Bakıcı Sorunsalı...

evde yalnız bırakamam diyosun kamera sistemi kurdurt. aynı zamanda canlı olarak da izleyebilirsin. geçmişi de kaydediyor.

Arkadaşım lojman vs ise hiç götürme

Herkes bîrbirini tanıdığı için daha rahat misafir gelir çocukların arkadaşları gelir çocuk büyük olsa sosyalleşme ama seninkî evine bağlı yaşta

Annesi işe gidecek bebek de alıştığı ortamda kendini güvende hissedecek konuları okusun burda annem bakacak diyene bile senîn evinde baksın deniliyor

Bu konuda tecrübelerden ve uzmanlardan alınan genel görüş güven duygusu kırılmasın evde kalsın

Yazan şirket aracılığı ile bulduğu bakıcıya günde 11 saat 4 aylıktan itibaren çocuk bırakan anne

ne kadargüvenilirim bilemedim :)

Canım ben de konyadayim mevki söylersem belki yardımcı olabilirim. Sorununu çözebilirsem de cok sevinirim. Benim de üç buçuk aylık bi kızım var ve iki hafta sonra ise başlıyorum. Yani seni çok iyi anlıyorum.

Benim annemde çok tatlı bir kız çocuğuna bakıyor. Bir kardeşim 6. sınıfta diğeri üniversitede. küçük olanla yaşları yakın diye yazıyorum kıskançlık için biraz büyükler bebeği o kadar el üstünde tutuyorlar ki kendi torunları olsa bu kadar severler heralde . Hem bebek içinde hep yetişkin olmaması iyi oluyo kardeşimin peşinde dolanıp oyun oynuyo onunla

Ben size özetle şöyle diyeyim. Paranız da varsa tabi. Konuyu danışmanlık şirketine açın. ama öyle sokakta bile bu işi yapanlar var. asla güvenmeyin. ben evagroup'u buldum. konularında çok iyiler. arayın bi konuşun. ben faydalandım çok da memnun oldum. o yüzden de bunları her yerde övüyorum. inşşalah allah yollarını rast getirir

yaa adamları övücem övücem diyorum telefonlarını vermiyorum :)) az önce de bi mesajda yazdım yine unutmuşum :) size vereyim. ihtiyacınız olursa arayın. Laura hanımın selamını da iletin :)) indirim yapsınlar 0850 840 63 82

Benim çocuklarıma yakın komşularım baktı.Sanki çocuğu evde arkanda bırakmak daha sakıncalı geliyor,Tabi gittiği yer güvenilirse.Biz beraber hazırlanır çıkarız,komşuma bırakırım,hayatta arkamdan ağlamaz,onun içinde gezme oluyor.Güzelce karşılanıyor,büyük kızları var onları görünce çok seviniyor.güzel günlerde dışarı çıkarıyor(sormadan yapmaz).Evde herkez onun ağzına bakıyor.evde kalsa beni bekleyecek akşama kadar sıkılacak,kadın çocuğuma iş gözüyle bakıcak,sürekli pür dikkat evi bırakmak zorundasın(insanın her türlü hali oluyor).Eğer bayan kendini bilen,yakın ve güvenilir,evide rahatsa evine bırakmak daha mantıklı sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…