Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah teşekkür ederimmbirincisi ne iyi yaptın da yazdınnn.. seni tanıdıgıma çok mutluyummm ikincisi evet yaaa melisin son vlog harika olmuş,bayıldım..hele sporda ki o agırlıklar neydi hayran kaldım
Sanıyorum bakıma dair alışkanlıklarınızı oturtmak ve istikrarı sağlamak için yazıyorsunuz. Konuyu açalı 5 ay olacakmış neredeyse, bir durum değerlendirmesi yapabilir misiniz? Kendinizde 5 ay öncesine göre nasıl bir gelişme görüyorsunuz? Merak ettim.Yazmayı bende önemserim, etkili bir yöntemdir.Neyi yapıp yapmadığınızı, eksik kalanları hatırlatabiliyor.
merhaba :) çok rahat bir şekilde söyleyebilirim ki hayatımda çok şey değişti.. geçen marttan beri diyet günlüklerinde blog gibi hem düşüncelerimi hem yediklerimi paylaşamaya başladım ve belli bir düzen oturttum.. sonrasında kişisel bakım ve ev işleriyle ilgili de kendimi motive etmek için aynı sayfada devam etmek yerine bu sayfayı açtım.. resimlerle saglıklı beslenmedeki istikrarı kişisel bakımım ve ev bakımımda da saglamak ve burda benim gibi hissedenlerle buluşmak istedim.. mart ayında kk da topik açtıgımda tamamen bitmiş, tükenmiş, mutsuz, depresyonda biriydim.kadın kimligini unutmuş, unuttugu için de kimligini kaybetmiş bir kadındım..işimde mutsuz,özel hayatımda mutsuz, evimde mutsuz ve bakımsızken bir gün bunu degiştirmeye karar verdim ve yazmaya başladım.. yazdıkça mutlu oldum,kendimi tanıdım.. tanıdıkça yazdım, mutlu oldum, kilo verdim..işte böyle muhteşem bir kısır döngüdeyken, bu kısır döngüye hem kişisel hem ev bakımını katmak için bu topigi açtım..çünkü eksik kalmıştı bir yanım.. ev işlerini düzenli yapmaya,planlamaya başladım.ev kıyafetlerimi değiştirdim.eşofman ve pijamayla evde dolaşmak yerine kendime güzel güzel taytlar tünikler aldım.kişsel bakım,kişisel gelişim, saç, makyaj hepsine dikkat ettim.. ve geldigim nokta gerçekten beni mutlu eden bir nokta.. klasik bir laf ama "çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır" derler yaa.. aynen öyle.. kendimi sevmeyi, deger vermeyi, önemsemeyi ögrendim.. ben güzel ve bakımlı bir kadın oldum,ilk önce ruhumu besledim sonra kendimi yeniledim..
kesinlikle eldeki malzeme bu, ahlanıp vahlanmak yerine mesela fazla kilomu vermeye çalışıyorum, sağlıklı beslenip spor yapıyorum, daha zayıf gösterecek kıyafet hilelerine başvuruyorum. örneğin bol pantolonla topuklu giymek ve üstü siyah lacivert gibi renklerden seçmek daha zayıf gösterir. eldekini iyileştirmeye çalışıyorum elbet ama mutsuz olup ah vah etmiyorum. çok saçma bence boyumu ne kadar istesem bile 1.64 yapamayacağıma göre ağlamanın bir manası yok.Evet gayet normal.Bence 1.60'ın altı kısa boy kategorisine giriyor.Yani 1.75'lik boydaki kadında daha iyi durabilir belki ama düşünsene o kadınında afedersin poposu tahta gibiyse ordan kaybeder o da. Bu arada kendinle barışık olman kendini sevmen çok güzel :) Benimde boyum 1.68 bende memnunum.Güzel tarafı topuklu ayakkabı sorunum yok.Mesela 1.75 olsan topuklu ayakkabı sorun olabilirdi. Boyfriend jean için Mavi'ye bakıyordum.Serenay Sarıkaya çıktı karşıma dediğin gibi onda durduğu gibi bizde durmuyor işte. :) Gerçi beğendiğim ünlü kadınlardan değil vücudunu incelemedim :) Diyeceğim; katılıyorum sana eldeki malzeme neyse en iyisini yapmaya çalışıp fazla takılmayacaksın.
evet 2 gündür manasız bir mutluluk var, bugün giyecektim ama hava buz gibi giyemiyorum, hemen giymek istiyorum yeni cicimi, çocuk gibi.güle güle kullan canımmm..istedigin şeyi bulmak gibisi yok
canım ben gap'ten almıştım.. bedenimden 2 beden küçük alınca boyfriend degil bildigin dar kot oldu
banada söyleyin bakımlı kadın nasıl olabılırım:)))
selam, hoş geldin.kızlarrrrr:))nasıl bakımlı olacazzzz anlatın bı:))
Çok geçmiş olsun. Benimki sizinkinin yanında devede kulak kalır utandım şimdi.Teşekkür ederim arkadaşlar.
Bluesgirl senin mesajını alıntılayamadim. Benimki de orta kulak enfeksiyonu ve cok zor. Üstüne bir de kulak zarım delinmis. Sudan çok iyi korumam gerek kulağımi. Havuzda yüzmeye başlayacaktım. Planlar sıra düştü.
Neyseki artık ağrı akıntı bitti. Ben de biraz olsun kendimle ilgilenebiliyorum artık.
Saç kurutma makinesi kullanmadan edemem çünkü az ıslak kalsa başım hemen hasta oluyorum, sinüzit var. Derhal kurulamam gerek.
Yüzümün sabah akşam 3 lu bakımını bir düzene oturttum. Aksamadan gidiyor şimdilik. 3 lu bakımda jel ile temizleme tonikleme ve nemlendirme var. Şimdi gözenekleri sikilastirici aydınlık verici yenileyici bir ürün kestirdim gözüme alıp deneyeceğim.
Bu arada ben banyoda vücut temizliği için Zeytinyağlı sabun kullanıyorum. Duş jelleri yerine. Bu sabun zamanla tüyleri besler mi? Bilginiz var mı? Duş Jeli dışında ne kullanılır?
Bu eldivenleri görüyordum ama almakta kararsız kalıyordum.Madem öyle diyorsunuz bir deneyeyim.Banyoda da bu eldivenleri kullanıyorum çok memnunum.
MissMoon benim fikrim şu yönde;Teşekkür ediyorum, hoşbuldum
Geldim artık
Biraz kendimden bahsetmek istiyorum, planlarımdan daha doğrusu.
Çoğu bayanda olduğu gibi bende de " Kilo verme" çabası var son bir aydır. Kilom aşırı değil, hatta duyanlar için sakın verme denilebilecek düzeyde fakat ben memnun değilim. Çünkü vücut yapımdan mıdır nedir, olduğumdan daha kilolu göründüğümü düşünüyorum. Bazı ufak tefek çıkıntılarım da oluyor ayrıca dar kesim birşeyler giydiğimde. Yaklaşık bir aydır diyetteyim fakat son bir haftası midemin rahatsızlığı sebebiyle rölantide geçti. Spor olayını hala daha tam anlamıyla oturtamadım ama buna rağmen tartıda 2 kilo kaybettiğimi görmek beni mutlu etti. Midem de düzeldiğine göre yarın kaldığım yerden diyetime devam edebilirim, vermem gereken 4 kilo daha var.
Bu süre zarfında, tartıda düşüş sağlayacak sporlara yöneleceğim, incelmekten/sıkılaşmaktan çok, öncelikli hedefim istediğim kiloya düşmek sonra da beden olarak incelmek. İşte tam da bu noktada yardımınıza ihtiyacım var. Yürüyüş, koşu, pilates, leslie, zumba... Ortalıkta birçok spor dolaşıyor ve açıkçası ben hangisinden başlamalıyım tam olarak bilmiyorum. Güzel fikirlerinizi esirgemeyin lütfen.
Bu gecelik bu kadar olsun, ara ara böyle hedeflerimden bahsetmek istiyorum...
Çok güzel düşünüyorsunuz çok doğru yoldasınız. Bakın ben sizinle ilk defa konuştum.Birkaç mesajınızdan yola çıkarak size söylediklerinizden ötürü sempati duydum mesela. Yapabileceklerinizi zaten yapıyormuşsunuz. Ne güzel kendiyle barışık, özgüveni yerinde, kendini seven bir Kadın. İşte sizin tam tersiniz olan düşünceleri ya da davranışları o yönde olan hemcinslerim üzgünüm ama bana itici geliyorlar. Hem erkeklerde çekici bulmuyor böyle kadınları.Ki bence haklılar.kesinlikle eldeki malzeme bu, ahlanıp vahlanmak yerine mesela fazla kilomu vermeye çalışıyorum, sağlıklı beslenip spor yapıyorum, daha zayıf gösterecek kıyafet hilelerine başvuruyorum. örneğin bol pantolonla topuklu giymek ve üstü siyah lacivert gibi renklerden seçmek daha zayıf gösterir. eldekini iyileştirmeye çalışıyorum elbet ama mutsuz olup ah vah etmiyorum. çok saçma bence boyumu ne kadar istesem bile 1.64 yapamayacağıma göre ağlamanın bir manası yok.
canım bu eldiven kese eldiveni mi?Banyoda da bu eldivenleri kullanıyorum çok memnunum.
bugün kendin için ufak birşey yap ve yaptıkça birşeyler paylaş..işte bu kadar basit hoşgeldinbanada söyleyin bakımlı kadın nasıl olabılırım:)))
hedeflerini belirlemek ve yazmak çok faydalı oluyor canımm..yazmaya devam et canım.. ve istikrarlı bir şekilde spor yapıp,beslenmene dikkat edip kilolarını veridigin için de tebrikler seni http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yasam-boyu-spor.797263/page-96#post-40645157Teşekkür ediyorum, hoşbuldum
Geldim artık
Biraz kendimden bahsetmek istiyorum, planlarımdan daha doğrusu.
Çoğu bayanda olduğu gibi bende de " Kilo verme" çabası var son bir aydır. Kilom aşırı değil, hatta duyanlar için sakın verme denilebilecek düzeyde fakat ben memnun değilim. Çünkü vücut yapımdan mıdır nedir, olduğumdan daha kilolu göründüğümü düşünüyorum. Bazı ufak tefek çıkıntılarım da oluyor ayrıca dar kesim birşeyler giydiğimde. Yaklaşık bir aydır diyetteyim fakat son bir haftası midemin rahatsızlığı sebebiyle rölantide geçti. Spor olayını hala daha tam anlamıyla oturtamadım ama buna rağmen tartıda 2 kilo kaybettiğimi görmek beni mutlu etti. Midem de düzeldiğine göre yarın kaldığım yerden diyetime devam edebilirim, vermem gereken 4 kilo daha var.
Bu süre zarfında, tartıda düşüş sağlayacak sporlara yöneleceğim, incelmekten/sıkılaşmaktan çok, öncelikli hedefim istediğim kiloya düşmek sonra da beden olarak incelmek. İşte tam da bu noktada yardımınıza ihtiyacım var. Yürüyüş, koşu, pilates, leslie, zumba... Ortalıkta birçok spor dolaşıyor ve açıkçası ben hangisinden başlamalıyım tam olarak bilmiyorum. Güzel fikirlerinizi esirgemeyin lütfen.
Bu gecelik bu kadar olsun, ara ara böyle hedeflerimden bahsetmek istiyorum...
kışın bulk dönemine girmek ne demek? :) bulk tozlarıyla mı besleniyor.. yaa ben başları kaçırmışım..benim de youtube da takip ettigim biri var ve hem zayıflamak hem saglıklı olmak için fitnes yürüyüş vakit kaybı,agırlık çalışmalısınız diyor.ben spor salonuna giderken kas ve yagımı ölçtürmüştüm.kas kütlem çok azdı kaslı olmak hem daha çok enerji yaktırıyor,hem de gelecege güzel bir yatırım diye düşünüyorumAh teşekkür ederimm
Bende memnun oldum. İyi ki profil fotoğrafını sormuşum değil mi ah şu benim merakım.
Melis içinse ağırlıklar normal çünkü başladığından beri yol katetti. Kışın bulk dönemine girmiş hatta. :)
Crossfit yapıyor.Şu an için benim ilgimi çekmiyor.Belki ilerde bakalım.
harikaaaa bana ayna oldugun için teşekkür ederim canımmmmm..aynı zaman da destegin içindeeesimsims'cim bakar mısın nasıl bir ciddiyetle nasıl kritik bir soru sormuşum.
Aşağıdaki cevabın çok hoşuma gitmişti.Yani söylenip durup hiçbirşey yapmamak yerine eyleme geçmişsin.Bu önemli birşeydir.Bu mesajınla sana sempati duymuştum zaten ondan sonra takibe başladım.Anlattıklarını tekrar okuyordumda hadi sende bir hatırla neler söylemişsin. (konuşma aralık ortasına ait)
Melis kendini zorlamaya çalışıyor.Zorlanmadan gelişme olmaz denir zaten.Bulk dönemi vücudun hacim olarak büyümesi demek.Sağlıklı beslenerek kilo alırsın kas yoğunluğun artar şimdilerde Definasyon dönemine girmiş sanırım.Uygun diyet programıyla yağ yakacak şimdi. Yani o kasların gözükmesini istiyor. :) Takviye olarak protein tozları kullanılır evet.kışın bulk dönemine girmek ne demek? :) bulk tozlarıyla mı besleniyor.. yaa ben başları kaçırmışım..benim de youtube da takip ettigim biri var ve hem zayıflamak hem saglıklı olmak için fitnes yürüyüş vakit kaybı,agırlık çalışmalısınız diyor.ben spor salonuna giderken kas ve yagımı ölçtürmüştüm.kas kütlem çok azdı kaslı olmak hem daha çok enerji yaktırıyor,hem de gelecege güzel bir yatırım diye düşünüyorum
Ayna olmak doğru ifade evet.harikaaaa bana ayna oldugun için teşekkür ederim canımmmmm..aynı zaman da destegin içindeee
aaa Melis hakkında benden çok şey biliyorsun demek sen daha sıkı takipçisisin iyi fikirmiş kas yap sonra yagları rahatça ver ve kaslar ortaya çıksın aslına bakarsan sporu rayına oturtmaya çalışıyorum..çok düzenli olmasa da leslie ve yürüyüş yapıyorum sadece..ama agırlık çalışmak istiyorum.kollarım özellikle çok güçsüz… aaa senin tahmin ettigin kim????? ben de onu merak ettim.. :)))Melis kendini zorlamaya çalışıyor.Zorlanmadan gelişme olmaz denir zaten.Bulk dönemi vücudun hacim olarak büyümesi demek.Sağlıklı beslenerek kilo alırsın kas yoğunluğun artar şimdilerde Definasyon dönemine girmiş sanırım.Uygun diyet programıyla yağ yakacak şimdi. Yani o kasların gözükmesini istiyor. :) Takviye olarak protein tozları kullanılır evet.
Biz kadınların genel olarak unuttuğu veya gözardı birşeydir; ağırlık çalışmak. Kesinlikle kas yoğunluğun fazla olması geleceğe güzel bir yatırım.Ağırlık çalışıyor musun peki ? Yaşam Boyu Spor topic'ini incelemedimde henüz.
Takip ettiğin o biri kim? Tahmin ettiğim kişi mi acaba?
Ayna olmak doğru ifade evet.
Rica ederim tatlım.Bende sana bu konuyu açtığın için teşekkür ederim.
Evett sıkı takip ettiğim söylenebilir. :)) Dedim ya hayat tarzını beğeniyorum. Melis'in spora dair yaptıkları yurtdışında çok olağan karşılanır. Yani orda günlük hayatın bir parçası olmazsa olmazı. Bizim ülkede spor ve fitness kültürü çok olmadığı için bazı insanlar tarafından garipseniyor.Ağırlık çalışırsan kasların kocaman olur, kaslı olmak eşitir erkek vücudu gibi yanlış algılar mevcut.Melis'e erkek gibi vücudun var gibi saçma sapan yorumlar yapılabiliyor.İnstagram hesabında çok gördüm.Neyse ki alıştı bi hazırcevaplık geldi cevabı veriyor geçiyor eskisi gibi takıp moralini bozmuyor. :) Ay hatunun amma dedikodusunu yaptık.aaa Melis hakkında benden çok şey biliyorsun demek sen daha sıkı takipçisisin iyi fikirmiş kas yap sonra yagları rahatça ver ve kaslar ortaya çıksın aslına bakarsan sporu rayına oturtmaya çalışıyorum..çok düzenli olmasa da leslie ve yürüyüş yapıyorum sadece..ama agırlık çalışmak istiyorum.kollarım özellikle çok güçsüz… aaa senin ki kim????? ben de onu merak ettim..
canım büyük resmi ben çektim digerleri tchibonun kendi sayfasındaki resimler.evet ben de anlamadım nedense büyümüyor resimler.sana link veriyorum..gerçekten çok şıklarMelis kendini zorlamaya çalışıyor.Zorlanmadan gelişme olmaz denir zaten.Bulk dönemi vücudun hacim olarak büyümesi demek.Sağlıklı beslenerek kilo alırsın kas yoğunluğun artar şimdilerde Definasyon dönemine girmiş sanırım.Uygun diyet programıyla yağ yakacak şimdi. Yani o kasların gözükmesini istiyor. :) Takviye olarak protein tozları kullanılır evet.
Biz kadınların genel olarak unuttuğu veya gözardı birşeydir; ağırlık çalışmak. Kesinlikle kas yoğunluğun fazla olması geleceğe güzel bir yatırım.Ağırlık çalışıyor musun peki ? Yaşam Boyu Spor topic'ini incelemedimde henüz.
Takip ettiğin o biri kim? Tahmin ettiğim kişi mi acaba?
Ayna olmak doğru ifade evet.
Rica ederim tatlım.Bende sana bu konuyu açtığın için teşekkür ederim.
Not: simsims'cim son mesajında bir sorun var sanırım. Büyük resim dışında diğerlerini göremedim. Detaylı bakamadım ondan. Yalnız geçiçi dövme güzel fikirrr
aynennn hatta ben de sürekli çevremden bunu duyuyordum.kas çalışma erkek gibi olursun halbuki ne kadar yanlışmışmış.okudukça araştırdıkçaa bunun o kadar da kolay olmadıgını ögrendim.kadınlardaki östrojen zaten bunu engelliyor.. evet evet ben de instagramda da takip ediyorum..millet konuşsun kız işini biliyor dedikodusu olur seviyoruz biz onu peki haklısın ilk sen sordun:)) benim takip ettigim kişi "Savaş Cebeci" .. bilmiyorum tanıyor musun?Evett sıkı takip ettiğim söylenebilir. :)) Dedim ya hayat tarzını beğeniyorum. Melis'in spora dair yaptıkları yurtdışında çok olağan karşılanır. Yani orda günlük hayatın bir parçası olmazsa olmazı. Bizim ülkede spor ve fitness kültürü çok olmadığı için bazı insanlar tarafından garipseniyor.Ağırlık çalışırsan kasların kocaman olur, kaslı olmak eşitir erkek vücudu gibi yanlış algılar mevcut.Melis'e erkek gibi vücudun var gibi saçma sapan yorumlar yapılabiliyor.İnstagram hesabında çok gördüm.Neyse ki alıştı bi hazırcevaplık geldi cevabı veriyor geçiyor eskisi gibi takıp moralini bozmuyor. :) Ay hatunun amma dedikodusunu yaptık.
Bende fitness lifestyle'ı oturtmaya çalışıyorum ondan bu konulara ilgim var, sıkı takip etmeye çalışıyorum.
Önce ben sordum ama sen söylemeden söylemem.
Bi inceleyeyim bakalım teşekkürler. :))canım büyük resmi ben çektim digerleri tchibonun kendi sayfasındaki resimler.evet ben de anlamadım nedense büyümüyor resimler.sana link veriyorum..gerçekten çok şıklar
http://www.tchibo.com.tr/gecici-dovme-seti-p400069197.html
aynennn hatta ben de sürekli çevremden bunu duyuyordum.kas çalışma erkek gibi olursun halbuki ne kadar yanlışmışmış.okudukça araştırdıkçaa bunun o kadar da kolay olmadıgını ögrendim.kadınlardaki östrojen zaten bunu engelliyor.. evet evet ben de instagramda da takip ediyorum..millet konuşsun kız işini biliyor dedikodusu olur seviyoruz biz onu peki haklısın ilk sen sordun:)) benim takip ettigim kişi "Savaş Cebeci" .. bilmiyorum tanıyor musun?
Bi inceleyeyim bakalım teşekkürler. :))
Evet tahmin ettiğim kişiymiş!! Daha cümleni okur okumaz anlamıştım.
Savaş hocayı tanımaz mıyım hiç bayılıyorum o adama. Tamam vücudu çok üst düzey ama herşey dış görünüş değildir benim gözümde. Adamın düzgün bir kişiliği ve karakteri var. Mesela küfür sevmez,saygısızlık, hadsizliğe gelemez zeki bir adam, aklı çok başında biri vs vs.. Yani Ayhan Sicimoğlunun deyimiyle hastasıyımmmmmm.Seveni o kadar çok ki sadece tek tük tarzını sevmeyen çıkıyor.Valla tarzını ben seviyorum.
Savaş hocayı çok sıkı takip ederim. Youtube'dan videolarını izlerim, facebook'dan günlük fotoğraf ve yazılarına bakarım fitnessbilim forumundan yazdığı makaleleri okurum, instagramdan yemeklerini paylaşır onları incelerim. Bi twitter'a yazmıyor artık yetişemiyor galiba.
Konuyu çok dağıttım ama Savaş Cebeci'nin youtube hesabındaki ''kadınlar ve fitness'' playlistindeki videoları mutlaka izlemenizi öneririm arkadaşlar. - simsims , marilyn monroe ve MissMoonTwilight
Playlist burda;
https://www.youtube.com/playlist?list=PLCJ1UL5ebCUH0WdATPLeuY245a2dW0Fbk
Bu videoları özellikle öneririm.Kilo vermek isteyen kadınlara rehber niteliğinde.
merhaba canım hoşgeldinnn melis limes canım..bir kaç sayfa ilerde hindistancevizi yag ile saç bakımı videosu var.. Aysar_ ve ben takipçileriyiz kendisini seviyoruz senin nasıl gidiyor kpss çalışmaları?keyfin nasıl?simsiimmm
kızlaaarrrr
napıosunuz bakım bı bakım dedımm bu arada melıs konusuna epey takıldım kımdır bu meliisss :))
merhaba canım hoşgeldin :))Bugünden itibaren okumaya başlıyorum burayı sayfa sayfa . Eminim işime yarayacak çok şey bulucam burda :)
gerçekten şaşırıyorum seninle konuştukça.. kimbilir daha ne çok ortak noktamız çıkıcak ben de çok begeniyorum Savaş Cebeciyi..konuşmalarını ve tabi kendisinisıkı takipçisiyim,ben de hastası olurum kendisinin :))) teşekkür ederimm canım paylaşımın için çok faydalı olmuş bu videoları yaşam boyu sporda da paylaşalım..bizim kızlar da faydalansın..hatta ben bugün paylaşırım
merhaba canım hoşgeldinnn melis limes canım..bir kaç sayfa ilerde hindistancevizi yag ile saç bakımı videosu var.. Aysar_ ve ben takipçileriyiz kendisini seviyoruz senin nasıl gidiyor kpss çalışmaları?keyfin nasıl?
merhaba canım hoşgeldin :))