Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Bana fön de maşa da kendi saçımı yapmak da aynı oranda vakit harcattığından ayrım yapamıyorum.
Hatta topuz konusunda bile vakit çok harcıyorum, topuz süngeri ile yazın tepeden bir topuz yapıp çıkıyorum çok zaman.
Bence hepsi de gayet kolay geliyor bana.
Sadece bazen çok sıkılıp kuaföre gidiyorum uğraşmak ölüm geliyor

Canım fırça konusunda benimde yardıma ihtiyacım var . Uygun bir zamanında yazarsan sevinirim .
benim fırçalar ecotools . Verdiğin siteyede hemen bakıyorum.

teşekkür ederim
pardon bağyan evlenebiliriz mi ?
harikasın tatlım çok şık ve güzel olduğundan eminim. eşin sana bir kez daha aşık olmuştur.
ay ay teşekkür ederimm

Canım fırça konusunda benimde yardıma ihtiyacım var . Uygun bir zamanında yazarsan sevinirim .
benim fırçalar ecotools . Verdiğin siteyede hemen bakıyorum.
canım sigma gerçekten harika bir fırça..bir tane alınca anlarsın ne demek istedigimi..istersen aldıgım fırçaları anlatabilirim,nasıl bir fırça istedigini söylersen yardımcı olabilirim..tabi hayvan kılı olmadıgını sentetik fırça oldugunu da belirtmeliyim sentetik olunca ürünü fazla emmedigi için üründen de tasarruf saglıyor

Fırçalarını anlatırsan çok sevinirim canım .

En çok allık ve far fırçalarını kullanıyorum . Birçok yapıda far fırçaları var hangisini tercih etmeli mesela . Hangisi göz makyajında ne için kullanılır hala çok bilmiyorum maalesef . En kullanışlı olanlar hangisi ? Fiyatları yüksek bir marka o nedenle öncelik önemli ya da set önerirsen hangisi dersin ?

Fırçanın sentetik olması da tercih sebeplerimden canım çok saol :)

canım far ile başla bence..

sigma e40 blending fırca:mac 224 in aynısı,göz kapagının kenarına yapılan makyajı dagıtmak için kullanılıyor..ben burun kenarlarına kontur için de bu fırçayı kullanıyorum..

sigma e25 blending fırça:mac 217in aynısı..bu fırçada tüm göz kapagına far uygulamak için ve yine dagıtmak için..

canım bunları biraz nette araştır istersen..evet bu fırçalar pahalı ama mac'ten hem daha ucuz hem kaliteli..uzun ömürlü

Son düzenleme:
Nasil duzlestirebiliyorsunuz merak ettim
Fon cektiriyorum ve 5-6 saate kabarmaya basliyor evde yaptigim sadece 30 dakika dayaniyor zaten :))

Kolaymis o zaman :))
Ben düz saclilara masayi yakistirmiyorum çok sönük duruyor aciliyor ya garip duruyor Saclarini sarip yatarsan daha hacimli durur öyle dene mutlaka :)
ay benim saçlarım zaten mısır püskülü gibi düzleştirmek hiç sorun değil. benim de kıvırcık yaptırmak aynı. püfffff 15 dakikada iniyor aşağı

Topuz süngeri çok pratik hakikaten. Topuzu yapip oruyorum uclaeim öyle sariyorum çok hoş duruyor .
Hazin tüm düğünlere öyle katildim .
Hatta tepeleri maşalayip biraz daginikca topladim herkes kuaforde yaptirdim sanmisti.. :)+

Kolaymis o zaman :))
Ben düz saclilara masayi yakistirmiyorum çok sönük duruyor aciliyor ya garip duruyor Saclarini sarip yatarsan daha hacimli durur öyle dene mutlaka :)
benim saçlarım kısa şu anda yani omuzumda da sarınca tepemde toplanıyor. asimetrik bir kesimi var, sağ taraf uzun sol taraf kısa. ben uzun olan tarafa maşa yapıp kısa olan tarafı arkaya sıkı sıkı topluyorum çok havalı oluyo
yani ben maşa genel olarak sevmiyorum esasında, bir garip duruyor, yapmayı da bilmeyince yoluk yoluk duruyor, böyle tüyleri tiftilmiş gibi
doğal kıvırcıklarda kabarık seviyorum ben, böyle gür yoğun olur ya öyle. bir tek doğal kıvırcık seviyorum, bazısı maşayı güzel yapıyor, güzel yapanda güzel duruyor da herkes beceremiyor işte.

Aynen demi :)
Düğün kizi gibi olanlar var ya sıkı yapmışlar maşayi komik duruyor

Saol canım önerilerine güveniyorum . Ucuz neler neler alıyoruz da fazla kullanamadan ya da memnun kalmadan atıyoruz . Bir aksilik çıkmazsa far sonra da allık fırçalarını alırım canım . Önemli olan ederi olsun ve tabii ki işimizi görsün daha ne olsun

Kesinlikle. Ben de çok zaman topuz süngeri ile sacımı yapınca kuaföre mı gittin diyorlar :) seviyorum saclarım ile uğraşmayı. Dedigin gibi uçlarına masa yapıp bazen topluyorum bile. Değişik değişik modeller :)

Sütçü kizi örgüsü de çok hoş duruyor :) Bende kendimden ziyade baskasinin sacini yapmayi severim turlu çeşit örgüler falan bilirim biri gelsin otursun yeter ki

Ahahahah ne havali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…