- 13 Şubat 2012
- 460
- 373
ne mutlu sana o zamanevet canım ya nasıl olduysa hiç dokunmadım,onlar da hiç beni üzmediben de baca k için lazer istiyorum ama henüz bir araştırmam yok.sen biliyor musun hangi makinalar yeni ve iyi?
fark vardır 3 seansta?kaç senasın kaldı?ne mutlu sana o zaman
benim öğretmenlik yaptığım şehirde fazla seçenk yoktu en bilinen en iyi denen yere gittim onlar ne derrse kabul ettim mecbur.
ben bütün vücuda gidiyorum koltukaltı bıyık alex ile yapılıyo bacak kol diode ile yapılıyo iyi köt bişey diyemicem daha 3 seans oldu
ben de yıllar önce igneli yaptırmıştım koltuk altına.nasıl bir rahatlık.. ne güzel,yaza rahatsın o zaman7 seans... şöyle söyliyim 5 seans 5 kontrol ama kontrollerin seanstan bi farkı yok zaten...
koltukltından çok memnunum süper dökülüyobacak kol fazla dökülmüyor şu anda
orda çalışan kız kol bacak biraz geç dökülür ama etkili olur makine iyidir dedi, bakalım görücez
bunda sonra kılsız tüysüz bi yaz inşallahben de yıllar önce igneli yaptırmıştım koltuk altına.nasıl bir rahatlık.. ne güzel,yaza rahatsın o zamandarısı başıma..
koltuk altı çok uygundur,yaşadıgın şehre göre fiyat değişiyor ama..ayy nasıl hoşuma gitti koltukaltı için fiyat kaç civarıdır acep
hem de çok rahatlık canım yaaa… unuttum nasıl bir dertti ki?Ayy be de koltukalti yaptiricam korkuyorum problem olur mu diye ama madem simsims rahatlik diyosun ben de bu yaza Tüysüz gireyim
Iğneliyle lazerin farkı nehem de çok rahatlık canım yaaa… unuttum nasıl bir dertti ki?çok fazla degil ve dayanırım dersen igneli de yaptırabilrsin.. tavsiye ederim
igneli daha hesaplı(ama lazer daha kısa sürede oldugu için aynı hesaba gelebilir)Iğneliyle lazerin farkı ne
igneli daha hesaplı(ama lazer daha kısa sürede oldugu için aynı hesaba gelebilir)
igneli kesin çözüm oluyor(çünkü lazer 100% bitirmiyor,devamı son bir kaçı igneliyle oluyor)
ben lazerden korkuyorum biraz koltuk altı(lenf bezlerinden dolayı) ve genitalde.. amaaa igneli acıtıyor çünkü tek tek yapılıyor ve daha uzun sürüyor..lazerde acı çok az ve daha kısa sürede cevap veriyor.. artıları ve eksileri bunlar :)
rica ederim canımKorkuyorum dan kasıt lazer olduğu içindi iğneli epilasyon da aynı risk yok değil mi acı önemli değil. Dayanabilecegimi saniyorum. Ama benim korkum kanser vs gibi riskler. Sağol canım bilgi için.
Anladım canım.rica ederim canımlazerle ilgili henüz bir bilgi yok ama o kadar çok göz doktoru gözlüklü ki elimde olmadan bunu düşünüyorum..
sen yine de ikisini de araştır canımAnladım canım.
Iğneli epilasyon düşüneyim o zaman.
fragmanını izledim de karışık gibi geldi konusu.acıklı galiba?ben romantik komedi dışında pek bir şey izleyemez oldum..
Ama hepsini anlatmışsinaslında savasın ıcınde komınıst duzende yasayan bı grup var.. taakı en sonuna kadar pek duygusal gelmedı bana en sonunda hıc beklemedıgım bı gercek cıktı o gercek cok etkıledı benı onyargılarımızdan arınamayacagız herhalde dedım.. fılmın sonuna kaar gıcık oldugum kadını en sonunda sevdım.. sonunda duygusalla baglayıp bıtırdıler :)) bende ıcınde kavga dogus savas olan fılmı fragmanfa konuda gordugum an kapatırım ızlemem yuregım sıkılıyor... ama bu cektı benı nedense..
evet canım ya nasıl olduysa hiç dokunmadım,onlar da hiç beni üzmediben de baca k için lazer istiyorum ama henüz bir araştırmam yok.sen biliyor musun hangi makinalar yeni ve iyi?