Bu konularda hiç tecrübem yok. kadına şartlar koşup antipatik olmak istemiyorum, nede olsa küçücük evladımla benim olmadığım saatlerde baş başa kalacak. Korkuyor insan. Dedikoduluk materyal olamaz diye düşünüyorum ya, evde ne eşim ne ben olmayacağız. Gerçi evi pis dağınık bilmem ne derse bilemem. Düzenliyimdir de
hayırlısı bakalım.
bakıcı olayı zaten çok ince bir dengeden ibaret.bebeğine bakıyor diye her istediğine eyvallah dmek istiyosun,ama böyle olunca da çok havaya giriyorlar..ona muthaç olduğunu biliyorlar kullanıyorlar.
mesela çocuklarına heidyeler alıyordum,kendi d.gününde hediyeler..bayramda harçlık vs..bu sefer de bir ay extra para vermesen surat asıyorlar..ya da evi senden dah çok sahiplenip istediğini yapıyor vss..ya da bebeği kendine göre yetiştirmeye çalışıyor falan...
zamanla alışıyor insan bakıcıya.
keskin çizgiler sadece bebeğiniz için koymalısınız..yeme içme saatleri ,çeşitleri oyuncak ,tv gibi şeylerde net olun.gerisi zamanla oturur zaten..
herkesin evi mahremi neticede..kadınlar dedikodu istedikten sonra neler konuşur inanamazsınız..duş jelinizden,makyaj malzemenize kadar konu olabilir.ya da eşinizle sabah yaptığınız ufak tartışmalara kadar..
Amin. Oğlum sağ salim büyüsünde başka bir şey istemem. Kadını gözlemlerken nelere dikkat etmem gerekir mesela?
işe başladıktan sonra,bir süre siz gösterin.bebeğin ne yiyip içtiğini falan..1-2 hafta sonra yarım saatliğine falan dışarı çıkın.sonra gellin.tavırlarını gözleyin.sonra dışarı çıkma sürelerini uzatın ve habersiz gelin eve..
işe başladıktan sonra da yapın bunu..bakıcımın bi tanesini bu şekilde işten çıakrdım..oğlumu ayağına uzatıp tv karşına geçip saatlerce sallıyordu.eve girdim ki,oğlum ayağında ,koltuk tepesinde tv açık ,kendisi de uyuyor..
Allah iyilerle karşılaştırsın..