Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

evet canım ya nasıl olduysa hiç dokunmadım,onlar da hiç beni üzmedi :-) ben de baca k için lazer istiyorum ama henüz bir araştırmam yok.sen biliyor musun hangi makinalar yeni ve iyi?
ne mutlu sana o zaman :KK5:
benim öğretmenlik yaptığım şehirde fazla seçenk yoktu en bilinen en iyi denen yere gittim onlar ne derrse kabul ettim mecbur.
ben bütün vücuda gidiyorum koltukaltı bıyık alex ile yapılıyo bacak kol diode ile yapılıyo iyi köt bişey diyemicem daha 3 seans oldu

ne mutlu sana o zaman :KK5:
benim öğretmenlik yaptığım şehirde fazla seçenk yoktu en bilinen en iyi denen yere gittim onlar ne derrse kabul ettim mecbur.
ben bütün vücuda gidiyorum koltukaltı bıyık alex ile yapılıyo bacak kol diode ile yapılıyo iyi köt bişey diyemicem daha 3 seans oldu
fark vardır 3 seansta?kaç senasın kaldı?

7 seans... şöyle söyliyim 5 seans 5 kontrol ama kontrollerin seanstan bi farkı yok zaten...

koltukltından çok memnunum süper dökülüyo :KK71: bacak kol fazla dökülmüyor şu anda

orda çalışan kız kol bacak biraz geç dökülür ama etkili olur makine iyidir dedi, bakalım görücez

7 seans... şöyle söyliyim 5 seans 5 kontrol ama kontrollerin seanstan bi farkı yok zaten...

koltukltından çok memnunum süper dökülüyo :KK71: bacak kol fazla dökülmüyor şu anda

orda çalışan kız kol bacak biraz geç dökülür ama etkili olur makine iyidir dedi, bakalım görücez
ben de yıllar önce igneli yaptırmıştım koltuk altına.nasıl bir rahatlık.. ne güzel,yaza rahatsın o zaman :KK66: darısı başıma..

Ayy be de koltukalti yaptiricam korkuyorum problem olur mu diye ama madem simsims rahatlik diyosun ben de bu yaza Tüysüz gireyim

Ayy be de koltukalti yaptiricam korkuyorum problem olur mu diye ama madem simsims rahatlik diyosun ben de bu yaza Tüysüz gireyim
hem de çok rahatlık canım yaaa… unuttum nasıl bir dertti ki? :KK53: çok fazla degil ve dayanırım dersen igneli de yaptırabilrsin.. tavsiye ederim :KK66:

Iğneliyle lazerin farkı ne
igneli daha hesaplı(ama lazer daha kısa sürede oldugu için aynı hesaba gelebilir)
igneli kesin çözüm oluyor(çünkü lazer 100% bitirmiyor,devamı son bir kaçı igneliyle oluyor)
ben lazerden korkuyorum biraz koltuk altı(lenf bezlerinden dolayı) ve genitalde.. amaaa igneli acıtıyor çünkü tek tek yapılıyor ve daha uzun sürüyor..lazerde acı çok az ve daha kısa sürede cevap veriyor.. artıları ve eksileri bunlar :)

igneli daha hesaplı(ama lazer daha kısa sürede oldugu için aynı hesaba gelebilir)
igneli kesin çözüm oluyor(çünkü lazer 100% bitirmiyor,devamı son bir kaçı igneliyle oluyor)
ben lazerden korkuyorum biraz koltuk altı(lenf bezlerinden dolayı) ve genitalde.. amaaa igneli acıtıyor çünkü tek tek yapılıyor ve daha uzun sürüyor..lazerde acı çok az ve daha kısa sürede cevap veriyor.. artıları ve eksileri bunlar :)

Korkuyorum dan kasıt lazer olduğu içindi iğneli epilasyon da aynı risk yok değil mi acı önemli değil. Dayanabilecegimi saniyorum. Ama benim korkum kanser vs gibi riskler. Sağol canım bilgi için.

Korkuyorum dan kasıt lazer olduğu içindi iğneli epilasyon da aynı risk yok değil mi acı önemli değil. Dayanabilecegimi saniyorum. Ama benim korkum kanser vs gibi riskler. Sağol canım bilgi için.
rica ederim canım :KK66: lazerle ilgili henüz bir bilgi yok ama o kadar çok göz doktoru gözlüklü ki elimde olmadan bunu düşünüyorum..

fragmanını izledim de karışık gibi geldi konusu.acıklı galiba? :KK43: ben romantik komedi dışında pek bir şey izleyemez oldum..

aslında savasın ıcınde komınıst duzende yasayan bı grup var.. taakı en sonuna kadar pek duygusal gelmedı bana en sonunda hıc beklemedıgım bı gercek cıktı o gercek cok etkıledı benı onyargılarımızdan arınamayacagız herhalde dedım.. fılmın sonuna kaar gıcık oldugum kadını en sonunda sevdım.. sonunda duygusalla baglayıp bıtırdıler :)) bende ıcınde kavga dogus savas olan fılmı fragmanfa konuda gordugum an kapatırım ızlemem yuregım sıkılıyor... ama bu cektı benı nedense..

aslında savasın ıcınde komınıst duzende yasayan bı grup var.. taakı en sonuna kadar pek duygusal gelmedı bana en sonunda hıc beklemedıgım bı gercek cıktı o gercek cok etkıledı benı onyargılarımızdan arınamayacagız herhalde dedım.. fılmın sonuna kaar gıcık oldugum kadını en sonunda sevdım.. sonunda duygusalla baglayıp bıtırdıler :)) bende ıcınde kavga dogus savas olan fılmı fragmanfa konuda gordugum an kapatırım ızlemem yuregım sıkılıyor... ama bu cektı benı nedense..
Ama hepsini anlatmışsin
Izliycektim filmi hiç heyecanı kalmadı kiiiii:KK43:

evet canım ya nasıl olduysa hiç dokunmadım,onlar da hiç beni üzmedi :-) ben de baca k için lazer istiyorum ama henüz bir araştırmam yok.sen biliyor musun hangi makinalar yeni ve iyi?

simsimm lazerın deneme tahtası benım anacıgım :KK70:

kac cesıdını denedım ınana hatırlamıyorum hepsını denemıs de olabılırım ne badıreler atlattım :)) bırınde uzum tam ıkıı katına cıkmıstı ve 2.seansıda odemıstım param yandı.. vermedıler hastahaneydı ve doktoru sıkayet etsem ceza aldırtabılecek olcude yuzum yandı 2 gun sıs gezdım.. cektıgım acı aklımı durdurmustu resmen.. cok acıdıgını soyledım uyusturucu emla varya bolgesel o kremı surup yıne devam ettı dr pislık adam ıstemıyorum kalsın dedım seansdan yarım cıkmama da ızın vermemıstı daha lısedeydım :KK43:

bırdaha ugramadım bıle o hastaneye ..

alex ıle yaptırdım bı merkeze 1 yıldan fazla param yandı cope attım hıcbırsey degıstırmedı aksına tüy idi kıl oldu.. favorılerım felan :KK43:

sonra sukurler olsunkı bı hastanede IPL yaptırdım cok guzel sonuc verdı koltuk altı hemen bıtıyor 4 kere felandı galıba cok cok azaldı su ergenlıkte yenı cıkar ya o sekle geldı. yuzumde cok ıncecık kucuk tüyler seklınde kaldı karsıdan bakıldıgında farkedılmeyecek kadar ısıga yandan bakınca gorunuyordu mesela... sehır degısıklıgınden bırakmak zorunda kalmıstım.. koltuk altımıda yuzumude ara ara gıdebılsem 2 3 ayda ıyı olurmus ben makınayla koltukaltına ıplede yuzume devam ettım tertemız olsun hıc gormeyeyım dıye yuzu de takıntı yapmısım demekkı aldıkca eskı halıne dondu 5 yıl sonra.. sımdı tekrar bı merkezde yuz paketı aldım bıtırme garantılı dıyod sıstem en ıyısı denıyordu DIYOD ütüleme dedıler.. bılmıyorum ama dıger o ıyı gelen hastanedede IPL cıhazı kaldırmıs DIYOD almıs o hastahaneye cok guvenıyorum ama ben merkezde 500 tl bıtırme garantılı anlastım hastahanenın her seansı 100-150 arası bısı..

X