Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

haklısın üzücü bir durum ama saglıgını ihmal etme.. umarım istedigin gibi bir iş bulursun tez zamanda…
inş. cnm ya saolasın bi yandan o öyle bi yandan böyle insanın canını sıkacak illaki bşy oluo bide ben içime kapanırsam daha kötü olurum.

bugün temizlik günü.. yarında bakım
ev süpürülüp silinecek
banyolar temizlenecek
çamaşır bulaşık yıkanacak
toz alınacak
Allahtan bu işler eşimle ortak yapılacak
ben üstüme düşenleri yaptım..
evi süprdüm
toz aldım
mutfagı temizledim
çamaşır makinesi ve bulaşık makinesini çalıştırdım.. geriye kalanlar yarın eşimde..

Bu aralar pek takilamadim topikte kizlar geride kalmisim :) konu kitap olunca yazmak istedim çünkü son 3 yilim bilinen bir yayinevindeydi online satis departmanindaydim. Zaten kitap kurduydum bu isten sonra isin mutfagini da gördüm ahmet umit iskender pala ayse kulin elif safak gibi isimlerle tanistim gercekten cok iyi bi deneyim olmustu benim icin. Genis bi kitapligim oldu ayrica yayinevlerinin kamera arkasini da bilir oldum iyi kitap kotu kitap ayrimi yapar oldum. Grafik dizgi editorler hep beraberdik. Kisacasi bi kitap topigi gercekten super olur hem bilgi paylasimi olur hem de birbirimizi guduleriz ne dersiniz kizlar

Teşekkürler cnm ben telve degil de turk kahvesini suyla karistirip nemli vucuduma sürüyorum sonra durulanip lif yapiyorum cok guzel rahatlatiyo
kabak lifinin faydasıni gordun mu cnm

Bu urunu cok merka ediyordum cnm gercekten ise yariyo mu hemen alayim
kitap topiginin linkini atsana cicim ben de destek olmak isterim yazdigim gibi...

o zaman seni şöyle alalım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kitabini-al-da-gel.804982/#post-39907745

Teşekkürler cnm ben telve degil de turk kahvesini suyla karistirip nemli vucuduma sürüyorum sonra durulanip lif yapiyorum cok guzel rahatlatiyo
kabak lifinin faydasıni gordun mu cnm
evet selülit görünümü azaldı birazz

özletmiştin kendini.. vaybee sen de tam kitap kurduymuşsun en işin mutfagında geçen seni merak ettim sade nerelerde diye.. çok cici şeyler almışsın gördümmm.. güle güle kullanırsınız gelecekte inşallah

kullandıgınız evde yapılan bıtkısel bakım urunlerınız var mıı

Bakimimi genel olarak anlatmak gerekirse benim kendime yaptigim en iyi bakim uyumak kesinlikle.
Şöyle özetlemek gerekirse sabah kalkar hemen papatya sabunuyla (el yapımı doğal sabun) yüzümü yavaş yavaş yikarim sabunu komple yüzüme yediririm neredeyse sonra da güzelce durularim.
Gece yatmadan da yine ayni işlemi yapar ve etkili bir kremi bolca surer yatarim. (Hametan pomad kullaniyorum kışın. Yazın ise hametan krem )
Bir gece sabunla yikayip kremler diğer gece ise limon sürerim .
Haftada en az 3 kere peeling yaparim.
Siyah noktalarima eskiden bant kullanip delilik etmisim peeling yaparak düzenli olarak kurtuldum..
Saclarima sekil vermem gerekmedikce zaten çok güzel dalgalari var o sekil kullanirim genelde .
Banyodan sonra Gliss in oil nutritive spreyini silip saclarimi islakken tararim .
Diplerini kurutup Barcelino sac bakim yagindan bir pompa alir elime sonra ilk sac uclarina yedirir elimde kalani da hafifçe yukarilara surerim boylece daha parlak olur saclarim :)
Kaslarimi almiyorum sekli çok düzgün ama disari cikmadan kaş maskarasiyla tararim mutlaka .
Ve en önemlisi gerekmedikce cildime asla makyaj yapmiyorum .
Sivilceye çok meyilli bir cildim var bu yüzden oldukça uzak duruyorum cilt makyajindan
Makyaj yapmam gerekirse günlük bir yere gideceksem ilk önce nemlendiririm cildimi 15-20 dk sonra BB krem surerim ama cildim de sivilceleri varsa BB nin üstüne bir kat fondoten surerim .
Doğal durması için fazlasini peceteyle alir hafif bir bronzer uygularim yanaklarima ve gozlerime acik renkli bir far sürer maskara uygularim.
Bu benim günlük makyajim ama yok gece bir yere gideceksem yada özel birgün ise fondoten uygular transparan pudrayla üstüne gecerim acil renkli fari tüm göz kapagina uygularim ve kuyruklu eyeliner yapar hafifçe dagitirim kirpiklere bolca maskara uygular güzelce tarar ve kiviririm.
Dudaklara genelde mor yada bordo kullanıyorum bu ara :)

Sagol cicim ben de sizi ozledim valla firsatim olmamisti artik buralardayimm :)
Evet cnm kendimi bildim bileli okuyorum ozel sorunlar olamasa ordan emekli olurdum herhalde ama ayrilmak durumunda kaldim malesef...
ayy canim benim cok tesekkur ederim daha bi dusunce yok ama heves ettim alip koyuyorum oyle insallah cnm cok sagol

Pratik bakim önerisi olan varsa ben de istiyorum..kuagore gtsem cok sira oluyor evde de ben pek beceremiyorum bakim yapmayi

süslü pakıze peelıngın ne .. limon zararlı dıye duymustum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…