Bakıcı sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben yarım yamalak kısmına takıldım. Yarım yamalakta olsa yapılan bır iş nasıl da yarıyor oysa. Bır robot supurge sadece ortalıktan kırıntıları süpürüyor fakat bize nispeten temiz bir alan saglıyor, elimizden iş alıyor. Eşimiz su içtigi bardagı mutfaga götürse iş yükümüz azalıyor. Çocugumuz makineyı boşaltsa bize zaman kazandırıyor. Yapılana amenna demezseniz kuş elden kacar, ondan sonra hepsini pervane gıbı sız mı yaparsınız, depresyonlardan depresyon mu begenirsiniz,yoksa filipinli birini bulup 100 yıllık kazancınızı ipotek mı edersınız sıze kalmış..
Robot süpürge candır ya. :KK53: Yeni aldım ben de valla bugüne kadar neredeymiş diyorum. Mükemmel bir icat bence.
Bir robot süpürge bile beni bu kadar rahat ettiriyorsa demek ki bir yardımcım olsa neler olurdu.
Ohhh bebeğime bakacak, yemek yapacak, bir de ortalığı toplayıp bir süpürge tutacak. Daha ne isterim?

Robot süpürge candır ya. :KK53: Yeni aldım ben de valla bugüne kadar neredeymiş diyorum. Mükemmel bir icat bence.
Bir robot süpürge bile beni bu kadar rahat ettiriyorsa demek ki bir yardımcım olsa neler olurdu.
Ohhh bebeğime bakacak, yemek yapacak, bir de ortalığı toplayıp bir süpürge tutacak. Daha ne isterim?
Kesinlikle ❤️Alan asla gereksiz demez, aksıne gec kaldıgı ıcın pısman olur. Herkes potansiyel robotsprg sevicidir😂

Sezercik filminde miydi neydi dombili bir cocuk vardi, fistik benim olacak, binicem ustune vurucam kirbaci diyordu hani, o bile canlandi gözümde konuyu okuyunca ne yalan söyleyeyim.
binicem%C3%BCst%C3%BCne-vurucam-k%C4%B1rbac%C4%B1-sezercik.gif

Yorumlari okudum ama size su noktada hak verdim benimde kizima bakici bakti 2 gündüz uykusu yapiyordu ve 2 saat uyuyordu her birinde. Ve evet cocugun yemegini uyurken hazirliyordu oyuncaklarini oyuncak kutusuna kaldiriyordu sonrada oturup cay kahve molasini veriyordu. Elbette bakıcından bebegin yemegini hazırlamasini ve bunu da uyudugundan yapmasini isteyebilirsiniz. Kac saat surecek bebegin yemeginin yapmasi tas catlasin 1 saat

Ben şunu anlamadım bu kadın bakıcı mı yoksa full time hizmetçi mi? Yani böyle bir anlaşma mı yaptınız evde çocuğa bakacaksın evi de temizleyeceksin yemeği de yapacaksın tarzında? Yoksa hem yalnız bakıcı parası verip hem bu tarz şeyler de mi bekliyorsunuz kadından?
Direkt bakıcı diye bahsetmişsiniz konuda, eğer öyleyse o kadının yazdıklarınızdan yalnızca çocukla oynama görevi falan var. Başka yok. Siz kadından farklı şeyler bekliyor üstüne azarlıyorsunuz bir de.

Kadın hem bakıcı hem hizmetçi hemde hanımefendinin stres topu olmuş. 3 ü birarada yani

Çocuk bakıcılığı diğer işlerle karıştırılmamalı. Öyle kaprisle, ufak tefek şeylere kovarım, gönderirim demekle bakıcı tutamaz, bulamaz kimse. Çocuğunuza şefkatle bakan, güzel bağ kurmuş bakıcının bazı şeyleri görmezden gelinir. Kadın çocuğunuz uyurken dinlenecek diye içinize dert olmuş. Para veriyorum boş mantığından kurtulmanız lazım en azından çocuğunuz için. Egonuzu tatmin edecek başka şeyler bulmayı deneyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X