Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Sephora markasının altın rengi ojesi vardı bende de. Yaz ojesi gibi görüyorum onu nedense.
Onu sürünce de bir kleopatra havası çöküyor üstüme
Güle güle kullan.
ben de Flormarın Duo Charome var çok güzel hafif sedefli gibi ki ben normalde sedefli oje pek sevmem ama bu çok güzel. maalesef sonuna geldim artık ve Flormar bu seriyi artık üretmiyor. ben de yeni altın rengi ojelerine açığım.
kışın da çok sürüyorum ben, dediğim gibi siyahla birlikte çok hoş oluyor.

Siyah ve sarı zıt renkler olduğundan, kontrast olarak kullandığında güzel duruyor. Ben de ikisinin uyumunu severim.
Sephora ve Betty Boop ojede dediğin renkler var.
Betty Boop 20 numaraymış
Sephoradan örnek bulamadım ama o bende var. Çok severim rengini.
Rimmel Marka golden

Golden Rose
http://4.bp.blogspot.com/-cHldJk9IS...1600/goldenrosemagic335_chanelperidotdupe.jpg

Rimmel marka ojeleri severim zaten. hem renkleri güzeldir, hem de uzun süre dayanır. Golden Rose ojelerini de severim özellikle kırmızıları canlı ve güzel oluyor.

Rimmel marka ojeleri severim zaten. hem renkleri güzeldir, hem de uzun süre dayanır. Golden Rose ojelerini de severim özellikle kırmızıları canlı ve güzel oluyor.
Bir tanesi görünmemiş fakat ben küçük bir araştırma ile baya şey bulabilirsin
Nail art hastasıyım bir de. Tek sorunumun bunu becerememem
Bu arada şuna bayıldım siyah golden uyumu deyince paylaşayım dedim.

evet ben de seviyorum, ben bunu yapıyorum, tırnağının alt kısmına şu duvarda iz yapmayan bantlardan yapıştır, üstte boyamak istediğin kadar boşluk bırak. üstüne sim ya da altın sarısı sür kuruduktan sonra bantı çek, göründüğünden daha kolay.

Siyah ve sarı simli ojeyle yapmıyorsun sen o zaman?

Siyah ve sarı simli ojeyle yapmıyorsun sen o zaman?
nasıl? ben bazen direk sarı sim kullanıyorum. siyahı bir kat sürüyorum. kuruduktan sonra tırnağa bant çekiyorum, simi sürüyorum bantın üstüne sürüyorum simi kurumasını bekliyorum, bandı tırnağımdan çekip çıkarıyorum.

Bantsız olmuyor mu?
Şekillendiremedim zihnimde bir an.
Bant ne işe yarıyor bu bağlamda?
Siyah sürüp sonra yarıdan sarı simli oje sürülmez mi?

Bantsız olmuyor mu?
Şekillendiremedim zihnimde bir an.
Bant ne işe yarıyor bu bağlamda?
Siyah sürüp sonra yarıdan sarı simli oje sürülmez mi?
bant düzgün sürmeni ve ojelerin birbirine karışmasını engelliyor. bir gün görselli yaparım senin için foto ya da video çekip.
eğer birbirine karıştırmadan ve hepsini aynı paralelde yapabileceksen olur tabi, ben yapamıyorum

French oje gibi düşünebilir miyim bir nevi?
French i de bantsız kendi kendime düzgün yapabiliyorum ben...

ohhh misss yemin ederimm özendim şu an

Yepyeni bakım formülleri öğrendim.
Özellikle tırnak için.
Şu sarımsak olayı beni benden alıyor, onu hiç istemiyorum artık kullanmak 1 defa daha o kadar uğraşım üstüne sürerim yeter.
Sonra yeni formülüme yol alacağım.
Tırnaklardaki ayrılmalara ve kırılmalara son bismillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…