Bakıcı sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yuh o işin arasında nasıl çocuk baksın bu kadın. Az yiyin de temizliğe yemeğe başkasını tütün derler insana

Maaşı söylemeyi doğru bulmadım. Asgariden bir miktar yüksek.
:)

Her lafınız, her davranışınız çok doğru da maaşı söylemeyi doğru bulmuyorsunuz öyle mi, vay be.

Kusura bakmayın ama "Garipsiniz vallahi para veriyoruz parayı da kolay kazanmıyoruz benim 3 saat oturma gibi bir lüksüm yok evet." diyen,

Neredeyse kadının oturduğu saati hesaplayıp maaşından kesecek bir profilin o kadına hak ettiği maaşı verdiğine inanamadım.

Umarım hayatınız boyunca kendiniz gibi insanlarla karşılaşırsınız.

Maçkaliyim maçkali,
alirim iki kari,
piri kirer ahiraa
piri yikar kaplarii

Amiinnn

Çok saçma yorumlar yapıyorsunuz. Yanlış anlıyor, cevabı okumuyor, aynı minvalde dönüyorsunuz.
sacma? siz kendinizi ifade edemiyorsunuz ki “sacma” olmayan yorumlar yapalim. bir mesajinizda kadinin oturdugu saati hesapliyosunuz diger mesajda ben oturmasin demiyorum ki diyosunuz. kendinizi ifade edemiyorsunuz veya tepki gordugunuz icin kiviriyorsunuz.

Bi tane konu vardı burda, o da elindekinin kıymetini bilmiyordu, kaybedince yana yakıla ne teklifler etti de döndüremedi, şımarıklığı yüzünden gül gibi bakıcısından olup kaynanaya talim etmişti. Sizin gibiler kaybetmekten anlar siz de tez vakitte kaybedersiniz inşallah.

Onun sigortasi var da sizin vicdanınız yok gibi. Her sey ayni anda olamaz, ev islerine yardim edecek baska birini bulun, tek bir kisiden hem eksiksiz cocuk bakimini hem de dip köşe temizliği isteyemezsiniz.
80 bin maaş vermelisiniz dedim ben, bu yüzden siz nerede yaşıyorsunuz dedi, bedava köle arıyor işine gelmez, bir kadına kendine masaj yaptırmadığı kalmış

Yok Vileda kullanmıyorum, elle dizlerini yere sürte sürte sildiriyorum. Pes vallahi.
Üzgünüm ama siz dışardan bakmyrsnz duygu durumunza. Kölelik kalkti bu devirde.
İsteklerniz fazla. İnsanlar sadece çocuğumu sevsin iyi davransın derdindeler burda yazılan yorumları okursanz.
Bence şimdiden başka birine bakmaya başlayın bilenmissiniz hanıma

Evdeymissiniz, mutfaga gidip bakicinin hatalarini yakalayacak firsatiniz oluyorsa butun bu islerin ucundan sizde tutabilirsiniz. Bir cok bilisimci, muhendis evden calisan yakinlarim var. Bol bol da her seye vakitleri oluyor. Yaptiginiz isin evden olup her saniyesinin dolu olmasi mumkun degil. 3 saat oturamiyorum ben, oda oturmasin tavrinda olmaniz sacma cunku adim gibi eminim cokta guzel oturuyorsunuzdur. Ha diyorsaniz o yapacak ben bir sey yapmam o zaman ya bakiciya hak ettigi ucreti verin ya da cocugunuz ile ilgilenmesi disinda hicbir isi yaptirtmayin.

80 bin maaş vermelisiniz dedim ben, bu yüzden siz nerede yaşıyorsunuz dedi, bedava köle arıyor işine gelmez, bir kadına kendine masaj yaptırmadığı kalmış
Benim icin maaş da onemli değil ki, buradaki sorun bir kişiden haddinden fazla bir seyler istemek. Cok kolay ise kendisi hem evini dört dörtlük temizlesin hem de çocuğuna dört dörtlük baksin. Bu dunyanin hicbir yerinde kimse tarafindan yapılamaz ki.

Ben yarım yamalak kısmına takıldım. Yarım yamalakta olsa yapılan bır iş nasıl da yarıyor oysa. Bır robot supurge sadece ortalıktan kırıntıları süpürüyor fakat bize nispeten temiz bir alan saglıyor, elimizden iş alıyor. Eşimiz su içtigi bardagı mutfaga götürse iş yükümüz azalıyor. Çocugumuz makineyı boşaltsa bize zaman kazandırıyor. Yapılana amenna demezseniz kuş elden kacar, ondan sonra hepsini pervane gıbı sız mı yaparsınız, depresyonlardan depresyon mu begenirsiniz,yoksa filipinli birini bulup 100 yıllık kazancınızı ipotek mı edersınız sıze kalmış..

Kadından bu kadar şikayetçiyseniz bizden ne yapmamızı bekliyorsunuz. Ne yapalım evinize gelip iş akdinizi mi sonlandıralım

Çok haklısınız 3 saat boş oturmak ne demek bizde çalışıyoruz hiç boş durmuyoruz. Çocuk uyurken boş durmak için vakitten çalıyor belli ki hiç iş ahlakı yok. yapması gereken çocukla dört dörtlük ilgilenmeli oyunlar oynatmalı bebek uyuduğu an önce yemek yapmalı ardından tuvalet banyo yıkanmalı ev süpürülüp silinmeli. Son 1 saatte kahvenizi getirip ardından leğende suyu getirip ayaklarınızı yıkamalı. Bunu yapmıyorsa yazıklar olsunnnn öyle çalışana ( ! )

Bakıyorum da pedikürü katmamışsınız, hiç iş ahlakı kalmamış

Ne kötü ya şu köleliğin kaldırılması(!)
Parası neyse verir insan değilmiş gibi çalıştırırdık garibanı! Oh mis !
Şimdi çalışan hakları, dinlenmek falan diyorlar. Hiç utanmadan hem de Ne günlere kaldık.

Not: Bu mesaj 3 kuruş para verip, kendisini o insanın sahibi olduğunu düşünenlere ithafen yazılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…