- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
ben de Flormarın Duo Charome var çok güzel hafif sedefli gibi ki ben normalde sedefli oje pek sevmem ama bu çok güzel. maalesef sonuna geldim artık ve Flormar bu seriyi artık üretmiyor. ben de yeni altın rengi ojelerine açığım.Sephora markasının altın rengi ojesi vardı bende de. Yaz ojesi gibi görüyorum onu nedense.
Onu sürünce de bir kleopatra havası çöküyor üstüme
Güle güle kullan.
Siyah ve sarı zıt renkler olduğundan, kontrast olarak kullandığında güzel duruyor. Ben de ikisinin uyumunu severim.ben de Flormarın Duo Charome var çok güzel hafif sedefli gibi ki ben normalde sedefli oje pek sevmem ama bu çok güzel. maalesef sonuna geldim artık ve Flormar bu seriyi artık üretmiyor. ben de yeni altın rengi ojelerine açığım.
kışın da çok sürüyorum ben, dediğim gibi siyahla birlikte çok hoş oluyor.
Rimmel marka ojeleri severim zaten. hem renkleri güzeldir, hem de uzun süre dayanır. Golden Rose ojelerini de severim özellikle kırmızıları canlı ve güzel oluyor.Siyah ve sarı zıt renkler olduğundan, kontrast olarak kullandığında güzel duruyor. Ben de ikisinin uyumunu severim.
Sephora ve Betty Boop ojede dediğin renkler var.
Betty Boop 20 numaraymış
Sephoradan örnek bulamadım ama o bende var. Çok severim rengini.
Rimmel Marka golden
Golden Rose
http://4.bp.kadinlarkulubu.com/-cHl...1600/goldenrosemagic335_chanelperidotdupe.jpg
Bir tanesi görünmemiş fakat ben küçük bir araştırma ile baya şey bulabilirsinRimmel marka ojeleri severim zaten. hem renkleri güzeldir, hem de uzun süre dayanır. Golden Rose ojelerini de severim özellikle kırmızıları canlı ve güzel oluyor.
evet ben de seviyorum, ben bunu yapıyorum, tırnağının alt kısmına şu duvarda iz yapmayan bantlardan yapıştır, üstte boyamak istediğin kadar boşluk bırak. üstüne sim ya da altın sarısı sür kuruduktan sonra bantı çek, göründüğünden daha kolay.Bir tanesi görünmemiş fakat ben küçük bir araştırma ile baya şey bulabilirsin
Nail art hastasıyım bir de. Tek sorunumun bunu becerememem
Bu arada şuna bayıldım siyah golden uyumu deyince paylaşayım dedim.
Siyah ve sarı simli ojeyle yapmıyorsun sen o zaman?evet ben de seviyorum, ben bunu yapıyorum, tırnağının alt kısmına şu duvarda iz yapmayan bantlardan yapıştır, üstte boyamak istediğin kadar boşluk bırak. üstüne sim ya da altın sarısı sür kuruduktan sonra bantı çek, göründüğünden daha kolay.
nasıl? ben bazen direk sarı sim kullanıyorum. siyahı bir kat sürüyorum. kuruduktan sonra tırnağa bant çekiyorum, simi sürüyorum bantın üstüne sürüyorum simi kurumasını bekliyorum, bandı tırnağımdan çekip çıkarıyorum.Siyah ve sarı simli ojeyle yapmıyorsun sen o zaman?
Bantsız olmuyor mu?nasıl? ben bazen direk sarı sim kullanıyorum. siyahı bir kat sürüyorum. kuruduktan sonra tırnağa bant çekiyorum, simi sürüyorum bantın üstüne sürüyorum simi kurumasını bekliyorum, bandı tırnağımdan çekip çıkarıyorum.
bant düzgün sürmeni ve ojelerin birbirine karışmasını engelliyor. bir gün görselli yaparım senin için foto ya da video çekip.Bantsız olmuyor mu?
Şekillendiremedim zihnimde bir an.
Bant ne işe yarıyor bu bağlamda?
Siyah sürüp sonra yarıdan sarı simli oje sürülmez mi?
French oje gibi düşünebilir miyim bir nevi?bant düzgün sürmeni ve ojelerin birbirine karışmasını engelliyor. bir gün görselli yaparım senin için foto ya da video çekip.
eğer birbirine karıştırmadan ve hepsini aynı paralelde yapabileceksen olur tabi, ben yapamıyorum
heh o zaman banda gerek yok, yapabiliyorsan öyle de olur.French oje gibi düşünebilir miyim bir nevi?
French i de bantsız kendi kendime düzgün yapabiliyorum ben...
Şimdi anlaştıkheh o zaman banda gerek yok, yapabiliyorsan öyle de olur.
ohhh misss yemin ederimm özendim şu anbugün neler yaptım;
işten erken çıktım eve gelince, evi süpürdüm
mutfakta dolapları tezgahı sirkeli su ile temizledim ve yerleri sildim
banyoları temizledim,sildim
çamaşır ve bulaşık makinasını çalıştırdım,astım,topladım
kendim için:temizlik sonrası banyo ve sonra saçlarımı düzleştirdim,tırnaklarıma dogal tonda oje sürdüm.şimdi güzel bir kahve eşliginde film izlemeyi ve internette sörf yapmayıplanlıyorum romantik komedi tavsiyesi olan?
yani o da olabilir ben ince uçlu fırçayla yapıyorum da olmuyo kabiliyetsizim galibaŞimdi anlaştık
Bir de nail art zımbırtısı için ince uçlu fırçaya ihtiyacım var. Videolara baktım da tel toka ucu ile yapıyorlarmış acep öyle mi denesem
Kolay birşey değil bu maalesef, alışkanlık meselesi amayani o da olabilir ben ince uçlu fırçayla yapıyorum da olmuyo kabiliyetsizim galiba
Teşekkürler. Çok aktif olamayabilirim ama motive olmak için en azından takipte olurum. Zaten şuanda hastalıkla boğuşuyorum... Yarın da çok sevdiğim peelingim geliyor.tabiki katılabilirsin,seviniriz
geçmiş olsun, umarım ciddi bir şey değildir.Teşekkürler. Çok aktif olamayabilirim ama motive olmak için en azından takipte olurum. Zaten şuanda hastalıkla boğuşuyorum... Yarın da çok sevdiğim peelingim geliyor.
Geçmiş olsun... Hastalığınız nedirTeşekkürler. Çok aktif olamayabilirim ama motive olmak için en azından takipte olurum. Zaten şuanda hastalıkla boğuşuyorum... Yarın da çok sevdiğim peelingim geliyor.