- 24 Temmuz 2013
- 4.349
- 4.548
ne güzel yazmışsınnn.. ben de internetten alışverişle yeni tanıştım ve şoklardayım.fiyatlar arasında çok fark var.. sana katılıyorum..kalitelisi az daha pahalı oluyor ama ileriye yatırım gibi,hemen eskimedigi için gelecek senelerde de giyebiliyorsun bu sayedeya ben çok korkuyorum öyle jilet milet işlerinden.
benim kaşlarım nasıl gürdü anlatamam, kaşçıda aldıra aldıra köreldi gitti sanki, bir de stresli bir dönemimde döküldü şimdi ortalarında boşluk var.
ben de kaş farıyla boyuyorum güzel de oldu, daha doğal duruyor artık alınmış kaşlardan. eskiden kavisli keskin kaşları severdim ama yaşım büyüdükçe beni daha olgun göstermeye başladı öyle kaş, şimdi doğal tutuyorum, yaşımı daha küçük sanıyorlar
vallaha bakım işi sırf para, anlıyorum seni. ben de bir süredir işsizim ne kadar zor olabileceğini anlıyorum. ama sana tavsiyem Morhipo, Trendyol gibi internet sitelerini takip etmen. çok iyi markalarda acayip indirimler yapıyorlar. bir de sezon sonunda alışverişe çıkabilirsin. böylece Zara, Mango...vs gibi markaların ürünlerini %50 %60 indirimle bile alabilirsin. 100 liralık hırkayı 35 liraya aldığımı biliyorum ben Mangodan.
bir de alacağın kıyafet ve ayakkabılarda ucuz olanları tercih etmek yerine kaliteli markaların indirime girmesini bekle. 30 liralık bir ayakkabıyla 100 liralık bir ayakkabı arasında kalite farkı vardır 100 liralık ayakkabıyı en az 4-5 sezon giyebilirsin ama 30 liralık ayakkabı tek sezonluk olur böylece uzun vadede daha karlı olursun.
cilt bakımı için de doğal ürünleri kullan. örneğin evine her gün aldığın süt iyi bir cilt temizleyicidir. peelingi şekersiz kahvenin telvesiyle yapabilir, tonik yerine gül suyu kullanabilirsin. tırnaklarını güçlendirmek için limon ve badem yağı kullanabilirsin.
internette pek çok tavsiye var böyle. ara ara bloggerları falan takip edersen pek çok uygun bütçeli çözüm bulabilirsin kendine.
ne diyorsun süpermiş… ayda 1 kitap okusam var yaa nasıl mutlu olurumKPSS kitaplarını da sayıyoz mu
2014'te az okudum sınav derdine ama normal rutinim haftada 1 kitaptır benim. gerçi şu ara polisiyeye sardığımdan kitapları resmen sömürüyorum, 2 günde 1 kitap bitirdiğim oluyor ama gözlerimi fazla yormamak için ara vererek okuyorum. işte haftada 1/1,5 kitap falan oluyor ortamala.
ayda da 4-5 kitap okuyorum genellikle.