Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

ne güzel yazmışsınnn.. ben de internetten alışverişle yeni tanıştım ve şoklardayım.fiyatlar arasında çok fark var.. sana katılıyorum..kalitelisi az daha pahalı oluyor ama ileriye yatırım gibi,hemen eskimedigi için gelecek senelerde de giyebiliyorsun bu sayede

ne diyorsun süpermiş… ayda 1 kitap okusam var yaa nasıl mutlu olurum

evet ben de daha yeni başladım netten alışverişe ama son derece karlı. kesinlikle denemek lazım, bir de iyi indirim takip etmek.

ne diyorsun süpermiş… ayda 1 kitap okusam var yaa nasıl mutlu olurum

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kitabini-al-da-gel.804982/
o zaman haydi gel kızkardeşim beraber okuyalım

Selam kızlar

Ayy topik topik dolaşıyorum. Kitap topigi sayesinde de kitap okumayi düzene sokarım iyi olur bak.

Kızlar evim çok güzel oldu yaa
meğer perde hali ne kadar onemliymis sanki evi değiştirdim gibi mutlu hissettim.

Her sabah 5 buçuk ta uyaniyorum kahvaltı yapıp beslenmemi hazırlıyorum
kahvaltı hazırlıyorum yatakları topluyorum örtüsüne varana kadar seriyorum. Genelde akşamdan bulasik kalıyo tezgahı üstünde. Gece eşim çok atistiriyo mutfağımizin yan tarafı da komşumuzun yatak odası belki uyuyolardir diye sabah yıkıyorum bulasik lari.

Kendim hazırlanıp ise gidiyorum. Hafta sonu temizlik yapıyorum genelde. Kendi temizliğime ve bakımıma da devam ediyorum. Topuklarim eskiye nazaran daha iyi artık nasırlarim baya azaldı. Her gün kremliyorum. .

sana diyorum müthişsin.
bak sana bir ürün tavsiyesi

annemin topukları çok sorunluydu bunu aldık şimdi çok güzel, eğer sert nasırlı bir ayağın varsa tavsiye ederim annemde 10 günde mucize yarattı.
gel kitap topiğine. size her cuma kitap her pazartesi yazar tanıtacağım

Şimdi bi krem deniyorum canım topuk için baya etki etti. Düzenli bakım olunca düzeliyor. Benimki tembellikten bosvermişlikti.
.Kitap okuma topigine de gelicem bensiz olmaz

Şimdi bi krem deniyorum canım topuk için baya etki etti. Düzenli bakım olunca düzeliyor. Benimki tembellikten bosvermişlikti.
.Kitap okuma topigine de gelicem bensiz olmaz
anneminki çok ileri düzeyde zaten. topukları hep nasırdı yazık.
eğer sırf boşvermişlikse bakımla düzelir zaten.
eee kambersiz düğün olmaz demişler.

orası öyle canım aama o kendine de bakımlı değil biraz olsa iyiydi :))))
ya aynen para çok önemli ama bide tembellik de var biz hatunlarda. internneten hiç alışvriş yapmıyorum hepsi kredi kartı istiyor o da bende yok

aslında biraz araştırsanız posta çekiyle ya da kapıda ödeme seçeneğiyle satan yerler de var. ilk aklıma gelen Morhipo oldu mesela.
birkaçına bakın ödeme şekli bölümleri var, oraları incelerseniz bilgi edinebilirsiniz.

hım bunu bilmiyordum teşekkür ederim genelde hepsi kredi kartıdır diye biliyordum. ben bir ara oriflame işi yapıyordum ve bana gayet uyguna geliyordu ama üyeliğim silindi sanırım mesela yaptığım satışa göre 70 liralık parfüm 10 liraya gelmişti coktandır yapmadım ama

bugün temizlik günü.. yarında bakım
ev süpürülüp silinecek
banyolar temizlenecek
çamaşır bulaşık yıkanacak
toz alınacak
Allahtan bu işler eşimle ortak yapılacak

bugün temizlik günü.. yarında bakım
ev süpürülüp silinecek
banyolar temizlenecek
çamaşır bulaşık yıkanacak
toz alınacak
Allahtan bu işler eşimle ortak yapılacak
SİMSİMS ne zamandır görüşmüyoruz nasılsın ev işleri bakımların nası gidiyo

merhaba canımm… tam gaz devam ediyor.. hem nicknameni hem avatarını degiştirince seni tanımam zor oldu ama profilindeki yazıdan seni tanıdım..sen nasılsın?
VALLA aynı benimde yuvarlanıp gidiyoruz.zorlansakta işten ayrılıyorum bende moral bozuk sıfır hemde kilo verecem bu gidişle iş bulamazsam die sıkıntıya giriom

VALLA aynı benimde yuvarlanıp gidiyoruz.zorlansakta işten ayrılıyorum bende moral bozuk sıfır hemde kilo verecem bu gidişle iş bulamazsam die sıkıntıya giriom
haklısın üzücü bir durum ama saglıgını ihmal etme.. umarım istedigin gibi bir iş bulursun tez zamanda…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…