Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

senin sevdigin tonlar ne kadar çok ve ne kadar güzel renkte rujlar var yaa.. keske bir kaç çeşit olsaydı sadece

senin sevdigin tonlar ne kadar çok ve ne kadar güzel renkte rujlar var yaa.. keske bir kaç çeşit olsaydı sadece
evet hep aynı tonlar, ben çarpıcı renkleri seviyorum. gerçi yazın hafif şeftali tonlarını severim, özellikle de Sephora'nın mango rengiyle elbette Maybelline'in Mango Diamonds'ı, yazın sadece gece çıkarken kırmızı kullanırım, onda da böyle koyu kırmızılar değil, daha nar çiçeği parlak kırmızıları severim, ay ne süslüyüm ya, yazınca fark ettim

vallaaha ben bu ara elimden gelse evde bile kırmızı sürmek istiyorum(arada sürüyorum da :)))russian red degilde digerleri gibi..mesela chanel rouge allure velvet 39 a da bayılıyorum.. mac ruby woo nasıl sence?russian red e çok benziyor diye almadım bu ruju..

ben de ondan almadım, Russian Red var elimde daha yeni aldım üstelik, Rubby Woo da 55 lira aynı ruja niye o kadar paraya vereyim ki? ben denedim Macte cidden ikisinin arasında belirgin bir fark göremedim, Ruby biraz daha nar çiçeğine yakın sadece ama dudakta ayırt edilmiyor ki öyle belirgin bir fark yok aralarında bence.

aynı düşünmüşüz

Benim gibi aşırı kuru cildi olanlara tavsiyem
1 ç.k.bal ve zeytinyağını karıştırın yüzünüze sürün,ellerinizede sürün çok güzel oluyor,3-4 dk bekleyin yıkayın soğuk suyla ben çoook memnun kaldım haftada bir yapıyorum cildim bebek gibi oldu

ben bu ara bıraktım kendimi.. evimi.. baharı çok severim ama biraz dagıtır beni.. her sene bu zaman bi bahar sendromu yaşarım neyse gelelim sadete… toparlanma zamanı..
bugün yapılacakar:
ev süpürülecek
çamaşır bulaşık yıkanacak
spor yapılacak
alışveriş yapılacak

kendim için:
el ve ayak bakımı ve oje sürülecek
kıl tüy gün işleri yapılacak
ve akşam güzel bir müzik eşliginde kitap okunacak

işte benim bugün ki planlarım hayallerim ve akşam bunları yapmış oldugumdaki huzurum

Merhaba bayanlaaaar
Ben sadece 1-2 kere vücut nemlendiricisi kullandım aldıklarımdan pek memnun kalkmadığım için uzunca bi süre kullanmadım ama geçen tekrar aldım ve bugün banyodan sonra kullandım missssler gibi kokuyorum çok hoşuma gitti ve yumuşacık ellerim ben bayıldım bu ürüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…