Bakıcı sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok bence sorun çocuktan ziyade verilen ücret. Hiçbir saniyesi boşa gitsin istemiyor. Çünkü parayı kolay kazanamıyor Halbuki bize ne güzel gökten yağıyor
muhtemel ki verdiği paranın karşılığını oturarak almasını değil de çalışarak vermesini istiyor konu sahibi. yani ben çok duydum evde tv açılıp çocuğu karşısına koyup akşam eden bakıcılığı. o yüzden hic bu toplara/beklentiye girmeden iki çocuğumu da direkt kreşe başlattım kafam rahat etti. bakıcı tv mi açtı, yanında tuttu çorba mi yaptı, bebeklerim uyurken kendide mi uyudu(ki elbette uyuyabilir) vs vs hiç düşünmedim. bence bu da etkili bir çözüm

kreşe nasıl verdiniz, yaşından önce miydi? Benim bebeğim daha küçük, alacaklarını düşünmedim.

kreşe nasıl verdiniz, yaşından önce miydi? Benim bebeğim daha küçük, alacaklarını düşünmedim.
benim yaşadığım ilçede 0.2 yaş kresi var. küçük kızım 15 aylıkken başladı ve sınıfında 9 aylık bebekte vardı mesela. misler gibi bakildi. tertemiz altı üstü citcitli badisi bile mis gibi gelirdi kreş dönüşü. altı özellikte değişmiş olurdu. ben çok memnundum dogrusu

Sonlandırın, imam da kurtulsun, cemaatta

Yarım yamalak yapıyor dıye kım elestırdı o zaman, Katibin Ruhu senmısın yoksa

Yanlış mi okudum diye bir daha okudum da yok yani; hem sadece cocukla ilgilensin, cocuk uyanıkken hicbir sey yapmasın demiş hem de çocuğun uyudugu saatlerde dip köşe temizlik ve yemek istemiş. Yapilacak yorum yok, pes diyorum.

Calisma saatlerini ve maasi neden yazmiyorsunuz? Ayrica bu yemek yapma fasli ne kadar suruyor ki cocugunuzdan caldigini dusunuyorsunuz? Yoksa tum aile icin mi yemek hazirliyor "bakiciniz"? Zira cocuk icin hazirlayacagi yemek ne kadar surebilir ki?! Sizin ara verme, dinlenme luksunuz yoksa ayrica gidin patronunuzla konusun, insan gibi calismak istiyorum diyin. Ayni sacmaligi baska birine uygulamayin.

Maaşı söylemeyi doğru bulmadım. Asgariden bir miktar yüksek.
hanimefendi peki gercekten soruyorum bu konuyu acarken iciniz rahat miydi? 25bin tl verdiginizi var sayalim ki o kadar bile oldugunu dusunmuyorum, hanimefendinin 3 ayri iskolunda hizmet vermesini bekliyorsunuz ve kusursuza yakin istiyorsunuz bu hizmeti. biraz vicdan ya..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…