- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
evet resimde göründüğü gibi, güzel bir renk, ben severek kullanıyorum.hadi yaa ben bu rengi çok begendim.resimde gözüktügü gibi mi?sen bana tam rengi söylesene bi de..hayalimde kırmızı ve eflatunu karıştırıyorum bunlar çıkıyor
ya bu daha açık bir renk ama, ben daha koyu istiyorumsephora 04 diyorum işte :))
Eki Görüntüle 1466590
tamam şekerim
gibi gibi:)Eki Görüntüle 1466586 yani hemen hemen bu renk ama matı.
hangi marka kaç numara bugibi gibi:)
wetn wed 90bchangi marka kaç numara bu
kırmızı bana çok gitmiyor. ama bir tane giden buldum. onda kahvelik var ,kızıl kahve...kate moss 112, rimmelin.
Mac Creme-sheen lipstick in Hang Up
Eki Görüntüle 1467194
Fall lips Mac Rebel lipstick
Tom Ford Black Dahlia (10) Lip Color Matte
Maybelline creamy matte lipstick in Divine Wine
nyx güzelmiş, sevdim, bu rengi çok sevdim, ben nasıl kaçırmışım bu rengi hayret, hepsine baktım sanıyordumMac Creme-sheen lipstick in Hang Up
Eki Görüntüle 1467194
Fall lips Mac Rebel lipstick
Tom Ford Black Dahlia (10) Lip Color Matte
Maybelline creamy matte lipstick in Divine Wine
şimdi baktım dogal bir ton gibi..aslında herkese yakışan bir kırmızı vardır da tonu bulmak zor işte..kırmızı bana çok gitmiyor. ama bir tane giden buldum. onda kahvelik var ,kızıl kahve...kate moss 112, rimmelin.
onun dışında pembe bej ,açık tonları kullanıyorum. .
marilyn görüyosun senin istedigin ton ruju bulman için seferber olduknyx güzelmiş, sevdim, bu rengi çok sevdim, ben nasıl kaçırmışım bu rengi hayret, hepsine baktım sanıyordum
evetmarilyn görüyosun senin istedigin ton ruju bulman için seferber olduk
çok begendimmmmbana giden ton. hatta şu an dudağımda:)
↑
RIMMEL LONDON KATE MOSS LIPSTICK 112
Eki Görüntüle 1347198
benim favorim her zaman Russian Red'dir.çok begendimmmmbayılırım kiremit rengi ruja..
ben de bayılıyorum ona.. ama bu ara nars velvet matte lip pencil "cruella" ve "red square" favorim..benim favorim her zaman Russian Red'dir.
arkadaşım yurt dışına gitmişti, freeshoptan hediye getirmiş bana:ben de bayılıyorum ona.. ama bu ara nars velvet matte lip pencil "cruella" ve "red square" favorim..