Bakıcı sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Robot süpürge candır ya. Yeni aldım ben de valla bugüne kadar neredeymiş diyorum. Mükemmel bir icat bence.
Bir robot süpürge bile beni bu kadar rahat ettiriyorsa demek ki bir yardımcım olsa neler olurdu.
Ohhh bebeğime bakacak, yemek yapacak, bir de ortalığı toplayıp bir süpürge tutacak. Daha ne isterim?

Kesinlikle Alan asla gereksiz demez, aksıne gec kaldıgı ıcın pısman olur. Herkes potansiyel robotsprg sevicidir

Sezercik filminde miydi neydi dombili bir cocuk vardi, fistik benim olacak, binicem ustune vurucam kirbaci diyordu hani, o bile canlandi gözümde konuyu okuyunca ne yalan söyleyeyim.

Yorumlari okudum ama size su noktada hak verdim benimde kizima bakici bakti 2 gündüz uykusu yapiyordu ve 2 saat uyuyordu her birinde. Ve evet cocugun yemegini uyurken hazirliyordu oyuncaklarini oyuncak kutusuna kaldiriyordu sonrada oturup cay kahve molasini veriyordu. Elbette bakıcından bebegin yemegini hazırlamasini ve bunu da uyudugundan yapmasini isteyebilirsiniz. Kac saat surecek bebegin yemeginin yapmasi tas catlasin 1 saat

Kadın hem bakıcı hem hizmetçi hemde hanımefendinin stres topu olmuş. 3 ü birarada yani

Çocuk bakıcılığı diğer işlerle karıştırılmamalı. Öyle kaprisle, ufak tefek şeylere kovarım, gönderirim demekle bakıcı tutamaz, bulamaz kimse. Çocuğunuza şefkatle bakan, güzel bağ kurmuş bakıcının bazı şeyleri görmezden gelinir. Kadın çocuğunuz uyurken dinlenecek diye içinize dert olmuş. Para veriyorum boş mantığından kurtulmanız lazım en azından çocuğunuz için. Egonuzu tatmin edecek başka şeyler bulmayı deneyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…