Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Mac Creme-sheen lipstick in Hang Up

Fall lips Mac Rebel lipstick

Tom Ford Black Dahlia (10) Lip Color Matte

Maybelline creamy matte lipstick in Divine Wine

sen ne renk ruj seviyorsun O okypete ? sarışın oldugunu düşünürsek kırmızı diye düşünüyorum hangi markaların hangi rengi en sevdigin rujlar?

sen ne renk ruj seviyorsun O okypete ? sarışın oldugunu düşünürsek kırmızı diye düşünüyorum hangi markaların hangi rengi en sevdigin rujlar?
kırmızı bana çok gitmiyor. ama bir tane giden buldum. onda kahvelik var ,kızıl kahve...kate moss 112, rimmelin.
onun dışında pembe bej ,açık tonları kullanıyorum. .

Eki Görüntüle 1467194

Eki Görüntüle 1467194

nyx güzelmiş, sevdim, bu rengi çok sevdim, ben nasıl kaçırmışım bu rengi hayret, hepsine baktım sanıyordum

kırmızı bana çok gitmiyor. ama bir tane giden buldum. onda kahvelik var ,kızıl kahve...kate moss 112, rimmelin.
onun dışında pembe bej ,açık tonları kullanıyorum. .
şimdi baktım dogal bir ton gibi..aslında herkese yakışan bir kırmızı vardır da tonu bulmak zor işte.. bir de kırmızının zamanı oluyor.. zamanı gelince seviliyor..aynı kereviz yemegini sevmenin zamanı gibi :))) en azından bende öyle oldu

ben de bayılıyorum ona.. ama bu ara nars velvet matte lip pencil "cruella" ve "red square" favorim..
arkadaşım yurt dışına gitmişti, freeshoptan hediye getirmiş bana:

bayıldım rengine bitecek diye korka korka sürüyorum ama olamaz böyle güzel bir renk. Guerlain Kiss Kis Strass , rengi de 320 inanılmaz hoşuma gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…