Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

ben de senin gibiyim kendim almayı daha çok seviyorum.. youtubedan çok video izledim..şimdi kendim göz kararı yapıyorum..kaşçı gibi mükemmel olmuyor ama ben begeniyorum..
ben de, uzun bambu bir kaş fırçam var koydum burnumun kenarına gözümü hizaladım fazlaları cart cart yoldum vallaha tarıya tarıya düzelttim. gayet de güzel oldu. kaş boyama işinde de ustalaşıyorum giderek.
simsims sen bir makyaj topiği de mi açsan ayrıca

burası işte o topik :)) ne arasan var makyajdan tut temizlige kedi bakımından tut alışverişe :)) yok yok bu kadar topik bana yeter marilyncim bu arada haftaya en sevdigim 5 dogal tonda ruj paylaşacagım..sürüp foto çekip..katılmak ister misin bana? sen hangi renk ruj seviyorsun?

nicki marilyn monroe olan biri sence en çok hangi rengi sever? tabii ki kırmızı :) hem de her tonunu severim.
ama bu sene favorim bordo. fakat ben istediğim tonları bulamadığım için mac'in kırmızı ve eflatun dudak kalemlerini karıştırıp bordo ruj yapıyorum kendime

mac'in diva rengi rujunu denedin mi? bu sene pek bir popüler.. yoksa senin dedigin daha mı mor?

Hatırlıyor musunuz geçenlerde saçlarım koyun gibi kabarıyor banyodan sonra napayım diye size sormuştum simismcim bebek yağı önermişti alamadım,erteledim falan neyse ben 1 haftadır dahada fazla belki saç kurutma makinası kullanmadım ve.saçlarım çoooook güzel oldu artık

, bu renk var bende de. kırmızı tabanlı değil mor tabanlı istiyorum ben biraz daha
herkese yakışan bir renk oldugu söyleniyor..sen begeniyor musun?bana göre koyu geliyor..

heloooooo bura biraz sessiz geldi gürültü yapmaya geldim
hiiiiiii biraz geçte olsa geldimmmmm bu ruj çok dogal bir ton diye tavsiye etmişlerdi ama bana çok koyu geldi..hafifletip sürebiliyorum..senin aradıgın renk olabilir belki sephora cream lip satin 04

aman hasta olma rabiacım..çok sevindim saçlarının güzelleşmesine…kremi alınca da yorum bekliyoruz

Tamam cnm

herkese yakışan bir renk oldugu söyleniyor..sen begeniyor musun?bana göre koyu geliyor..
evet ben beğeniyorum, benim cilt tonum koyu buğday olduğundan ben hemen her renginı kullanabiliyorum kırmızının turuncuya çok kaçmadığım sürece
ama her cilt tonuna uygun bir renk değil bence.

ahaha bu da çok mor geldi, işte bu yüzden bulamıyorum istediğim rengi

hehe bence bir dene o kadar mor degil ama bana koyu geldi..senin de dedigin gibi sen benden daha koyuysan güzel olabilir bu arada profil resmine bayıldım

hehe bence bir dene o kadar mor degil ama bana koyu geldi..senin de dedigin gibi sen benden daha koyuysan güzel olabilir bu arada profil resmine bayıldım
yok renk güzel kullanırım bu renkleri normalde de benim istediğim ton bu değil, yoksa güzel bence.
di mi? Marilyn ve hayvan sevgisi

iyi geceler kızlaarrrrrr ay bı gırdım ya arkası gelıyor bundan korkuyordum hep bı bakma ıstegı doguyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…