Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Bugün zamanı çok güzel değerlendirdiğim nadir günlerden biriydi:KK36:
Evi temizledim
Spor yaptım
Ders çalıştım
Banyo yaptım
Diyetimi bozmadım daha ne olsun çok teşekkür ederim Rabbim bana böyle güzel huzurlu,sakin bir gün yaşattığın için

Bugün zamanı çok güzel değerlendirdiğim nadir günlerden biriydi:KK36:
Evi temizledim
Spor yaptım
Ders çalıştım
Banyo yaptım
Diyetimi bozmadım daha ne olsun çok teşekkür ederim Rabbim bana böyle güzel huzurlu,sakin bir gün yaşattığın için
harikasın canımm..insan böyle gününü planlı yapınca nasıl mutlu oluyor di mi?:KK68: her günümüz böyle güzel ve planlı geçsin:nazar:
bu arada kremi nerden aldın ve sonrasında da iyi nemledirdi mi?

ben bu ara bıraktım kendimi.. evimi.. baharı çok severim ama biraz dagıtır beni.. her sene bu zaman bi bahar sendromu yaşarım:KK51: neyse gelelim sadete… toparlanma zamanı..
bugün yapılacakar:
ev süpürülecek
çamaşır bulaşık yıkanacak
spor yapılacak
alışveriş yapılacak :KK76:

kendim için:
el ve ayak bakımı ve oje sürülecek
kıl tüy gün işleri yapılacak
ve akşam güzel bir müzik eşliginde kitap okunacak

işte benim bugün ki planlarım hayallerim ve akşam bunları yapmış oldugumdaki huzurum:KK36:
epilasyon ve oje dışında dediklerimin hepsini yapmanın huzuruyla şimdi başlıyorum kitap okumaya:KK37: herkese iyi geceler:KK15:

bakım konusunda tam bir istikrar sagladıgımı söyleyemem.. bazen(özellikle haftasonu:) bakımsız,bazen de çok bakımlı oluyorum.. her zaman bakımlı bir hatun olmam dilegiyle.. :21:
dün akşam dışarı çıkarken sürdügüm ruj: "nars lip pencil cruella" :KK68:
PicCollage-8.jpeg

bakım konusunda tam bir istikrar sagladıgımı söyleyemem.. bazen(özellikle haftasonu:) bakımsız,bazen de çok bakımlı oluyorum.. her zaman bakımlı bir hatun olmam dilegiyle.. :21:
dün akşam dışarı çıkarken sürdügüm ruj: "nars lip pencil cruella" :KK68:
Eki Görüntüle 1473008

bence bu gayet normal insan herzaman s1k1dim s1k1dim olamiyo :) Ben sahsen sürekli olamam rahat edemem ya :)

Rujunun rengi harika. Ben ruj ve oje süremeyen hatunlardanim :)

bence bu gayet normal insan herzaman s1k1dim s1k1dim olamiyo :) Ben sahsen sürekli olamam rahat edemem ya :)

Rujunun rengi harika. Ben ruj ve oje süremeyen hatunlardanim :)
teşekkür ederim :KK15: özel bir nedeni var mı ruj ve oje için?yoksa yakıştıramıyor musun?aslında tam anlatamadım..pasaklı olmak hoşuma gitmiyor..saç baş dagınık vs.. yoksa full bakım demek istememiştim..kendine çeki düzen vermek sabah kalkınca ilk iş olmalı mesela :cool: ben arada pasaklı oluyorum..

teşekkür ederim :KK15: özel bir nedeni var mı ruj ve oje için?yoksa yakıştıramıyor musun?aslında tam anlatamadım..pasaklı olmak hoşuma gitmiyor..saç baş dagınık vs.. yoksa full bakım demek istememiştim..kendine çeki düzen vermek sabah kalkınca ilk iş olmalı mesela :cool: ben arada pasaklı oluyorum..
bende :KK48:

tamam simdi anladim :) Oje sürmesi cikarmasi ölüm gibi birde tirnaklarim buna pek musait degil. Rujda ise aktimi tazelemem lazim mi stressindeyim. Arada sürüyorum eger gözlerime bir rimel sürdüysem. Ben daha cok far insaniyim. Göz makyaji yaptigimdada günlük makyajimda ruj tercih etmiyorum. Ama koyu renk ruj sürenlere hayranim. Birde ten beyaz oldunmu

tamam simdi anladim :) Oje sürmesi cikarmasi ölüm gibi birde tirnaklarim buna pek musait degil. Rujda ise aktimi tazelemem lazim mi stressindeyim. Arada sürüyorum eger gözlerime bir rimel sürdüysem. Ben daha cok far insaniyim. Göz makyaji yaptigimdada günlük makyajimda ruj tercih etmiyorum. Ama koyu renk ruj sürenlere hayranim. Birde ten beyaz oldunmu
anladım canım.. dogal tonlarda rujlar tam senlik o zaman..ben de ruj sürmezdim şimdi şimdi özellikle canım sıkkın ve mutsuzsam yüzüme canlılık versin,enerji katsın diye kırmızı tonda rujar sürüyorum :KK15: benim için de çok yeni :KK66:

anladım canım.. dogal tonlarda rujlar tam senlik o zaman..ben de ruj sürmezdim şimdi şimdi özellikle canım sıkkın ve mutsuzsam yüzüme canlılık versin,enerji katsın diye kırmızı tonda rujar sürüyorum :KK15: benim için de çok yeni :KK66:

verdigi duygu gercekten güzel birde senin dudaklarin masaAllah tam ruj sürmek icin bol bol sür benimki öyle cok cok dolgun degil incede degil orta karar :)

verdigi duygu gercekten güzel birde senin dudaklarin masaAllah tam ruj sürmek icin bol bol sür benimki öyle cok cok dolgun degil incede degil orta karar :)
yok hiç öyle düşünme..ince dudaklar bile sürüyor ve gayette güzel oluyor,senin orta kalınlıksa gayet uygun bence..ben de dolgun oldugu için cesaret edemiyordum mesela,çok iddialı olur diye..sonra sonra alıştım,hoşuma gitti..bence kırmızı her kadına yakışır,önemli olan dogru kırmızıyı bulmak..mutlaka vardır senin kırmızında :KK66:

yok hiç öyle düşünme..ince dudaklar bile sürüyor ve gayette güzel oluyor,senin orta kalınlıksa gayet uygun bence..ben de dolgun oldugu için cesaret edemiyordum mesela,çok iddialı olur diye..sonra sonra alıştım,hoşuma gitti..bence kırmızı her kadına yakışır,önemli olan dogru kırmızıyı bulmak..mutlaka vardır senin kırmızında :KK66:

arkadasim gibi konustun :) ARamaya devam öyleyse. Ben yaklasik bir yil önce youtubeda makyaj videolari izlemeye basladim ve böyle böyle makyaja merak saldim beya gelistirdim kendimi :) TAbiki bu merak bana pahaliya patladi

arkadasim gibi konustun :) ARamaya devam öyleyse. Ben yaklasik bir yil önce youtubeda makyaj videolari izlemeye basladim ve böyle böyle makyaja merak saldim beya gelistirdim kendimi :) TAbiki bu merak bana pahaliya patladi
aynen ben de :KK51::KK23::KK47::KK53::-) ben burda ara ara rujlarımı paylaşacagım,belki benimkilerden de sana uygun bir tane çıkar :KK66: denemeye devam et, arkadaşım :) :KK19:

aynen ben de :KK51::KK23::KK47::KK53::-) ben burda ara ara rujlarımı paylaşacagım,belki benimkilerden de sana uygun bir tane çıkar :KK66: denemeye devam et, arkadaşım :) :KK19:

:) hihi evet seviyorum süslü ve s1k olmayi :)

Bu ara spora basladim :) Son 4 ayda is ve sinav stresinden 4 kilo aldim onu birtürlü veremedim.

evet kilom pek yok suan 54 kiloyum :) ama beni rahatsiz ediyor cünkü alisik degilim :)
en dogrusunu yapıyorsun..çoook kilolar almayı beklemeden hemen harekete geçiyorsun :KK5: hani çamaşırdaki lekelere anında müdahale edersen kolay çıkar,bir kaç gün sonra müdahale edersen zor çıkar ya,aynı ona benziyor :KK66: ben bir kaç gün sonra müdahale edenlerden oldum maalesef,amaaaaaa bir daha leke gördümmü affetmem :KK53::KK4:

selam bugün elektrikler gitti, hiçbir şey yapamadık haliyle. ben de evde oturdum süslendim :KK70: kırmızı rujumu sürdüm, misler gibi parfümü sıktım, aldım battaniyemi yattım :KK70:
kırmızı ruj demişken malum sürülmesi en zor olan ruj. siz nası sürüyonuz, benimki çok teferruatlı

X