Üstteki vücut kremini bende kullandım kokusu gerçekten harikaydıMerhaba.
Benim de aldığım ürünler var.
Eskiden duştan sonra krem kullanmazdım şu an ise masaj niyetine kullandıklarım var.
Misal buna bayıldım. Vazelin gibi ağır bir dokusu yok çok daha yayılmaya müsait. Krem gibi.
Hoşuma gitti, çok da güzel kokusu var.
Tırnak soyulmalarım için de Sally Handson'ın bu ürününü aldım kullanıyorum:
Bunun dışında tırnak için sarımsak limon zeytinyağı menekşe yağı ve aleo vera ile yaptığım ev bakım ojemi kullandım 1 sefer. İğrenç kokuyor ama bir süre katlanmak istiyorum.
Tırnak sertleşmesi için öneriniz var mı?
tabiki katılabilirsin,sevinirizBen de kalabilir miyim?
güle güle kullan canım..vazelini merak ettim..bayılırım kakao kokusunaMerhaba.
Benim de aldığım ürünler var.
Eskiden duştan sonra krem kullanmazdım şu an ise masaj niyetine kullandıklarım var.
Misal buna bayıldım. Vazelin gibi ağır bir dokusu yok çok daha yayılmaya müsait. Krem gibi.
Hoşuma gitti, çok da güzel kokusu var.
Tırnak soyulmalarım için de Sally Handson'ın bu ürününü aldım kullanıyorum:
Bunun dışında tırnak için sarımsak limon zeytinyağı menekşe yağı ve aleo vera ile yaptığım ev bakım ojemi kullandım 1 sefer. İğrenç kokuyor ama bir süre katlanmak istiyorum.
Tırnak sertleşmesi için öneriniz var mı?
Kako kokmuyor tam hafif hindistan cevizigüle güle kullan canım..vazelini merak ettim..bayılırım kakao kokusuna
ben de aynı kalemleri kullanıyorum. ben sürekli kırmızı kullandığım için artık profesyonel oldum gibi bişimarilyn monroe canım ben bu video'yu izler izlemez ilk iş iki tane kırmızı dudak kalemi aldım(bundan önce hiç dudak kalemi kullanmamıştım) biri "mac cherry" ve ikincisi "mac redd"..hangi ton kırmızı sürüceksem o ton kalemle ilk önce çerçeve yapıyor,sonra tüm dudagımı kalemle boyuyorum.böylece hem daha kalıcı oluyor hem de ruju sürdügüm yerler önceden boyanmış oldugundan ruj kusursuz gözüküyor
Eki Görüntüle 1477230
hani demişsin ya burda, ona cevaben paylaştımselam bugün elektrikler gitti, hiçbir şey yapamadık haliyle. ben de evde oturdum süslendimkırmızı rujumu sürdüm, misler gibi parfümü sıktım, aldım battaniyemi yattım
kırmızı ruj demişken malum sürülmesi en zor olan ruj. siz nası sürüyonuz, benimki çok teferruatlı
anladım canımhani demişsin ya burda, ona cevaben paylaştım
canım bu real techniques markasının ben de başka bir fondoten fırçasını kullanıyordum.o da aynı, fırça izleri bırakıyordu hiç memnun kalmamıştımanladım canım
bişi sorcam, şimdi senden özendim Sigmadan fırça alayım dedim ama ben fondöten fırçasının içinden çıkamadım bende şu var:
Eki Görüntüle 1477293
ama ucunun şu çapraz olması beni rahatsız ediyor, rahat kullanamıyorum, benim elim aslında kedi dili fırçaya alışkın ama genellikle sırf bb krem kullanıyorum fondöten yerine dolayısıyla kedi dili fondötenden daha ince olduğundan daha çok iz bırakıyor, bu fırçayı aldım ona da elim alışmadı. sen hangisini kullanıyorsun?
ben hiç Bobbi Brown kullanmadım fırçada rujda falan kullanıyorum da fırça konusunda tutucu muyum neyim hep Mac alırım, bir tek o Real Techniques aldım ondan da piişman oldum ele oturmuyor iz kalıyor.canım bu real techniques markasının ben de başka bir fondoten fırçasını kullanıyordum.o da aynı, fırça izleri bırakıyordu hiç memnun kalmamıştım
ben bu fırçayı kullanıyorum:
Eki Görüntüle 1477317
bu da üç boyutlusu:
Eki Görüntüle 1477320
ama bu fırçayı da en kısa zamanda alıcam
bobbi brown fondoten fırçası:
Eki Görüntüle 1477312
yeniliklere açık olmak lazımben hiç Bobbi Brown kullanmadım fırçada rujda falan kullanıyorum da fırça konusunda tutucu muyum neyim hep Mac alırım, bir tek o Real Techniques aldım ondan da piişman oldum ele oturmuyor iz kalıyor.
bir allık bir fondöten fırçası lazım fırçalarımın kılları bozulmuş gibi geldi bana da, kendimi masrafa sokayım dedim
yeniliklere açık olmak lazımbende de mac fırçalar var ama bence sigma real techniques allık fırçasını paylaşmıştım önceki sayfalarda,ondan da çok menunum
Ben de seviyorum çok.Üstteki vücut kremini bende kullandım kokusu gerçekten harikaydı
Kakao kokusu var bence. Çok hafif güzel bir koku.güle güle kullan canım..vazelini merak ettim..bayılırım kakao kokusuna
Ben yanlış hatırlıyor olabilirim o zamanHayhatırlıyor o 40278043 .!.:Ben de seviyorum çok.
Duştan çıkmanın en güzel tarafı o krem
Kakao kokusu var bence. Çok hafif güzel bir koku.
Dene istersen.
Bu arada tırnaklarınız için yaptığınız bir sertleşme uzama yöntemi var mı?
Olabilir canım, yani hafif bir koku halinde var.Ben yanlış hatırlıyor olabilirim o zaman
Ben hacı şakirin lavantalısına bayılıyorum çok memnunumHŞakirin lapost: 40278244 .!.:Olabilir canım, yani hafif bir koku halinde var.
Ben çok seviyorum.
Bir de duşta kullanmak üzere sabun almıştım Dove marka.
Bunu da şiddetle öneriyorum.
Mükemmel bir koku ve kesinlikle kurutmuyor cildi.
Lavanta kokusuna ben de bayılırım.Ben hacı şakirin lavantalısına bayılıyorum çok memnunum
Sephora markasının altın rengi ojesi vardı bende de. Yaz ojesi gibi görüyorum onu nedense.selamlar bugün ilk kez altın rengi ojeyi bütün tırnaklarıma sürdüm, normalde bir tırnak siyah bir tırnak altın olarak gidiyordum bugün hepsini altın sarısı yaptım, ay çok sevdim
dün de belki bahsetmiştim, doktora gitmiştim, ayağımda mantar var diye, onun için bir cila verdi doktor, tırnaklarımı törpüleyip onu sürdüm, kremlendim, mis gibi oldum