Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Pratik bakim önerisi olan varsa ben de istiyorum..kuagore gtsem cok sira oluyor evde de ben pek beceremiyorum bakim yapmayi

Canim mesela sac maskesi olarak z.yagi bal ve yumurta sarisini karistirip yarim saat bekletip yikayabilirsin. Saclari besliyo. Benim en sevdigim maskemdir.
cildin icin yuzune kil alip suyla maske yapip sür 10 dk beklet yika. Bunu da cok yaparım ben.
ellerine z.yagi seker karistirip peeling yapip, ayaklarini icine kaya tuzu atilmis sicak suda bekletebilirsin.
epilasyonunu ihmal etme, ojeni ihmal etme, saclarini da duzlestiriciyle şöyle bi duzelt oh iste sana bakim.
kaşlarini duzenli aldirmani ve kaliteli kalici bi parfum kullanmani tavsiye ederim. Hafif makyaj, bi kucuk küpe. Inan insana kendini guzel hissettirmeye yetiyo.

Ben de bu aralar makyaj fircalarina taktim. Normal ruj fircayla uygulanabilir mi?
bi de hangi makyaj fircalari en gerekli olanlar? Pudra, fondoten, far ve dudak fircasi almak istiyorum ama hangi marka? o_O

Canim mesela sac maskesi olarak z.yagi bal ve yumurta sarisini karistirip yarim saat bekletip yikayabilirsin. Saclari besliyo. Benim en sevdigim maskemdir.
cildin icin yuzune kil alip suyla maske yapip sür 10 dk beklet yika. Bunu da cok yaparım ben.
ellerine z.yagi seker karistirip peeling yapip, ayaklarini icine kaya tuzu atilmis sicak suda bekletebilirsin.
epilasyonunu ihmal etme, ojeni ihmal etme, saclarini da duzlestiriciyle şöyle bi duzelt oh iste sana bakim.
kaşlarini duzenli aldirmani ve kaliteli kalici bi parfum kullanmani tavsiye ederim. Hafif makyaj, bi kucuk küpe. Inan insana kendini guzel hissettirmeye yetiyo.

pratik öneriler gerçekten :))supermiş

Ben de bu aralar makyaj fircalarina taktim. Normal ruj fircayla uygulanabilir mi?
bi de hangi makyaj fircalari en gerekli olanlar? Pudra, fondoten, far ve dudak fircasi almak istiyorum ama hangi marka? o_O

canım, benim ilk mac fırçalarım vardı ama www.kozmela.com dünyaca ünlü "sigma" markasını türkiyede satan tek adres ordan bütün makyaj fırçalarını aldım neredeyse...göz altım dışında makyajımı fırçayla yapıyorum.. ve gerçekten çok memnunum sigmadan..pudra fondoten fırçaları daha sonrada alınır ama bence en önemlisi göz için bir normal fırça birde karıştırıcı fırça ilk sırada olmalı.çok fark ediyor güzel fırçayla yapılan göz makyajı..sana daha ayrıntı istersen yardımcı olablirim :KK66:

ay şekerler manikürümü yaptım, mor ocelerimi :KK70: sürdüm, saç maskemi yaptım geldim.
kocaman da öptüm sizleri nemlendirilmiş dudaklarımlan :21:

bugün akşam özel bir yemege davetliydik..gündüz epilasyon işlerimi hallettim(çünkü çorap giymedim :) saçlarımı sıkı at kuyrugu yaptım..yüzüme benefit flawless fondoten,göz altıma mac minaralize concealar,yüzüme chanel mat pudra,elmacık kemiklerime the balm bahama mama bronzer,yanaklarıma nars orgazm allık, göz kapaklarıma the balm meet matte paletinin koyu kahve tonları ile gölgeli göz makyajı,göz pınarlarıma ve kaş altına the balm marry lou manizer aydınlatıcı,kaşlarıma the balm brow pow kaş farı, kirpiklerime benefit they're real maskara,dudaklarıma mac gül kurusu mat ruj sürdüm..gösterişili parıl parıl bir küpe ve siyah dantelli bir elbise ile ince topuklu siyah rugan ayakkabılarımla davete gittim.herkesten çok güzel iltifatlar aldım.özelikle eşimden :KK8: kendimi güzel hissettim ve hissetigim gibi oldum..ben bu akşam böyleydim :KK36:

Ayy bir yere gitmekten ziyade hazirlanmayi seviyorum bende makyaj yap tak takistir giyin suslen . :))
bugün akşam özel bir yemege davetliydik..gündüz epilasyon işlerimi hallettim(çünkü çorap giymedim :) saçlarımı sıkı at kuyrugu yaptım..yüzüme benefit flawless fondoten,göz altıma mac minaralize concealar,yüzüme chanel mat pudra,elmacık kemiklerime the balm bahama mama bronzer,yanaklarıma nars orgazm allık, göz kapaklarıma the balm meet matte paletinin koyu kahve tonları ile gölgeli göz makyajı,göz pınarlarıma ve kaş altına the balm marry lou manizer aydınlatıcı,kaşlarıma the balm brow pow kaş farı, kirpiklerime benefit they're real maskara,dudaklarıma mac gül kurusu mat ruj sürdüm..gösterişili parıl parıl bir küpe ve siyah dantelli bir elbise ile ince topuklu siyah rugan ayakkabılarımla davete gittim.herkesten çok güzel iltifatlar aldım.özelikle eşimden :KK8: kendimi güzel hissettim ve hissetigim gibi oldum..ben bu akşam böyleydim :KK36:

Maşa kolaydır ya bende duzlestirmeyi hayatta beceremem masa kolay gelir :-)
Ne zaman duzlestirsem bozulur uçlar kivrilir sadece yarim saat sonra kivircik olur saclarim
hehe aynen ben :21:youtube da izleyip izleyip evde makyaj denemeleri,saç denemeleri..maşalı saçı hala tam yapamam o yüzden evde yapıyorum maşalı saçı :KK48: ögrenme aşamasındayım ama :p

Araya dahil oluyorum ama oyke bir yazmışsın ki şimdiden heveslendim bakım kürlerini yapmak için. Eline saglık yazdığın için :)

Harikasın :KK66:

Maşa kolaydır ya bende duzlestirmeyi hayatta beceremem masa kolay gelir :-)
Ne zaman duzlestirsem bozulur uçlar kivrilir sadece yarim saat sonra kivircik olur saclarim
ay bana da tam tersi. ben de kendime maşa yapamam, düzleştirmek kolay gelir. gerçi şimdi saçlarımın arkası kısa tek başıma düzleştirirken de zor oluyor ama. maşa yapamıyorum kendim kendime.
kabiliyetsizimdir de zaten böyle şeylerde.
merhaba bu arada :KK25: konun pıt diye ortasından daldım ama :KK70:

pardon bağyan evlenebiliriz mi ?
harikasın tatlım çok şık ve güzel olduğundan eminim. eşin sana bir kez daha aşık olmuştur.

X