harikasın canımm..insan böyle gününü planlı yapınca nasıl mutlu oluyor di mi?Bugün zamanı çok güzel değerlendirdiğim nadir günlerden biriydi
Evi temizledim
Spor yaptım
Ders çalıştım
Banyo yaptım
Diyetimi bozmadım daha ne olsun çok teşekkür ederim Rabbim bana böyle güzel huzurlu,sakin bir gün yaşattığın için
teşekkür ederim canım..sen de güle güle kullanSürdüğünde çok güzel gösteriyor kendini.
Boşuna marka olmamış adam dedirtiyor.
Güle güle kullan simscim.
epilasyon ve oje dışında dediklerimin hepsini yapmanın huzuruyla şimdi başlıyorum kitap okumayaben bu ara bıraktım kendimi.. evimi.. baharı çok severim ama biraz dagıtır beni.. her sene bu zaman bi bahar sendromu yaşarımneyse gelelim sadete… toparlanma zamanı..
bugün yapılacakar:
ev süpürülecek
çamaşır bulaşık yıkanacak
spor yapılacak
alışveriş yapılacak
kendim için:
el ve ayak bakımı ve oje sürülecek
kıl tüy gün işleri yapılacak
ve akşam güzel bir müzik eşliginde kitap okunacak
işte benim bugün ki planlarım hayallerim ve akşam bunları yapmış oldugumdaki huzurum
bakım konusunda tam bir istikrar sagladıgımı söyleyemem.. bazen(özellikle haftasonu:) bakımsız,bazen de çok bakımlı oluyorum.. her zaman bakımlı bir hatun olmam dilegiyle..
dün akşam dışarı çıkarken sürdügüm ruj: "nars lip pencil cruella"
Eki Görüntüle 1473008
teşekkür ederimbence bu gayet normal insan herzaman s1k1dim s1k1dim olamiyo :) Ben sahsen sürekli olamam rahat edemem ya :)
Rujunun rengi harika. Ben ruj ve oje süremeyen hatunlardanim :)
bendeteşekkür ederimözel bir nedeni var mı ruj ve oje için?yoksa yakıştıramıyor musun?aslında tam anlatamadım..pasaklı olmak hoşuma gitmiyor..saç baş dagınık vs.. yoksa full bakım demek istememiştim..kendine çeki düzen vermek sabah kalkınca ilk iş olmalı mesela ben arada pasaklı oluyorum..
teşekkür ederimözel bir nedeni var mı ruj ve oje için?yoksa yakıştıramıyor musun?aslında tam anlatamadım..pasaklı olmak hoşuma gitmiyor..saç baş dagınık vs.. yoksa full bakım demek istememiştim..kendine çeki düzen vermek sabah kalkınca ilk iş olmalı mesela ben arada pasaklı oluyorum..
anladım canım.. dogal tonlarda rujlar tam senlik o zaman..ben de ruj sürmezdim şimdi şimdi özellikle canım sıkkın ve mutsuzsam yüzüme canlılık versin,enerji katsın diye kırmızı tonda rujar sürüyorumtamam simdi anladim :) Oje sürmesi cikarmasi ölüm gibi birde tirnaklarim buna pek musait degil. Rujda ise aktimi tazelemem lazim mi stressindeyim. Arada sürüyorum eger gözlerime bir rimel sürdüysem. Ben daha cok far insaniyim. Göz makyaji yaptigimdada günlük makyajimda ruj tercih etmiyorum. Ama koyu renk ruj sürenlere hayranim. Birde ten beyaz oldunmu
anladım canım.. dogal tonlarda rujlar tam senlik o zaman..ben de ruj sürmezdim şimdi şimdi özellikle canım sıkkın ve mutsuzsam yüzüme canlılık versin,enerji katsın diye kırmızı tonda rujar sürüyorumbenim için de çok yeni
yok hiç öyle düşünme..ince dudaklar bile sürüyor ve gayette güzel oluyor,senin orta kalınlıksa gayet uygun bence..ben de dolgun oldugu için cesaret edemiyordum mesela,çok iddialı olur diye..sonra sonra alıştım,hoşuma gitti..bence kırmızı her kadına yakışır,önemli olan dogru kırmızıyı bulmak..mutlaka vardır senin kırmızındaverdigi duygu gercekten güzel birde senin dudaklarin masaAllah tam ruj sürmek icin bol bol sür benimki öyle cok cok dolgun degil incede degil orta karar :)
yok hiç öyle düşünme..ince dudaklar bile sürüyor ve gayette güzel oluyor,senin orta kalınlıksa gayet uygun bence..ben de dolgun oldugu için cesaret edemiyordum mesela,çok iddialı olur diye..sonra sonra alıştım,hoşuma gitti..bence kırmızı her kadına yakışır,önemli olan dogru kırmızıyı bulmak..mutlaka vardır senin kırmızında
aynen ben dearkadasim gibi konustun :) ARamaya devam öyleyse. Ben yaklasik bir yil önce youtubeda makyaj videolari izlemeye basladim ve böyle böyle makyaja merak saldim beya gelistirdim kendimi :) TAbiki bu merak bana pahaliya patladi
aynen ben deben burda ara ara rujlarımı paylaşacagım,belki benimkilerden de sana uygun bir tane çıkar denemeye devam et, arkadaşım :)
sen fittin hatırladıgım..4 kilo çabuk verilir,hele hele yeni aldıysan:) hihi evet seviyorum süslü ve s1k olmayi :)
Bu ara spora basladim :) Son 4 ayda is ve sinav stresinden 4 kilo aldim onu birtürlü veremedim.
sen fittin hatırladıgım..4 kilo çabuk verilir,hele hele yeni aldıysanilk sayfada spor topigimin linki var.. katılmak istersen bekleriz
en dogrusunu yapıyorsun..çoook kilolar almayı beklemeden hemen harekete geçiyorsunevet kilom pek yok suan 54 kiloyum :) ama beni rahatsiz ediyor cünkü alisik degilim :)