleme konusunda bir bilgim yok maalesef. Şu an kullandığım duş jelim bu;
Dalan markasının Zeytinyağlı aynı zamanda Manolya kokulusu ben sevdim. Daha önce sade zeytinyağlı kullanıyordum.Paraben gibi zararlı maddeler içermiyor hemde çok uygun fiyatlı. Dalan sevdiğim Türk markalarından.Yine de sabunu denemek istiyorum bi.O zaman unutmazsam size yazarım.

Banyoda da bu eldivenleri kullanıyorum çok memnunum.
Bu eldivenleri görüyordum ama almakta kararsız kalıyordum.Madem öyle diyorsunuz bir deneyeyim.
MissMoon benim fikrim şu yönde;
Bana kilo vermekten ziyade sıkılaşmaya ihtiyacınız var gibi geldi.Yani tartıdaki rakamların azalması sizi yanıltmasın üzgünüm gerçekçi olmak gerekirse sevindirmesinde belki sadece su kaybetmişsinizdir. (Rahatsızlık geçirdiğinizi söylemişsiniz.) Önemli olan kilo verirken kas yoğunluğunu koruyarak yağ oranını düşürmektir. Sıkılaşmak içinse yağ oranınız normal aralıklardaysa kas yoğunluğunuzu arttırmanız yeterli olacaktır. Tartıdan çok aynadaki görüntünüzü baz alın derim.Tartı insanı takıntılı hale getirebiliyor. Sıkılaşma derkende kas yoğunluğunuzu arttırmanız lazım. Kas yoğunluğunu arttırmak için ağırlık çalışmak elzem. Böylece kilonuz aynı kalır ama eskisinden daha fit gözükürsünüz.Herkes aaa kilo mu verdin der halbuki aynı kilodasınızdır. Aynada daha iyi gözükürsünüz vs.. Yani sadece kardiyoya yüklenirseniz kas kaybı yaşayabilirsiniz. Kilo verirsiniz ama sıkı bir vücudunuz olmaz.Bence tartının mutlu etmesinden ziyade önemli olan çıplak halde aynadaki görüntünün ne söylediği. Bu söylediklerimi bir araştırın derim ben tabi ki uzman değilim.Yardım talep ettiğiniz için bildiklerimi paylaşmak istedim.

Çok güzel düşünüyorsunuz çok doğru yoldasınız. Bakın ben sizinle ilk defa konuştum.Birkaç mesajınızdan yola çıkarak size söylediklerinizden ötürü sempati duydum mesela. Yapabileceklerinizi zaten yapıyormuşsunuz. Ne güzel kendiyle barışık, özgüveni yerinde, kendini seven bir Kadın. İşte sizin tam tersiniz olan düşünceleri ya da davranışları o yönde olan hemcinslerim üzgünüm ama bana itici geliyorlar. Hem erkeklerde çekici bulmuyor böyle kadınları.Ki bence haklılar.

Banyoda da bu eldivenleri kullanıyorum çok memnunum.
canım bu eldiven kese eldiveni mi?

banada söyleyin bakımlı kadın nasıl olabılırım:)))
bugün kendin için ufak birşey yap ve yaptıkça birşeyler paylaş..işte bu kadar basit hoşgeldin

hedeflerini belirlemek ve yazmak çok faydalı oluyor canımm..yazmaya devam et canım.. ve istikrarlı bir şekilde spor yapıp,beslenmene dikkat edip kilolarını veridigin için de tebrikler seni http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yasam-boyu-spor.797263/page-96#post-40645157
"Yaşam Boyu Spor" topigimize bekliyoruz o zaman.. marilyn monroe ne önerirsin?

kışın bulk dönemine girmek ne demek? :) bulk tozlarıyla mı besleniyor.. yaa ben başları kaçırmışım..benim de youtube da takip ettigim biri var ve hem zayıflamak hem saglıklı olmak için fitnes yürüyüş vakit kaybı,agırlık çalışmalısınız diyor.ben spor salonuna giderken kas ve yagımı ölçtürmüştüm.kas kütlem çok azdı kaslı olmak hem daha çok enerji yaktırıyor,hem de gelecege güzel bir yatırım diye düşünüyorum

harikaaaa bana ayna oldugun için teşekkür ederim canımmmmm..aynı zaman da destegin içindeee

Melis kendini zorlamaya çalışıyor.Zorlanmadan gelişme olmaz denir zaten.Bulk dönemi vücudun hacim olarak büyümesi demek.Sağlıklı beslenerek kilo alırsın kas yoğunluğun artar şimdilerde Definasyon dönemine girmiş sanırım.Uygun diyet programıyla yağ yakacak şimdi. Yani o kasların gözükmesini istiyor. :) Takviye olarak protein tozları kullanılır evet.

Biz kadınların genel olarak unuttuğu veya gözardı birşeydir; ağırlık çalışmak. Kesinlikle kas yoğunluğun fazla olması geleceğe güzel bir yatırım.Ağırlık çalışıyor musun peki ? Yaşam Boyu Spor topic'ini incelemedimde henüz.

Takip ettiğin o biri kim? Tahmin ettiğim kişi mi acaba?
harikaaaa bana ayna oldugun için teşekkür ederim canımmmmm..aynı zaman da destegin içindeee
Ayna olmak doğru ifade evet.
Rica ederim tatlım.Bende sana bu konuyu açtığın için teşekkür ederim.

Not: simsims'cim son mesajında bir sorun var sanırım. Büyük resim dışında diğerlerini göremedim. Detaylı bakamadım ondan. Yalnız geçiçi dövme güzel fikirrr

aaa Melis hakkında benden çok şey biliyorsun demek sen daha sıkı takipçisisin iyi fikirmiş kas yap sonra yagları rahatça ver ve kaslar ortaya çıksın aslına bakarsan sporu rayına oturtmaya çalışıyorum..çok düzenli olmasa da leslie ve yürüyüş yapıyorum sadece..ama agırlık çalışmak istiyorum.kollarım özellikle çok güçsüz… aaa senin tahmin ettigin kim????? ben de onu merak ettim.. :)))

Evett sıkı takip ettiğim söylenebilir. :)) Dedim ya hayat tarzını beğeniyorum. Melis'in spora dair yaptıkları yurtdışında çok olağan karşılanır. Yani orda günlük hayatın bir parçası olmazsa olmazı. Bizim ülkede spor ve fitness kültürü çok olmadığı için bazı insanlar tarafından garipseniyor.Ağırlık çalışırsan kasların kocaman olur, kaslı olmak eşitir erkek vücudu gibi yanlış algılar mevcut.Melis'e erkek gibi vücudun var gibi saçma sapan yorumlar yapılabiliyor.İnstagram hesabında çok gördüm.Neyse ki alıştı bi hazırcevaplık geldi cevabı veriyor geçiyor eskisi gibi takıp moralini bozmuyor. :) Ay hatunun amma dedikodusunu yaptık.

Bende fitness lifestyle'ı oturtmaya çalışıyorum ondan bu konulara ilgim var, sıkı takip etmeye çalışıyorum.
Önce ben sordum ama sen söylemeden söylemem.

canım büyük resmi ben çektim digerleri tchibonun kendi sayfasındaki resimler.evet ben de anlamadım nedense büyümüyor resimler.sana link veriyorum..gerçekten çok şıklar
http://www.tchibo.com.tr/gecici-dovme-seti-p400069197.html

aynennn hatta ben de sürekli çevremden bunu duyuyordum.kas çalışma erkek gibi olursun halbuki ne kadar yanlışmışmış.okudukça araştırdıkçaa bunun o kadar da kolay olmadıgını ögrendim.kadınlardaki östrojen zaten bunu engelliyor.. evet evet ben de instagramda da takip ediyorum..millet konuşsun kız işini biliyor dedikodusu olur seviyoruz biz onu peki haklısın ilk sen sordun:)) benim takip ettigim kişi "Savaş Cebeci" .. bilmiyorum tanıyor musun?

Son düzenleme:
Bi inceleyeyim bakalım teşekkürler. :))

Evet tahmin ettiğim kişiymiş!! Daha cümleni okur okumaz anlamıştım.
Savaş hocayı tanımaz mıyım hiç bayılıyorum o adama. Tamam vücudu çok üst düzey ama herşey dış görünüş değildir benim gözümde. Adamın düzgün bir kişiliği ve karakteri var. Mesela küfür sevmez,saygısızlık, hadsizliğe gelemez zeki bir adam, aklı çok başında biri vs vs.. Yani Ayhan Sicimoğlunun deyimiyle hastasıyımmmmmm.Seveni o kadar çok ki sadece tek tük tarzını sevmeyen çıkıyor.Valla tarzını ben seviyorum.

Savaş hocayı çok sıkı takip ederim. Youtube'dan videolarını izlerim, facebook'dan günlük fotoğraf ve yazılarına bakarım fitnessbilim forumundan yazdığı makaleleri okurum, instagramdan yemeklerini paylaşır onları incelerim. Bi twitter'a yazmıyor artık yetişemiyor galiba.

Konuyu çok dağıttım ama Savaş Cebeci'nin youtube hesabındaki ''kadınlar ve fitness'' playlistindeki videoları mutlaka izlemenizi öneririm arkadaşlar. - simsims , marilyn monroe ve
MissMoonTwilight

Playlist burda;
https://www.youtube.com/playlist?list=PLCJ1UL5ebCUH0WdATPLeuY245a2dW0Fbk

Bu videoları özellikle öneririm.Kilo vermek isteyen kadınlara rehber niteliğinde.

Son düzenleme:
simsims Savaş Hoca'nın kadın takipçileri vardır ama erkeklere oranla çok çok azdır. Seninde takip etmene sevindim valla. Görüş alışverişinde bulunuruz. Aklında olsun

Birde Sophia Thiel vardır. Alman. Almanca bilmediğim için videolarından hiçbirşey anlayamıyorum. Anca videoları izliyorum, fotoğraflara bakıyorum işte.Belki Almanca bilenler vardır aramızda incelemek isteyenler için kanalı ;
https://www.youtube.com/channel/UCy5Kf4cPV_sCi_Qsjk03uCg
Son olarak; pardon arkadaşlar konuyu çok dağıttım ama şahsen çok faydalı bulduğum için paylaşmak istedim. Umarım sizlerde faydalanırsınız.Hepimiz fit hatunlar olalım ama değil mi.
Bunlarda günün motivasyon fotoğrafları olsun

Son düzenleme:
Bugünden itibaren okumaya başlıyorum burayı sayfa sayfa . Eminim işime yarayacak çok şey bulucam burda :)

gerçekten şaşırıyorum seninle konuştukça.. kimbilir daha ne çok ortak noktamız çıkıcak ben de çok begeniyorum Savaş Cebeciyi..konuşmalarını ve tabi kendisinisıkı takipçisiyim,ben de hastası olurum kendisinin :))) teşekkür ederimm canım paylaşımın için çok faydalı olmuş bu videoları yaşam boyu sporda da paylaşalım..bizim kızlar da faydalansın..hatta ben bugün paylaşırım

simsiimmm
kızlaaarrrr
napıosunuz bakım bı bakım dedımm bu arada melıs konusuna epey takıldım kımdır bu meliisss :))
merhaba canım hoşgeldinnn melis limes canım..bir kaç sayfa ilerde hindistancevizi yag ile saç bakımı videosu var.. Aysar_ ve ben takipçileriyiz kendisini seviyoruz senin nasıl gidiyor kpss çalışmaları?keyfin nasıl?

Bugünden itibaren okumaya başlıyorum burayı sayfa sayfa . Eminim işime yarayacak çok şey bulucam burda :)
merhaba canım hoşgeldin :))

hım bende bakayım barı melıse..
2 gun çalısıp 4 gün sacmalıyorum..
moral sıfır yıne 1 aydır evde.. cinnet gecırıp tum evı tarayanları bıle anlayabıldım artık sen düşün
bazen eve yuruyerek gelmeye basladım 15 km felan bazen otobus yolundan yuruyprum yorulunca otobuse atlıyorum ve acaip dıkkat dagınıklıgı var bende ya cok ust duzeyde... o yuzden sınavı da zamanında yapamıyorum denemelerde sureyı aayrlayamıyorum bılmıyorum bu sınav ne olacak 15 gun sonrada unıversıte akademık personel olma ıcın sınavv var onada gırcem .. bakalım bı baltaya sap olabılecekmısıyım..
sende ne var ne yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…