teşekkür ederim :) şuan ben de özendim vallahaaa..nerde o ev,nerde bu ev ,nerde o ben nerde şimdiki benohhh misss yemin ederimm özendim şu an
ben de ben de daha fazla su içmeliyimEk olarak da, günde 2 litre üstü su içmeye özen göstermenin meyvesini topluyorum. Cildim o kadar yumuşadı ki, ben bile bu kadar yumuşak olmasına şaşırıyorum.
Elim cildimde sürekli. Peeling etkisi gerçekten...
Yepyeni bakım formülleri öğrendim.
Özellikle tırnak için.
Şu sarımsak olayı beni benden alıyor, onu hiç istemiyorum artık kullanmak 1 defa dahaYepyeni bakım formülleri öğrendim.
Özellikle tırnak için.
Şu sarımsak olayı beni benden alıyor, onu hiç istemiyorum artık kullanmak 1 defa daha o kadar uğraşım üstüne sürerim yeter.
Sonra yeni formülüme yol alacağım.
Tırnaklardaki ayrılmalara ve kırılmalara son bismillah
Geçen gün bir konuda şöyle bir paylaşım gördüm , ilgili cümleyi kopyalıyorum
'-Boş bir oje şişesine yarısı menekşe yağı yarısı buğday yağı olmak üzere dolduruyorsunuz.Ve günaşırı aklınıza ne zaman gelirse kızınız tırnağına sürsün yağ olduğu için oje şeklinde bir kalıcılığı yok.Menekşe yağı tırnak uzatırken buğday yağıda kırılmasını ve katmanlara ayrılmasını engelliyor. '
Çok uzun zamandır giremedim, malum sınavlar vs., iyi geceler diliyorum, kendime bakamadım pek etrafla uğraşmaktan ama ciddi ciddi bir şeyler yapmam gerek, erkek arkadaşıma hoş görünmek istiyorum, gerçi o sade olmamı seviyor ama yine de kendime bakıp "doğal güzel" denmesi benim için daha önemli.
Bir sorum vardı, aranızda kimyasal peeling hakkında bilgisi olan var mı? Ciltteki lekeler için olduğunu duymuştum ama emin olamadım, Cumartesi günü İstanbul'a dönüyorum da, gitmeden bir iki şey öğreneyim diyordum. Cildim pürüzsüz olmasına karşın, gözenekli görüntü ve sivilce lekelerim var, sabah yaptığım makyajla güzelce kapanmasına rağmen, akşama doğru yenilemediğim için ve yağlanma olduğu için gözükmeye başlıyor, bu beni rahatsız ediyor. Ya da önerebileceğiniz bir şeyler var mı?
+ Ben de artık daha fazla su içeceğim.
+ Akşamları oda arkadaşımla bir iki spor hareketi yapmaya başladık, hoşuma gidiyor. :)
teşekkür ederim :) şuan ben de özendim vallahaaa..nerde o ev,nerde bu ev ,nerde o ben nerde şimdiki benbu ara çok vakit ayıramıyorum maalesef
ben de ben de daha fazla su içmeliyimbunu nasıl başardın?
makyaj yapmdana yada sadece göz kalemi rujla iyi görünmenin yolu yokmu kızlarbenimde alnımdaki gözenekler açıktı çok ida kew diye bir marka duydunuzmu bilmiyorum onun sıkılaştırıcı yüz jeli kil maskesini ve dengeleyici toniğini kullanıyorum.. o kadar çok krem almışımdır eczaneden yada organik bu kadar güzelini ilk kez kullanıyorum memnun kaldım.. birde güneş koruyucu avene sürüyorum şimdilik idare ediyor ama tabi daha fazla şeyler yapmak lazım şu haftalık maskeler gibi.. bende hiç öyle tarifler yok o ayrı bir konu:)
ben kahve telvesi peelingi yapıyorum, tonik için gül suyu (ama her cilt tipine iyi gelmez) cildim dinlenince de krem kullanıyorum. cildim parlıyor.makyaj yapmdana yada sadece göz kalemi rujla iyi görünmenin yolu yokmu kızlarbenimde alnımdaki gözenekler açıktı çok ida kew diye bir marka duydunuzmu bilmiyorum onun sıkılaştırıcı yüz jeli kil maskesini ve dengeleyici toniğini kullanıyorum.. o kadar çok krem almışımdır eczaneden yada organik bu kadar güzelini ilk kez kullanıyorum memnun kaldım.. birde güneş koruyucu avene sürüyorum şimdilik idare ediyor ama tabi daha fazla şeyler yapmak lazım şu haftalık maskeler gibi.. bende hiç öyle tarifler yok o ayrı bir konu:)
ben kahve telvesi peelingi yapıyorum, tonik için gül suyu (ama her cilt tipine iyi gelmez) cildim dinlenince de krem kullanıyorum. cildim parlıyor.
temiz bir cilt sivilceli de olsa kötü görünmez. cilt tipiniz yağlıysa uygun bir bakım yeterli. benim günlük makyajımda zaten fondöten vs yoktur. allık bile kullanmam kılcal damarlarım yüzeye yakın zaten çabuk pembeleşiyor cildim.
ben eyeliner ve mango rengi ruj kullanıyorum günlük makyajımda bir de kirpik kıvırcı ve rimel. bu kadar. cilt temizliği ve hafif bir makyaj yeterli bence günlük bakım için. bunun faydasını da çok gördüm 29 yaşındayım ama cildim hala 20-21 yaşında. cildi çok yormamak lazım.
ben şekersiz türk kahvesini kullanıyorum. içtiğim kahvenin telvesini elime alıyorum temiz cilde sürüyorum ve bir peeling fırçasıyla temizliyorum sonra duruluyorum. hem cildi yumuşatıyor hem de temizliyor.kahve telvesi peeling nasıl yapılıyor diye sorsam ?
ben şekersiz türk kahvesini kullanıyorum. içtiğim kahvenin telvesini elime alıyorum temiz cilde sürüyorum ve bir peeling fırçasıyla temizliyorum sonra duruluyorum. hem cildi yumuşatıyor hem de temizliyor.
ayrıca dudaklarınızda da kullanabilirsiniz dudaklardaki ölü derileri de temizliyor.
rica ederim.bir arkadasım dus jeli olarak kullanıyordu türk kahvesini selülütlere iyi geldiğini söylemişti. bunu ilk kez duydum. teşekkürler :)
teşekkür ederim :) şuan ben de özendim vallahaaa..nerde o ev,nerde bu ev ,nerde o ben nerde şimdiki benbu ara çok vakit ayıramıyorum maalesef
ben de ben de daha fazla su içmeliyimbunu nasıl başardın?
Teşekkürler Nurlum.Geçen gün bir konuda şöyle bir paylaşım gördüm , ilgili cümleyi kopyalıyorum
'-Boş bir oje şişesine yarısı menekşe yağı yarısı buğday yağı olmak üzere dolduruyorsunuz.Ve günaşırı aklınıza ne zaman gelirse kızınız tırnağına sürsün yağ olduğu için oje şeklinde bir kalıcılığı yok.Menekşe yağı tırnak uzatırken buğday yağıda kırılmasını ve katmanlara ayrılmasını engelliyor. '
Şanslısın desene...Tırnaklarım bildim bileli çok sert ve kalın. Genetik diye düşünüyorum. Çünkü özel bir bakım yapmıyorum.
Suya ben de dikkat edeceğim. Çok az içiyorum.
bal-asprin peelingini hiç duymadım, o nası bişi?Dün ben de kahve içtikten sonra telvesiyle elimi bolca ovaladım.
Her kahve içtikten sonra yaptığım bir rutindir.
Bir de bal-asprin peelingim var.
O da çok iyidir.
bebeğim ürünlerden memnun kalmadım diyemicem üç aydır kullanıyorum ben çok sewdim istersen bir dene öyle uçuk kaçık fiyatlarıda yok zaten ilk siparişte koksundan anlıyo insan doğallıklarınısuyunuzun içine portakal / limon ve nane / elma ve tarcın gibi tatlandırıcılar atabilirsinizben su içmekte zorlanmıyorum ama tatları cok güzel oldugu için ara ara yapıyorum
benim de burun gözeneklerim cok acık. Gözle görülür bir etkisi oldu mu ? Ben de o kadar cok ürün almısımdır hiç birinden de memnun kalamadım
ewet bende ayda 2 kez mutlaka hamamda kahve masajı yaptırıyorum yok öyle bir rahatlama:)bir arkadasım dus jeli olarak kullanıyordu türk kahvesini selülütlere iyi geldiğini söylemişti. bunu ilk kez duydum. teşekkürler :)
mango rengi ruj haangi markanın ??ben kahve telvesi peelingi yapıyorum, tonik için gül suyu (ama her cilt tipine iyi gelmez) cildim dinlenince de krem kullanıyorum. cildim parlıyor.
temiz bir cilt sivilceli de olsa kötü görünmez. cilt tipiniz yağlıysa uygun bir bakım yeterli. benim günlük makyajımda zaten fondöten vs yoktur. allık bile kullanmam kılcal damarlarım yüzeye yakın zaten çabuk pembeleşiyor cildim.
ben eyeliner ve mango rengi ruj kullanıyorum günlük makyajımda bir de kirpik kıvırcı ve rimel. bu kadar. cilt temizliği ve hafif bir makyaj yeterli bence günlük bakım için. bunun faydasını da çok gördüm 29 yaşındayım ama cildim hala 20-21 yaşında. cildi çok yormamak lazım.