senin sevdigin tonlararkadaşım yurt dışına gitmişti, freeshoptan hediye getirmiş bana:
Eki Görüntüle 1467344
bayıldım rengine bitecek diye korka korka sürüyorumama olamaz böyle güzel bir renk. Guerlain Kiss Kis Strass , rengi de 320 inanılmaz hoşuma gidiyor.
evet hep aynı tonlar, ben çarpıcı renkleri seviyorum. gerçi yazın hafif şeftali tonlarını severim, özellikle de Sephora'nın mango rengiyle elbette Maybelline'in Mango Diamonds'ı, yazın sadece gece çıkarken kırmızı kullanırım, onda da böyle koyu kırmızılar değil, daha nar çiçeği parlak kırmızıları severim, ay ne süslüyüm ya, yazınca fark ettimsenin sevdigin tonlarne kadar çok ve ne kadar güzel renkte rujlar var yaa.. keske bir kaç çeşit olsaydı sadece
vallaaha ben bu ara elimden gelse evde bile kırmızı sürmek istiyorum(arada sürüyorum da :)))russian red degilde digerleri gibi..mesela chanel rouge allure velvet 39 a da bayılıyorum.. mac ruby woo nasıl sence?russian red e çok benziyor diye almadım bu ruju..evet hep aynı tonlar, ben çarpıcı renkleri seviyorum. gerçi yazın hafif şeftali tonlarını severim, özellikle de Sephora'nın mango rengiyle elbette Maybelline'in Mango Diamonds'ı, yazın sadece gece çıkarken kırmızı kullanırım, onda da böyle koyu kırmızılar değil, daha nar çiçeği parlak kırmızıları severim, ay ne süslüyüm ya, yazınca fark ettim
ben de ondan almadım, Russian Red var elimde daha yeni aldım üstelik, Rubby Woo da 55 lira aynı ruja niye o kadar paraya vereyim ki? ben denedim Macte cidden ikisinin arasında belirgin bir fark göremedim, Ruby biraz daha nar çiçeğine yakın sadece ama dudakta ayırt edilmiyor ki öyle belirgin bir fark yok aralarında bence.vallaaha ben bu ara elimden gelse evde bile kırmızı sürmek istiyorum(arada sürüyorum da :)))russian red degilde digerleri gibi..mesela chanel rouge allure velvet 39 a da bayılıyorum.. mac ruby woo nasıl sence?russian red e çok benziyor diye almadım bu ruju..
aynı düşünmüşüzben de ondan almadım, Russian Red var elimde daha yeni aldım üstelik, Rubby Woo da 55 lira aynı ruja niye o kadar paraya vereyim ki? ben denedim Macte cidden ikisinin arasında belirgin bir fark göremedim, Ruby biraz daha nar çiçeğine yakın sadece ama dudakta ayırt edilmiyor ki öyle belirgin bir fark yok aralarında bence.
Araya dahil oluyorum ama oyke bir yazmışsın ki şimdiden heveslendim bakım kürlerini yapmak için. Eline saglık yazdığın için :)
Bu dudak sanamı ait acabaEki Görüntüle 1470119
dün sürdügüm ruj..dogal ve güzel bir dudak tonu ysl rouge pur couture 17
Bu bende var simscim.Eki Görüntüle 1470119
dün sürdügüm ruj..dogal ve güzel bir dudak tonu ysl rouge pur couture 17
aa ne tesadüfBu bende var simscim.
Çok güzel rengi sana da çok yakışmış.
Sürdüğünde çok güzel gösteriyor kendini.aa ne tesadüfçok teşekkür ederim canımm.. ben de çok severek kullanıyorum.az kaldı,bitirdigim nadir rujlardan olucak yakında :)