Canım fırça konusunda benimde yardıma ihtiyacım var . Uygun bir zamanında yazarsan sevinirim .canım, benim ilk mac fırçalarım vardı ama www.kozmela.com dünyaca ünlü "sigma" markasını türkiyede satan tek adres ordan bütün makyaj fırçalarını aldım neredeyse...göz altım dışında makyajımı fırçayla yapıyorum.. ve gerçekten çok memnunum sigmadan..pudra fondoten fırçaları daha sonrada alınır ama bence en önemlisi göz için bir normal fırça birde karıştırıcı fırça ilk sırada olmalı.çok fark ediyor güzel fırçayla yapılan göz makyajı..sana daha ayrıntı istersen yardımcı olablirim
teşekkür ederimHarikasın
ay ay teşekkür ederimmpardon bağyan evlenebiliriz mi ?
harikasın tatlım çok şık ve güzel olduğundan eminim. eşin sana bir kez daha aşık olmuştur.
canım sigma gerçekten harika bir fırça..bir tane alınca anlarsın ne demek istedigimi..istersen aldıgım fırçaları anlatabilirim,nasıl bir fırça istedigini söylersen yardımcı olabilirim..tabi hayvan kılı olmadıgını sentetik fırça oldugunu da belirtmeliyimCanım fırça konusunda benimde yardıma ihtiyacım var . Uygun bir zamanında yazarsan sevinirim .
benim fırçalar ecotools . Verdiğin siteyede hemen bakıyorum.
canım sigma gerçekten harika bir fırça..bir tane alınca anlarsın ne demek istedigimi..istersen aldıgım fırçaları anlatabilirim,nasıl bir fırça istedigini söylersen yardımcı olabilirim..tabi hayvan kılı olmadıgını sentetik fırça oldugunu da belirtmeliyimsentetik olunca ürünü fazla emmedigi için üründen de tasarruf saglıyor
canım far ile başla bence..Fırçalarını anlatırsan çok sevinirim canım .
En çok allık ve far fırçalarını kullanıyorum . Birçok yapıda far fırçaları var hangisini tercih etmeli mesela . Hangisi göz makyajında ne için kullanılır hala çok bilmiyorum maalesef. En kullanışlı olanlar hangisi ? Fiyatları yüksek bir marka o nedenle öncelik önemli ya da set önerirsen hangisi dersin ?
Fırçanın sentetik olması da tercih sebeplerimden canım çok saol :)
ay bana da tam tersi. ben de kendime maşa yapamam, düzleştirmek kolay gelir. gerçi şimdi saçlarımın arkası kısa tek başıma düzleştirirken de zor oluyor ama. maşa yapamıyorum kendim kendime.
kabiliyetsizimdir de zaten böyle şeylerde.
merhaba bu aradakonun pıt diye ortasından daldım ama
ay benim saçlarım zaten mısır püskülü gibiNasil duzlestirebiliyorsunuz merak ettim
Fon cektiriyorum ve 5-6 saate kabarmaya basliyor evde yaptigim sadece 30 dakika dayaniyor zaten :))
aynı benay benim saçlarım zaten mısır püskülü gibidüzleştirmek hiç sorun değil. benim de kıvırcık yaptırmak aynı. püfffff 15 dakikada iniyor aşağı
ay benim saçlarım zaten mısır püskülü gibidüzleştirmek hiç sorun değil. benim de kıvırcık yaptırmak aynı. püfffff 15 dakikada iniyor aşağı
Bana fön de maşa da kendi saçımı yapmak da aynı oranda vakit harcattığından ayrım yapamıyorum.
Hatta topuz konusunda bile vakit çok harcıyorum, topuz süngeri ile yazın tepeden bir topuz yapıp çıkıyorum çok zaman.
Bence hepsi de gayet kolay geliyor bana.
Sadece bazen çok sıkılıp kuaföre gidiyorum uğraşmak ölüm geliyor
benim saçlarım kısa şu anda yani omuzumda da sarınca tepemde toplanıyor. asimetrik bir kesimi var, sağ taraf uzun sol taraf kısa. ben uzun olan tarafa maşa yapıp kısa olan tarafı arkaya sıkı sıkı topluyorum çok havalı oluyoKolaymis o zaman :))
Ben düz saclilara masayi yakistirmiyorum çok sönük duruyor aciliyor ya garip duruyorSaclarini sarip yatarsan daha hacimli durur öyle dene mutlaka :)
püfff çok zor düz saçlı olmak. fön çektirsen kimse fark etmez. kıvırcık yapsan anında aşağı ineraynı ben
benim saçlarım kısa şu anda yani omuzumda da sarınca tepemde toplanıyor. asimetrik bir kesimi var, sağ taraf uzun sol taraf kısa. ben uzun olan tarafa maşa yapıp kısa olan tarafı arkaya sıkı sıkı topluyorum çok havalı oluyo
yani ben maşa genel olarak sevmiyorum esasında, bir garip duruyor, yapmayı da bilmeyince yoluk yoluk duruyor, böyle tüyleri tiftilmiş gibi
doğal kıvırcıklarda kabarık seviyorum ben, böyle gür yoğun olur ya öyle. bir tek doğal kıvırcık seviyorum, bazısı maşayı güzel yapıyor, güzel yapanda güzel duruyor da herkes beceremiyor işte.
canım far ile başla bence..
Eki Görüntüle 1458821
sigma e40 blending fırca:mac 224 in aynısı,göz kapagının kenarına yapılan makyajı dagıtmak için kullanılıyor..ben burun kenarlarına kontur için de bu fırçayı kullanıyorum..
sigma e25 blending fırça:mac 217in aynısı..bu fırçada tüm göz kapagına far uygulamak için ve yine dagıtmak için..
Eki Görüntüle 1458839
canım bunları biraz nette araştır istersen..evet bu fırçalar pahalı ama mac'ten hem daha ucuz hem kaliteli..uzun ömürlü
Kesinlikle. Ben de çok zaman topuz süngeri ile sacımı yapınca kuaföre mı gittin diyorlar :) seviyorum saclarım ile uğraşmayı. Dedigin gibi uçlarına masa yapıp bazen topluyorum bile. Değişik değişik modeller :)Topuz süngeri çok pratik hakikaten. Topuzu yapip oruyorum uclaeim öyle sariyorum çok hoş duruyor .
Hazin tüm düğünlere öyle katildim .
Hatta tepeleri maşalayip biraz daginikca topladim herkes kuaforde yaptirdim sanmisti.. :)+
ay evet bir de bir ara modaydı herkes yapardıAynen demi :)
Düğün kizi gibi olanlar var ya sıkı yapmışlar maşayi komik duruyor
Kesinlikle. Ben de çok zaman topuz süngeri ile sacımı yapınca kuaföre mı gittin diyorlar :) seviyorum saclarım ile uğraşmayı. Dedigin gibi uçlarına masa yapıp bazen topluyorum bile. Değişik değişik modeller :)
ay evet bir de bir ara modaydı herkes yapardı
hatırlatmak zorunda mıydın? sim severim de maşalı saçta değil. gece makyajında falan güzel oluyor da o yoluk yoluk maşaların tepesine boca edilmiş sim, evlerden ırak.Sim döken cinsi var birde bunun
hatırlatmak zorunda mıydın? sim severim de maşalı saçta değil. gece makyajında falan güzel oluyor da o yoluk yoluk maşaların tepesine boca edilmiş sim, evlerden ırak.
ki düzgün yapılırsa saçta sim güzel durur ama işte düzgün yapalırsa