Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Dalandan memnunum. İlk başladığım zamanlar o kadar sevmemistim. Şimdi vücudum alıştı. Çok kuru pul pul dökülen cildim artık dökülmuyor.
Ütü buharinda yumuşatmak işlemi kasıtlı yaptığım birsey değil. Kendiliğinden olunca ben de değerlendireyim dedim. :KK48:
Hindistan cevizi yağı ile bakımı yaptım bu arada. Diplere sürmeye cesaret edemedim. Belki çok yaglanma olur diye. Alsam üzeri saç boyuma sürdüm. Amacım bir iki saat bekleyip yıkamakti. Fakat uyuya kalmışım film seyrederken. Gece gece de Usenince yıkamaya yastığıma bir havlu serip yattım. Sabah yıkadim. Sonuç olarak yumuşacık birbirine dolaşıp bakımsız görünen saclardan kurtuldum. Kesinlikle devam edeceğim. :KK55:
Dalan sabun denemeye değer o halde. :KK66: Ütü konusu son derece pratik geldiği için hoşuma gitmişti. :)Hindistan cevizi yağını ilk kullanımda diplere sürmemekle iyi etmişsiniz.Saçın alışmasına zaman tanımak lazım. Öte yandan saç alışınca dipten uca sürmek daha faydalı sanırım. Saç köklerinide besler böylece. Bende hc complex bakım yağını kökten uca uygulayıp tüm gece bekletiyorum bone ile yatmaya alışıyor insan :) Sizde havlu zor geliyorsa bone kullanıp bi 30 saniye kadar saç kurutma makinesi ile ısı verebilirsiniz. :KK66: Saçlarınıza iyi bakarsanız, hem içten hem dıştan bakıma önem verirseniz karşılığını alıyorsunuz mutlaka. Saç güzelliği başka birşey.:KK28:

Merhaba hanımlar,
rosens in magazasını eve taşıdım demiştim hatırlarsanız. Nemlendiricili gündüz kremine kayınvalidecim kokusuna bayılıp el koydu :) peeling ve maskesine bayıldım . Ama şampuan istediğim etkiyi vermedi. Yumuşak filan ama istediğim koku oluşmadı :KK43: Bu sabahda güzelce yüzümü temizleme köpüğüyle yıkadım, güneş kremimi sürdüm ve çıktım evden.
Birde 33 yıllık hayatımda ilk defa göz çevresi kremi kullanmaya başladım 3 gündür. Hadi bakalım hayırlısı sonuç ne olacak :)
Spora başlayamadım henüz. Güya cumartesi akşam düşünüyordum. Artık 1 Mayıs a kaldı. Gerçi her sabah belli bir yürüyüş yolum var eşimin işyerinden kendi işyerime yürürken. Ama onu da terlemeyim sıkıntı olmasın yavaş yürüyorum. Ne kadar işe yarar bilmiyorum :KK23:
Merhabaa. Yazmadan geçemedim. Şampuan ve saç ürünleri için HC markasını öneririm.Rosense saç bakım ürünleri almak için pek doğru bir adres değil bence. Göz çevresi kremi içine gelirsek kullanmaya geç kalmışsınız gibi geldi. :KK64:Tabi doğru ürünü sabırla düzenli kullanırsanız illa ki faydalı olur. :KK66: Bir dermatolog'a muayene olup onun önerileri eşliğinde bir ürüne başlasanız çok daha iyi olur. Bence cilt bakım ürünlerini dermatolog'a danışmadan almamak lazım.Bir keresinde çok methedilen yves rocher'in kayısılı peeling'i almıştım. Kesinlikle bana yaramadı sivilce yaptı. Spor konusunda ertelemeyi bende çok yaptım:KK51:Ha bugün ha yarın derken zaman kaybediyoruz aslında. Hemen o gün o an başlamak lazım. Son olarak spora mümkünse 'özel' bir zaman ayırmak daha iyi olacaktır.Çünkü belli tempoda yapmanız, spor kıyafetleri ve spor ayakkabıları eşliğinde olması lazım.Terlemezseniz o yürüyüşten o spordan verim alamazsınız. Tabi bunlar benim görüşlerim :KK66:

Merhaba hanımlar topiğiniz cok guzel. Ikı cocuk annesıyım, 35 yasa gırmek üzereydim. Yıllardır kalın bel. Ince Bacaklı olmalının sıkıntısını yasayan bırıyım. Ne yaptıysam bu bacaklardan kılo alamıyorum.ne belı ınceltebılıyorum ne bacaklarını kalınlaştırabılıyorum. Yardımcı olun bana da neler yapabılırım, Bakım konusunda cok pasıfım ev ısı Çocuklardan derken kendını hıc vakti yok. Karma bı cılt gözenekler acık siyah nokta yoğun. Yoğurt bal maskesı yapıyordum bı ara artık onuda yapamıyorum. Yakında bır dermatoga gıtcez aldığım hıcbır ürün cıldıme fayda vermedı. Bana da yol gosterın arkadaslar.

Merhaba hanımlar,
rosens in magazasını eve taşıdım demiştim hatırlarsanız. Nemlendiricili gündüz kremine kayınvalidecim kokusuna bayılıp el koydu :) peeling ve maskesine bayıldım . Ama şampuan istediğim etkiyi vermedi. Yumuşak filan ama istediğim koku oluşmadı :KK43: Bu sabahda güzelce yüzümü temizleme köpüğüyle yıkadım, güneş kremimi sürdüm ve çıktım evden.
Birde 33 yıllık hayatımda ilk defa göz çevresi kremi kullanmaya başladım 3 gündür. Hadi bakalım hayırlısı sonuç ne olacak :)
Spora başlayamadım henüz. Güya cumartesi akşam düşünüyordum. Artık 1 Mayıs a kaldı. Gerçi her sabah belli bir yürüyüş yolum var eşimin işyerinden kendi işyerime yürürken. Ama onu da terlemeyim sıkıntı olmasın yavaş yürüyorum. Ne kadar işe yarar bilmiyorum :KK23:
canım çok güzel gelişmeler var sende cevap yazamadım şu bir kaç gün ama takipteyim seni..tabiki yavaş yürümenin bile faydası olur canımm.. böyle devam et… :KK66:

Anlattığın için çok teşekkürler marilyn.Benimle benzer bakış açısında kimse yok mu derken sizlere rastlamak güzel. İyi ki Savaş hoca'dan bahsetmişim, faydalı olacak olmasına sevindim. Sende lütfen çevrene bahset olur mu daha fazla hemcinsimiz haberdar olsun ki onlarda bu yanlıştan dönsünler.Kas inşa etmek o kadar zor ki. Bir kaybettin mi tekrar geri kazanmak birkaç yılını alırmış. Hedeflerimiz benziyor benimde hedefim %19 maximum % 18 yağ oranı. Bu arada şu pilatesi bırakmakla çok iyi etmişsin. :)

Ablan 30'lu yaşlarda sanırım. Çok iyi! 30'lu yaşlarda spor çok daha fazla önem kazanıyor. Bu konulardan bahsedince yaş biraz önem kazanıyor. Seninde amacın benim gibi 30'lu yaşlara bomba gibi girmek sanırım. Bu yazı ikinize gelsin :KK66: A birde unutmadan simsims simsims 'cim sende oku lütfen :KK66:

http://www.fitnessbilim.com/forum/s...a-kadinlarin-fitness-yapmasi-ve-etkileri.html

İşte bizim bazı Türk kadınları araştırmak okumak yerine kulaktan dolma bilgilere inanıyor hemen. Bu yanlış algılar zamanla değişecektir.Bu arada bende başlangıç olarak doğru kiloyu seçmeye çalışıyorum. Hareketleri doğru formda yapabildiğimiz en ağır kilo en iyisi. Bende başlangıç olarak 7'şer kg ile başlamayı düşünüyorum.9 kiloyu ağır geldi bana. Ve bende evde çalışacağım, şimdilik en azından. Değişebilen ağırlıklar aldım 20-20 toplam 40 kg'luk dumbbell.lerim var. En sonda fitness eldiveni aldım. Havaya girebilmeme yardımı olur belki. :)

Bu arada kardiyoyu interval şekilde yapmak daha iyi. Kardiyoyu açık hava yürüyüş olarak interval şekilde (sabah aç karna olmak üzere) haftanın 5 günü 20'şer dk diye planladım. Savaş Hoca'nın önerdiği haftada 1 saat kardiyoyu aşıyorum ama hergün yürümek bana belli bir disiplin kazandıracaktır. Diyeceğim; hergün mü bilmiyorum ama 5 km yürümek çok fazla değil mi? o_OKardiyoyu belli limitte tutup ağırlıklara yönelmemiz, ağırlıklara ağırlık vermemiz çok daha iyiymiş. Fazla kardiyo yağları yakar evet ama kas kaybına yol açabilir.

Teşekkür ederim, bu konulara ilgim ve merakım bir hayli fazla hergün yeni birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.Bakalım başlayıp biraz yol katettiğimde yeni güncellemelerimle spor topic'ine uğramaya çalışacağım. :KK66: Daha çok şey konuşuruz. :KK5:
teşekkürler canımmm hemen bakıyorum :KK66:

Merhabaa. Yazmadan geçemedim. Şampuan ve saç ürünleri için HC markasını öneririm.Rosense saç bakım ürünleri almak için pek doğru bir adres değil bence. Göz çevresi kremi içine gelirsek kullanmaya geç kalmışsınız gibi geldi. :KK64:Tabi doğru ürünü sabırla düzenli kullanırsanız illa ki faydalı olur. :KK66: Bir dermatolog'a muayene olup onun önerileri eşliğinde bir ürüne başlasanız çok daha iyi olur. Bence cilt bakım ürünlerini dermatolog'a danışmadan almamak lazım.Bir keresinde çok methedilen yves rocher'in kayısılı peeling'i almıştım. Kesinlikle bana yaramadı sivilce yaptı. Spor konusunda ertelemeyi bende çok yaptım:KK51:Ha bugün ha yarın derken zaman kaybediyoruz aslında. Hemen o gün o an başlamak lazım. Son olarak spora mümkünse 'özel' bir zaman ayırmak daha iyi olacaktır.Çünkü belli tempoda yapmanız, spor kıyafetleri ve spor ayakkabıları eşliğinde olması lazım.Terlemezseniz o yürüyüşten o spordan verim alamazsınız. Tabi bunlar benim görüşlerim :KK66:
Teşekkür ederim önerileriniz için :)
17 aylık bir oğluşum var. Ve nerdeyse 6 aylıktan beri annem ve babam bizde kalıyorlar ona bakmak için sağolsunlar. E dolayısıyla akşam eve gidiyorum, ev kalabalık, oğluş annesini bulunca tepemden inmez filan .... :) eğlenceli geçiyor anlıyacağınız :) Bu ortamda pek bişey yapamıyorum doğal olarak. Ama Allah izin verirse oğluş artık kreşe başlayacak, anneanne ve dede evlerine dönecek ve bu benim oldukça işime gelecek diye düşünüyorum. O zaman tam istediğim gibi bişeyler yapabilicem.
Ürünleri aldığımdan beri düzenli kullanmaya çalışıyorum. Özellikle yüz temizleme köpüğü , güneş kremi, ve göz kremini. Şimdilik bir sıkıntı yok gibi. Ama dermatologda haklısınız. Özellikle saçlarım için gitmeyi düsünüyorum. Çok dökülüyor. Tabi bunda beyefendinin hala emmeyi bırakmamasınında etkisi var. En azından vitamin filan bişeyler verir diye düşünüyorum.

canım çok güzel gelişmeler var sende cevap yazamadım şu bir kaç gün ama takipteyim seni..tabiki yavaş yürümenin bile faydası olur canımm.. böyle devam et… :KK66:

teşekkürler canımmm hemen bakıyorum :KK66:
Teşekkürler cevabın için :) O yürüyüş rutin oldu artık . Kışın üşümeyim diye hızlı hızlı yürüyordum. Şimdi aman terlemeyim diye ağır ağır :)
1 Mayısı iple çekiyorum. Alıcam oğluşumu erkenden haydi terlemeye :))

Anlattığın için çok teşekkürler marilyn.Benimle benzer bakış açısında kimse yok mu derken sizlere rastlamak güzel. İyi ki Savaş hoca'dan bahsetmişim, faydalı olacak olmasına sevindim. Sende lütfen çevrene bahset olur mu daha fazla hemcinsimiz haberdar olsun ki onlarda bu yanlıştan dönsünler.Kas inşa etmek o kadar zor ki. Bir kaybettin mi tekrar geri kazanmak birkaç yılını alırmış. Hedeflerimiz benziyor benimde hedefim %19 maximum % 18 yağ oranı. Bu arada şu pilatesi bırakmakla çok iyi etmişsin. :)

Ablan 30'lu yaşlarda sanırım. Çok iyi! 30'lu yaşlarda spor çok daha fazla önem kazanıyor. Bu konulardan bahsedince yaş biraz önem kazanıyor. Seninde amacın benim gibi 30'lu yaşlara bomba gibi girmek sanırım. Bu yazı ikinize gelsin :KK66: A birde unutmadan simsims simsims 'cim sende oku lütfen :KK66:

http://www.fitnessbilim.com/forum/s...a-kadinlarin-fitness-yapmasi-ve-etkileri.html

İşte bizim bazı Türk kadınları araştırmak okumak yerine kulaktan dolma bilgilere inanıyor hemen. Bu yanlış algılar zamanla değişecektir.Bu arada bende başlangıç olarak doğru kiloyu seçmeye çalışıyorum. Hareketleri doğru formda yapabildiğimiz en ağır kilo en iyisi. Bende başlangıç olarak 7'şer kg ile başlamayı düşünüyorum.9 kiloyu ağır geldi bana. Ve bende evde çalışacağım, şimdilik en azından. Değişebilen ağırlıklar aldım 20-20 toplam 40 kg'luk dumbbell.lerim var. En sonda fitness eldiveni aldım. Havaya girebilmeme yardımı olur belki. :)

Bu arada kardiyoyu interval şekilde yapmak daha iyi. Kardiyoyu açık hava yürüyüş olarak interval şekilde (sabah aç karna olmak üzere) haftanın 5 günü 20'şer dk diye planladım. Savaş Hoca'nın önerdiği haftada 1 saat kardiyoyu aşıyorum ama hergün yürümek bana belli bir disiplin kazandıracaktır. Diyeceğim; hergün mü bilmiyorum ama 5 km yürümek çok fazla değil mi? o_OKardiyoyu belli limitte tutup ağırlıklara yönelmemiz, ağırlıklara ağırlık vermemiz çok daha iyiymiş. Fazla kardiyo yağları yakar evet ama kas kaybına yol açabilir.

Teşekkür ederim, bu konulara ilgim ve merakım bir hayli fazla hergün yeni birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.Bakalım başlayıp biraz yol katettiğimde yeni güncellemelerimle spor topic'ine uğramaya çalışacağım. :KK66: Daha çok şey konuşuruz. :KK5:
benim yürüyüş manyağı bir babam var da :) takıyor beni peşine yürü babam yürü gidiyoruz işte. aslında ben çocukluğumdan beri babamın peşine takıldığımdan çok gelmiyor bana, hatta benim için ideal daha azında yorulduğumu hissetmiyorum çünkü, nabzım falan yükselmiyor ama elbette fazla da olabilir, bilemedim.
şu aldığın ağırlıklar nasıl, dökme demir olan setlerden mi? bendekiler şu rengarenk olanlardan ucuza kaçtım biraz ama seninkiler daha mı iyi ki? ben de mi öyle alsam acaba? benim abla 38 yaşında :) ama süpersportif bir insan kendisi.
ben pilates seviyorum, reformera başlayacağım bu sefer ama tabii aynı kategoride değiller bence de esneklik mutlaka gerekli, ve en iyi esneten sporlardan biri pilates ama kilo verdiren bir şey değil, pilates ince fizikli insanlara göre bana göre.
şu yolladığın linke de bakmadım daha birazdan inceleyeyim

benim yürüyüş manyağı bir babam var da :) takıyor beni peşine yürü babam yürü gidiyoruz işte. aslında ben çocukluğumdan beri babamın peşine takıldığımdan çok gelmiyor bana, hatta benim için ideal daha azında yorulduğumu hissetmiyorum çünkü, nabzım falan yükselmiyor ama elbette fazla da olabilir, bilemedim.
şu aldığın ağırlıklar nasıl, dökme demir olan setlerden mi? bendekiler şu rengarenk olanlardan ucuza kaçtım biraz ama seninkiler daha mı iyi ki? ben de mi öyle alsam acaba? benim abla 38 yaşında :) ama süpersportif bir insan kendisi.
ben pilates seviyorum, reformera başlayacağım bu sefer ama tabii aynı kategoride değiller bence de esneklik mutlaka gerekli, ve en iyi esneten sporlardan biri pilates ama kilo verdiren bir şey değil, pilates ince fizikli insanlara göre bana göre.
şu yolladığın linke de bakmadım daha birazdan inceleyeyim

:) Ne yürüyüş aşkıymış sanada geçmiş. :) İşte nabzın oynaması lazımmış interval olunca nabız bir yükseliyor bir alçalıyor. Benim aldığım şu; http://www.hepsiburada.com/liste/spin-40-kg-vinyl-dambil-set/productDetails.aspx?productId=sporvedscs551&categoryId=387329&site=old Uzun süre kullanmadan net konuşmaktan kaçınırım ama şimdilik memnunum. Benimki 40 kg, diğer opsiyonları 44 kg - 50 kg Değişebilen olması daha iyi istediğin ağırlığı seçebiliyorsun.Bence böyle birşey alsan daha iyi.Spor salonuna yazılana dek bizi idare eder.Ama doğru düzgün bir spor salonuna gitmemiz en iyisi tabi.Ablana maaşallah diyorum. :) Yaşından küçük gösteriyordur kesin. Reformer aletli pilatesti galiba.Pilatese yabancıyımdır.Söylediğine katılıyorum ama vücut yapısı ince olanlar kişilere daha çok yarıyor gibi geliyor banada.Bende esnemek istiyorum yoga aklımda bakalım. Hem stres yönetimi içinde yoga iyi bir seçenek.

Günaydın kızlar :)
Dün sabah kremlenirken eşimede dedim. Göz kreminden sende sür. Bak ilerde bana dua edeceksin. Bu arada ben cumadan bu yana aralıksız kullanıyorum . Tamam dedi benim bidenem ve sürdü. Zavallıma yanma yapmış. Akşama kadar kızarık ve yanan gözlerle dolaşmış durmuş ve arada bana saydırarak tabi :)
Demekki neymiş benim göz kremim kocacığıma olmuyormuş :)))

Günaydın kızlar :)
Dün sabah kremlenirken eşimede dedim. Göz kreminden sende sür. Bak ilerde bana dua edeceksin. Bu arada ben cumadan bu yana aralıksız kullanıyorum . Tamam dedi benim bidenem ve sürdü. Zavallıma yanma yapmış. Akşama kadar kızarık ve yanan gözlerle dolaşmış durmuş ve arada bana saydırarak tabi :)
Demekki neymiş benim göz kremim kocacığıma olmuyormuş :)))
ben kremlerime hiç kıyamam yaaa.. :)) ne kadar güzel paylaşımcı olman :KK19: geçmiş olsun:nazar:

Kiss my face güneş koruyucu kremlerinden kullanan var mı kızlar , paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba hanımlar topiğiniz cok guzel. Ikı cocuk annesıyım, 35 yasa gırmek üzereydim. Yıllardır kalın bel. Ince Bacaklı olmalının sıkıntısını yasayan bırıyım. Ne yaptıysam bu bacaklardan kılo alamıyorum.ne belı ınceltebılıyorum ne bacaklarını kalınlaştırabılıyorum. Yardımcı olun bana da neler yapabılırım, Bakım konusunda cok pasıfım ev ısı Çocuklardan derken kendını hıc vakti yok. Karma bı cılt gözenekler acık siyah nokta yoğun. Yoğurt bal maskesı yapıyordum bı ara artık onuda yapamıyorum. Yakında bır dermatoga gıtcez aldığım hıcbır ürün cıldıme fayda vermedı. Bana da yol gosterın arkadaslar.[/QUOTE
Beldeki yağları yakmanız ve bacak kası yapmanız gerekir.Bu da uzun süreli ve disiplinli bir süreç gerektirir.Spor+beslenme değişiklikleri yapmanız ve buna sadık kalmanız gerekir.
Bel konusunda 2.bir seçenek de cerrahi operasyon olabilir.Beli olmayan bir arkadaşıma resmen bel oyuntusu yapmıştı bir plastik cerrah, hatta oradan aldığı yağları da poposuna koydu, kalçası düzdü çünkü.O dümdüz vücut bildiğiniz kum saatine dönüştü.

açıkçası benim asıl sorunum ayakkabı, ben topuklu giymeyi çok seviyorum, ama çalıştığım yerde fazla frapan da görünmek istemem. bildiğim kadarıyla kolsuz falan yasakmış, bir de sandalet tipi ayakkabı. daha önce çalıştığım için bir sürü kıyafet var evde ama önceki işim hep yüksek topuklu ayakkabı mini etek vs gerektiren bir işti, ayakkabılar bildiğiniz platformlu yüksek falan sanırım fazla yüksek kalır devlet dairesine, bir de sırıtmaktan korkuyorum açıkçası diğer memurelerin arasında çünkü bendeki kıyafetler hep ben buradayım der, örneğin siyah etek takım- leopar topuklu ayakkabı gibi, ondan dolapta biraz değiştirmek gerekiyor mu derdim o esasen. örneğin bu kombinin devlet kurumu için biraz frapan kalabileceğini düşünüyorum, hiç böyle giyinen bir memure görmedim çünkü.
evet fazla dıkkat cekebılır de mesela ogretmenler arasındada bır tane cok dıkkat cekıcı gıyınen ouyor hıc aldırmıyorlar :) ben daıre topuk sade gorunen ayakkabılar tercıh edıyorum gun boyu ayakta oldugumuzda sızınkı daha masabası ıse ayakkabılar platrofmda olsa cok dıkkat cekecegını sanmıyorum.. hem mını hem leopar hem platformu aynı anda kullanmadıkca kombınlerın ıcıne skıstırılabılır bence.. sıyah mınıyı de mesela daha sade bır ayakkabıyla dengeleyebılırsıniz..

evet fazla dıkkat cekebılır de mesela ogretmenler arasındada bır tane cok dıkkat cekıcı gıyınen ouyor hıc aldırmıyorlar :) ben daıre topuk sade gorunen ayakkabılar tercıh edıyorum gun boyu ayakta oldugumuzda sızınkı daha masabası ıse ayakkabılar platrofmda olsa cok dıkkat cekecegını sanmıyorum.. hem mını hem leopar hem platformu aynı anda kullanmadıkca kombınlerın ıcıne skıstırılabılır bence.. sıyah mınıyı de mesela daha sade bır ayakkabıyla dengeleyebılırsıniz..
ben de öyle düşünüyorum aslında. frapan bir tarzım yok ama gördüğüm devlet dairelerindeki memurlar özellikle erkek olanları kahvereni kareli gömlek üzerine kiremit rengi kravat falan taktığı için "siz yanlış geldiniz galiba" izlenimi uyandırmak istemiyorum.
ilk günden zaten beyaz gömlek siyah pantolon siyah hafif topuklu bir ayakkabıyla giderim ne olur ne olmaz, ortama bir bakayım :) ya da atandığım yere birkaç gün önceden gidip tanışırım, evrak falan teslim ederim olmazsa, bilemedim.

Benim de iki gündür misafirim vardı Yatılı. Hem dinlenemedim hem de kendime vakit ayiramadim.
Canlı ve enerjik görünmek için verimli uyku, bol su ve Spor şart. Bunları tam anlamıyla yaptığımı düşünmüyorum. :KK43:
Siz nasil yapıyorsunuz?
Özellikle su ve spor konusunu çok ihmal ettiğimi düşünüyorum.

Canlı ve enerjik görünmek için verimli uyku, bol su ve Spor şart. Bunları tam anlamıyla yaptığımı düşünmüyorum. Siz nasil yapıyorsunuz? Özellikle su ve spor konusunu çok ihmal ettiğimi düşünüyorum.
ayeser, tam size uygun bir önerim var.
Telefonlarda -Water Your Body- adında bir aplikasyon var.Onu kullanın derim.
Suyu seven ve çok içen biri olmama rağmen bildirim sesi hoşuma gittiği için kullanıyorum. :)
Su içmenin vücudumuza o kadar çok faydası var ki. Öte yandan topic başlığına ithafen içten bakım içinde son derece önemli. Malum yaz geliyor, 3 litre su içmek ideal olacaktır.
&
Uyku içinse; yatmadan evvel duş iyi geliyor, rahatlatıyor.Uykuya geçişi kolaylaştırıyor.
Alışkanlık haline getirdiğinizde üşenmiyorsunuz bile.
Birde eczacıdan doğadan relax içmenin uyku için faydalı olduğunu duymuştum.
Bende henüz almadım. Şu olsa gerek;
12_low.png
Güzel bir üçlüden bahsetmişsiniz biri eksik olunca olmuyor. Sporun önemi ve faydaları yadsınamaz..
Kendinizle ilgilenmeye başlayıp birazda kendinizi şımartmaya çalışırsınız çabuk toparlanırsınız. :KK66:

Son düzenleme:
X