Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Merhaba.
Benim de aldığım ürünler var.
Eskiden duştan sonra krem kullanmazdım şu an ise masaj niyetine kullandıklarım var.

Misal buna bayıldım. Vazelin gibi ağır bir dokusu yok çok daha yayılmaya müsait. Krem gibi.
Hoşuma gitti, çok da güzel kokusu var.
Tırnak soyulmalarım için de Sally Handson'ın bu ürününü aldım kullanıyorum:

Bunun dışında tırnak için sarımsak limon zeytinyağı menekşe yağı ve aleo vera ile yaptığım ev bakım ojemi kullandım 1 sefer. İğrenç kokuyor ama bir süre katlanmak istiyorum.
Tırnak sertleşmesi için öneriniz var mı?

Üstteki vücut kremini bende kullandım kokusu gerçekten harikaydı

güle güle kullan canım..vazelini merak ettim..bayılırım kakao kokusuna

marilyn monroe canım ben bu video'yu izler izlemez ilk iş iki tane kırmızı dudak kalemi aldım(bundan önce hiç dudak kalemi kullanmamıştım) biri "mac cherry" ve ikincisi "mac redd"..hangi ton kırmızı sürüceksem o ton kalemle ilk önce çerçeve yapıyor,sonra tüm dudagımı kalemle boyuyorum.böylece hem daha kalıcı oluyor hem de ruju sürdügüm yerler önceden boyanmış oldugundan ruj kusursuz gözüküyor

ben de aynı kalemleri kullanıyorum. ben sürekli kırmızı kullandığım için artık profesyonel oldum gibi bişi ne taşma oluyor, ne bozulma oluyor gün içinde. kalem redd özellikle hem Rubby Woo ile oluyor Hem Russian Red'le hem de Mac Red ile. Chili gibi daha turuncu bazlı renklere ben cherry'yi yakıştırıyorum.
rujunuz kalıcı olsun istiyorsanız, hem öncesinde dudağınıza peeling yapıp ardından nemlendirin bir de uygun bir kalemle önce çerçeve çekin. sonuç daha kalıcı oluyor.

hani demişsin ya burda, ona cevaben paylaştım

hani demişsin ya burda, ona cevaben paylaştım
anladım canım
bişi sorcam, şimdi senden özendim Sigmadan fırça alayım dedim ama ben fondöten fırçasının içinden çıkamadım bende şu var:

ama ucunun şu çapraz olması beni rahatsız ediyor, rahat kullanamıyorum, benim elim aslında kedi dili fırçaya alışkın ama genellikle sırf bb krem kullanıyorum fondöten yerine dolayısıyla kedi dili fondötenden daha ince olduğundan daha çok iz bırakıyor, bu fırçayı aldım ona da elim alışmadı. sen hangisini kullanıyorsun?

canım bu real techniques markasının ben de başka bir fondoten fırçasını kullanıyordum.o da aynı, fırça izleri bırakıyordu hiç memnun kalmamıştım
ben bu fırçayı kullanıyorum:

bu da üç boyutlusu:

ama bu fırçayı da en kısa zamanda alıcam
bobbi brown fondoten fırçası:

ben hiç Bobbi Brown kullanmadım fırçada rujda falan kullanıyorum da fırça konusunda tutucu muyum neyim hep Mac alırım, bir tek o Real Techniques aldım ondan da piişman oldum ele oturmuyor iz kalıyor.
bir allık bir fondöten fırçası lazım fırçalarımın kılları bozulmuş gibi geldi bana da, kendimi masrafa sokayım dedim

yeniliklere açık olmak lazım bende de mac fırçalar var ama bence sigma real techniques allık fırçasını paylaşmıştım önceki sayfalarda,ondan da çok menunum

yeniliklere açık olmak lazım bende de mac fırçalar var ama bence sigma real techniques allık fırçasını paylaşmıştım önceki sayfalarda,ondan da çok menunum
ben de Sigmaya geçiyim diyorum, ablamda vardı bu gelişinde Sigma dokusu falan güzel, sevdim. ben mesela Mac'in allık fırçasını sevdim, kedi dili fırçam da Mac zaten o ilk fondöten fırçam yeri başkadır

Üstteki vücut kremini bende kullandım kokusu gerçekten harikaydı
Ben de seviyorum çok.
Duştan çıkmanın en güzel tarafı o krem

güle güle kullan canım..vazelini merak ettim..bayılırım kakao kokusuna
Kakao kokusu var bence. Çok hafif güzel bir koku.
Dene istersen.
Bu arada tırnaklarınız için yaptığınız bir sertleşme uzama yöntemi var mı?

Ben yanlış hatırlıyor olabilirim o zaman

HŞakirin lapost: 40278244 .!.:
Olabilir canım, yani hafif bir koku halinde var.
Ben çok seviyorum.
Bir de duşta kullanmak üzere sabun almıştım Dove marka.
Bunu da şiddetle öneriyorum.
Mükemmel bir koku ve kesinlikle kurutmuyor cildi.
Ben hacı şakirin lavantalısına bayılıyorum çok memnunum

selamlar bugün ilk kez altın rengi ojeyi bütün tırnaklarıma sürdüm, normalde bir tırnak siyah bir tırnak altın olarak gidiyordum bugün hepsini altın sarısı yaptım, ay çok sevdim
dün de belki bahsetmiştim, doktora gitmiştim, ayağımda mantar var diye, onun için bir cila verdi doktor, tırnaklarımı törpüleyip onu sürdüm, kremlendim, mis gibi oldum

Sephora markasının altın rengi ojesi vardı bende de. Yaz ojesi gibi görüyorum onu nedense.
Onu sürünce de bir kleopatra havası çöküyor üstüme
Güle güle kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…